🍃🌺 #عسلاب_و_خواص_آن 🌺🍃
✅ #عسلاب چیست؟:
🔹یک قاشق عسل را در یک لیوان آب جوشیده ولرم عسلاب میگوییم.
👈اگر غلبه خلط #صفرا دارید چند قطره سرکه انگور طبیعی یا آبلیموی طبیعی اضافه شود
👈اگر سردی مزاج #رحمی و یا #مجاریادراری دارید تا سه لیوان عسلاب عالیست اگر گرده گل اضافه شود و یک نخود ژل رویال هم افزوده شود برای درمان ناباروری ناشی از سردی بسیار عالی خواهد بود .👌
👈 عسلاب برای زخم معده بهترین داروست. اگر کمی بابونه هم در عسلاب مخلوط و دم بکشد تاثیرش چند برابر خواهد شد.
👈بعد از #مجامعت_شرعی و غسل یک لیوان عسلاب، جایگزین قوای بدن خواهد شد .👌
منبع: مجله طب اسلامی
🍯برای سفارش عسل ویژه کنار جنوب و عسل مرکبات جهرم (عسل بهار نارنج و لیموی جهرم) :
☎️02133540448
درصورت عدم امکان صحبت، به این شماره پیامک بزنید تا در اولین فرصت هماهنگی صورت گیرد:👈
💬 0935 633 5905
_____
🍐نعیم سلامت، ارائه دهنده محصولات توصیه شده سبک زندگی اسلامی
@nsalamat🌾
نعیم سلامت
چه نوع قند و شکری مصرف کنیم? قسمت اول:انواع قند و شکر ✍ "نعیم سلامت" با اولویت جایگزینی مواد پرمصرف
📌 چرا شکر(نیشکر) باید ارزانتر باشد?
در متون قدیم و روایات، لفظ "شکر" به شکر بدست آمده از نیشکر بدون طی فرایندهای شیمیایی گفته میشود.
👌امروزه به نوعی از شکر که حاصل از تبخیر ساده آب نیشکر در پاتیلهای بزرگ مسی کارگاههای سنتی است و شکلی خمیری دارد، "شکر سرخ" گفته میشود. علت خمیری بودن آن اینست که فرایند متبلور سازی برای آن طی نشده و آب نیشکر بدون هرگونه تغییر فقط تبخیر شده که نهایتا آب نیشکر به شکل کف مایع خیلی غلیظ در آمده که پس از سرد شدن، شکل خمیری گرفته.
👌شکر قهوه ای نیشکر، نوعی شکر است که در کارخانه پس از گرفتن آب نیشکر، بدون طی فرایند سفیدسازی، عملیات متبلور سازی بر روی شیره نیشکر انجام شده و بصورت بلورهای ریز نسبتا شفاف قهوه ای رنگ بدست می آید.
👌شکر سرخ از این جهت که حاوی همه مواد آب نیشکر بعلاوه یون مس میباشد، آثار بسیار مثبت درمانی دارد. ولی به دلیل طعم خاصی که دارد، شاید خیلی از افراد برای مصارف عمومی تولید شربت، شیرینی پزی و... این نوع شکر را نپسندند. برای این عده زیاد از مردم، میتوان شکر قهوه ای نیشکر را توصیه کرد.
👌شکر قهوه ای نیشکر به دلیل اینکه حاوی مواد بسیار مفید نیشکر که عمدتا قهوه ای رنگ است و از طرفی، فاقد سموم شیمیایی فرایند سفید کردن است، قابلیت توصیه برای مصارف عمومی خانوار را دارد.
👌مواد قهوه ای رنگ شکر نیشکر که متاسفانه در مرحله سفیدسازی شکر صنعتی بعنوان ناخالصی حذف میشوند، حاوی انواع ویتامینها بویژه خانواده B و یونهای بسیار مفید آهن و پتاسیم و منیزیم در شکلهای مفید برای بدن است.
