✳️نماز عید فطر؛ نماز کرامت و شرف امام امت
در قنوت نماز عید فطر میگوییم:
اَسْئَلُکَ بِحَقِّ هذَا الْیَومِ الَّذى جَعَلْتَهُ لِلْمُسْلِمینَ عیداً وَلِمُحَمَّدٍ صلّیاللهعلیهوآله ذُخْراً وَشَرَفاً وَ کرامتاً وَمَزِیْداً
عید فطر را برای مسلمین عید قرار دادی و برای محمد ص ذخیره و #شرف و #کرامت و فزونى مقام؛ هرچه جمعیت نماز اصلی امالقرای اسلام بیشتر باشد، ابهت و شرافت بیشتری برای اسلام و امام آن ایجاد میشود و البته مایهی امیدواری و نشاط بیشتر امت اسلامی میشود.
مستحبات و مقدمات عید و استحبات برگزاری در فضای باز مؤید این معناست.
بهخصوص در این شرایط که دشمنان بیشترین تلاش را برای جدا کردن امت از امام خودشان دارند، این مهم ضرورت بیشتری پیدا میکند.
حتماً قضیه نماز عید فطر #امام_رضا ع را شنیدهاید که چه حرکت عظیم اجتماعیای ایجاد کردند و همه مردم مرو را به سمت صحرا به راه انداختند، تا جایی که مأمون که به اصرار خودش حضرت را به نماز راضی کرده بود، به ناچار حضرت را از میانه راه برگرداند.
آری برگزاری نماز عید فطر از #شئون_امام_جامعه و یک حرکت عظیم اجتماعی است.
#استفتا از رهبر انقلاب:
۲۵۱. در گذشته معمول بودکه هر امام جماعتی نماز عيد فطر را در مسجد خودش اقامه می کرد، آيا در حال حاضر اقامه نماز عيد فطر و قربان توسط ائمه جماعات جايز است؟
ج) جايز است نمايندگان ولی فقيه که از طرف وی مجاز در اقامه نماز عيد هستند و همچنين ائمه جمعه منصوب از طرف او نماز عيد را در عصر حاضر بهصورت جماعت اقامه نمايند، ولی احوط اين است که غير آنان آن را فرادی بخوانند و به جماعت خواندن آن به قصد رجاء نه به قصد ورود، اشکال ندارد. بله، اگر مصلحت اقتضا کند که يک نماز عيد در شهر برگزار شود، بهتر است که غير از امام جمعه منصوب از طرف ولی فقيه، کسی متصدی اقامه آن نشود.
. 🌺🌺🌺سخنرانی جدید استاد رحیم پور ازغدی 🌺🌺🌺 . ☘موضوع حجاب وپوشش☘ . 🎈دانشگاه آزاد واحد شهر ری🎈 . ☘اردیبهشت97☘ https://www.aparat.com/v/5wK6u/%D8%B1%D8%AD%DB%8C%D9%85_%D9%BE%D9%88%D8%B1%D8%A7%D8%B2%D8%BA%D8%AF%DB%8C_%2F_%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86_%D8%B3%D8%AE%D9%86%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C_%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87_%D8%AD%D8%AC%D8%A7%D8%A8_%D8%A7%D8%AC%D8%A8%D8%A7%D8%B1%DB%8C
شماره 2 حجاب اجباری استاد رحیم پور ازغدی دانشگاه امیر کبیرhttps://www.aparat.com/v/6Uigm/%D8%B3%D8%AE%D9%86%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C_%D8%A2%D9%82%D8%A7%DB%8C_%D8%B1%D8%AD%DB%8C%D9%85_%D9%BE%D9%88%D8%B1_%D8%A7%D8%B2%D8%BA%D8%AF%DB%8C_%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%85%D9%88%D9%86_%26laquo%3B%D8%AD%D8%AC%D8%A7%D8%A8_%D8%A7%D8%AC%D8%A8%D8%A7%D8%B1%DB%8C%26raquo%3B_%28%DB%B2%29
✨﷽✨
🌀 #بعد_از_ماه_رمضان_چه_کنیم؟
⭕️فرصت ناب بعد از ماه رمضان را از دست ندهیم. مثل کسی نباشیم که از فروشگاه کلی خرید کرده، ولی در جعبه را باز نمیکند!
⭕️حالِ خوش بعد از ماه رمضان، شبیه حال خوش بعد از ورزش است!
⭕️ بهترین استفاده از فرصت بعد از رمضان، آغاز یک برنامهی سبک یکساله برای «عادت به خوبیها» است
💠 یکی از غفلتهای مهم ما این است که قدرِ بعد از ماه مبارک رمضانِ خودمان را نمیدانیم. در حالی که هرچه در ماه مبارک رمضان عبادت کنیم، تازه آغازی برای زندگی خوش معنوی پس از ماه رمضان است.
💠 اینکار مثل این است که از فروشگاه خرید کردهایم، حالا بعد از ماه رمضان، این خرید را به منزل آوردهایم و باید درِ آن را باز کنیم و از آن استفاده کنیم ولی معمولاً استفاده نمیکنیم.
