6.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_نخودچی😋😍
مواد لازم:
آرد نخودچی : ۲۰۰ گرم
آرد سفید : ۳۰ گرم
پودرهل : ۱ ق چ
پودرقند : ۱۰۵ گرم
زعفران غلیظ : ۱ ق چ
روغن صاف یا جامد : ۱۲۰ گرم
✅️ خمیرو خیلی ورز ندین شیرین لطافتشو از دست میده
🔺🔺 دمااااا مهمهههه
فر برقی (المنت پایین و فن) : ۱۴۰ درجه
فرگازی : ۱۶۰ درجه
توستر : ۱۳۵ (المنت پایین)
مهلت پخت : نیم ساعت
❤️عزیزان نیاز نیست فر خیلی داغ باشه چون سطح شیرینیهاتون ترک میخوره
@nyiazcom
━••♥️⃟🍃••━
13.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش خوشمزه ترین #دسر_پرتقالی🍊😍
یه گزینه خیلی شیک برای مهمونی و دورهمی هاتون👌
مواد لازم:
شیر ۲پیمانه
خامه ۱بسته (۲۰۰گرم)
زرده تخم مرغ ۳ عدد
آب پرتقال ۱/۲ پیمانه ( ۱۰۰ میل)
پودر ژلاتین ۲۵ گرم
شکر ۱۵۰ گرم
ژله پرتقال ۱ بسته
شیر ۳ ق.غ
زست ۱ عدد پرتقال
ابتدا ژله رو با ۱/۵پیمانه ابجوش مخلوط میکنیم تا ژلاتین حل بشه وقتی ژله خنک شد شیر هم دمای محیط رو در چند مرحله به ژله اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه😍
و قالب رو چرب میکنیم میذاریم تو فریزر تا کاملا سرد بشه بعد ژله رو تو قالب میریزیم و میذاریم تو یخچال تا نیم بند بشه❤️
بعد زرده تخم مرغ رو با نصف مقدارشکر هممیزنیم و نصف شیر رو بهش اضافه میکنیم و میذازیم روی حرارت و مدام هم میزنیم وقتی دور قابلمه جوش ریز زد از روی حرارت بر میداریم و میذاریم کنار تا خنک بشه
خامه رو هم با بقیه شکر هم میزنیم تا یکدست بشه
بعد آب پرتقال رو به مواد تخم مرغی که خنک شده اضافه میکنیم و بعد مواد رو به خامه اضافه میکنیم و ژلاتین رو هم از الک رد میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست بشه😍❤️
بعد مواد رو از الک رد میکنیم و زست پرتقال رو بهش اضافه میکنیم و روی ژله نیم بند شده میریزیم و میذاریم ت یخچال تا کاملا ببنده🌹
برا خارج کردن دسر از قالب هم ابتدا از کناره ها به طرف مرکز میکشیم و ظرف سرو رو روی قالب میذاریم و به راحتی دسر رو برمیگردونیم ،نوش جان😍😋
https://eitaa.com/joinchat/533725293C48e8e4fc8b
━••♥️⃟🍃••━
9.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جایگزین تنقلات نا سالم یا یه دورچین خوشگل واسه غذاهاتون😍
📍مواد لازم:
🥔سیب زمینی متوسط ۳ عدد
🧈کره ۵۰ گرم
🧂نمک و ادویه دلخواه
🍟من ادویه سیب زمینی زدم که خیلی خوش عطر و طعمش میکنه، شما میتونین از فلفل سیاه، پودر سیر و کمی آویشن استفاده کنین.
🍟تا مواد گرمه ماسوره بزنین.
🔻همه دستگاه ها از قبل گرم بشن👇
🟡دمای فر گازی و توستر ۱۶۰ درجه زمان حدودا ۲۰-۳۰ دقیقه
🟠دمای ایرفرایر، فر برقی، سولاردام و مایکروفر ۱۵۰ درجه حدود ۲۰-۳۰ دقیقه
🍟من اول توی کلیپ دما رو روی ۱۹۰ درجه گذاشته بودم ولی خیلی زیاد بود و کمش کردم.
🍟بهتره زیرش ورق نسوز یا کاغذ روغنی جنس خوب بندازین که خیالتون راحت باشه نمیچسبه.
