.
🔴 جزئیات سرقت فرشهای سعدآباد در دولت قبل
🔰 معاون حقوقی رئیسجمهور با اشاره به پیگیریهای جدی دستگاه قضایی در پرونده فرشهای گمشده سعدآباد در دولت گذشته، اعلام کرد: برای دستگاه قضایی اصل وقوع جرم محرز شده و در این باره از چند نفر از متهمان نیز بازجویی شده است.
محمد دهقان روز گذشته در حاشیه نشست هیأت دولت، با اشاره به اینکه با پیگیریهای معاونت حقوقی، مرجع قضایی که موضوع فرشهای کاخ سعدآباد را پیگیری میکرد به نتیجه خوبی رسیده است، اظهار کرد: اصل جرم برای مرجع قضایی کاملاً محرز شده است، تعدادی از متهمان را نیز دعوت و از آنان بازجویی کردند؛ بزودی نیز قاضی پرونده از مکان سابق این فرشها بازدید میکند.
وی با ابراز امیدواری نسبت به اینکه هرچه زودتر قاضی این پرونده به رأی برسد یا اینکه امکان استرداد این فرشها فراهم شود، اضافه کرد: البته باید با کسانی که مرتکب جرم شدند، در هر مقامی که باشند، برخورد شود.
گفتنی است که متهم اصلی این سرقت حسن روحانی است که پرونده وی به دادگاه ویژه روحانیت ارسال شده!
من خود به چشم خویشتن دیدم که #جانم می رود.
صلی الله علیک یا ابا عبدالله الحسین ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ای هفت روز هفته به فکر ضعیف ها
همشانه ی فقیر و ضعیفان چه می کنی ؟!🖤
#رئیسی
عشق و علاقه مردم به نظام و روحانیت را فردا ببینید
مردم گله دارند اما فرق خائن و خادم را به خوبی تشخیص می دهند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا اینهمه بی اخلاقی، چرا اینهمه هتاکی ؟!
الان می تونی آرام بخوابی ؟!
#مدعیان_اصلاحات!
عمق حقد و کینه #مسیح مهاجری نسبت به رئیسی حتی بعد از شهادت !
نه تنها خودش یک کلمه در تمجید این شهدای عزیز نیاورده،حتی جملات تحسینی رهبری و مراجع معظم تقلید نسبت به شهید مظلوم #رئیسی_عزیز را در صفحه اول خود سانسور کرده است !
این همان نشریه ای ست که دو هفته قبل سخنان مراجع تقلید را در دیدار با رئیسی عزیز تحریف کرده بود....
این همان نشریه ای ست که برای بزرگنمایی هاشمی رفسنجانی و روحانی داستانسرایی می کند و از کَه، کوه می سازد!
چقدر پر معنا گفته و نوشته بود؛
جوری زندگی کنید که در مرگ تان فاسدان و هرزهگان شادی کنند نه صالحان و مستضعفان....!
#شادی_هرزه_گان
#رئیسی_عزیز
مدیردرنظام جمهوری اسلامی آن کسی است که عمل و سخن و سیرهاش بر مدار مکتب امام است،مطیع رهبر انقلاب است
اونی که گرفتار شهوات و غرایز است و در پی نام و نان و مقام
و جاه است نسبتی با نظام اسلامی ندارد،اشغالگر آن منصب است
#رئیسی_عزیز
#حاج_قاسم_عزیز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حجتالاسلام قرائتی: آقای رئیسی، قرآن به وعدهاش وفا کرد
🔹اگر آقای رئیسی را میدیدم به او میگفتم که قرآن به وعدهاش وفا کرد، قرآن میگوید کسانی که اهل ایمان و عمل صالح باشند محبوب میشوند.
🔹این حرکت تشییع امروز نشاندهندۀ محبوبیت شما و مورد لطف خدا بودن شماست.
🔹برخی مخالفین شما به شما نیش و کنایه زدند که خداوند جبران کرد، خدا جبار است جبران میکند، این محبوبیت امروز جبران آن نیش و کنایههاست.