💠 حالِ خوش بعد از ماه رمضان، شبیه حال خوش بعد از ورزش است. خیلی بد است که انسان از نشاطی که بعد از ورزش جسمی و روحی پیدا میکند، درست استفاده نکند.
💠 چرا در مفاتیح الجنان، برای ماه شوال ادعیۀ چندانی نوشته نشده است؟ چون ما در ماه رمضان سنگتمام گذاشتهایم، و حالا خودمان باید با انرژی و توانی که در ماه رمضان بهدست آوردهایم، بدویم و مسیر را ادامه دهیم. مثل دونده ای که به صورت طبیعی: «بعد از عبور از خط پایان، چند قدم دیگر هم می دود!»
💠 بعد از ماه رمضان، رفتارها باید تفاوت پیدا کند. یکی از سفارشات ائمه «عادت دادن جان خویشتن به کارهای خوب و خیر» و اهمیت علمیات "عمل مداوم" است.
💠 عادت فقط مربوط به رفتار نمیشود. میشود قلب را به برخی دوستداشتنیها عادت داد. پیامبر(ص) میفرماید: «قلبتان را به رقّت(نازکی) و تفکر #عادت دهید»(اعلامالدین/146) مثلاً بگوید: «من عادت کردهام گریۀ درِ خانۀ خدا را دوست داشته باشم» نه اینکه «یک حالی پیدا کنم و بروم درِ خانۀ خدا گریه کنم!»
💠 ما نمیخواهیم فقط به یک «حالِ خوش معنوی» برسیم، بلکه میخواهیم به «مقام خوش معنوی» برسیم. مقام یعنی یک حال خوش همیشگی. انسان در آنجا «مقیم» میشود نه اینکه یک لحظه شهابوار بیاید و برگردد.حالا چطور میتوان به مقام خوش معنوی رسید؟ با "عادت".
💠 بهترین زمان برای این ایجاد این «عادت» بعد از ماه رمضان است، چون ما دیگر هیچوقت اینقدر قدرت معنوی نداریم.
مصاحبه خواندنی آیتالله خامنهای درباره شخصیت دکتر شریعتی ومقایسه با سید جمال الدین اسد آبادی واقبال به نقل از سایت مشرق به مناسبت درگذشت ایشان...گفت و گوی مجله سروش (شماره 102 ، خرداد 1360 ) با حضرت آیت الله خامنه ای که در آن نقل قولی هم از امام خمینی (ره) درباره دکتر علی شریعتی دیده می شود همچنان خواندنی است به بازخوانی این گفتگو میپردازیم
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ تاثیرگذار نوکری امام حسین ...حاج اصغر زنجانی
🌺🌺متن بیانات امام خمینی در شهادت شهید چمران🌺🌺 «بِسْمِ الله الرَّحْمنِ الرَّحیمِ
انالله وانّاالیه راجعون
«شهادت انسانساز سردار پرافتخار اسلام، و مجاهد بیدار و متعهد راه تعالی و پیوستن به «ملاء اعلی»، دکتر مصطفی چمران را به پیشگاه ولیعصر ارواحنا فداه تسلیت و تبریک عرض میکنم. تسلیت از آن رو، که ملت شهیدپرور ما سربازی را از دست داد، که در جبهههای نبرد با باطل، چه در لبنان و چه در ایران، حماسه میآفرید و سرلوحه مرام او اسلام عزیز و پیروزی حق بر باطل بود. او جنگجویی پرهیزگار و معلمی متعهد بود، که کشور اسلامی ما به او و امثال او احتیاج مبرم داشت و تبریک از آنرو که اسلام بزرگ چنین فرزندانی تقدیم ملتها و توده های مستضعف میکند و سردارانی همچون او در دامن تربیت خود پرورش میدهد. مگر چنین نیست که زندگی عقیده و جهاد در راه آن است؟
چمران عزیز با عقیده پاک خالص غیروابسته به دستجات و گروههای سیاسی، و عقیده به هدف بزرگ الهی، جهاد را در راه آن از آغاز زندگی شروع و به آن ختم کرد. او در حیات، با نور معرفت و پیوستگی به خدا قدم نهاد و در راه آن به جهاد برخاست و جان خود را نثار کرد. او با سرافرازی زیست، و با سرافرازی شهید شد و به حق رسید.
هنر آن است که بیهیاهوهای سیاسی، و «خودنمایی»های شیطانی، برای خدا به جهاد برخیزد و خود را فدای هدف کند نه هوی، و این هنر مردان خداست. او در پیشگاه خدای بزرگ با آبرو رفت. روانش شاد و یادش بخیر.
و اما ما میتوانیم چنین هنری داشته باشیم، با خداست که دستمان را بگیرد و از ظلمات جهالت و نفسانیت برهاند.من این ضایعه را به ملت شریف ایران و لبنان، بلکه به ملتهای مسلمان و قوای مسلح و رزمندگان در راه حق، و به خاندان و برادر محترم این مجاهد عزیز، تسلیت عرض میکنم. و از خداوند تعالی رحمت برای او، و صبر و اجر برای بازماندگان محترمش خواهانم.» اول تيرماه شصت
روح الله الموسوي الخميني