eitaa logo
پاسخگو
6.2هزار دنبال‌کننده
3هزار عکس
218 ویدیو
72 فایل
پاسخگو: حجت الاسلام حسینی پور سطح۳ حوزه علمیه کارشناسی ارشد تفسیر اثری کارشناسی ارشد کلام و عقاید اسلامی دانشجوی دکتری کلام امامیه نویسنده و پژوهشگر کانال اختصاصی احکام بانوان: @noorolaeme2 ارسال سؤال: @Noorolaeme12 تبلیغات: @Tnoorolaeme
مشاهده در ایتا
دانلود
🔶 اجبار زن به کار در منزل 📣ما را در نشر احکام الهی یاری کنید. ✅ کانال پاسخگوئی به احکام شرعی @Pasokhgoey_Ahkam ✅ پیج اینستاگرام www.instagram.com/noorolaeme
سؤال👇 سلام علیکم آیا میشود دعای اللهم کن لولیک.... را در قنوت نماز خواند پاسخ👇 سلام علیکم بله
سؤال👇 سلام برای ساخت کلیپ و پخش کردن دراینستاو...چه موسیقی هایی میتونیم استفاده کنیم ؟ پاسخ👇 سلام علیکم موسیقی هایی که لهوی و مناسب مجالس لهو و لعب نباشد.
سؤال👇 سلام.شخصی مستحق و آبرومند میباشد.آیا میتوان فطریه را جنس یا لباس خریدوبعنوان کادو به ایشان داد که به شخصیتشان بر نخورد.مستدعی است نظر حضرت امام خامنه‌ای را بفرمائید.متشکرم پاسخ👇 سلام علیکم دخل و تصرف در فطریه جایز نیست و باید همان پول به دست فقیر برسد مگر اینکه وی شما را وکیل کند تا برای او جنس بخرید.
سؤال👇 سلام.شخصی زمینی داشته و قبل از رسیدن سال خمسی فروخته و کل وجه را قرض داده ضمن اینکه خودش هم بدهکار است لطفا نظر حضرت امام خامنه‌ای را در خصوص اینکه پس از دریافت وجه که قرض داده باید بدهی خود را بپردازد یا با توجه به رسیدن سال خمسی. خمس مبلغ سود را پرداخت کند.متشکرم پاسخ👇 سلام علیکم اگر پولی که قرض داده است پس از سال خمسی به او برگردانده شود، چون متعلق خمس شده است می بایست خمسش را بدهد البته می تواند مقدار بدهی ها را از این مقدار کسر کند. ،
سؤال👇 سلام علیکم کسی در طول 15 سال 2250000 بابت بیمه پرداخت کرده الان خودش را بازخرید کرده وبیمه به او 6500000 داده است آیا به اوخمس تعلق می‌گیرد مقلد امام با اجازه رهبری پاسخ👇 سلام علیکم پولی که بیمه به او داده دو حال دارد: اگر به عنوان هدیه به او داده خمس ندارد. اگر در طول چند سال مبلغی را بیمه از حقوق وی کسر کرده و الان آن را به او داده است، اگر تا سال خمسی باقی باشد، خمس دارد.
سؤال👇 سلام اگه شخصی که نمازمیت رومیخونه تلقین میت رواشتباه بگه مثلابه جای بنت ابنت بگویدوحواسشون نباشه که داره اشتباه میخونه وبعدمتوجه بشه بایدچیکارکنه پاسخ👇 سلام علیکم اگر تلقین را اشتباه خوانده است اشکالی ندارد. احتیاطا بالای قبر الان دوباره تلقین خوانده شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔸حدیث روز🔸 🔹خوشبخت 🔻امام صادق علیه ‏السلام: السَّعیدُ مَن وَجَدَ فی نفسِهِ خَلوَةً یَشغَلُ بها. 🔺خوشبخت، کسی است که برای نفس خود خلوت و فراغتی یابد و به کار اصلاح آن پردازد. 📚بحارالأنوار: ج ۷۸، ص ۲۰۳، ح ۳۵ ✅ کانال پاسخگوئی به احکام شرعی @Pasokhgoey_Ahkam ✅ پیج اینستاگرام www.instagram.com/noorolaeme
🔶 قسم از روی عصبانیت 📣ما را در نشر احکام الهی یاری کنید. ✅ کانال پاسخگوئی به احکام شرعی @Pasokhgoey_Ahkam ✅ پیج اینستاگرام www.instagram.com/noorolaeme
سؤال👇 سلام آیا این مطلب صحیح است که میگن جدیدا فتوای آیت الله مکارم درباره‌ی غسل عوض شده و ایشون ترتیب را در غسل شرط نمی دانند؟ پاسخ👇 سلام علیکم ترتیب به صورت شستن سر و گردن سپس سمت راست بدن و سپس سمت چپ را ایشان مستحب می دانند. مقلدین ایشان می توانند ابتدا سر و گردن را بشویند سپس بدن را به هرگونه ای بشویند کافی است.
