eitaa logo
💫 نورُ‌علی نور 💫
1.5هزار دنبال‌کننده
37.3هزار عکس
35.1هزار ویدیو
459 فایل
باعرض سلام وخیرمقدم💕💕 به جمع نورانی کانال نورعلی نور خوش آمدید...امیدواریم گامهای مادرجهت رضای الهی ویاری امام زمان (عج) باشد... کپی ونشر باذکرصلوات جهت ظهورحضرت آزاد است اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚💚 آیدی خادم کانال @SAmiri_14
مشاهده در ایتا
دانلود
1.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💔 آخرین پنجشنبه سال و یاد در گذشتگان 🌹 پنجشنبه آخر سال به یاد عزیزانی که چشم انتظاری شون رو نمی بینیم و صداشون رو نمی شنویم و چقدر دلتنگ بودنشون هستیم 💔 یاد همه عزیزانی که دیروز بودند و امروز نه، همه آنهایی که سالهای قبل رخت و لباس عید خریدند و امسال نه، همه آنهایی که لحظه تحویل سال صورتشون را بوسیدیم ، عید را تبریک گفتیم و امسال تنها با خواندن فاتحه ای یادشون می کنیم ... 🌹 اَللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَ المُومِنَاتِ وَ المُسلِمینَ وَ المُسلِمَاتِ اَلاَحیَاءِ مِنهُم وَ الاَموَاتِ ، تَابِع بَینَنَا وَ بَینَهُم بِالخَیراتِ اِنَّکَ مُجیبُ الدَعَوَاتِ اِنَّکَ غافِرَ الذَنبِ وَ الخَطیئَاتِ وَ اِنَّکَ عَلَی کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ بِحُرمَةِ الفَاتِحةِ مَعَ الصَّلَوَاتِ 🌹 با ذکر فاتحه و  صلوات ، روحشون را شاد کنیم. اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّـدٍ و آلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
☝️ 🌍اوقات شرعی به افق تهران🌍 ☀️امروز 28 اسفند ماه 1399 🌞اذان صبح: 04:47 ☀️طلوع آفتاب: 06:11 🌝اذان ظهر: 12:12 🌑غروب آفتاب: 18:15 🌖اذان مغرب: 18:33 🌓نیمه شب شرعی: 23:31
💙 🥀لٰا اِلٰهَ اِلَّا اللهُ المَلِكُ الحَقُّ المُبين 💥معبودي جز خدا نيست 💥پادشاه برحق آشكار ➖➖➖➖➖➖ 💎روز ۵شنبه ۲ رڪعت نمازبـہ نیت ڪسب مال وثروت بخواند‌ و سپس《سوره یاسین》بخواندواین عمل را تا ۳ روز انجام دهد بهتر است  📚گوهر شب چراغ ۱۵۷/ ۲
🌹روزت مبارک ای علمدار قیام حضرت مهدی(عج) روزت مبارک ای عزیزترین جانباز وطن 🌹سایه ات مستدام باد رهبرم
800.1K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💖 سلام بر ابالفضل العباس 💖 دستگیر بی پناهان در دوعالم ای تجلای نور در سینا ید بیضای توست با موسی حق نوشته ست با خطی از نور روی درگاه جنّت الاعلی در بهشتم بهار عباس است صاحب الاختیار عباس است. سلام بر امام حسین(ع) و برادر باوفا و دلاورش 💖 ولادت آقا ابالفضل 💖 علیه السلام مبارک
🍃❤️🍃_______ 💖 بازی با تمام قوانین بازی است! بازی با ترس، بازی با درد، تمسخر بقاء ِ بدون شکوه و در نهایت شهامت بازی ای تلخ همراه با "صبر"!!! 💖 مردان و زنان صبور وطن! 💖 میلاد اسوه جانبازی و ادب حضرت اباالفضل العباس ع و 🍃❤️🍃______
2.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍃❤️🍃____ 💖 یا ابا الفضل 💖 تو جانباز ره قرآن و دینی راحت جان علی(ع) نور دل ام البنینی ساقی لب تشنگان و سرپرست کودکانی پیشتاز لشکر اسلام چون حبل‌المتینی 💖 میلاد باسعادت حضرت عباس 💖 علیه‌السلام و روز جانباز مبارک 🍃❤️🍃____
7.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥جالبه حتماببینید☝️☝️☝️ اجرای جالب عمو نوروز در فضای کرونایی را ببینید و به توصیه‌هایش گوش کنید... ارباب خودم سامبولی بلیکم ارباب خودم بزبزه قندی ویروس اومده بپا نگیری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📝مواد لازم 10 عدد بادمجان دلمه‌ای: 250 گرم سبزی دلمه (تره، پیازچه، نعنا، ترخون و مرزه): 250 گرم گوشت چرخ ‌کرده 1/2 پیمانه لپه 1 و 1/2 پیمانه برنج 2 عدد پیاز: بزرگ 3 قاشق غذاخوری زرشک یک تا دو قاشق غذاخوری رب انار 3 قاشق غذاخوری رب انار 60 گرم کره 1 عدد لیمو ترش زعفران: به میزان لازم 1 قاشق غذاخوری مرزه، نعنا و ترخون خشک: هر کدام زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه و نمک : به میزان لازم طرز تهیه لپه را از قبل بپزید. توی بادمجان را خالی کرده و نمک زده و یک ساعت کنار بگذارید تا تلخی آن گرفته شود برنج و لپه پخته شده + گوشت + سبزی دلمه +گردو خرد شده + رب انار + ادویه را تفت داده و کنار بگذارید بادمجان ها را شسته و توی شکم آن را با مواد دلمه پر کنید سیر و پیاز داغ و 1 پیمانه آب در قابلمه بریزید و دلمه بادمجان را در ان گذاشته و به مدت 2 ساعت با حرارت ملایم بپزید در ۲۰ دقیقه پخت به آبش یک تا دو قاشق غذاخوری رب انار اضافه کنید و بگذارید جا بیفتد. سبک تغذیه اسلامی @ashpaziIslami
📝مواد لازم برای ۴ نفر روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری پیاز ۱ عدد سیر ۲ حبه زنجبیل تازه و رنده شده ۱ قاشق غذا خوری پوره کدو تنبل ۴۲۰ گرم عدس قرمز ۱ پیمانه آب مرغ ۶ پیمانه پودر کاری ۱ قاشق چای خوری پودر پاپریکا به مقدار لازم برگ آویشن به مقدار لازم 1. ابتدا پیاز را خرد کرده ، سیر وزنجبیل را رنده کنید .هر سه مواد را داخل قابلمه ریخته ،روغن را هم اضافه کنید وتفت بدین . 2. حرارت را روی متوسط گذاشته تا پیاز نرم بشه .بعد پوره کدو تنبل،عدس ،آب مرغ وپودر کاری را اضافه کنید و هم بزنید،سپس درب قابلمه را بذارید وحرارت را زیاد کنید تا مواد به جوش برسه . 3. بعد حرارت را روی متوسط واجازه بدین که سوپ جا بیفته .حدود 20تا 30 دقیقه زمان کافیه . 4. بعد این زمان عدس نرم میشه وسوپ غلیظ میشه .در آخر پخت نمک اضافه کنید . 5. سوپ را در ظرف کشیده وروی سوپ کمی پودر پاپریکا ،و برگ آویشن تزیین کردم.🍲🍲 @ashpaziIslami