۲۰ اسفند ۱۳۹۸
📌📌📌ویتامین دی
💢 بهترین جایگزین قرص ویتامین D:
که قرصهای شیمیایی آن میتواند صفرای سوخته در بدن تولید کند و بعد از مدتی، فرد مبتلا ب سرطان شود
📌ویتامین دی در کجا یافت میشه⁉👇
💢روغن زیتون . روغن ارده کنجد . روغن حیوانی گاوی . ظروف مسی . نمک طبیعی 👈و عدم مصرف کلیه مواد غذایی ساخت کارخانه ها چون مطابق استانداردها حتما مواد نگهدارنده دارند!!
💢مخلوط بادام درختی پوست کنده با عسل و آب جوشیده ! در مخلوط کن بریزید و هر روز یک استکان میل کنید.(شیر بادام)
💢میوه های رسیده با آفتاب میل کنید نه میوه های بازاری! (کال)هر میوه در فصل خودش مصرف شود!
💢همچنین سویق سنجد.شیره های توت . انگور . خرما منابع سرشار از ویتامین D هستن و البته خونساز !!
💠 @nsalamat
۲۱ اسفند ۱۳۹۸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤝یک دارایی ارزشمند ایرانیان👇
♦️یکی ازدلایل مهم عدم خالیشدن فروشگاه های ایران ازمواد غذایی و.... وجود بقالی و سوپر مارکتهای کوچک محلی هست! چیزی که به #اقتصاد_مردمی و اصول #اقتصاد_مقاومتی هم نزدیکتر است.
👌این #شبکه_توزیع_مویرگی محلی قدیمی که برای ما به ارث رسیده، باعث شده کالا به نسبت ظرفیت محلی توزیع بشه، انباشت محلی هم متناسب با ظرفیت محل دائما وجود داشته باشد. چیزی که امروز در اروپا و آمریکا، کمتر دیدهمیشود و صحنه های بهت آوری از هجوم، غارت و صفهای طولانی برای خرید از هایپرمارکتها در زیر سایه پلیسهای مسلح را در آنجا شاهدیم.
📌 کاش روند ایجاد #مالها متوقف شود و میراث #تنوع_در_توزیع که مورد تأیید جدی #اقتصاد_اسلامی هم هست، پایدار و مستحکم باقی بماند.
💪ثروتهای سنتی خود را ارزان از دست ندهیم.
فیلمی از وضعیت انگلیس: 😷دستمال توالت و لوازم بهداشتی نه، حتی خوراکی هم پیدا نمیشود!
پرستار انگلیسی بعد از شیفت ۴۸ ساعته اینجوری گریه میکنه...
🍏محصولات سلامت;تلاشی جهت شکست حصر بیولوژیک مردم
@nsalamat🌾
۱ فروردین ۱۳۹۹
✴️ #کرامت #نان در اسلام ✴️
🍞1⃣ پیامبر (صلی الله علیه و اله) میفرماید: از گرامیداشت نان آن است که هرگاه سفره پهن شد، منتظر غذای دیگری نشود. (و خوردن را آغاز کند تا غذای دیگر برسد)
🍞2⃣ پیامبر (صلی الله علیه و اله) فرمود: از موارد احترام به نان آن است که دست خود را با آن پاک نکنید و از خوردن آنچه از غذا (و سفره) میریزد، باکی نداشته باشید.
🍞3⃣نان را با کارد و چاقو نبرید.
🍞4⃣ هرگز روی آن پا نگذارید.
🍞5⃣هیچگاه (برای وارسی نان) همانند درندگان، آن را بو نکنید.!
🍞6⃣فضل بن یوسف گوید: نزد امام علی بن موسی الرضا (علیه السلام) طایفه بودم، ظرف غذایی آوردند که تکه نانی زیر آن گذاشته شده بود! حضرت فرمود: به نان احترام بگذارید و آن را زیر ظرف غذا قرار ندهید، و به من فرمود: به غلام بگو: این نان را از زیر ظرف بر دارد!
