هدایت شده از جهاد کبیر
علامه جعفری نقل میکرد: یکی از نوههای مرحوم مورخ الدوله سپهر نویسنده کتاب ناسخ التواریخ به منزل ما آمد و اظهار داشت: در شب عید غدیر در منزلی در شمال تهران، جشنی برقرار است و علاقهمندم شما هم در آن شرکت کنید. گفت: در این جشن تعداد زیادی از رجال لشکری و کشوری هستند. من تصور میکنم که اگر شما تشریف بیاورید و در آن محفل، مطالبی نیز بفرمایید مؤثر واقع شود.
محل برگزاری جشن، منزلی بزرگ و تقریبا جنگل مانند بود و بخشهایی از آن،به صورت آب نماهای بسیار بزرگ بود و به هرحال،باغی بود که کمتر نمونه آن را دیده بودم. وارد جلسه شدیم. دیدم سالنی بسیار بزرگ است که انواع و اقسام میوهها و شیرینیها جهت پذیرایی از حضار در آن چیده شده است. در ادامه برنامه برخی از اینها آمدند و در وصف امیرالمؤمنین(ع) اشعاری خواندند.برخی از شعرها خوب بود و برخی نیز سطحی نداشت...
من دیگر خسته شده بودم و بنا داشتم که بلند شوم که از در مجلس،سیّدی با ظاهری بسیار ساده وارد شد و حتی کفش خود را برداشت و به داخل آورد که البته در آنجا این کار، خلاف عادت بود و پیدا بود که صاحب مجلس و تعدادی دیگر ناراحت شدهاند.
عموم حضار به سید نگاهی تحقیرآمیز داشتند. کسی به او احترامی نگذاشت، ولی من در مقابلش به احترام برخاستم و او نیز سری تکان داد. سید،جوان بود و با یک طمأنینه و اطمینان خاصی بر روی زمین نشست و کسی هم تعارف نکرد که روی صندلی بنشیند.
بالاخره نوبت به اشعرالشعرا رسید و از او دعوت کردند که بیاید و اشعارش را بخواند. این شاعر با یک طمطراقی آمد و شروع به قرائت اشعار کرد.
وقتی بیت اول را خواند هر چند بد نبود ولی سید یک اشکال جدی به آن وارد کرد. اشعرالشعرا محل نگذاشت و بیت دوم را خواند. دوباره سید ایراد گرفت.
شاعر همچنان توجه نمیکرد. وقتی بیت سوم را خواند،سید گفت: این هم اشکال دارد. شاعر عصبانی شد و گفت: چرا؟ سید گفت: خب،این را اول میپرسیدی. الان برایت توضیح میدهم.
سید بحثی از معانی بیان و صنایع ادبی را به صورت خیلی خلاصه بیان کرد... دیدم که دریایی است بیکران... چند نفر از حضار آمدند و احترام کردند و به زور سید را به بالای مجلس بردند.
در این هنگام یکی از حضار به سید گفت: اولا خوش آمدید، هر چند که نمیدانیم چطور آمدید. دوم اینکه آیا خودتان هم شعر میگویید؟ سید گفت: گاهی اوقات. گفتند: میشود یکی از سرودههای خود را بخوانید؟ گفت: آری و حتی میتوانم همین الان شعر تازه بگویم. گفتند: پس بفرمایید. گفت: نه، چرا که ممکن است بگویید این اشعار را قبلا گفته ای. شما بگویید که چه بسرایم؟
اینها با حالت اعجابآمیز نگاهی به یکدیگر کردند و گفتند: غزلی بگویید در مدح امیرالمؤمنین که دو بیت اول عاشقانه باشد و بیت سوم این باشد که اگر علی به خاری نگاه کند،گلستان میشود و بیت چهارم این باشد که اگر معصیت کاران عالم حتی فرعون، توسل به علی پیدا کنند بهرهمند میشوند. خلاصه، محدوده را برای او خیلی تنگ کردند.
سید قبل از شروع نگاهی به حضار کرد که کسی اشعار او را ننویسد. من زیر عبا خودکار و کاغذ را آماده کردم تا اشعار را یادداشت کنم. فهمید اما اعتراضی به من نکرد. سید شعر را اینگونه آغاز کرد:
گر شمیمی ز سر طرّه جانان خیزد
تا قیامت ز صبا رایحه جان خیزد
والهام من که چو ازخواب تو بیدار شوی
زچه رو از سر چشمان تو مژگان خیزد؟
علی عالی اعلا که ز بیم نهلش
روح از کالبد عالم امکان خیزد
گر به خاری کند از قاعده لطف نظر
از بن خار، دو صد روضه رضوان خیزد
گر زند دست به دامان ولایش فرعون
از لحد با دو کف موسی عمران خیزد
داورا! دادگرا! جانب «جدّا» نظری
کز پی مدح تو چون بحر به طوفان خیزد
معلوم شد که اسمش جدّا و قمی است.
