eitaa logo
نسخه‌های حکیمانه
392 دنبال‌کننده
509 عکس
302 ویدیو
9 فایل
ارتباط با ما @hakimanehadmin
مشاهده در ایتا
دانلود
💗❤♥💚 👼راههایی برای 👈ساعت 21 تا 1 بامداد اوج ترشح هورمون رشد است و کودکانی که در این زمان خواب هستن رشد خوبی خواهند داشت ✴ 👈مصرف روغن و نمک طبیعی میوه و سبزیها، مغزها، آب سالم، گوشت گوسفندی، سویق ها و.. ✴ مصرف 👈مانند انجیر ، نخود ، برگ چغندر ، بادام درختی، شیر محلی با عسل یا خرما ، سویق سنجد ، سویق گندم 💠 سوپ گندم بهترین غذا برای افزایش قد ✴ بدن با بنفشه زیتونی هفته ای یک بار ✴ پشت به آفتاب روزی 15 دقیقه ✴ مانع سوخت و ساز در بدن می شود. با رفع یبوست رشد کودک بهترخواهد شد ❌پرهیز از تنقلات مصنوعی، مرغ ماشینی و محصولات کارخانه ای مانند نوشابه ، بستنی ، کیک و...مصرف نوشابه در کودکان باعث کوتاه شدن قد ، پرخاشگری و پوکی استخوان می شود❌ ✴ و حرکات کششی خصوصا شنا ، طناب زدن و بارفیکس. 💚♥❤💗
❣گریه کردن❣ 🔹بستری برای افزایش حافظه 🔹و کاهش رطوبات مغزی 🔹و گریه زیاد سبب افسردگی 🔹و خشکی مغز 🔹بر مبنای طب سنتی 👈 گریه کردن باعث افزایش حافظه میشود. 🔷 گریه بجا باعث کم شدن رطوبت مغز و افزایش حافظه میشود ولی اگر زیاد اتفاق بیوفتد باعث خشک شدن مغز و افسردگی است. ❤️🖤🖤🖤🖤🖤❤️
❣درمان ریزش موی زنان❣ 💎با دکتر خیراندیش💎 طول درمان ۱۲۰ روز الف ) روغن مالی ملاج سر با روغن سیاه دانه یا روغن بادام تلخ ب ) استشمام عطر شبانگاه ج ) شانه کشیدن روزانه با برس چوبی روزی یک مرتبه د ) پیاده روی روی سنگلاخ روزی نیم ساعت ه ) ترک یا کاهش جدی سردیها مخصوصا شبها و ) بادام درختی روزی ۱۴ عدد (فسنجان بادام هفته ای ۲ الی ۳ بار) 💛🔅💚💜💙❤️💖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❣تب❣ 🔴 تب‌بُر یا تعریق ♻️ در صورتیکه فقط در بالاتنه و ناشی از باشد، باید از تب‌بر استفاده کرد؛ ولی در صورتیکه در کل بدن و ناشی از باشد، باید گرما به بدن داد تا این رطوبت از طریق خارج شود. 💛🧡💚💜💙❤️💖
❣تقویت قلب ❣ 🔸غذاهای بویایی از مهمترین تقویت کننده‌های قلب ( هم قلب مادی هم قلب معنوی) انسان هستند. 1⃣عطرهای روایی 2⃣گلاب 3⃣بوی گل و میوه 4⃣روغن های خوشبو 5⃣بوی نوره 6⃣بوی کندر و اسفند 7⃣بَخور 8⃣بوی خشت، گل، چوب و خاک 9⃣بوی دود هیزم و کود 💛🧡💚💜💙❤️💖
❣تخم پرندگان❣ حلال گوشت 🔹بر مبنای طب سنتی 🔶🔹مروری کلی بر انواع تخم پرنده تخم مرغ و تخم مرغابی جزء بهترین تخم پرندگان است؛ تخم مرغابی بوی بدی دارد و از نظر گوارشی، خاصیت آن برای بدن و تولید خون از تخم مرغ خانگی در درجه پایین‌تر قرار دارد. تخم غاز و شتر مرغ بسیار سنگین بوده و چندان گوارا نیست. تخم کبک و دراج (نوعی قرقاول) جزء تخم پرنده‌های بسیار نیکوست، گرم و تر است اما همیشه و همه جا در دسترس نیست و ممکن است عده‌ای طعم آن را دوست نداشته باشند. تخم کبک دارای پروتئین بالا و چربی پایینی