Kashani-13960619-EmamKazem-Thaqalain_IR.mp3
20.26M
🎙سخنرانی حجت الاسلام کاشانی به مناسبت ولادت امام موسی کاظم علیه السلام #مناسبت #ولادت_امام_موسی_کاظم(ع) #سخنرانی
🔷سه نکته درباره حسد
🔹1.حسد از صفات بسیار زشت و خطرناک بوده و در صورتی که در گفتار یا کردار بروز کند گناه کبیره به شمار رفته و حرام است و صرف خطور آن در قلب، بدون ترتیب اثر حرام نمی باشد.
🔸2. حسد از موانع قبولی نماز است.
🔹3. تظاهر به حسد، موجب زوال عدالت می گردد.
📚( احکام دو دقیقه ای، جلد سوم، صفحه 57 )
#احکام
11.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙سخنرانی آیت الله سید روح الله خاتمی پیرامون تکبر و حسد #سخنرانی
❓❓❓پیامبران چه زمانی از منطق مباهله استفاده می کردند؟ در ادیان مختلف چگونه بوده است؟
♦️۱- مباهله به معنی نفرین کردن دو نفر به یکدیگر است، به این ترتیب که وقتی استدلال های منطقی سود نداشت، افرادی که با هم درباره یک مسأله مهم دینی گفتگو دارند در یک جا جمع می شوند و به درگاه خدا تضرع می کنند و از او می خواهند که دروغگو را رسوا سازد و مجازات کند. بر اساس روایتی که از امام صادق علیه السلام در کیفیت مباهله وارد شده است مباهله به این شکل است که در صورتی که استدلالهای منطقی در مباحثه با خصم در مسایل کلی دین همچون نبوت پیامبر ویا ولایت امیر مومنان سودی نبخشید میتوان طرف مقابل را به مباهله دعوت کرد به این شکل که فرد مباهله کننده سه روز روزه میگیرد ونیتش را خالص میکند غسل میکند وبا طرف مقابل به صحرا رفته ودست راست خود را در دست طرف مقابل گذاره به گونه ای که انگشتانشان داخل هم شود آنگاه میگوید «اللهم رب السموات السبع ورب الارضین السبع عالم الغیب والشهاده ان کان ....جحد حقا او ادعی باطلا فانزل علیه حسبانا من السماء او عذابا الیما و ان کان فلان جحد حقا او ادعی باطلا فانزل علیه حسبانا من السماء او عذابا الیما .مضمون این جملات این است که فرد مباهله کننده میگوید پروردگارا خداوند آسمانهای هفت گانه و زمین های هفت گانه وعالم نهان وپیدا اگر من {واسم خود را می گوید}حقی را انکار کرده وباطلی را ادعا مینمایم بر من عذابی در دردناک را نازل کن . وهمین جملات نسبت به طرف مقابل گفته میشود . {وسائل الشیعه ج ۷ ص ۱۳۵, کافی ج۲ ص ۳۷۲ , بحار ج۹۲ ص ۳۵۰}.
🔷۲- از نظر کاربردی ، مسئله مباهله حکم و مسئلهای کلی و عمومی است. «مباهله» پیامبر(ص) با مسیحیان نجران برگرفته از سنتی متداول، در میان اقوام سامی و پذیرفتن مباهله توسط مسیحیان نشانی از وجود این سنت در میان مسیحیان نیز بوده است.
#مناسبت
#روز_مباهله
#پرسش_و_پاسخ
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا