8.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 فواید سینه زنی در پزشکی
♻️ تحقیقات انجام شده بر اثراث گریه و سینه زنی بر حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام که تا کنون نمی دانستیم.
🔸 فیلم بالا را با آرامش و دقت گوش دهید و برای دیگران هم ارسال کنید.
👈با تمام سلولهای وجودمان خدا رو شکر که شیعه هستیم و اجازه تنفس در روضه های #امام_حسین علیه السلام را داریم.
✨
🔴مواد غذایی #مضر برای گروه دارای #مزاج_گرم_و_خشک:
مصرف زیاد سیر، پیاز، ادویه های تند، گوشت قرمز، بادمجان، موز، خربزه، گردو، پسته، فندق، انجیر، #غذاهای_سرخ_شده و .. مصرف این نوع مواد غذایی بدن این دسته را از تعادل خارج کرده و علائمی از قبیل خشکی پوست و بی خوابی، اضطراب و تپش قلب را در ایشان تشدید میکند.
مثال هایی از #موادغذایی_مفید برای این افراد:
مرکبات، سیب، هویج، انار، خیار، آلو، هندوانه، زرشک، گوجه سبز، کدو، ریواس، اسفناج، جو، لیموترش، تمرهندی، کاهو، روغن زیتون، پاچه گوسفند .. پکتین موجود در سیب و هویج با پیوند با اسیدهای صفراوی باعث افزایش دفع آنها از بدن می شود.
نمونه هایی از #ترکیبات_غذایی_مفید برای این گروه:
زیرباج، سوپ جو با گوشت جوجه مرغ، آش محتوی ماش+کدو+ اسفناج+خرفه+روغن بادام و یا برنج+اسفناج+ماش مقشر +کاهو+ کمی گشنیز که با سرکه یا آلو ترش شده باشد، آش جویی که در آن عناب و بنفشه پخته باشند با روغن بادام، آش ماست با گوشت جوجه مرغ، شیربرنج، گوشتها که با آبغوره و سماق چاشنی دار شده اند.
#شربت_های_مفید:
شربت لیمو، شربت آلو، آب انارترش و شیرین، آب تمر هندی، شربت نارنج، شربت غوره، ماءالشعیر طبی، شربت سکنجبین و خیار .
💠عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید👇👇👇
لینک کانال
@noskhesonatii
🔖 جایگزین قهوه اما با این شروط...
✔️یک فنجان چای زنجبیل میتواند جایگزین خوشمزه و انرژی بخشی به جای یک فنجان قهوه باشد، اما مهمترین نکتهای که باید به خاطر بسپارید، نوشیدن به اندازه آن است.
✔️صرف روزانه نیم تا یک گرم زنجبیل مناسب است اما طبق برخی منابع، حداکثر مصرف روزانه، ۴ گرم زنجبیل (تقریبا ۲ قاشق غذاخوری) در روز در نظر گرفته میشود.
🌀برای تهیه این چای به ۱ قاشق چای خوری ریشه زنجبیل، رنده شده یا ریز خرد شده، ۱ فنجان آب جوش، عسل و آبلیمو احتیاج دارید.
🌀ریشه زنجبیل را در فنجان یا لیوان قرار دهید. آب جوش را اضافه کرده و اجازه دهید به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه دم شود. زنجبیل را بردارید. در صورت تمایل عسل و لیمو اضافه کنید. اگر ریشه زنجبیل باقیمانده دارید، میتوانید آن را فریز کنید تا بعداً استفاده شود.
❌دوز بالای استفاده زنجبیل می تواند تپش قلب را به همراه داشته باشد، همچنین ممکن است تاثیر برخی داروهای خاص را کاهش داده یا باعث بروز عوارض جانبی شود، به خصوص اگر فردی مبتلا به فشارخون ، دیابت یا مشکلات هورمونی باشد.
❌نوشیدن بیش از حد این چای میتواند باعث ناراحتی معده و شل شدن مدفوع در برخی از افراد شود.
❌اگر دچار بیخوابی هستید یا میدانید چای شما را بیدار نگه میدارد، از نوشیدن چای زنجبیل قبل از خواب خودداری کنید.
❌زنجبیل ممکن است باعث رقیق شدن خون شود، بنابراین باید حداقل دو هفته قبل یا بعد از جراحی از خوردن آن اجتناب شود و نباید آن را با داروهای ضد انعقاد یا ضد پلاکت یا مکمل (مانند وارفارین، آسپرین، سیر یا جینکو) مصرف کرد.
✅برای تعیین سطح مناسب مصرف در این شرایط، مهم است که با پزشک خود مشورت کنید.
✅زنان باردار و شیرده قبل از نوشیدن چای زنجبیل باید با پزشکان خود مشورت کنند و همچنین اگر فشار خون بالا، سنگ کیسه صفرا، سوزش معده، ریفلاکس یا دیابت دارید، قبل از نوشیدن منظم آن با پزشک خود مشورت کنید.
💠عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید👇👇👇
لینک کانال
@noskhesonatii
نشر دهید.
👌درمان انواع سرفه ‼️
💢 #درمان_سرفه_شدید
یک قاشق چایخوری کتیرا رو با یک لیوان آب و 2 قاشق عسل قاطی کنید
💢#درمان_سرما_خوردگی_و_سرفه_های_خشک
1.دمکرده ی آویشن, نعنا, پونه, زوفا, خطمی, بنفشه, عناب, پنیرک روزی دو بار...
💢 #رفع_سرفه_های_شدید
دمکروه زوفا و خطمی و اویشن مقدار مساوی عین چای خانگی دمکنید.
💢 #درمان_سرفه_شدید_2
1.به دانه و کمی چهارتخمه را در عرقِ شقایق گرم کنید(در صورتِ نبودِ عرق از ابِ جوش استفاده کنید) و بعد از لعابدار شدن صبح ناشتامیل کنید..
2.آویشن...نعنا..پونه..خطمی..زوفا..عناب..پونه دم کرده ار طولِ روز میل کنید..
3.کمپوتِ سیبِ خانگی بسیار نافع هست..
💢 #درمان_سرفه_های_خلطی
دمکرده بارهنگ و اسطوخدوس و بابونه روزی دوبار.
💢 #درمان_سرفه_خشک
سلام تخم به دانه و اسفرزه و بارهنگ و صمغ عربی با عرق کاکوتی روزی دو فنجان
💢 #سرفه_مزمن_و_کهنه
چوب شیرین بیان 3 تکه کوچک + انجیر خشک 7 عدد + پونه کوهی 2 قاشق غذا خوری :
جوشانده هر صبح ناشتا 1 لیوان.به همراه عسل.3 الی 7 روز
💢#گلو_درد_و_سرفه_به_همراه_عفونت_گلو
1 لیوان آب + نمک 1 قاشق مربا خوری + جوش شیرین 1 قاشق مربا خوری + نشاسته :
با آبجوش تقریبا ولرم مخلوط کنید و روزی 3 مرتبه غرغره کنید...تا بهبودی.
💠عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید👇👇👇
لینک کانال
@noskhesonatii
نشر دهید.
🔖 باید و نبایدهای غذایی در سرماخوردگی
❌با اولین علایم سرماخوردگی، پرخوری را کنار بگذارید!
⛔️تا درمان کامل سرماخوردگی از مصرف غذاهای سنگین، چرب، تند و ترش، ماست، بستنی و خوراکی های خیلی سرد خودداری کنید.
❌ در صورت داشتن تب، از مصرف شیر، گوشت قرمز و میوه های آبدار پرهیز کنید.
بهترین غذا در چند روز ابتدای آبریزش رقیق، سوپ جو است. هر زمان که احساس گرسنگی یا ضعف کردید یک پیاله از این سوپ را بخورید.
سوپ سرماخوردگی را با مرغ، جو پرک، هویج، سبزی تازه جعفری و گشنیز تهیه و با لیمو ترش تازه میل کنید. در این سوپ، رشته، قارچ، ذرت، شیر یا خامه
💠عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید👇👇👇
لینک کانال
@noskhesonatii
نشر دهید.
#پرهیزات_یبوست
🔷⇦ بیماری که یبوست دارد، از موارد ذیل پرهیز کند:
🔷↫کشک غلیظ، ماست چکیده،
🔷↫ اسانسهای شیمیایی (آبمیوههای شیمیایی، نوشابههای گازدار، بستنیهای صنعتی و ...)،
🔷↫میوۀ موز، نان سفید، کیک سفید، نان ساندویجی، آرد سفید، هستۀ أنار، کم تحرکّی، کمبود آب بدن، ماکارونی، برنج سفید، شیر داغ، شکر شیمیائی، سینۀ مرغ، اضافه وزن،
🔷↫تفالۀ سیب، تفالۀ بِه، پنیر به تنهائی خوردن، نگهداری مدفوع.
🔷⇦ همچنین بیماریهای زمینهای نداشته باشید مثل: اسپاسم عصبی روده، تنبلی و کُندیِ حرکات دودی شکل روده، اُفتادگی رکتوم (راست روده)، حالت تلسکوپی شدن رود آنال، لَجَن صفراوی.
💠عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید👇👇👇
لینک کانال
@noskhesonatii
نشر دهید.
🔴 تقویت معده و کبد
♻️ امروز میخواهیم شربتی جهت #تقویت_معده و #کبد خدمتتان معرفی کنیم:
🔹 #آب_به، #آب_سیب و #آب_نارنج را به مقدار مساوی ترکیب کنید و حرارت دهید تا نصف شود سپس به میزان مقدار باقیمانده شکر سرخ اضافه کنید تا قوام پیدا کند.
مصرف یک قاشق چایخوری صبح و ظهر و شب قبل و بعد از غذا مقوی معده و کبد بوده و برای رفع #تهوع_بارداری از مجربات است.
💠عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید👇👇👇
لینک کانال
@noskhesonatii
نشر دهید.
🔖ممنوعیت خوردن خربزه و هندوانه با غذا
بهتر است صیفیها، بین دو وعده غذایی خورده شوند زیرا مصرف آنها همزمان با غذای اصلی باعث فساد غذا در معده میشود.
⚠️خوردن خربزه بهصورت ناشتا هم توصیه نمیشود چون در غیر این صورت و بهسرعت به خلطی که در معده وجود دارد، تبدیل خواهد شد.
هندوانه را هم نباید همزمان با غذای اصلی مصرف کرد و باید خوردن آن را به یکی دو ساعت بعد از صرف غذا یا زمان خوردن میانوعده، موکول کرد.
خوردن هندوانه بلافاصله پس از صرف غذا یا بهصورت ناشتا برای بدن مضر است؛ مخصوصاً اگر هوا گرم و فرد هم بسیار تشنه باشد. هندوانه به دلیل لطافتی که دارد، بهسرعت تبدیل به صفرا میشود و بههمین خاطر هم زیادهروی در مصرف آن به افرادی که علائم غلبه صفرا دارند، توصیه نمیشود.
🖊دکتر غلامرضا کردافشاری ( متخصص طب سنتي )
💠عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید👇👇👇
لینک کانال
@noskhesonatii
نشر دهید.
📌 روش درمان پارکینسون
✍ بیماری است که باید حتما بیمار ویزیت گردد، ولی بیشتر این بیماری از شدت سردی بوجود می آید. برای درمان مراجعه و پیگیری درمان با پزشک طب سنتی حتما نیاز است، ولی موارد زیر نکاتی بسیار راهگشاست:
1- روغن مالی مفاصل با روغن سیاه دانه
2- زیتون ۷ عدد صبحها، انجیر۷ عدد شبها، ارده با شیره ۴ وعده در هفته بادام درختی ۱۴ عدد دانه دانه میل شود، مویز ۲۱ عدد
3- استشمام مداوم عطر گرم
4- روغن مالی ملاج با روغن سیاه دانه
5- از ترکیب (۴ واحد روغن سیاه دانه+۲ واحدعسل+ نیم واحد سرکه طبیعی) یک قاشق غذاخوری قبل هر وعده غذا میل شود
این ترکیب همان شونیسل است
6- روزانه دو لیوان از آبمیوه های طبیعی زیر میل شود: آب انگور ـ خربزه ـ هویج ـ سیب ـ کرفس ـ طالبی
7- کاهش جدی سردیها مخصوصا شبها
💠عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید👇👇👇
لینک کانال
@noskhesonatii
نشر دهید.
🔴 باید بدانیم که گوجهفرنگی، #بادنجان، #سیب_زمینی و #فلفل_دلمه اعضای خانوادهای از گیاهان به نام سولاناسه یا تاجریزی هستند که در دوره معاصر از آمریکای لاتین، به همه جهان و ازجمله ایران گسترشیافتهاند.
برگها، ساقه و میوۀ نرسیده (کال) این گیاهان، دارای میزان بالایی از مادهای به نام #سولانین است که آثار سمی بر بدن میگذارد.
⚠️ همچنین مصرف زیاد این میوهها موجب افزایش سودای بدن و عوارض مختلفی چون غلظت خون، افسردگی، لکهای پوستی، تودههای مختلف، واریس، بواسیر و واریکوسل میشود که البته در همه اعضای این خانواده یکسان نیست و به فرد خورنده، اقلیم و شرایط آبوهوایی، روش مصرف و... هم بستگی دارد.
🍅 طبیعت گوجه فرنگی خام، سرد و تر است و باید به عوارض مصرف زیاده آن در تولید بلغم خام و ایجاد مشکلاتی بهویژه در معده توجهکرد.
💠 پس توصیهمیکنم:
✅ مصرف میوهها و گیاهانی که بومی اقلیم ما نیستند را کم و محدود به هوس و موارد لازمکنید. در اینجا، در کنار خانواده سولاناسه، کیوی، جینسینگ، میوه کاکتوس، قهوه، گانودرما، کامبوجا و... هم قابلذکرند.
✅ تا جای ممکن در پختوپز بهجای #رب گوجهفرنگی، از #رب_انار، #رب_نارنج، آلوها، #تمرهندی، #زعفران، #زردچوبه، #فلفل_سیاه و... بهرهببرید که همگی آثار مختلف درمانی نیز دارند.
✅ سالاد شیرازی، سالاد سنتی ما نیست و ربطی هم به شیراز ندارد! مصرف آن را بسیارمحدود کنید و با #نعنا و #پیاز همراه نمائید.
✅ در زمینه بیماریهایی چون دردهای مفصلی و کمردردهای التهابی (که معمولاً با درد و خشکی صبحگاهی همراهاند)، #چاقی، #کبد_چرب، سندرم متابولیک، #سنگ_کلیه، #فیبروم، پولیپهای روده، #واریس، #غلظت_خون، لکهای پوستی، #افسردگی و شبیه آنها، که عموماً ناشی از سوءمزاج سوداوی هستند، مصرف گیاهان خانواده سولاناسه را به حداقل برسانید.
✅ این میوهها را ابداً خام و سبز مصرفنکنید و حتی بخشهای سبزمانده را جداکنید. یادتان باشد که گوجهفرنگی رسیده، #توماتین ندارد و بهویژه در انواع اصلاح نژادی مقدارش بسیارکم است.
🔅 همه گیاهان و خوردنیها، خواص و مضراتی دارند. در مصرف آنها عاقل باشیم و از افراط و تفریط بپرهیزیم.
💠عضویت در کانال نسخه های مجرب اساتید👇👇👇
لینک کانال
@noskhesonatii
نشر دهید.