👈نکته:این مواد قهوه ای رنگ در نیشکر، خیلی سریعتر از سایر بخشهای شکر در آب حل میشود و خیلی هم سریع رطوبت را جذب به خود میکند. فلذا شکر قهوه ای پس از گذشت مدتی از تولید و نگهداری به مرور از رطوبت هوا به خود جذب میکند و پس از سه چهارماه، دانه هایش به هم میچسبد و کلوخه مانند میشود که البته اشکالی ندارد. همچنین، همین قابلیت حلالیت آن در آب باعث میشود به محض ریختن شکر قهوه ای در آب، اول مواد رنگی آن به سرعت حل میشود و قسمتهای مرکزی تر بلورهای شکر که دیرتر حل میشوند بصورت دانه های ریز کف ظرف قرار گرفته، شفافتر دیده میشوند. این اتفاق عادی است زیرا این مواد مفید قهوه ای رنگ به دلیل خاصیت انحلال پذیری زیادترشان، زودتر حل شده اند و هم در زمان متبلورسازی که بلورهای ریز در کارخانه تشکیل میشده، در فرایند شکلگیری بلورها، مواد قهوه ای نیشکر که قابلیت حلالیت بالاتری داشته اند، دیرتر در ساختار منتظم بلورها مشارکت کرده اند و کم کم که غلظت آنها در طی عملیات تبلور زیاد شده، به میزان بیشتر وارد ساختار بلورهای شکر شده اند. درنتیجه غلظت این مواد در هسته بلورها کمتر و هرچه به سطح بلور میرسیم، غلظت مواد قهوه ای رنگ نیشکر بیشتر میشود. پس نگران نباشید که شکرتان به این دلیل که بلورهای ریز شکر شفاف در ته تنگ شربت شما مشاهده میشود، تقلبی باشد!
👌باید بدانید که اساسا در کارخانه های نیشکر به صرفه نیست که اول عصاره نیشکر را سفید کنند و متبلور کنند و بعد دوباره آن را با مواد رنگی مخلوط کنند تا شکر قهوه ای رنگ شود!
👌شکر قهوه ای در کارخانه بطور عادی، با قیمت ارزانتر از شکر سفید تولید میشود زیرا فرایندهای سفیدسازی که باعث صرف مواد شیمیایی و انرژی و بکارگیری تجهیزات سفیدکننده است، هزینه بر است. فلذا برای تولید شکر قهوه ای در کارخانه نیاز به چنین هزینه های اضافی نیست.
👌مشکل اینست که یارانه توزیعی دولت نه به شکر قهوه ای نیشکر بلکه به شکر سفید موجود در بازار که بیشتر آن از چغندر قند بدست آمده، تعلق گرفته فلذا باوجود اینکه شکر قهوه ای نیشکر ارزانتر از محصول نهایی همان کارخانه، تولید میشود ولی چون بودجه های دولتی و تبلیغات به محصول سفیدسازی شده تعلق میگیرد و شکر سفید حاصل از چغندر قند هم در بازار، یارانه را جذب خود میکند! شکر سفید، ارزانتر به فروش میرسد و شکر قهوه ای، عملا کمتر به بازار وارد میشود فلذا کمیاب تر و گرانتر میشود درحالیکه برعکس، منطقا باید شکر قهوه ای ارزانتر باشد. این هم از نتایج سیاستهای بودجه ای و یارانه ای غلط کشورما است که متاسفانه وزارت بهداشت برای اصلاح آن توسط وزارتخانه های کشاورزی و تجارت پیگیری جدی نمیکند.
🍐نعیم سلامت، تلاشی جهت شکستن حصر بیولوژیک مردم
@nsalamat🌾
هدایت شده از نعیم سلامت
☺️در این روزها که مردم کمتر از منزل بیرون میان:
جمعی از جوانان تمام نیازهای تغذیه ای و بهداشتی خانوار را به همراه محصولات سلامت محور با پیک در همه جای تهران به دست شما میرسونند.