🍞7⃣ پیامبر (صلی الله علیه و اله) فرمود: هرگاه نان و گوشت برایتان آوردند، ابتدا با نان شروع کنید و پس از سد جوع گوشت را بخورید.
🍞8⃣ قرص های نان را مکررا شمارش نکنید! تا برکت آن از بین نرود
🍞9⃣ نانوا هرگاه خمیر درست کرد، روی خمیر را با پارچه ای بپوشاند
🍞🔟زنان روستایی، هرگاه در مطبخ خود مشغول پخت نان می شدند، به احترام نان، پابرهنه اطراف بادیه خمیر و سفرهٔ مخصوص آرد و خمیر راه می رفتند تا گرد و خاک بلند نشود. بچه ها را از کنار آن دور می کردند، روی خمیر را می پوشاندند، سفرهٔ مخصوص آرد و خمیر را پس از اتمام کار، با احترام در جای مناسب، دور از محل خواب و استراحت قرار می دادند و با آن معامله شیء مقدس داشتند.
🍞1⃣1⃣ هرگز رو به سفره پا دراز نکنید.
📚منبع:
✍ کتاب گسترش برکت و رزق نوشته حبیب الله نقیان صفحه 217
@nsalamat
۶ فروردین ۱۳۹۹
🧐چرا نون های نانوایی ها عطر و طعم قدیم را نداره?
😌چرا با خوردن نانهای نانواییهای امروزی احساس سیری نمیکنیم?
🎯چون سالها است که نانواییها آردشون، آرد گندم کامل نیست و کارخانه های آرد، سبوس را که بخش معطر و با ارزش گندم هست ازش گرفتن و بعنوان خوراک دام می فروشند! و چند تا آنزیم شیمیایی به بهانه غنی سازی و متاسفانه مواد سفیدکننده صنعتی (بلانکیت که مشابه وایتکس در صنعت برای سفید کردن کاغذ بکار میرود) و آرد ذرت و... را به آرد میزنند تا سفید دیده بشه و چون با این مواد، نان توازن طبیعی خودش را از دست داده، طبعش سرده فلذا با خوردن نان های نانواییها، احساس سیری نمیکنید.
البته این تقصیر نانواهای زحمتکش نیست چون این مشکلات از کارخانه های آرد و پروتکلهای صنایع غذایی دیکته شده از خارج ناشی شده😖
👈"آرد گندم کامل" (که خیلی ساده! حاصل آسیاب شدن گندم سالم بدون دست کاری اجزاءش هست) را برای پخت نان خانگی🥔🥞، کلوچه های محلی🍪، کیک🥧🍰 و شیرینیهای خانگی🍩🥟 امتحان کنید تا ببینید چرا از قدیم هر چیزی که با آرد درست میکردن را میگفتن "برکت خداست"
@nsalamat
۶ فروردین ۱۳۹۹
✍طرز پخت نان خانگی🥠🥟🥞
😀😀نگران تنور مخصوص نباشید; طرز تهیه تنور ساده سفالی خانگی در این مطلب آمده است.
🔸مواد لازم برای 4 قرص نان:
✅آرد گندم کامل ١ پیمانه
✅شیر جوشیده خنک شده نصف پیمانه
✅نمک طبیعی نصف قاشق چایخوری
👌ابتدا نمک و آرد را باهم مخلوط کرده و الک میکنیم
سپس شیر را قاشق قاشق افزوده و خمیر را ورز می دهیم.
وقتی تمام شیر و آرد مخلوط شد و خمیر یک دست به دست آمد، با پارچه نمدار روی خمیر را پوشانده و ٣٠ دقیقه در دمای اتاق استراحت میدهیم.
