⚫️شهدای کربلا :
بشیر بن عمرو حضرمی:
شهادت: روز عاشورا، سال ۶۱ق
مدفن: حرم امام حسین(ع)
بشیر بن عمرو حضرمی:
او در کربلا به امام حسین(ع) پیوست و یکی از پسرانش به نام محمد نیز با او همراه بود. در روز عاشورا به بشیر گفتند پسرت در مرز ری اسیر شده است. او گفت: حساب کار او را به خدا وامیگذارم. دوست ندارم او اسیر باشد و من زنده بمانم. وقتی امام حسین این سخن او را شنید، فرمود: خدا تو را رحمت کند. تو از بیعت من آزادی. برو و برای رهایی فرزندت تلاش کن. او گفت: درندگان مرا زنده زنده بخورند اگر از شما جدا شوم و شما را با وجود اندک بودن یاران، تنها گذارم و بخواهم سراغ شما را از کاروانها بگیرم.» امام فرمود: پس این جامهها را به پسرت محمد (که در کربلا همراه پدرش بود) بده تا برای آزاد کردن برادرش از آن استفاده کند. امام پنج لباس گرانبها به ارزش هزار دینار به او داد.
برخی بشیر را شهید حمله نخستین دانستهاند.اما درستتر آن است که جزء شهدای بعد از نماز ظهر عاشورا بوده است. رجزی که به او منسوب است نیز نشاندهنده این مطلب است.
بشیر بن عمرو حضرمی و سُوَیدِ بن عَمرو آخرین اصحاب امام حسین (ع) بودند که تا آخرین لحظات باقی مانده و سپس به میدان رفتند. بشیر روز عاشورا و بعد از نماز ظهر با اذن امام حسین (ع) به میدان شتافت.
⚫️⚫️⚫️مراسم عزاداری امام حسین علیه السلام
ویژه خواهران
فردا چهارشنبه ساعت 17
مکان: دارالقرآن نورالهدی کلیشاد
تلفن: 37487500
@noorolhoda138
⚫️شهدای کربلا :
پسران ام البنین در کربلا:
مدفن: حرم امام حسین(ع)
پسران ام البنین در کربلا:
حاصل ازدواج امیرالمؤمنین (ع) با امالبنین سلامالله علیها چهار فرزند رشید به نامهای حضرت عباس، عبدالله، جعفر و عثمان علیهمالسلام است که همگی در رکاب امام حسین (ع) به شهادت رسیدند.
بعد از ذکر شهادت فرزندان عبدالله بن جعفر و عقیل بن ابی طالب و امام حسن (علیهالسّلام)، شهادت پسران امالبنین را ذکر کرده و نوشتهاند: عباس بن علی (علیهالسّلام) برادران خود (عبدالله، جعفر و عثمان، فرزندان امالبنین) را تشویق کرد تا پیش از او به میدان بروند و بجنگند، و برادران او چنین کردند. و یکی پس از دیگری به میدان رفتند و پس از جنگ و مبارزه به شهادت رسیدند.
هانی بن ثبیت حضرمی، عبدالله بن علی را کشت و بعد از آن، جعفر بن علی را کشت و سر او را با خود برد. سپس خولی بن یزید اصبحی با تیر، عثمان بن علی را هدف قرار داد و آنگاه مردی از قبیلهٔ بنی ابان بن دارم به عثمان حمله کرد و او را کشت و سرش را از تن جدا کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اللهُمَّ سَلِّم وَ تَمِّم: خدایا در این نعمت مارا عافیت ده و آنرا برای ما کامل کن.
[ Photo ]
🏴🏴🏴
🖤امام سجاد(علیه السلام) فرمودند:
أَبْغَضَ النَّاسِ إِلَى الله مَنْ يَقْتَدِي بِسُنَّةِ إِمَامٍ وَ لَايَقْتَدِي بِأَعْمَالِهِ؛ منفورترين مردم به پيشگاه الهى آن كس است كه به سنّت یک امام اقتدا میكند ولى از اعمال او پيروى نمیكند. [الکافی، جلد ۸، صفحه ۲۳۴]
شهادت بزرگ مرد مناجات، سید سجده کننده آل طه، امام عابدان و عارفان
امام زینالعابدین (علیه السلام) را خدمت شما شیعیان و محبین امیرالمومنین علیه السلام تسلیت عرض میکنم.
⚫️شهدای کربلا :
یزید بن مغفل ( شاعر کربلا ) فرمانده علی سرباز حسین(ع):
شهادت: روز عاشورا، سال ۶۱ قمری
مدفن: حرم امام حسین(ع)
یزید بن مغفل ( شاعر کربلا ) فرمانده علی سرباز حسین(ع):
یزید بْن مَغْفِل جُعْفی از شهدای کربلا. او در جنگ صفین و جنگ نهروان در سپاه امام علی(ع) جنگید. یزید از مکه با کاروان امام حسین(ع) همراه شد و در روز عاشورا در کربلا به شهادت رسید.