-انواع گوشت و پروتئین
-نان سنتی گندم کامل
-انواع میوه و تره بار
-انواع روغن های سنتی زیتون، کنجد، شحم گاو، دنبه و روغن حیوانی کره
-شکر نیشکر، عسل، شیره، سرکه و انواع سویق
-شوینده های ارگانیک و کالاهای بهداشتی
-همه کالاهای سوپر مارکت
شماره جهت سفارشات:
☎️ 02133540448
💬 0935 633 5905
☝️درصورت عدم امکان صحبت پیامک دهید، در اولین فرصت هماهنگی صورت میگیرد.👆
http://eitaa.com/joinchat/3090939926C3d510c1d2c
6.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بدانیم_سالم_بمانیم
🔴 #خواص_نمک_طبیعی
♻️ نمک طبیعی یکی از #بهترینها در محافظت از #قلب
❗️اعتماد به کلام اهل بیت...
از زبان #دکتر_ضیایی متخصص طب ایرانیاسلامی
👌البته آن نمکی که توسط سازمان بهداشت جهانی توصیه شده و در عین حال همان نمک را خودشان عامل فشار خون معرفی میکنند و توصیه به مصرف کمتر آن میکنند! نمک طبیعی نیست. کلرید سدیم است بعلاوه ید شیمیایی. این ماده سفید رنگ مضر موسوم به "نمک تصفیه شده یددار" را از حذف مواد مفید ارزشمند نمک طبیعی همچون سیلیکون، منیزیوم، پتاسیم و... به اسم خالص سازی و تصفیه نمک! بدست می آورند.
🍏نعیم سلامت، ارائه دهنده محصولات توصیه شده سبک زندگی اسلامی
@nsalamat🌾
✅ عسل، سرکه و نمک را جایگزین مصرف #آنتی_بیوتیک ها کنیم!
🔸 عَنْهُ عَنْ بَعْضِ مَنْ رَوَاهُ قَالَ قَالَ أَبُو عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ رَسُولُ اللَّهِ ص إِنَّ اللَّهَ وَ مَلَائِكَتَهُ يُصَلُّونَ عَلَى خِوَانٍ عَلَيْهِ خَلٌّ وَ مِلْح.
📚 المحاسن، ج2، ص: 487 . وسائل الشيعة، ج25، ص: 92
🔹 «خداوند و ملائکه درود میفرستند بر سفرهای که در آن #سرکه و #نمک است.»
🍇نعیم سلامت
@nsalamat🌾
مسائل قند و شکر سفید
قند و شکر سفید رایج در بازار ما که عملا دولت یارانه های مختلف تولیدی و توزیعی برای آن میپردازد، دارای اثرات منفی بسیاری است.
🤔قند و شکر سفید از چه منابعی تولید میشوند?
👈منبع ۱: عصاره چغندر قند که بیشتر قند و شکر بازار از این منبع تهیه میشود. اساسا آب چغندر قند عوارض نامطلوب دارد و مصرف آن توصیه نمیشود.
منبع۲: آب نیشکر که درصد کمی از قند و شکر سفید بازار ایران از آن تهیه میشود. نیشکر در خوزستان زیاد و در شمال کشور به میزان کمی کشت میشود. البته بخشی از شکر خام با منشاء نیشکر از کشور کوبا و برخی کشورهایی که اقلیم استوایی دارند وارد میشود. عصاره نیشکر دارای خواص بسیار مفیدی برای سلامت است.
🤔 چه مواد شیمیایی در فرایند صنعتی تولید قند و شکر سفید استفاده میشود?