پس از خواندن شعر، سید خطاب به حاضران گفت: آقایان! علی(ع) از این جلسات که دور هم بنشینید و انواع غذاها را بخورید و چند بیت هم شعر بخوانید راضی نیست. علی مرد است و مردان را دوست دارد. اگر مرد هستید و مردانگی دارید بروید سراغ محرومان، دردمندان و فقرا. یعنی همان کسانی که مورد عنایت علی بودند. اینجا نشستهاید و غذاها، شیرینیها و شربتهای خوشمزه میخورید بعد میروید خانه و فکر میکنید که در مدح علی شعر گفتهاید. صریح بگویم که باید وضعتان را عوض کنید و بروید سراغ محرومان جامعه.
این را گفت و کفش خود را برداشت و از مجلس بیرون رفت. پس از رفتن او تا مدتی همه بهت زده بودند... آن شب شاهد بودم که تعدادی از آنها بسیارگریه میکردند. آقای سپهر، بعدها میگفت: تعدادی از آنها زندگیشان را تغییر دادند و رفتند و به رسیدگی به محرومان پرداختند.
*کتاب ابن سینای زمان ص ۹۷-۱۰۲
هدایت شده از جهاد کبیر
43.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴آنان را خدا و لعنت كنندگان لعنت مي كنند‼️
🔹در وسط ایستادن یعنی همراهی با باطل باید در جبهه حق بایستیم..
سيد هاشم الحيدرى | بغداد-1402
هدایت شده از جهاد کبیر
17.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 صعود چهل ساله کتابی ارزشمند که ارتقای جایگاه جمهوری اسلامی ایران را به نمایش گذاشت.
🔸 حجت الاسلام والمسلمین راجی از تحول گفتمان انقلاب توسط این کتاب می گوید.
❇️ برای دانلود کتاب کلیک کنید 👈 دانلود
🆔 @tasnim_pdf
هدایت شده از جهاد کبیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدون نگاه امضا زد....
خیلی زیباست ازدست ندینش😭😭
#سلوک_شیعه
هدایت شده از جهاد کبیر
📚احساس مسئولیت
📜بعضی برای اینکه امید را در دلها بکشند، اشاره میکنند به اینکه در لایههای اجتماعی، کسانی هستند که دغدغهی دین و ایمان و انقلاب ندارند؛ خب بله، [امّا] مخصوص امروز نیست؛ دههی ۶۰ هم که جبههها آنجور مملو و سرشار از جوانهای مؤمن بود، یک عدّهای در شهرهای بزرگ، در تهران، بیخیال و بیاعتنا راه میرفتند، نه فقط احساس مسئولیّت نمیکردند، مسئولین را مسخره هم میکردند! شما نگاه کنید شرححال شهدا و رزمندهها را؛ اینها وقتی که میآمدند در شهرهای بزرگ ــ بخصوص شهرهای بزرگ ــ احساس دلتنگی میکردند که [این] به خاطر همین پدیده بود. دههی ۶۰، دههی اوّل انقلاب، از این حوادث وجود داشت؛ این جای تعجّب ندارد. امروز هم البتّه هستند کسانی که نه به انقلاب، نه به اسلام و حتّی نه به تعهّد ایرانی پایبند نیستند؛ بله، امّا ملّت ایران اینها نیستند.
بیانات در مراسم سیوچهارمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (رحمهالله)
۱۴۰۲/۳/۱۴
#کلام_رهبری
@AntiLiberalism
هدایت شده از جهاد کبیر
در هیچ نقطهای از عالم کشوری را پیدا نمی کنیم که انتخاباتش این همه مورد تهاجم دشمنان قرار داشته باشد . پس مواظب باشیم ، هم خود شرکت کنیم و هم تشویق کنیم تا دیگران شرکت کنند و رای خوب بدهیم .
هدایت شده از آیت الله صفایی بوشهری
◾️ مراسم ختم حضرت آیت الله حاج شیخ عبدالنبی نمازی «عضو مجلس خبرگان رهبری و نماینده سابق ولی فقیه و امام جمعه کاشان» از طرف حضرت آیت الله صفایی بوشهری، خانواده محترم آیت الله نمازی و بوشهری های مقیم تهران برگزار می گردد
🕌 مکان: تهران، میدان فلسطین، مسجد امام جعفر صادق (ع)
📆 زمان: یکشنبه ١۵ بهمن ماه ١۴٠٢ – ساعت ١٩ الی ٢١
📲 سایت ها و کانال های رسمی در پیام رسان های ایرانی 👇
🔗 b2n.ir/safaei
هدایت شده از جهاد کبیر
تجدید وضو!(گفت و شنود)
گفت: شبکه آمریکایی «اماسانبیسی» خطاب به آن دسته از مقامات آمریکایي که خواستار حمله به ایران شدهاند، نوشته است «نباید تصور کنید که پیامدهای واکنش ایران قابل پیشبینی یا قابل مدیریت خواهد بود».