روی میز کار کمی آردپاشی کرده و خمیر را به ۴ قسمت تقسیم کرده و چونه می گیریم
چونه ها را گرد کرده و به قطر ٢ میلیمتر پهن میکنیم
👈برای پخت نان بهترین روش "پخت روی ذغال" است. البته روی اجاق گاز هم به روش زیر میتوان پخت👇
👈اگر تنور سفالی ندارید نگران نباشید; یک روش در دسترس برای پخت نان استفاده از یک "زیرگلدانی لعاب نخورده سفالی" بعنوان تنور است.
🌷 زیرگلدانی سفالی که کمی بزرگتر از یک بشقاب باشد را میتوانید از گلفروشی ها بخرید. فقط دقت کنید که داخلش که میخواهید نان را روی آن بپزید، لعاب نداشته باشد.
* سطح تماس خمیر بر روی تنور باید گلی یا سفالی باشد تا بخشی از آب خمیر به شکل متعادل از زیر جذب شود و....
* برای پخت روی ذغال: درون ظرفی فلزی را پر از ذغال افروخته کرده و زیرگلدانی را روی دهانه ظرف قرار داده و ٣٠ دقیقه صبر میکنیم تا زیرگلدانی به آرامی داغ شود
👌وقتی زیرگلدانی(تنور) کاملا داغ شد، قرص های نان را درون این تنور قرار داده و به مدت ٣ دقیقه میپزیم.
سپس نان را برگردانده و طرف دیگر را می پزیم.
👌برای جلوگیری از خشک شدن نان هنگام پخت، روی تنور یک درب قابلمه قراردهید.
👌دقت کنید قرص نان باید یک سانتیمتر کوچکتر از زیرگلدانی باشد
👌کم کم تجربه پخت نان خانگی را با نان سبزیجات شامل: سیاهدانه، تخم خرفه، شنبلیله و شوید خشک میتوانید بهبود ببخشید.
👌درصورتی که میخواهید نان حجیم تر شود یا به اصطلاح بیشتر ور بیاید، میتوانید به خمیر خود مقدار کمی خمیر مایه اضافه کنید و فرصت ترش شدن خمیر را قبل از پختن به آن بدهید. میزان خمیر مایه و مقدار زمان استراحت دادن به خمیر بصورت تجربی دستتان خواهد آمد.
اگر خمیر مایه میزنید میتوانید بجای شیر، تنها از آب برای خمیر کردن آرد استفاده کنید.
👌برای اینکه خمیر مایه طبیعی داشته باشید، میتوانید پودر خمیر مایه را از عطاری بخرید یا اینکه برای بار اول یک چانه خمیر آماده پخت را از نانوایی محل-که مطمئنید جوش شیرین نزده- بگیرید و مقداری از آن را به خمیر اصلی خودتان اضافه کنید و ورز دهید. از آن به بعد همواره کمی خمیر ور آمده خود را بعنوان مایه برای موارد بعدی در یخچال نگه دارید.
@nsalamat🌾
۶ فروردین ۱۳۹۹
خوشبختانه بیشتر اجناس فروشگاه شارژ شد. انواع گوشت و "نان سنتی گندم کامل" هم رسید.
۷ فروردین ۱۳۹۹
✳ نترسید و نترسیم و نترسانیم
📌 "من با تجربه این را میگویم که میزان فرصتی که در بحرانها وجود دارد، در خود فرصتها نیست. اما شرط آن این است که نترسید و نترسیم و نترسانیم."
✍پاسدار قاسم سلیمانی✋
🍏محصولات سلامت;تلاشی جهت شکست حصر بیولوژیک مردم👇
@nsalamat🌾
۹ فروردین ۱۳۹۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️یک استارت آپ افتضاح وقیح!
👆آبجو با ادرار انسان😰
😓دارای گواهینامه سازمان غذا و دارو از اروپا
(تبریک به متمدن ها و عاشقان فرهنگ اروپایی و غرب! و دنباله رو های آنان از طریق سازمان بهداشت جهانی WHO)
♻️ در بیلبورد شهری میبینید با نمایش چرخه بازیافت، ادعا دارند که یک "استارت آپ" حافظ محیط زیست هستند.