از شجاعان هنرمند و شاعر شيعه كه در كربلا به شهادت رسيد. وى رسول خدا صلی الله علیه و آله را درك كرده و در جنگ قادسيه حضور داشت و از اصحاب على بن ابىطالب علیه السلام بود كه در جنگ صفين در ركاب او جنگيد.
سپس حضرت در فتنه خوارج او را براى جنگ با «خريت بن راشد» به اهواز فرستاد. در آن سپاه، در جناح راست بود، وى در مكه به كاروان حسينى پيوست و با آن حضرت به كربلا آمد و روز عاشورا در پيكار تن به تن با كوفيان، پس از كشتن عده اى از آنان به شهادت رسيد. نامش در زيارت ناحيه مقدسه به صورت يزيد بن معقل آمده است.
پنج شنبه است و ياد درگذشتگان😔
🥀 اللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَ المُومِنَاتِ وَ المُسلِمینَ وَ المُسلِمَاتِ اَلاَحیَاءِ مِنهُم وَ الاَموَاتِ ، تَابِع بَینَنَا وَ بَینَهُم بِالخَیراتِ اِنَّکَ مُجیبُ الدَعَوَاتِ اِنَّکَ غافِرَ الذَنبِ وَ الخَطیئَاتِ وَ اِنَّکَ عَلَی کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ بِحُرمَةِ الفَاتِحةِ مَعَ الصَّلَوَات🥀
ِ
🙏 التماس دعا 🙏
تا ابد یاد عزیزان ز دل و جان نرود😔
جان اگر رفت ولی خاطر خوبان نرود...💔
🥀پنجشنبه است...
گذشتگانمون رو چشم انتظار نذاریم😔
یاد کنیم از همه عزیزانمون
با صلوات و فاتحه ای😔🙏
روحشون قرین رحمت الهی ✨🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☝️🎥دستورالعمل آیت_الله_بهاءالدینی برای باز شدن گره های زندگی.
🎙#حجت_الاسلام_عالی
⚫️شهدای کربلا :
عبدالرحمان بن عبدالله ارحبی:
شهادت: روز عاشورا، سال ۶۱ قمری
مدفن: حرم امام حسین(ع)
عبدالرحمان بن عبدالله ارحبی:
عبدالرحمان بن عبدالله بن کدر (کدن) یزَنی حمیری ارحبی (ازدی) از قبیله حمیر و از تیره یزن است. به همین دلیل او را ذی یزنی یمنی نیز گفتهاند. ارحب قبیلهای بزرگ از قبایل همدانی و از اعراب قحطان جنوب شبه جزیره بودند. ذی یزنها از نسل انوشیروان بودند که در یمن زندگی میکردند. در این صورت او ایرانی بود.
عبدالرحمن از شخصیتهای برجسته شیعی کوفه بود. او در مکه با نامههای اهل کوفه و به همراه پیکها به حضور امام حسین (ع) رسید.
در زیارت رجبیه، او ازدی نامیده شده و به او چنین سلام داده شده است: «السَّلامُ عَلَی عبدالرحمان بن عبدالله الازدی.» در نتیجه او از نسل ازد بن غوث خواهد بود. طبری نام نیای او را کدن نقل کرده است.
عبدالرحمان بن عبدالله ارحبی (شهادت ۶۱ق) از اصحاب امام حسین(ع) که در کربلا به شهادت رسید. او به همراه قیس بن مسهر و عمارة بن عبید سلولی، دومین دسته نامههای کوفیان را به امام حسین رساندند. حسین او را به همراه مسلم بن عقیل راهی کوفه کرد. عبدالرحمن پس از شهادت مسلم به کاروان امام سوم پیوست و روز عاشورا در حمله نخست به شهادت رسید.
⚫️شهدای کربلا :
قاسم بن حبیب اَزُدی:
شهادت: روز عاشورا، سال ۶۱ قمری
مدفن: حرم امام حسین(ع)
قاسم بن حبیب اَزُدی:
نام او را قاسم بن بشیر و قاسم بن حارث کاملی و قاسم بن حبیب بن ابو بشر ازدی نگاشته اند که قاسم بن حبیب ازدی درست تر است.
زمان پیوستن وی به کاروان حسینی دقیقا معلوم نیست. احتمالا در روزهای پنجم یا ششم در کربلا به امام پیوسته باشد.
در کوفه نامی آشنا داشت. بخشش و سخاوتمندی، شجاعت و رشادت، آشنا به تزویر و نیرنگ های بنی امیه و رسواگر جریان اَمَوی، سخنوری و بلاغت، قرآن شناسی و روایت دانی از فضایل و ویژگی های قاسم بن حبیب به شمار می رفت.