رئیس جمهور قدرتمندترین کشور منطقه بود اما خبری از #تابوت_های_شاهنشاهی نبود.
تابوت او همان #تابوت_شهدای ایران اسلامی بود ....
#رئیسی_عزیز🌺🌸
#رئیس_جمهور_مردمی
درد و بلای #آمنه_سادات_ذبیح_پور بخوره توی سرتان. #شیر_دختر_ایرانی که بدون ترس از بد دهنی بدسگالان فرومایه، در برابر همه شیاطین عالم ایستاد و لحظه ای در حمایت از جبهه حق تردید به خود راه نداد.
دومین بار و در خرداد سال ۱۴۰۰ با افتخار نام تو را نوشتم ای #شهیدعزیز
#رئیسی_عزیز
سپاسگزار خدایم که مِهر تو را به دل های مان انداخت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شهید رئیسی: من از روحانی و جهانگیری پرونده هائی داشتم که می توانستم در مناظرات علیه آنها استفاده کنم ولی این کار را نکردم... من یقین دارم اینها از خود امام رضا سیلی خواهند خورد.
🔴تجلیل جمیله کدیور همسر عطاء الله مهاجرانی از عملکرد شهید امیر عبداللهیان
وزیر خارجه دولت رئیسی
🟠به عنوان کسی که در انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم به ابراهیم رئیسی رای ندادم، اذعان می کنم وزارت خارجه دولت او در مدتی کوتاه از جمله موفق ترین کارکردها را در قیاس با وزرای خارجه سابق داشته است. در این نوشتار به جنبه هایی از عملکرد موفق حسین امیرعبداللهیان، وزیر خارجه دولت سیزدهم اشاره می کنم.
به نظرم مهمترین مولفه های کارنامه امیرعبداللهیان تلاش در جهت حفظ اقتدار ایران، توازن در سیاست های منطقه ای و بین المللی، هماهنگی با سیستم و استفاده بهینه از ظرفیت های موجود بود. او زمانی سکاندار وزارت خارجه شد که ایران هم به لحاظ منطقه ای و هم به لحاظ بین المللی منزوی بود و با برخی کشورها روابط قطع و یا پر تنش بود. دوران تصدی امیرعبداللهیان به عنوان وزیر خارجه و مجری سیاست های نظام، توام با تلاشهای دیپلماتیک با هدف پایان دادن به انزوای ایران و خنثی کردن تأثیر تحریمهای فلجکننده آمریکا پیرامون برنامه هستهای ایران و احیا و تقویت روابط بود. او با تاکید بر اینکه وزارت خارجه را به برجام گره نخواهد زد، سیاست همسایگی و آسیا محور و متوازن و احیای مذاکرات هسته ای با غرب و برقراری روابط با کشورهای منطقه را هوشمندانه اجرا کرد. سیاست خارجی آسیا محور چه در غرب آسیا و چه در شرق آسیا از ویژگی های مهم سیاست خارجی این دوران بود.
بر خلاف دولت روحانی که تمرکز اصلی سیاست خارجی بر بهبود و توسعه رابطه با غرب بود، دولت رئیسی دولتی شرق محور بود. بر أساس همین سیاست، یکی از محورهای مهم وزارت امیرعبداللهیان، سیاست «نگاه به شرق» و گسترش روابط ایران با چین و روسیه به عنوان مهم ترین محور سیاست خارجی دولت جدید بود. در همین راستا، موافقتنامه جامع همکاریهای بیست ساله بین ایران و روسیه بروز رسانی و قرارداد همکاری ۲۵ ساله ایران و چین وارد فاز اجرایی شد. عضویت کامل در سازمان همکاری شانگهای در این دوران به ثمر نشست. بعلاوه، در شرق آسیا و شبهقاره و حوزه تمدنی ایران، به دنبال استفاده از ظرفیت قدرتهای نوظهور اقتصادی و تعامل حداکثری برای رشد و ارتقاء وضعیت اقتصادی و تجارت بینالملل بر آمد. با این حال مذاکرات گفتگوهای غیر مستقیم در عمان و مذاکرات هسته ای و احیای برجام نیز در جریان بود. هر چند این مذاکرات در طول وزارت امیرعبداللهیان به سرانجام نرسید.