است، سریع هضم می‌شود و برای تقویت سیستم گوارشی یا قوای جنسی هم مناسب است، اما در گرم مزاجان نباید افراط شود. تخم پرندگان کوچک مانند گنجشک، کبوتر و بلدرچین مبهی بوده یعنی قوای جنسی را افزایش می‌دهد به خصوص اگر با روغن و پیاز طبخ شود، اما نباید افراط شوند. نکته: مداومت در خوردن تخم پرندگان کوچک به علت گرمی بالا به صلاح نیست و فقط به عنوان دارو مصرف می‌شود. آنچه که باید در مورد تخم مرغ بدانید! مزاج زرده تخم مرغ مایل به گرمی و سفیده ی آن سرد و تر در درجه دوم است. سفیده تخم مرغ در عین داشتن پروتئین بالا، خون لزج، بلغمی و غلیظی تولید می‌کند و باید تا حد امکان مصرف آن را محدود کرد، ولی در صورت الزام مصرف، با نمک و روغن و کمی فلفل اصلاح می‌گردد. سفیده همچنین دیرهضم است و فقط معده های گرم و افراد پرتحرک می‌توانند آن را هضم کنند. بنابراین اگر بدن فرد دارای اخلاط غلیظ و لزج باشد، نباید سفیده تخم مرغ میل کند. 🔹زرده تخم مرغ نیم برشت (عسلی)، کیفیت غذایی بسیار بالایی دارد و مواد خوب و سالم و خونی بسیار معتدل تولید می‌کند و فضولات کمی دارد. زرده تخم مرغ مقوی قلب و مغز و نیروی جنسی است. زرده تخم مرغ در از دست دادن خون و در دوره نقاهت بیماری ها مفید است. مناسب ترین و زودهضم ترین و خون سازترین شکل پخت تخم مرغ نیم برشت یا همان عسلی است. جوشاندن زیاد تخم مرغ باعث دیر هضمی آن مخصوصاً در معده های ضعیف و رطوبی می‌شود و اصلاح آن با آویشن و فلفل و نمک است. تخم مرغ به شکل نیمرو یا املت و به طور کلی سرخ کردن تخم مرغ مناسب نیست، خاصیت غذایی کمتری دارد و از معده به زودی دفع می‌گردد، اما افراد لاغر یا کم اشتها ایرادی ندارد گاهی استفاده کنند. نکته: موارد گفته شده، در مورد تخم مرغ محلی بیشتر صدق می‌کند، اما وقتی تخم مرغ محلی در دسترس نیست، همین تخم‌مرغ‌های امروزی نیز قابل استفاده بوده و تا حدودی خواص گفته شده را دربرمی‌گیرد ❗️زیاده روی ممنوع! مصرف زیاد و طولانی مدت تخم مرغ باعث ایجاد لک های پوستی در صورت و بادهای سرد در طحال و معده می‌شود. همچنین بیماران دارای سنگ کیسه صفرا یا مستعد آن بهتر است از مصرف زیاد از حد تخم مرغ پرهیز نمایند. آیا مصرف تخم مرغ خصوصاٌ زرده آن باعت بالا رفتن چربی و کلسترول خون می‌‏شود؟ مطالعات متعددی بر روی تأثیر تخم مرغ بر سطح کلسترول خون و سلامت قلب و عروق انجام گرفته است؛ که بر طبق تحقبقات انجام شده اخیر، مصرف ۴ تا ۵ عدد تخم مرغ در هفته، نمی‌تواند چربی و کلسترول خون را افزایش دهد و سلامت قلب و عروق را تهدید نماید. 🔶🔹آنچه در مورد تخم بلدرچین باید بدانید! مصرف دوره ای نه مداوم تخم بلدرچین به تنهایی یا مصرف زرده عسلی آن به همراه عسل برای فصاحت کلام در کودکانی که دیر به حرف افتاده یا درست حرف نمی‌زنند، توصیه می‌شود. ❗️اما از مصرف مداوم تخم بلدرچین خودداری کنید چون مصرف مداوم آن باعث خشکی می‎‌شود. تخم بلدرچین با مزاج کودکان سازگار است ولی در کودکان بیش فعال، کم توجه و کم خواب، نباید مصرف شود. ❗️مصرف حدود ۸ عدد تخم بلدرچین در هفته مجاز است. @nosakh_hakimaneh 💛🧡💚💜💙❤️💖🖤
❣کاهو❣ ⚜️ امام صادق علیه السلام‌: «علیکم بالخس ؛ فإنه یصفي الدم» 🥬 بر شما باد کاهو، چرا که خون را تصفیه می‌کند. 📚 منبع : الکافی، ج۶، ص۳۶۷، ح۱ المحاسن، ج۲، ص۳۲۱، ح ۲۰۸۴ مکارم الاخلاق / بحارالانوار دانشنامه احادیث پزشکی، ج۲، ص۳۰۱ 💛🧡💚💜💗💖🖤
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❣ضدعفونی واژن❣ اندر خواص بی پایان سیاه دانه حکیم سید حسن ضیایی 💛🧡💚💜💙❤️💖
❣️همه چیز درباره شکر قهوه ای❣️ 🔻🔺در طی فرآیندهای متفاوت و متعددی که بر روی نیشکر و یا چغندر قند انجام می شود شکر سفید به دست می آید یکی از این فرآیندها مرحله خالص سازی و یا تصفیه می باشد. در این مرحله ملاسی که همراه شکر است از آن جدا می شود تا شکر به شکر سفید تبدیل شود. 🔹برای تهیه شکر قهوه ای در مرحله تصفیه، مقداری ملاس به همراه شکر باقی می ماند. هرچقدر میزان ملاس بیشتر باشد رنگ شکر تیره تر خواهد شد. ملاس موجود در شکر قهوه ای به طور طبیعی بعضی از مواد معدنی این شکر را حفظ می کند لذا از شکر سفید سالم تر است. 🔸شکر قهوه ای به جز شیرین بودن ، منبعی از مواد مغذی ، ویتامین ها و موا معدنی مورد نیاز بدن می باشد . کلسیم ، آهن و پتاسیم شکر قهوه ای از شکر سفید بیش تر بوده و کالری آن نیز کم تر است به همین علت به این نوع شکر ، شکر رژیمی نیز می گویند . 🔸در طب سنتی آمده است که شکر قهوه‌ای «طبعی گرم» دارد. به همین دلیل این ماده غذایی در درمان بیماری‌هایی مانند نفخ معده، یبوست و سردمزاجی بسیار موثر است. ممکن است با استفاده بیش از حد از آن دچار خستگی و کم خونی شوید. خوردن زیاد شکر قهوه‌ای ابتدا احساس سیری و گرما در بدن شما ایجاد کرده و پس از مدتی ممکن است احساس ضعف و گرسنگی کنید و طبع شما را سرد کند. ♦️بنابراین برای کسب نتیجه مطلوب بهتر است در استفاده از هیچ چیز افراط و تفریط نداشته باشید. 🔅🔅🔅🔅🔅🔅
❣️برخی خواص شکر قهوه ای❣️ 🔸۱. درمان دردهای قاعدگی ترکیب شکر قهوه‌ای به همراه چای، زعفران و زنجبیل می‌تواند دردهای شدید قاعدگی را به سرعت کاهش داده و باعث منظم شدن چرخه قاعدگی شود. 🔸۲. افزایش انرژی شکر سفید باعث افزایش ناگهانی سطح انرژی می‌شود، اما این انرژی به همان سرعت نیز افت می‌کند. شکر قهوه‌ای با دارا بودن مقادیر مناسبی کربوهیدرات ساده انرژی را افزایش داده و در طول روز شما را شاداب نگه می‌دارد. 🔸۳. چاقی و کنترل وزن شکر قهوه‌ای به دلیل دارا بودن ملاس باعث افزایش متابولیسم بدن و گرسنگی می‌شود. 🔸۴. سلامت و زیبایی پوست شکر قهوه‌ای با داشتن بافتی خشن به صورت گسترده برای زیبایی و سلامت پوست استفاده می‌شود و یک نرم کننده طبیعی پوست است. معمولا از این شکر و ترکیب آن با مواد دیگر اسکراب‌های قوی خانگی می‌توان درست کرد که برای درمان سلولیت، رفع لک و جای جوش و آکنه، لایه برداری پوست‌های مرده، روشن شدن پوست و درمان آکنه و موارد مشابه مفید است. 🔸۵. بارداری پس از زایمان اگر دچار درد یا گرفتگی در ناحیه شکم و لگن می‌شوید می‌توانید از دمنوش‌های ترکیب شده با شکر قهوه‌ای برای کاهش این کرامپ‌ها استفاده کنید. شکر قهوه‌ای روند بهبودی بعد از زایمان را سرعت می‌بخشد. 🔸۶. درمان نفخ نوزادان اگر نوزاد شما مدام دچار دل‌ درد می‌شود، حدود یک قاشق چایخوری شکر قهوه‌ای مرغوب را با در یک بطری آب‌ گرم حل کرده و در شیشه شیر به نوزاد بدهید. این کار کمک می‌کند تا دل درد نوزاد در طول شب تسکین یافته و خواب آرامتری داشته باشد. 🔸۷. درمان مشکلات گوارشی جایگزین کردن شکر قهوه‌ای به جای شکر سفید برای پخت شیرینی و کیک‌های خانگی می‌تواند به هضم راحت‌تر غذا و جلوگیری از بروز نفخ و یبوست کمک کند. 🔺🔻🔺🔻🔺🔻
❣️شکر قهوه ای و دیابت❣️ شکر قهوه‌ای برای افراد مبتلا به دیابت می‌تواند انتخاب مطمئن‌تر و جایگزین بهتری نسبت به شکر سفید باشد اما پیشنهاد می‌کنیم افراد دیابتی از شکر قهوه‌ای نیز با احتیاط و به صورت کنترل شده استفاده کنند. ❣️شکر قهوه ‌ای و درمان سریع سرماخوردگی❣️ شکر قهوه‌ ای در طب سنتی به عنوان دارویی برای درمان سریع سرماخوردگی و آسم استفاده می‌شود. وجود ملاس در این نوع شکر باعث از بین رفتن خلط سینه و درمان گلو درد می‌شود. برای درمان سریع سرماخوردگی با شکر قهوه‌ای می‌توانید به دو روش عمل کنید : 👈🏽شکر قهوه‌ای را به یک لیوان آب در حال جوشیدن با پودر زنجبیل یا زنجبیل تازه، اضافه کنید. اجازه دهید دمنوش کمی روی شعله بماند و غلیظ‌‌‌‌ تر از حالت مایع شود. بعد از آن دمنوش را وقتی هنوز داغ است میل کنید. مصرف روزانه و مرتب این دمنوش می‌تواند در کمتر از ۲ روز گلودرد و سرماخوردگی را درمان کند. 👈🏽یک عدد پیاز قرمز بزرگ را به صورت حلقه‌ای برش زده و آن را در ظرفی که مخلوطی از عسل طبیعی و شکر قهوه‌ای در آن است به گونه‌ای قرار دهید که مخلوط شکر و عسل روی هر حلقه پیاز را بپوشاند. اجازه دهید برش‌های پیاز یک شب تا صبح ( ۱۲ تا ۱۵ ساعت) در این مخلوط بماند. بعد از این مدت شربت پیاز شیرین به دست آمده که حاوی مواد مغذی و ویتامین‌های بسیار زیادی است را نوش جان کنید. شربت پیاز، عسل و شکر قهوه‌ای در نرم شدن گلو و درمان سرفه‌های خشک و شبانه بسیار موثر است. 💚❤️💙💖💛💜🖤
❣درمان سیاتیک❣ اگر از کمردرد و درد شدید مسیر سیاتیک برخوردار هستید و پزشک جراح پیشنهاد جراحی داده است‌، به‌مدت 40 روز هر روز صبح ناشتا 3 حبه سیر را بدون آنکه در دهان بجوید قورت داده و سپس یک لیوان دمنوش دارچین میل کنید؛ این نسخه در درمان کمردردهای شدید و نیز بیماری روماتیسم قلبی و مفصلی نیز بسیار مجرب است. 💛🧡💜💚💙❤️🖤