گفتم: حرف حساب زده. خُب دیگه چی؟!
گفت: نوشته است «اگر به ایران حمله کنیم، حدود ۴۵ هزار نظامی آمریکایی مستقر در منطقه باید برای مدت طولانی در حالت آمادهباش قرار گیرند»!
گفتم: اینجا را اشتباه کرده است. چون نظامی و سربازی برای آمریکا باقی نمیماند که در حالت آمادهباش قرار بگیرند!
گفت: البته بایدن هم با همه گیج و منگی میداند که غلطی نمیتواند بکند و از ایران خواسته است که از حمایت نیروهای مقاومت خودداری کند!
گفتم: خروس برای در امان ماندن از حیوانات وحشی تحت حمایت شیر
قرار گرفته بود. شب هنگام خروس بالای درخت خوابید و شیر زیر درخت دراز کشید. سحرگاهان خروس به عادت همیشگی شروع به خواندن کرد. روباهی که از آن حوالی میگذشت گفت به به چه اذان زیبایی!
بیا پایین به امامت تو نماز بخوانیم! خروس گفت؛ من مؤذنم. پیشنماز پای درخت خوابیده. در این هنگام شیر غرشی کرد و روباه پا به فرار گذاشت. خروس پرسید؛ مگه نمیخواستی نماز بخوانی؟! و روباه گفت؛ تجدید وضو میکنم و برمیگردم!
اشتراک گذاری
نام:
هدایت شده از جهاد کبیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷 دهه فجر، عید انقلاب اسلامی
🔹️رهبر انقلاب: دهه مبارکه فجر، عید انقلاب، عید تاریخ ایران و عید امام بزرگوار است. ۱۳۷۳/۱۱/۱۴
#عید_انقلاب
💠کانال #پلاک:👇
🌐 @pelakdez
هدایت شده از جهاد کبیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ امام به تهدید حمله نظامی آمریکا !
تکراری جالب👆
🇮🇷 لبیک یا خامنه ای🇮🇷
✅️@TABEIN_14
هدایت شده از جهاد کبیر
🌸دراین صبح زیبا 🌞
🌾 دعا میکنم که
🌸الهی آباد بشه دنیا وآخرتتون
🌾الهی زنده باشید وتندرست
🌸الهی دلتون شاد و
🌾لبتون خندون باشه
🌸 صبحتون پُر
🌾ازلبخند امام زمان عج
🌸و نگاه ویژه شهدا
#پنجشنبه_تون_مهدوی
🌷☀️🌷☀️🌷☀️🌷☀️
هدایت شده از جهاد کبیر
26.mp3
4.44M
👉📢🌿📖🌿📢👈
تفسیر صوتی آیه ۲۶ سوره مریم توسط استاد قرائتی:
فَكُلِي وَاشْرَبِي وَقَرِّي عَيْنًا فَإِمَّا تَرَيِنَّ مِنَ الْبَشَرِ أَحَدًا فَقُولِي إِنِّي نَذَرْتُ لِلرَّحْمَٰنِ صَوْمًا فَلَنْ أُكَلِّمَ الْيَوْمَ إِنسِيًّا
ﭘﺲ [ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺧﺮﻣﺎ ] ﺑﺨﻮﺭ ﻭ [ ﺍﺯ ﺁﻥ ﻧﻬﺮ ] ﺑﻴﺎﺷﺎم ﻭ ﺧﺎﻃﺮﺕ ﺭﺍ ﺷﺎﺩ ﻭ ﺧﻮﺵ ﺩﺍﺭ ، ﻭ ﺍﮔﺮ ﺍﺯ ﻣﺮﺩم ﻛﺴﻲ ﺭﺍ ﺩﻳﺪﻱ [ ﻛﻪ ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ﻧﻮﺯﺍﺩﺕ ﭘﺮﺳﻴﺪ ] ﺑﮕﻮ : ﻣﻦ ﺑﺮﺍﻱ [ ﺧﺪﺍﻱ] ﺭﺣﻤﺎﻥ ﺭﻭﺯﻩ [ ﺳﻜﻮﺕ ] ﻧﺬﺭ ﻛﺮﺩﻩ ﺍم ، ﭘﺲ ﻫﺮﮔﺰ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺑﺎ ﻫﻴﭻ ﺍﻧﺴﺎﻧﻲ ﺳﺨﻦ ﻧﺨﻮﺍﻫﻢ ﮔﻔﺖ .(٢٦)