در دوره وزارت امیرعبداللهیان شاهد گسترش قابل توجه نقش وزارت خارجه در شکل دادن به سیاست های منطقه ای ایران بودیم.
او به ویژه به دنبال تنش زدایی و تعمیق روابط با کشورهای عرب منطقه بود. تنش زدایی با رقیب منطقهای ایران، یعنی عربستان سعودی در دوران وزارت او و با هماهنگی و رایزنی های نهادهای ذیربط و با وساطت چین به نتیجه رسید. این اتفاق بر روابط ایران با دیگر کشورهای عرب حوزه خلیج فارس نیز موثر واقع شد و به بهبود روابط انجامید. در همین دوران تلاش هایی در مسیر ارتقای روابط قاهره و تهران برداشته شد. همچنین گفتگو در جهت همکاری های منطقه ای گسترده در جهان اسلام و جهان عرب را دنبال کرد. در سومین نشست گفتوگوهای ایرانی-عربی که به همت شورای راهبردی روابط خارجی کشور برگزار شده بود، تاکید کرد که از مرحله گفتگوهای ایران- عربی عبور کرده ایم و اکنون در مرحلهگفتوگوهای منطقهای و فراتر از آن، همکاریهای منطقهای قرار داریم.
گذشته از موارد پیش گفته، دوران وزارت امیرعبداللهیان از سه جهت مختص به خود او و متاثر از باورهای او بود. این سه جهت عبارتند از:
یک. باور به آمیزه میدان و دیپلماسی
امیرعبداللهیان هم تجربه میدان رزم و جنگ و جبهه داشت و هم حضور در میدان مذاکره و دیپلماسی.👇👇
👆👆بر خلاف سلف خود که معتقد بود«من دیپلماسی را بیشتر برای میدان هزینه کردم، تا میدان برای دیپلماسی هزینه شده باشد... من برای موفقیت میدان مذاکره میکردم...» امیرعبداللهیان در جلسه رای اعتماد مجلس در روز ۳۱ مرداد ۱۴۰۰، در ابتدای سخن خود با اشاره به منطق عاشورا و پیام کربلا گفت: «عاشورا به ما آموخت که دیپلماسی و میدان دو بازوی قدرتمند محقق کننده منافع ملی و امنیت ملی حداکثری کشور خواهد بود.» او با تاکید بر سخنان رهبری، قدرت میدانی را پشتوانه محکمی برای دیپلماسی می دانست و با مکمل دانستن حوزه دیپلماسی و میدان، بر این باور بود که میدان دست دیپلماتها را در میز مذاکره به شدت باز کرد. به باور او «سردارسلیمانی هیچگاه دیپلماسی و میدان را جدا ازهم نمیدید. سردار سلیمانی نه تنها هیچگاه از دیپلماسی برای میدان هزینه نکرد بلکه از جیب مردم هم برای میدان هزینه نکرد...» امیرعبداللهیان معتقد بود دیپلماسی همیشه بر «میدان» متکی بوده است و اگر آمریکاییها در یک دهه گذشته در مناسبتهای مختلف با ایران در خصوص برنامه هستهای و سایر موضوعات موافقت کردند، به دلیل تواناییهای ایران در میدان و حوزه نفوذ ایران بود. او نمونه ها و مثال های متعددی در همین رابطه در مصاحبه ها و مناسبت های مختلف بیان کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نگاهی فهرست وار به خدمات مهم دولت #شهید_رئیسی در سه سال!
🔴 عبدالکریم حسین زاده منتخب مجلس دوازدهم گفت: بالای ۱۰۰ نفر #اصلاحطلب و #اعتدالی که خیلی از آنها شناسنامهدار هستند وارد مجلس شدند
🙊شما که گفتید شورای نگهبان حتی یک نفر تان را هم تایید نکرده ؟!
شرم بر اینهمه #دروغ!