8.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پاستیل_شیره_خرما
نکته هاش اینجاست👇😊
مواد لازم:
شیره خرما یا هرشیره ای... سه قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین... دو قاشق غذاخوری
آب ولرم... یک لیوان
✅پاستیل هایی که رنگشون روشن تره به جای آب شیر استفاده کردم با این تفاوت که ژلاتین رو با چند قاشق آب رو بخارکتری حل کردم بعدا به مخلوط ولرم شیرو شیره اضافه کردم.اونم خیلی خوشمزه میشه😋
✅اگر میخواین پاستیل ها بیشتر کش بیان به مخلوط یک قاشق غ گلوکز مایع اضافه کنید
✅قالب سیلیکونی رو اگر از قبل نیم ساعت داخل فریزر بذارید و بعد چرب کنید و مخلوط رو داخلش بریزید بعداً پاستیل ها راحت تر جدا میشن
@nyiazcom
━••♥️⃟🍃••━
11.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دستور#شیرینی_نارگیلی که امتحانش رو پس داده😋😍
#بافر
#بدون_فر
مواد لازم:
پودر نارگیل حتما چرب باشه( یعنی روغنش رو نگرفته باشن) ۶۰ گرم
پودر قند الک شده ۱۳۰ گرم
روغن مایع ۹۰ گرم
سفیده تخم مرغ ۷۰ گرم ۳ عدد متوسط
( حتما وزن شه)
پارت1⃣
@nyiazcom
━••♥️⃟🍃••━
11.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_نارگیلی
این شیرینی راحت و خوشمزه رو بدون فر یا با فر میتونید درست کنید.
پارت2⃣
@nyiazcom
━••♥️⃟🍃••━
14.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#هات_داگ_خانگی
🌭🌭🌭🌭
مواد لازم برای ۴ یا ۵ عدد هات داگ
سینه مرغ یک عدد
دانه خردل آسیاب شده: یک قاشق مربا خوری دونه گشنیز: یک قاشق مربا خوریدونه
فلفل سیاه: نصف قاشق مربا خوری
میخک: کمی
پودر سیر یک قاشق چای خوری ،
و پودر پیاز دو قاشق چای خوری،
پاپریکا دو قاشق مربا خوری
یک قاشق غذا خوری آرد سوخاری
@nyiazcom
━••♥️⃟🍃••━
18.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کباب_لقمه_ای
🔸مواد لازم برای ۳ تا ۴ نفر:
گوشت چرخ کرده: ۳۵۰ گرم
پیاز: ۲ عدد
جعفری خرد شده: ۵ ق غ
خمیر نان باگت
زردچوبه فلفل نمک پاپریکا
بکینگ پودر: ۱ ق م
پارت1⃣
@nyiazcom
━••♥️⃟🍃••━
10.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ادامه آموزش قبلی👆
#کباب_لقمه_ای
پارت2⃣
@nyiazcom
━••♥️⃟🍃••━
13.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این دسرهای ژاپنی این روزا خیلی ترند شده😍
مواد لازم:
نان تست به تعداد دلخواه🍞
شیر ۱ لیوان🍼
شکر ۱ ق.غ🥄
وانیل ۱/۲ ق.چ
خامه قنادی ۵۰۰ گرم🍶
میوه دلخواه🍓🍌
اسم این ساندویچهای ژاپنی ساندو هست و خیلی سریع درست میشه😍
اونها نون رو با شیر و شکر مرطوب نمیکنن چون بافت و طعم نونهاشون با ما متفاوت هست شما هم میتونید نکنید🙌🏻
اونجا اول نون رو با میوه و خامه پر میکنن بعد دورش رو میگیرن بنابراین نتیجه تمیزتر و خوشگل تر میشه.😍
من اول دور نون تست رو گرفتم که دورریز کمتری داشته باشه😁
من بعد از اینکه خامه فرم گرفت ۲۰۰ گرم ماسکارپونه هم بهش اضافه کردم که خامه کم شیرین تر بشه شما میتوتید انجام ندید
این مقدار خامه حدود ۷ تا ساندویچ بهتون میده
@nyiazcom
━••♥️⃟🍃••━
5.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
15.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #دسر_کاراملی
۱۰ دقیقه ای این دسر کاراملی خوشمزه رو درست کن😋🍮
مواد لازم:
کرم کارامل ۱ بسته
شیر ۲ لیوان
آب ۱/۴ لیوان
ژلاتین ۱ ق غ
شکر ۳ ق غ
نسکافه فوری ۱ بسته
خامه صبحانه ۱ بسته
بیسکویت پتی بور ۱ بسته
طرز تهیه:
ژلاتین رو روی آب سرد بپاشید و روی بخارکتری بزارید تا ژلاتین حل بشه.
شیر، کارامل، نسکافه و شکر رو توی قابلمه بریزید و روی حرارت بزارید تا شیر داغ بشه ومواد توش حل بشن. لازم نیست شیر بجوشه. بعد ژلاتین رو اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. بلافاصله بیسکویت رو بهش اضافه کنید و بزارید از داغی بیفته و ولرم بشه. حالا خامه رو اضافه کنید و با هر وسیله ای که دارید میکس کنید تا مواد یکدست بشن.
مواد رو توی قالب بریزید (قالب هم نیاز به چرب کردن نداره) یه شب تو یخچال بزارید. بعد اطرفش رو آزاد کنید و دسر رو از قالب خارج کنید.
نوش جان❤️
@nyiazcom
━••♥️⃟🍃••━