سؤال👇 سلام علیکم. شخصی در جایی غیر از وطن خودش یقین ندارد که ده روز میماند یا نه ولی احتمال هم دارد که ده روز بماند . آیا میتواند قصد ده روز کند؟؟؟ پاسخ👇 سلام علیکم مسافر تا یقین به ده روز ماندن ندارد نمی تواند قصد کند.
سؤال👇 سلام علیکم. خانواده ای وضع مالی خوبی ندارند و از لحلاظ معیشتی مشکل دارند. آیا پدر خانواده میتواند فطریه اش را به فرزندش بدهد یا نه؟؟؟ آیا خودشان میتوانند فطریه را مصرف کنند؟؟؟ پاسخ👇 سلام علیکم اگر منظورتان، دست گردان کردن فطریه است و این فرزند الان نان خور پدر محسوب می شود و در خانه پدر است، اشکالی ندارد و در یکی از فایل های صوتی مربوط به احکام عید فطر کاملا توضیح داده شده است. اگر منظور این است که فرزند مشکل مالی دارد و پدر قصد دارد فطریه خود و نان خورهایش را به او بدهد، چون واجب النفقه او محسوب می شود، امکان ندارد و پرداختن فطریه به او جایز نیست.
سؤال👇 سلام علیکم. 1.دادن فطریه وکفاره به نوه یا بالعکس به پدربزرگ مادربزرگ درصورتی که فقیر باشند چه حکمی داره؟ 2.سرپرست خونواده که اعضای خونواده نون خور او محسوب میشوند میتواند فطریه فرزندو همسرش رابه پدرومادرخود که فقیرهستن بدهد؟ مقلد مقام معظم رهبری وآیت الله مکارم پاسخ👇 سلام علیکم ۱- جایز نیست. ۲- خیر
سؤال👇 سلام. دختری که عروس شده ونون خور شوهرمحسوب میشود شوهر میتواند فطریه زن و بچه وخودش را به پدرزنش بدهد یا دراین صورت هم نمی شود؟ پاسخ👇 سلام علیکم پدر و مادر همسر واجب النفقه داماد محسوب نمی شوند. در صورت فقیر بودن پدر زن، داماد میتواند فطریه را به آنها پرداخت کند.
سؤال👇 سلام اگر ندونم جرم خودکار مانع وضو هست یا نه چی کار کنم؟ دوباره نماز بخونم؟ پاسخ👇 سلام علیکم اگر یقین ندارید، اشکالی ندارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔸حدیث روز🔸 🔹دعا 🔻امام صادق علیه السلام : في قَولِ اللّهِ عز و جل : «مَّا يَفْتَحِ اللَّهُ لِلنَّاسِ مِن رَّحْمَةٍ فَلاَ مُمْسِكَ لَهَا» ـ: الدُّعاءُ . 🔺درباره اين سخن خداوند عز و جل : «رحمتى را كه خداوند براى مردم بگشايد ، بازدارنده اى براى آن نيست» ـ: [مقصود از رحمت] دعاست. 📚فلاح السائل : ص ۷۵ ح ۱۰ ✅ کانال پاسخگوئی به احکام شرعی @Pasokhgoey_Ahkam ✅ پیج اینستاگرام www.instagram.com/noorolaeme
🔸تقلید قبل از بلوغ 📣ما را در نشر احکام الهی یاری کنید. ✅ کانال پاسخگوئی به احکام شرعی @Pasokhgoey_Ahkam ✅ پیج اینستاگرام www.instagram.com/noorolaeme
سؤال👇 سلام آیا به خانمی که سیده ودوفرزند غیر سید داره و همسرشبه آنها نفقه نمی‌دهد ورسبدگی نمیکنه می‌شود فطریه عام داد؟ پاسخ👇 سلام علیکم فطریه افراد عام به سادات تعلق نمی گیرد.
سؤال👇 سلام و عرض خسته نباشید... ببخشید ميگما این وامی که بعضا افراد میگیرن برا لوازم خانگی ولی میرن جای دیگه استفاده میکنن از نظر شرعی درست هست؟ لطفا اگر امکانش هست نظر مراجع عظام رو بفرمایید. پاسخ👇 سلام علیکم صرف وامی که در مورد خاص پرداخت شده است، در غیر از آن حرام است و اشکال دارد.