👈 متاسفانه برای اینکه قند و شکر مطابق ذائقه سازی غلطی که در تبلیغات صنعتی و نظام بهداشتی ما جا افتاده، سفید باشد😞، اضافه کردن انواع مواد شیمیایی خطرناک برای سفید کردن آن مجاز دانسته شده! ریشه مسائل بسیار مهم قند و شکر سفید همین جاست.😳
طی فرایند سفیدسازی 1⃣اولا; بسیاری از مواد طبیعی مفید حاوی انواع ویتامینها و عناصر کمیاب مورد نیاز بدن از شکر حذف میشود. (البته در نظام بهداشتی موجود، این حذف مورد تایید است چون قرار است شما این مواد را از طریق هزینه کردن برای انواع قرصهای ویتامین و دارو تأمین کنید‼️) ثانیا2⃣;سفید کننده های شیمیایی که بسیار مضر و سرطانزا هستند بویژه بلانکیت به آن اضافه میشوند.
💀بلانكيت يا جوهرقند يا سديم ديتيونيت پودري سفيد رنگ با تركيب گوگردي (Na2s2o4) و داراي كاربرد رنگبری صنعتي است.
اين ماده در صنايع براي از بين بردن رنگ تيره و سفيد كردن پشم تيره در نساجی همچنين سفیدسازی چوب و کاغذ در بازيافت كاغذ باطله و... مورد استفاده قرار مي گيرد.😱
حتی مقداری کم از بلانكيت اضافه شده در شکر براي سلامت انسان خطرناک است. زیرا بلانكيت موجود در قند و نبات فعاليت آنتي اكسيدانها را متوقف ميكند و به مرور و پس از گذشت مدتي، شخص را به سرطان كولون مبتلا ميكند لذا در سرطان زا بودن آن ترديدي وجود ندارد.
بلانكيت با تحت تاثير قرار دادن لوزالمعده، ترشح هورمون انسولين را به طور جدي مختل كرده و در نتيجه بدن قادر به مصرف و خنثي سازي قند مازاد نميشود لذا قند خون افزايش يافته و زمينه جهت ابتلا يا تشديد بيماري ديابت مهيا مي شود.
همچنین بروز اختلال استنشاقي🤢، گوارشي🤮، پوستي و چشمي از عوارض مصرف قند و نبات و آب نبات و پولكي هاي داراي بلانكيت است.
به همین دلایل، قند و شکر سفید موجب افزایش مشکلات زیر در جامعه شده:
😰دیابت، بصورت فراگیر
😰کبد چرب
😱سرطان
😶بی اشتهایی کودکان
😴ضعف حافظه
😑چاقی و غلظت خون
😡لک و جوش های پوستی
😬پوسیدگی سریع دندان
😩ضعف سیستم ایمنی بدن
جالب است که با وجود مشخص شدن این عوارض قند و شکرهای سفید و تعداد بالای قربانیان آن، هیچ برنامه جامعی از سوی نظام بهداشتی و درمانی برای کنترل مصرف و رفع مسائل آن اتخاذ نشده و برعکس به این سموم سفید یارانه هم تعلق میگیرد.🧐
🍎نعیم سلامت، تلاش جهت رفع حصر بیولوژیک مردم
@nsalamat🌾
شکر نیشکر
مقصود از "شکر" در اشعار، متون و ترجمه روایات، شکر نیشکر است. امروزه این نوع شکر بصورت "شکر سرخ" و "شکر قهوه ای نیشکر" قابل استفاده است.
✨از فهوای روایات مختلف بر می آید که : شکر به هر چیزی سود می رساند و به چیزی زیان نمی رساند.
✍امام رضا (ع): نیشکر بسته ها را باز می کند و نه دردی در آن هست و نه مشکلی.
📚امام کاظم(ع) : سه چیز ضرر نمی رساند : انگور رازقی ، شکر ، سیب لبنانی.
✍روایت: کسی که دو قطعه شکر در هنگام خواب بخورد، از هر دردی شفا می یابد، جز از درد مرگ.
👈شکر برای درمان تب مفید است.
👈شکر با کاسنی برای تسکین دندان درد خوب است.
منبع: درمانخانه اسلامی
🍐نعیم سلامت
@nsalamat🌾
🔷🔸 غذای مورد علاقه پیامبر (ص) و ائمه (ع)
راوی گفت من حج به جا آوردم و جمعی از دوستان با ما همراهی می کردند. وارد مدینه شدم. یک مکانی را برای ما آماده کردند و ما آنجا فرود آمدیم. امام کاظم (ع) سوار بر یک مرکب مشکی بودند و با دوستان و اصحابشان بر ما وارد شدند. حضرت سفارش فرموده بودند که غذایی برای دوستان تهیه کنند.
بین دو تا نخل امام فرود آمدند و پیاده شدند. تشتی آوردند و جلوی ما گرفتند. امام اول دست خودشان را شستند و از سمت راست خودشان شروع کردند تا آخرین نفر هم شستند و بعد سمت چپ هم شروع کردند و تا آخرین نفر هم دستشان را شستند.
🔹غذا را آوردند و جلوی آنها گذاشتند. امام غذایشان را با #نمک آغاز کردند و فرمودند: نام خدا را بر زبان بیاورید و غذا را شروع کنید و حضرت مقداری #سرکه هم خوردند.
🔸یک #کتف_بریان_شده آوردند بعد فرمودند: این غذایی بود که پیامبر(ص) دوست میداشت.
🔸وقتی وارد منزل بعدی می شوند امام سفارش میدهند که #روغن_زیتون_و_سرکه بیاورند. امام کاظم فرمودند: به نام خدا بگویید و غذا را بخورید. این غذایی بود که فاطمه زهرا (س) دوست میداشتند.
🔸وقتی وارد منزل بعدی شدند حضرت سفارش می دهند که غذای #سكباج (غذایی است که با سرکه و زعفران و گوشت درست میشود) بیاورند. امام کاظم فرمودند: به نام خدا بگویید و غذا را بخورید. این غذایی بود که امیرالمومنین (ع) دوست میداشتند.
🔸وارد منزل بعدی که شدند، حضرت سفارش دادند که #گوشت_بریان_شدهای که داخل آن #بادمجان بود تهیه کنند. امام کاظم فرمودند: به نام خدا بگویید و غذا را بخورید. این غذا را امام حسن مجتبی (ع) خیلی دوست میداشتند.
🔸در منزل بعدی امام سفارش می دهند که برای دوستان #شیر_ترش (ماست یا دوغ ترش) که داخل آن نان تليت شده باشد بیاورند. امام کاظم فرمودند: به نام خدا بگویید و غذا را بخورید. این غذا را امام حسین (ع) دوست میداشتند.
🔸وارد منزل بعدی که شدند، امام کاظم سفارش می دهند که #دنده_های_گوسفند به صورت آبگوشتی تهیه شود. امام کاظم(ع) فرمودند: به نام خدا بگویید و غذا را بخورید. این غذا را امام سجاد دوست میداشتند.
🔸در منزل بعدی امام سفارش میدهند که #نان_و_پنیر_و_زیره بیاورند. بعد فرمودند: به نام خدا بگویید و غذا را بخورید. این غذایی بود که امام باقر (ع) دوست میداشتند.
🔸در منزل بعدی امام سفارش میدهند که #نیمرو بیاورند، ظرفی که داخل آن تخم مرغ برشته شده بود آوردند. بعد فرمودند: به نام خدا بگویید و غذا را بخورید. این غذایی بود که امام جعفر صادق (ع) دوست میداشتند.
🔸وارد منزل بعدی که میشوند ، امام سفارش میدهند که #حلوا تهیه کنند. بعد فرمودند: به نام خدا بگویید و غذا را بخورید چرا که حلوا غذایی است که من دوست دارم.
🔹بعد از آن سفره را جمع کردند و یک نفر شروع کرد به جمع کردن خرده های نان که از سفره باقی مانده بود و فوت کردن و خوردن آنها. امام فرمودند: این ادب مربوط به خانه هاست و در این مکان این غذا، غذای پرندگان است . سپس خلال دندان آوردند. فرمودند: از آداب خلال این است که زبان را بعد از غذا در دهان بچرخانید و آنچه را از غذا جمع شد بخورید و آنچه را به زبان نیامده و بین دندان ها باقی مانده است با خلال جدا کنید و بیرون بریزید. دوباره تشت و آب آوردند و این بار از سمت چپ شروع کردند و دست همه را تا آخر شستند.
📚 وسائل الشيعة،ج25،ص34
📚 بحار الأنوار (ط - بيروت)،ج63،ص421
📚 مکارم الأخلاق،ج۱،ص۱۴۴
🍐نعیم سلامت
@nsalamat🌾
⛔️سویا؛ تقلبی بزرگ در تولید مواد
غذایی جهانی #دروغی_بنام_سویا
🔹خلاصه ای از خطرات تفاله (کنجاله) حاصل از روغنکشی صنعتی از دانه تراریخته با نام "سویا" :
🔹– دانه ها و محصولات سویا حاوی میزان فراوانی از اسید فیتیک هستند، که مانع جذب کلسیم، منیزیم، مس، آهن و روی می شوند؛
🔹– خیس کردن و در نم خواباندن و طبخ با حرارت ملایم هم در خنثی کردن اسید فیتیک کم تأثیر می باشد؛
🔹– به اثبات رسیده که رژیمهای غذایی حاوی اسید فیتیک، رشد و نمو کودکان را دچار اختلال می کند؛
🔹– مهار کننده های تریپسین موجود در سویا مانع عملکرد این آنزیم در هضم و تفکیک پروتئین ها می شود و متعاقباً اختلالات در عملکرد لوزالمعده ایجاد می کند؛
🔹– آزمایشات انجام شده روی حیوانات تغذیه کرده با مواد غذایی حاوی مهار کننده های تریپسین، حاکی از رشد نامطلوب آنها می باشد؛
🔹– فیتو استروژنهای حاضر در سویا مانع عملکرد درست غدد داخلی می شوند، یعنی عملکرد غدد موظف به ترشح هورمونها را دچار اختلال کرده و باعث نازایی و بروز سرطان سینه در خانمهای بالغ می شود؛
🔹– کم کاری تیروئید، اختلالات تیروییدی و نهایتا سرطان تیروئید نیز از ارمغان های فیتو استروژنهای حاضر در سویا می باشند؛
🔹– سویا در کودکان موجب بروز امراض خود ایمنی (آتو ایمیونی) تیروئید می شود؛یعنی سیستم دفاعی بدن خودش به غدد تیروئید حمله میکند و بدن با خودش درگیر میشود.
🔹– توسط آزمایشات متعدد به اثبات رسیده که مصرف سویا باعث افزایش نیاز بدن انسان به ویتامین های (دی و ب ۱۲) می شود؛
🔹– در اغلب فرآورده های سویا MSG یا اسید گلوت آماتیک آزاد میشود که یک سمّ بسیار قوی (نئوروتوکسین) است. این سم در پروسه تولید کارخانه ای این محصولات تشکیل می شود. در خیلی موارد از این محصولات حاوی MSG بعنوان افزودنی در تهیه سایر مواد غذایی کارخانه ای بویژه سوسیس و بیسکویت استفاده می شود؛
🔹– خیلی از غذاهای مبتنی بر سویا مملو از میزان بسیار بالایی از آلومینیوم سمّی هستند، که آثار نامطلوبی بر سیستم عصبی داشته و با بروز آلزایمر در ارتباط مستقیم می باشد.
🔹تأثیر تغذیه نوزادان با سویا عیناً مساوی با تجویز قرصهای ضد بارداری برای آنهاست
🔹طی مشاهدات بیشماری به این نتیجه دستیابی شده که میزان استروژن موجود در بدن نوزادان تغذیه شده با شیرسویا از ۱۳۰۰۰ تا ۲۲۰۰۰ برابر بیشتر از نوزادان تغذیه شده با شیر مادر می باشد؛ یعنی اینکه آنها بطور روزمرّه مورد تهاجم چیزی معادل ۴ تا ۵ قرص ضد بارداری در روز هستند!
🔹– ) اختلال در بلوغ فیزیکی پسران، عدم رشد مناسب دستگاه تناسلی آنها؛
🔹– ) بلوغ فیزیکی زودرس دختران و علائم واضح آن مثل رشد مو بر روی دستگاه تناسلی در سن هشت سالگی، در برخی موارد مصرف زیاد سویا حتی در سن سه سالگی با این علائم مواجه میشوند؛
🔹– ) در هر دو مورد غیر عادّی فوق، تغذیه با سویا و قرار گرفتن در معرض ” استروژنهای زیست محیطی ” دخیل هستند، استروژنهایی مثل PCB بی فنیل پلی کلرورات و DDE دی کلرودی فنیل دی کلرو اتیلن که حاصل تنزّل و تخریب DDT میباشد
🔹مواد غذایی مدرن تهیه شده با سویا غالبا با پروتئین ایزوله سویا (SPI ) تهیه می شوند. SPI پودری است حاوی پروتئین که توسط یک پروسه صنعتی از زباله ها و تفاله کارخانه های روغن کشی سویا استخراج می شود. کمپانی های چند ملّیتی سویا با تحمل هزینه های چند میلیارد دلاری بابت تبلیغ و ترویج این کنجاله ها به عنوان "گوشت و پروتئین گیاهی" و صرف ۳۰ سال وقت موفق به ارائه SPI به دنیا شده اند!
🔹– تغذیه موشها با SPI باعث بروز کمبود خیلی از عناصر لازم برای زندگی در آنها شد، مطالعات بسیاری کمبود ویتامین ب و روی در ارگانیزم انسانی را درخصوص تغذیه با سویا به اثبات رسانده اند.
- در آمریکا SPI بعنوان افزودنی در بسیاری از مواد غذایی یافت می شود، ولی هرگز از جانب FDA به آن مهر GRAS به معنی “سالم و مطمئن” تعلّق نگرفته، البته این محصول سویا تنها برای استفاده در کارخانجات کارتن سازی بعنوان چسب کارتن موفق به دریافت مهر GRAS شده. در طی پروسه فرآوری محصولات سویا سموم زیادی تشکیل می شوند از جمله نیتراتها که سرطان زا هستند و سمّی به نام LYSIN ALANIN که حضور همین سمّ عامل اصلی عدم اعطای مهرGRAS از جانب FDA به SPI
بعنوان افزودنی در مواد غذایی می باشد.
#دروغی_بنام_سویا
✅منبع: مقالات سایت حامیان کشاورزی
🍎نعیم سلامت، تلاشی جهت شکست حصر بیولوژیک مردم
@nsalamat🌾
هدایت شده از موسسۀ تحقیقات راهبردی تمدن اسلامی - متا
🔺سهام #عدالت یا سودنماییِ ضرر
💡با توجه به شرایط کشور و سلطۀ تمدنی غرب در سیستم اقتصادی، بنا داشتیم در موضوع بورس ورود نکنیم. لیکن مخاطبان متا پرسش های متعددی در موضوعات بورسی و به خصوص سهام عدالت مطرح مینمایند.
لذا فعلا به یک گزارش ساده بسنده میکنیم :
1️⃣ارزش واقعی سهام عدالت در 14 سال گذشته حدود 75% کاهش یافته است.
2️⃣ادعا میشود که شرکتهای سهام عدالت از شرکتهای برتر و سودده بورس هستند.
3️⃣خلق پول و کاهش ارزش ریال و دلار با سرعتی بیشتر از گذشته ادامه دارد.
نتیجه گیری با شما ؛
🏅فقط با #پولطلا محاسبه کنید تا کلاه برداران، ضرر را سودنمایی نکنند.
#گروه_معیشت_و_اقتصاد_متا
@MataNevesht BinesheTamadoni.ir