در زیارت ناحیه ی مقدسه به وی سلام داده شده است: السلام على قاسم بن حبیب الأزدى. در زیارت رجبیه نیز به وی سلام داده شده است: السلام على قاسم بن حارث الکاملی احتمالا تصحیف و تغییر نام پدر در زیارت رجبیه اتفاق افتاده است.
قاسم در کربلای حسینی، عاشقانه و صادقانه، در صف پاکان پاک باز قرار گرفت. روز عاشورا در تیرباران صبح، بر شهپر تیرها، آن سوی خاک، در عالم پاک، همهمه ی بالهایش پیچیده بود.
هنگام شهادت حدود ۴۰ ساله بود.
قاسم از شهدایی است که تقریبا همه ی مقاتل نام او را جزء شهدای ممتاز کربلا معرفی کرده اند.
#حکایت
🔆زن فقیری که با یک برنامه رادیویی تماس گرفت و از خدا درخواست کمک کرد.
💠مرد بیایمانی که داشت به این برنامه رادیویی گوش میداد، تصمیم گرفت سر به سر این زن بگذارد.
آدرس او را به دست آورد و به منشیاش دستور داد مقدار زیادی مواد خوراکی بخرد و برای زن ببرد و
🔆به او گفت: وقتی آن زن از تو پرسید چه کسی این غذا را فرستاده، بگو کار شیطان است.
💠وقتی منشی به خانه زن رسید، زن خیلی خوشحال و شکرگزار شد و مشغول بردن خوراکیها به داخل خانه کوچکش شد.
🔆منشی از او پرسید: نمیخواهی بدانی چه کسی این خوراکیها را فرستاده؟
💠زن جواب داد: نه، مهم نیست. وقتی خدا امر کند، حتی شیطان هم فرمان میبرد.
⚫️شهدای کربلا :
قاسم بن الحسن:
شهادت: روز عاشورا، سال ۶۱ قمری
مدفن: کربلا
قاسم بن الحسن:
قاسم فرزند امام حسن علیه السلام، یکی از شهدای کربلا است که به هنگام شهادت ۱۳ سال سن داشت. در شب عاشورا وقتی حضرت قاسم از امام حسین علیه السلام سوال نمود که او نیز از شهدا خواهد بود یا خیر؟ امام نظر او را در مورد مرگ پرسید، و قاسم بن الحسن جمله معروف «احلی من العسل» (شیرینتر از عسل) را برای توصیف مرگ در نظر خود بر زبان آورد.
محمد بن ابى طالب گوید: چنین آمده است که چون حسین علیه السّلام او را دید به جنگ بیرون آمده در آغوشش گرفت و با هم گریستند چندان که بیهوش شدند و پس از آن که به هوش آمد از حسین علیه السّلام دستور جهاد خواست آن حضرت اذن نداد، پس آن جوان بر دست و پاى عمو افتاد و بوسه مى داد تا اذن گرفت و به جنگ بیرون آمد و اشک بر گونه هایش روان بود. در ایران، شب ۶ محرم به قاسم اختصاص دارد.
⚫️إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّـا إِلَیْهِ رَاجِعونَ
سرکار خانم رحیمی
درگذشت عموی گرامیتان را به شما و خانواده محترمتان تسلیت عرض نموده و برایشان از درگاه خداوند متعال مغفرت، برای شما و سایر بازماندگان صبر جمیل خواهانیم.
مدیریت دارالقرآن نورالهدی کلیشاد
⚫️شهدای کربلا :
حجاج بن مسروق:
شهادت: روز عاشورا، سال ۶۱ قمری
مدفن: کربلا
حجاج بن مسروق:
حجّاج بن مسروق از شیعیان و اصحاب امیرالمؤمنین علیه السلام در کوفه بود. چون باخبر شد که امام حسین علیه السلام از مدینه به سوی مکه حرکت کرده است، رهسپار مکه شد و به آن حضرت پیوست و هنگام حرکت امام علیه السلام از مکه به سوی عراق در کنار و همراه امام بود.
وی در تمام اوقات نماز، مؤذن امام حسین علیه السلام بود. در جریان ملاقات حرّ ریاحی با امام حسین علیه السلام چون ظهر شد، امام علیه السلام به حجّاج فرمود که اذان بگوید. در برخى کتب از او با عنوان «مؤذن حسین» یاد کرده اند.
حجاج، در روز عاشورا از امام حسین(ع) اجازه گرفت و به میدان رفت. پس از مدتی در حالی که بدنش آغشته به خون بود بازگشت.
در زیارت ناحیه و زیارت رجبیه امام حسین(ع) نیز نام حجاج بن مسروق ذکر شده است: «السَّلَامُ عَلَی الْحَجَّاجِ بْنِ مَسْرُوقِ الْجُعْفی»