🔰 محصول "PISNER" تولید کشور دانمارک تهیه شده از ادرار تازه انسان🤭
🔸شرکت تولید آبجو PISNER روزانه اقدام به جمع آوری 50.000 لیتر ادرار انسان از پارکها و تفرجگاههای مشخص شده میکند و به ازای هر لیتر ادرار به مردم 4 یورو میدهد.
🔹قیمت هر بطری از این آبجو 37 یورو میباشد. که مازاد تولید این محصول به بقیه کشورهایی اروپایی خصوصا سوئد صادر میشود.
🔺این آبجو دارای گواهینامه سلامت از سازمان غذا و دارو اروپاست (نمایش دنیای وارونه غرب و غرب زدگان به اصطلاح متمدن! و جالبه که برخی تولیدات و تهدیدهای این سازمان را وحی میدانند.)
🤲 در این ماه پر برکت شعبان، خدا را به خاطر نعمت اسلام شکر کنیم و برای هدایت و مصون ماندن بشریت از جاهلیت مدرن دعا کنیم. ارسال به دوستان...
@nsalamat
۱۰ فروردین ۱۳۹۹
✨🌸✨
✍پیامبر گرامی اسلام(ص) :
هرگاه سفره پهن مى شود، چهار هزار
فرشته در اطراف آن گرد مى آيند. چون بنده بگويد: «بسم اللّه» فرشتگان مى گويند: «خداوند، به غذايتان بركت دهد!» سپس به شيطان مى گويند: «اى فاسق! بيرون شو. تو بر آنان، راه تسلّط ندارى».
📚 کافی ج۶، ص۲۹۲
@nsalamat
۱۴ فروردین ۱۳۹۹
🌹 #آشپزی خانم شیعه🌹
✅مخصوص خانم هایی که دوست دارن
سفره هایی که برای عزیزاشون پهن میکنند نورانی و پر برکت باشه
1⃣به مواد غذایی که می خرید سوره #کوثر و #قدر بخوانید تا برکتشون زیاد بشه.
2⃣ ابتدا قبل از آشپزی #وضو بگیرید
3⃣ هنگام وارد شدن به اشپزخانه
(بسم الله الرحمن الرحیم) بگوئید.
4⃣ قبل از طبخ غذا نیت کنید که این غذا رو #نذری درست میکنید ( میتونید هر هفته رو نذر امامی که اون روز متعلق به ایشونه بکنید این طوری هم ثواب نذری دادن رو بردید هم خانوادتون هر روز غذای نذری میخورن)
5⃣ اگه نیت کنید ثواب این غذای امروز نذر یکی از ائمه شود انوقت هم اشپزی برایت دلنشین تر است هم اینکه خانواده هر روز سر سفره یکی از ائمه نشسته اند
6⃣ هنگام روشن کردن آتش اجاق گاز بگویید(اللّهم اَجِرنا من النّار) یعنی خدایا مرا از اتش دوزخت دور کن.
7⃣ در حین طبخ غذا ایه ۳۵ سوره #نور را بخوانید
( اللَّهُ نُورُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ ۚ مَثَلُ نُورِهِ كَمِشْكَاةٍ فِيهَا مِصْبَاحٌ ۖ الْمِصْبَاحُ فِي زُجَاجَةٍ ۖ الزُّجَاجَةُ كَأَنَّهَا كَوْكَبٌ دُرِّيٌّ يُوقَدُ مِنْ شَجَرَةٍ مُبَارَكَةٍ زَيْتُونَةٍ لَا شَرْقِيَّةٍ وَلَا غَرْبِيَّةٍ يَكَادُ زَيْتُهَا يُضِيءُ وَلَوْ لَمْ تَمْسَسْهُ نَارٌ ۚ نُورٌ عَلَىٰ نُورٍ ۗ يَهْدِي اللَّهُ لِنُورِهِ مَنْ يَشَاءُ ۚ وَيَضْرِبُ اللَّهُ الْأَمْثَالَ لِلنَّاسِ ۗ وَاللَّهُ بِكُلِّ شَيْءٍ عَلِيمٌ)
هم غذا خیلی خوشمزه میشه هم محبت بین افراد خانواده بیشتر میشه
هم نورانیت دل میاره،هم اخلاق خانواده بهتر میشه.