سؤال👇 سلام ببخشید دوستم برای فرزندنش،قربانی کرده (عقیقه)و به من هم گوشت رو داده می خواستم بدونم گوشت عقیقه رو به جز پدر و مادر همه میتونند بخورند یا فقط فقرا باید استفاده کنند پاسخ👇 سلام علیکم استفاده پدر و مادر از گوشت گوسفند عقیقه کراهت دارد اما استفاده دیگران بلامانع است. هرچند مستحب است بیشتر فقرا استفاده کنند.
سؤال👇 سلام علیکم وقتتون بخیر . خسه نباشید اگر یک نوشته ای رو از مدرک پاک کنیم و مخفی بمونه این کار اشکال داره؟ یا دروغ محسوب میشه؟ این کار آبروی مومنی رو حفظ میکنه ممنون میشم حکمش رو بفرمایید پاسخ👇 سلام علیکم دخل و تصرف در مدارک، جعل محسوب می شود و خلاف قانون است و انجام آنچه خلاف قانون باشد، حرام است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔸حدیث روز🔸 🔹ثمره فعالیت برای خدا 🔻أمیرالمؤمنین علیه السلام: مَنْ عَمِلَ لِدِینِهِ، کَفَاهُ اللَّهُ أَمْرَ دُنْیَاهُ . 🔺هرکس برای دین خود کار کند، خداوند کار دنیایش را سامان می بخشد. 📚نهج البلاغه، حکمت ۴۲۳ ✅ کانال پاسخگوئی به احکام شرعی @Pasokhgoey_Ahkam ✅ پیج اینستاگرام www.instagram.com/noorolaeme
🔸شکستن نماز مستحبی 📣ما را در نشر احکام الهی یاری کنید. ✅ کانال پاسخگوئی به احکام شرعی @Pasokhgoey_Ahkam ✅ پیج اینستاگرام www.instagram.com/noorolaeme
سؤال👇 سلام علیکم شخصی یزدی هست و میخواهد وطن دوم خود را طزرجان قرار دهد یعنی میخواهد در طزرجان هم نماز و روزه اش درست باشد. چه راه هایی دارد؟؟؟ مرجع تقلید: مقام معظم رهبری خیلی ممنون پاسخ👇 سلام علیکم جهت اتخاذ وطن دوم انسان می بایست مدتی در آن مکان حضور داشته باشد که عرفا بگویند این شخص اینجا را وطن اتخاذ کرده است. اما مقام معظم رهبری فتوایی دارند که اگر کسی به این شکل عمل کند نماز وی در آن روستا کامل و روزه اش نیز صحیح است و آن فتوا این است: اگر کسی مرتب به یک مکان خاص رفت و آمد می کند که عرف مردم او را مسافر نمی گویند با دو شرط نمازش کامل و روزه اش صحیح می باشد: 1_حداقل هفته ای دو روز در آنجا حضور داشته باشد. 2_ در آن مکان سرپناهی داشته باشد یعنی منزلی متعلق به خود یا ملکی یا اجاره ای پس میهمان کسی در آن مکان نباشد حتی والدین خود 🔶 این مسأله ای جدای مسأله کثیر السفر است مراقب باشید مباحث با هم خلط نشود.
سؤال👇 سلام شخصی زنجان بدنیا امده از ۷سالگی تهران زنگی کرده ۱۸سالگی ازدواج کرده و ساکن کرج است نمازو روزه او در زنجان که محل تولد ش بوده و تهران که بزرگ شده و منزل پدری اش انجاست چگونه است مقلدمقام معظم رهبری پاسخ👇 سلام علیکم اگر از محل تولد که مدت 7 سال در آنجا زندگی کرده است، اعراض نکرده باشد نماز او کامل و روزه او نیز صحیح است و همچنین نسبت به تهران که محل سکونت وی در این چند سال بوده است. البته ایشان فقط می تواند دو وطن داشته باشد پس در محل سکونت باید قصد ده روز داشته باشد.
سؤال👇 سلام برا خواندن تلقین میت باید سه مرتبه بگویند: «اسْمَعْ افْهَمْ یا مُحَمَّدَ بْنَ عَلی» بعد اون متن طولانی رو یکبار خوند یا هربار متفاوته پاسخ👇 سلام علیکم سه گفتن و سایر امور از مستحبات است. پس بهتراست سه مرتبه گفته شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا