هدایت شده از شبکه معاونین فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی
korsi5-bozorg.jpg
11.78M
فایل پوستر با کیفیت بالا
تشکل اسلامی استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال(آلاء )برگزار
می کند:
مسابقه ایده پردازی به مناسبت سالگرد شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی
ویژه اساتید
اساتید گرامی می توانند در قالب دو صفحه ایده های خود را در زمینه معرفی ویژگی ها و جاذبه های مکتب شهید سلیمانی برای نسل جوان ارائه دهند.
مهلت ارسال آثار تا ۳۰ دی ماه ۱۴۰۳
به ایده های برتر جوایزی اهدا خواهد شد.
ارسال از طریق پیام رسان ایتا به شماره۰۹۳۵۳۸۵۸۲۱۳
معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال
#میلاد_نور
🌺فرا رسیدن ماه رجب
ماه نیایش، روزهای بارش رحمت الهی و سالروز ولادت حضرت امام محمد باقر علیه السلام بر شما مبارک باد.
https://t.me/iau_foghbarname_farhangi
https://eitaa.com/ntbuni
هدایت شده از Jad Plus
لیلةالرغائب ( شب آرزوها )
اِلهی اَتَرانی ما اَتَیتُکَ اِلاّ مِنْ حَیْثُ الْامال
⭐️☀️خدایا! مرا ببین! تنها به خاطر آرزوها و امیدهایم به درگاه تو آمده ام.
💠بهترین ها را برایتان آرزومندیم✨
#جامعه_اسلامی_تهران_شمال
▫️فضای مجازی و رسانه جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی
واحد تهران شمال ...
┄┅┅┅✼🍃🌺🍃✼┅┅┅┄
🌐https://eitaa.com/Jadtnb
✅ با ما همراه باشید ...
هدایت شده از موسی بیات
💠 عشق به معارف؛ مرتبه اعلای رغائب
🔹 مراتب و مصادیق رغائب
🔹 در نگاه مشهور و متعارف میگویند لیلة الرغائب شبی است که باید آدم آرزو کند و هر تقاضایی که از خدای متعال دارد، به زبان و عملش اظهار کند تا خدای متعال آرزوهایش را برآورده کند. این سخن نادرست نیست ولی مرتبه ادنی (پایینترین مرتبه) رغائب است. آرزو کردن و تقاضا کردن و از خدا خواستن در همه ایام و لیالی سال امر پسندیده است و شاید ممکن است امشب (جمعه اول ماه رجب) پسندیدهتر هم باشد. بنابراین رد نمیکنیم که رغائب این نیست، اما درجه پایین است.
🔹 درجه کامل رغائب عبارت است از تحقق یافتن میلها و رغبتها یا رغبت کردن به خوبیها و امور پسندیده در عمل. همچنانکه در جاهایی هست که انسان خوف یا در تعبیر عرفانی و دینی رهبت دارد، یعنی از چیزی میترسد. نقطه مقابل رهبت، رغبت است، یعنی یک چیز را دوست دارد، نه اینکه به زبان میآورد و دعا میکند، نه، اصل اینکه ما چنین میلی داشته باشیم، این خود درجات مختلفی دارد.
🔹 اولین درجه آن است که هم میل و رغبت به عمل صالح داشتن، هم آن را به فعلیت رساندن و هم رفتارهای متناسب با این رغبت از خود نشان دادن. مثل اینکه گاهی کسی به ما میگوید بفرمایید بخورید، میگوییم میل نداریم یعنی رغبت نداریم؛ نه اینکه سیر هستیم، ممکن است گرسنه هم هستیم ولی به هر دلیلی میل نداریم. ولی اگر کسی رغبت داشته باشد، حداقل قدری از این غذا میخورد، اگر زیادتر باشد، بهقدر متعارف میخورد و اگر رغبتش خیلی زیاد باشد، بیشتر از حد متعارف میخورد.
🔹 رغبتی که در این شب گفته میشود، این است که اولاً در اولین درجه به اعمال صالح و پسندیده رغبت داشته باشید، ثانیاً در مرتبه فعلیت و عمل هم اعمال صالح را انجام بدهید، آن اندازه که رغبت دارید.
🔹 مرتبه کاملتر، رغبت به خُلقیات پسندیده و فضایل و مکارم اخلاقی است که به همینگونه است. یعنی اولاً به مکارم اخلاقی رغبت داشته باشد، یعنی وقتی که یک خُلق خوب را در دیگران میبیند، با همه وجود تشویق و تحسین کند ولو صدایش به او نمیرسد ولی در دل خود میگوید احسنت. قدم دیگر این است که خلقهای پسندیده را در عمل نشان بدهد یعنی کارهایی که نشان دهنده خلق پسندیده است را انجام بدهد.
🔹 مرتبه سوم، رغبت به معارف است؛ یعنی فهمیدن، ادراک کردن؛ میل و رغبت و اشتیاق و عشق به فهمیدن داشته باشد و در عمل هم تلاش کند که بفهمد.
🔹 گمان بنده بر این است که این رغبت در مقابل رهبت است. اما در عین حال آرزو داشتن و تقاضا کردن و دعا کردن هم امر پسندیده است ولی نسبت آن رغبت و آرزو که در بین مردم رواج دارد با این رغبتی که در مقابل رهبت است، مانند پاشیدن آب جلوی حیات خانه و آب دادن به گل و باغچه است.
🔹 آبی که جلوی خانه پاشیده میشود، هیچ گل و گیاهی از آن به بار نمیآید و هیچ اثری ندارد، اما جلوی گرد و غبار را میگیرد. کسانی که صرفاً آرزو دارند و از رغائب جمعه اول ماه رجب فقط آرزو و دعای آن را دارند، این حداقل جلوی گرد و غبارها را میگیرد، اما نباید انتظار داشت که از این رغبتها معرفت، خلق حسن یا عمل صالح پدید بیاید.
@sharabetahour
10.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴سالروز شهادت سردار رشید اسلام سپهبد حاج قاسم سلیمانی تسلیت باد .
#سردار_سلیمانی
#کانون_فرهنگی_دانشجویی_دال
#معاونت_فرهنگی_دانشجویی_تهران_شمال
https://t.me/iau_foghbarname_farhangi
https://eitaa.com/ntbuni
هدایت شده از موسی بیات
⚫️سالروز شهادت امام علی النقی(هادی) علیه السلام تسلیت باد
🌐دوران زندگی امام هادی علیه السلام یک دورۀ پرپیچ خم دینی و فرهنگی بود.آن امام به راستی هادی کشتی پرتلاطم شیعه را در آن زمان فتنه خیز که فرقه های مختلفی از گوشه و کنار جامعۀ بزرگ اسلامی ندای تفرقه می داد هدایت نمود.آن حضرت در حیات امامت ۳۳ ساله خود مصادف با دوران خلافت شش خلیفه فاجر عباسی بود: معتصم بالله، واثق بالله، متوکل بالله، مستنصر بالله، مستعین بالله و معتز بالله.
☑️امام هادی علیه السلام در طول امامت خود، علیرغم آنکه مدت ۲۰ سال پایانی عمر مبارکش در سامراء تحت نظارت دستگاه خلفای عباسی بود، توانست با تدبیر و زیرکی نظام فکری و اجتماعی تشیع را نهادینه کند.
✅در حوزه فکری و اعتقادی، #زیارت_جامعه کبیره را به شیعیان تعلیم داد که یک دوره کامل دین شناسی شیعی است.
✅در حوزه فرهنگی و تبلیغی، شبکهای منسجم و هماهنگ از عالمان و مبلغان شیعی را تشکیل داد. شبکهای از عالمان که توانستند اسلام ناب محمدی را در اقصی نقاط جهان اسلام ترویج دهند و معارف آن را حفظ کنند. ✅ حوزۀ سیاسی و اجتماعی، تشکیل نهاد عظیم «سازمان وکالت» از مهمترین ابتکارات امام هادی بود. این نهاد در زمان خود امام هادی و بعد از ایشان در زمان امام حسن عسگری حتی در دوران غیبت صغری کارایی خودرا نشان داد و نقش مهمی در حفظ انسجام اجتماعی و حل مسائل شیعیان ایفا نمود. این سازمان که تا زمان ما در قالبها و گونههای مختلفی استمرار یافته است، از راهبردیترین برنامهها برای مدیریت دینی، سیاسی و اجتماعی شیعیان بود.سازمان وکالت یک نوع حکم نمایندگی از سوی امام هادی بود که به افراد عالم و مورد وثوق اعطا می شد تا بتوانند در حوزۀ دینی با اطمینان پاسخ گوی مومنان باشند و هم با اخذ وجوهات شرعی مناطق پیرامون خود بتوانند به امور اجتماعی شیعیان کمک کرده و آنها را مدیریت نمایند. 🔰موسی بیات
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِيِّ بْنِ مُحَمَّدٍ وَصِيِّ الْأَوْصِيَاءِ وَ إِمَامِ الْأَتْقِيَاءِ وَ خَلَفِ أَئِمَّةِ الدِّينِ وَ الْحُجَّةِ عَلَى الْخَلائِقِ أَجْمَعِينَ اللَّهُمَّ كَمَا جَعَلْتَهُ نُورا يَسْتَضِيءُ بِهِ الْمُؤْمِنُونَ فَبَشَّرَ بِالْجَزِيلِ مِنْ ثَوَابِكَ وَ أَنْذَرَ بِالْأَلِيمِ مِنْ عِقَابِكَ وَ حَذَّرَ بَأْسَكَ وَ ذَكَّرَ بِآيَاتِكَ وَ أَحَلَّ حَلالَكَ وَ حَرَّمَ حَرَامَكَ وَ بَيَّنَ شَرَائِعَكَ وَ فَرَائِضَكَ وَ حَضَّ عَلَى عِبَادَتِكَ وَ أَمَرَ بِطَاعَتِكَ وَ نَهَى عَنْ مَعْصِيَتِكَ فَصَلِّ عَلَيْهِ أَفْضَلَ مَا صَلَّيْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِيَائِكَ وَ ذُرِّيَّةِ أَنْبِيَائِكَ يَا إِلَهَ الْعَالَمِينَ.
📜امام هادی(علیه السلام):
فروتنی آن است که با مردم چنان رفتار کنی که دوست داری با تو رفتار شود.
🏴شهادت امام هادی (ع)تسلیت باد.
https://t.me/iau_foghbarname_farhangi
https://eitaa.com/ntbuni
🔺 برگزیدگان بخش آوایی بیست و نهمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت(ع) دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال
🔹۲۶ نفر از استادان ، دانشجویان و کارکنـــــان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال در مرحله #واحدی حائز رتبه های برتر شدند.
🔹حجت الاسلام محمدابراهیم سراج ، مسؤل نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در پیامی به برگزیدگان این دوره تبریک گفت.
در متن این پیام آمده است:
🔹ضمن عرض تبریک به برگزیدگان محترم ، استقبال گسترده دانشگاهیان در این دوره از مسابقات و دریافت این افتخارات و موفقیت های بزرگ برای واحد تهران شمال را به ریاست محترم واحد ، مسؤلین و زحمتکشان جامعه قرآنی دانشگاه ، تبریک عرض می نماییم.
☫ نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی تهران شمال-اداره قرآن و عترت(ع)
•┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
◀️کانال ویژه استادان تهران شمال:
🆔 https://eitaa.com/ostadtv_tnb
💻 #گروه_معارف_اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال در استفاده از ظـــرفیت مـــــــرکز آموزش مجازی دانشگاهیان حائز رتبه برتر کشور شد
🔹براساس اعلام مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان کشور ، گروه معارف اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال در نمایه بررسی عملکرد پنج ساله اخیر حائز رتبه سوم استان تهران و رتبه نهم کشور شد .
🔹 حجتالاسلام والمسلمین محمد ابراهیم سراج در پیامی این موفقیت آموزشی را تبریک گفت.
📄در متن این پیام آمده است:
«یقیناً این دستاورد ارزشمند ، نام ، جایگاه و شأن این دانشگاه را بیشتر از گذشته ارتقا داده و موجب مباهات خواهد بود . بدینوسیله از حمایت های آقای دکتر ملماسی ریاست محترم دانشگاه ، پیگیری های مجدانه آقای دکتر مرادخانی معاونت محترم آموزشی ، تلاش ها و مساعی سرکار خانم دکتر کبیری مدیر محترم گروه معارف اسلامی و مجاهدت های علمی سایر اعضای محترم هیئت علمی ، وابسته و دستیاران آموزشی گروه معارف اسلامی واحد تهران شمال تشکر و تقدیر می گردد.»
•┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
◀️کانال ویژه استادان تهران شمال:
🆔 https://eitaa.com/ostadtv_tnb