8⃣ اخر سر هم برای برکت غذایی که پختید #هفت مرتبه سوره #قریش بخوانید
9⃣ اگر دیدید کارهایتان زیاد است
بگویید «لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»
0⃣1⃣ هنگام استفاده از اب بر پیامبر(ص) صلوات بفرستید تا از شفاعتش بهره مند گردید و از اب حوض کوثر اب بنوشید.
1⃣1⃣ اگر از گوشت و سبزیجات و میوه استفاده میکنید بگویید
(اللّهم أسألُک الجَنَّه) از خداوند درخواست بهشت کنید
2⃣1⃣ هرچه را که با چاقو قطعه قطعه میکنید ذکر (سبحان الله و الحمدالله) بگویید.
3⃣1⃣ هنگامی که کارتان به اتمام رسید
شکر خدا را بجا اورید.
4⃣1⃣ و اگر خسته شدید (اعوذ بالله)
گفته و به خدا پناه ببرید.
5⃣1⃣ با این کار همیشه در حال ذکر خداوند هستید و کسی که در حال ذکر خداوند باشد مانند کسی است که در حال جهاد هست.
(هم #آشپزی میکنید هم #جهاد)
🔺 با نشر این پست در ثواب آن شریک شوید
@nsalamat
۱۵ فروردین ۱۳۹۹
یک غذای توصیه شده در طب سنتی برای اصلاح مزاج به سمت تعادل و نیز پاکسازی کبد👇
#قورمه_به(زیرباجه)
🍃مواد لازم:
👈گوشت گردن یا راسته چربیدار یا سردست گوسفندی ۴۰۰ گرم
👈پیاز متوسط یک عدد
👈لپه یک پیمانه
👈آبغوره و عسل درحدی که کمی ترش و شیرین مزه شود
👈زعفران، نصف قاشق چایخوری
👈نمک طبیعی،فلفل و زردچوبه بمقدار لازم
👈به خشک، ۲۰۰گرم یا میوه به تازه، نیم کیلوگرم
👈درصورت تمایل تعدادی آلو خشک
✍طرز تهیه:
۱. گوشت را به صورت تکههای کوچک خرد کنید. سپس آن را با پیاز در قابلمه روی حرارت ملایم تفت دهید بعد نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید.
۲. دو پیمانه آب و لپه را اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد. پس از جوشیدن، حرارت را کم کنید تا گوشت و لپه پخته شوند.
۳. در این مرحله، به را خرد کنید و به مخلوط گوشت اضافه کنید. در مراحل پایانی پخت، زعفران و آبغوره با عسل را با دقت و کم کم در حدی که ذائقه شما ترش و شیرین آن را بپسندد اضافه کنید و بگذارید قورمه قوام بیاید.
👌این غذا را با نان یا بصورت خورشت میتوان مصرف کرد.
🔹حضرت علی (علیه السلام):
خوردن "به" ، نیرویی برای قلب است وقتی که ضعیف شده باشد. "به" معده را پاک می کند، بر توان قلب می افزاید، ترسو را دلیر می کند و فرزند را نکو می سازد.
📚خصال،ص۶۱۲
🍏محصولات سلامت; ارایه دهنده محصولات توصیه شده طب سنتی اسلامی👇
http://eitaa.com/joinchat/3090939926C3d510c1d2c
۱۷ فروردین ۱۳۹۹