@nyiazcom
━••♥️⃟🍃••━
7.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هم یه #شام خوشمزه ، هم یه#فینگرفود مجلسی
من که خودم عاشق طعمش شدم😍
مواد لازم :
پاپریکا
پیاز یک عدد
سینه مرغ ۱ عدد
ذرت نصف پیمانه
نمک، فلفل، آویشن
تخم مرغ ۲ عدد
پودر سوخاری
سیر ۲ حبه
نان تست
خامه
@nyiazcom
━••♥️⃟🍃••━
28.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#قطاب داخل تابه روی گاز🥰
😍بی دردسر ترین دستور قطاب، بدون تخم مرغ و فر که ماندگاری طولانی داره 🤌🏻
ترفند(دنیای آشپزی و آموزش)
#قطاب داخل تابه روی گاز🥰 😍بی دردسر ترین دستور قطاب، بدون تخم مرغ و فر که ماندگاری طولانی داره 🤌🏻
#قطاب
این مقدار مواد ۴۵۰گرم شیرینی بهت میده
مواد لازم برای خمیر:👇
روغن جامد ۹۰ گرم (۱/۲ پیمانه)
ماست ۱۲۰ گرم (۱/۲ پیمانه)
آرد ۲۰۰ گرم (۱و ۲ سوم پیمانه)
پودر هل ۱/۲ ق چ
بکینگ پودر ۱/۴ ق چ
مواد میانی:
مغزیجات دلخواه ۱ پیمانه سر پر
پودر نارگیل ۲ ق غ
پودر هل ۱ ق م
گلاب ۱-۲ ق غ
پودر قند ۱/۳ پیمانه (۴۰گرم)
میزان و نوع مغزیجات دلخواه هستش میتونید فقط یه نوع مغز استفاده کنید
ماست و بکینگ پودر رو مخلوط کنید
روغن، پودر هل و ماست رو با همزن دستی یکدست کنید
آرد رو کم کم اضافه کنید. با دست خمیر رو جمع کنید و روشو بپوشونید و نیم ساعت در دمای محیط بهش استراحت میدیم
برای مواد میانی:👇🏻
مغزیجات رو به همراه پودر نارگیل آسیاب کنید بعد پودر قند و پودر هل و گلاب رو بهش اضافه میکنیم
مواد رو مخلوط کنید تا منسجم بشه حواستون باشه گلاب زیاد باعث میشه قطاب موقع سرخ شدن یا پخت ترک بخوره
به اندازه یه گردو (۱۵ گرم) از خمیر بردارید از مواد میانی که به اندازه یه فندق درشت (۸ گرم) از قبل آماده کردید وسطش بزارید و بپیچید
میتونید قطاب ها رو تو روغن داغ به صورت شناور سرخ کنید
شعله پخش کن۰ و تابه حتما از یک ربع قبل گرم بشه
دما فر گازی از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه
حدود ۱۵دقیقه بزارید بپزه
فر برقی و توستر ۱۶۰
قطاب ها که کاملا سرد شد تو مخلوط پودر قند و هل بغلتونید.
این قطاب های خوشمزه رو تو ظرف در دار ۶ماه داخل فریزر نگه داری کنید
@nyiazcom
━••♥️⃟🍃••━
13.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کرپ_کیک_تیرامیسو😋😍
مواد لازم:
تخممرغ:🥚 8 عدد
شکر: 🍚80 گرم
نمک: 🧂1/4 قاشق چایخوری
وانیل: 🌸1 قاشق چایخوری
آرد قنادی:🥡 300 گرم
شیر:🥛 700 گرم
اسپرسو(قهوه گلد): ☕️50گرم
کره ذوب شده: 🧈100 گرم
خامه قنادی:🧁1 لیتر
پنیر خامه ای:🧀300گرم
نسکافه فوری(سه در یک):☕️3عدد
برای شروع تخم مرغ،شکر و وانیل رو با همزن بزنید تا از لختگی بیوفته.
آرد و نمک الک شده رو هم الک کنید،ترکیب که شد شیرو به همراه قهوه بریزید و مخلوط کنید.
حالا نوبت کره ذوب شدس، اونو هم بزنید و مخلوطش کنید.
و ازش یک ملاقه کف تابه نچسب بریزید و هر طرفش ۳۰ ثانیه بپزید.
دورشو با یه قالب برش بزنید و لایه لایه از کرپ و خامه قنادی فرم گرفته بچینید تا بالا، میتونید مثل من روشو با خامه و پودر کاکائو و توت فرنگی تزئین کنید
توی یخچال بذارید تا یکم خودشو بگیره و بعد سروش کنید.
خامه قنادی:برای درست کردن خامه قنادی فقط کافیه خامه فنادی شیرین شده نیمه آماده رو بگیرید و یخش که یکم آب شد با همزن برقی فرم بدید و استفاده کنید.
مارک خامه قنادی مهم نیست.
@nyiazcom
━••♥️⃟🍃••━
11.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۴۰ لیتر شربت پرتقال فقط با چهار کیلو پرتقال درست کن😋😋
#شربت پرتقال اقتصادی🍊🍊
این همون شربت سن ایچ پرتقالی هست البته بدون نگهدارنده 😍
مواد لازم:
چهار کیلو پرتقال
یک کیلو هویج
یک عدد لیمو ترش
چهار پیمانه شکر
ابتدا هویج را تمیز کنید و حلقه ای نازک برش بزنید و بعد با مقداری آب که روی هویجها را بگیرد بزارید تا بپزه حدودا سه تا چهار لیوان.بزارید سرد بشه.
پرتقالها را پوست بکنید و قسمتهای سفید پرتقال را تمیز کنید و بعد حلقه ای برش بزنید و مثل فیلم با مخلوط کن کامل میکس کنید و از الک رد کنید بعد میتونید داخل ظرف یا شیشه بریزید و برای مدت طولانی فریز کنید و یا کم در یخچال نگهداری و با آب مخلوط کرده و نوش جان کنید .
@nyiazcom
━••♥️⃟🍃••━
15.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سمبوسه_سیب_زمینی☺️😍
ناهار فردات با من، خیلی راحت و فوری آماده میشه
مواد لازم برای سمبوسه:👇
سیب زمینی ۳ عدد
پیاز ۱ عدد
جعفری یا گشنیز به مقدار دلخواه
نان لواش ۴ عدد
روغن به میزان لازم
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه کمی
@nyiazcom
━••♥️⃟🍃••━