7.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#باسلوق
مواد لازم:
نشاسته گل یک لیوان
آب یک و نیم لیوان
شکر یک لیوان
وانیل نوک ق چ
گلاب پنج ق غ
کره یک ق غ
پودر نارگیل و گردو برای تزیین
❌❌❌دوتا نکته داره
حتما مواد خشک رو همه رو قاطی کنین همون اول و آب اضافه کنید و دوم مواد روی حرارت بسیااااااار کم باید پخته بشه تا بوی خامی نشاسته از بین بره
@nyiazcom
━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نوشیدنی_گرم
شیر عسل زعفرانی🥛🍯🌼
تو این شب های پاییز حتما این نوشیدنی رو درست کن 😍♥️
🥛یک لیوان شیر پرچرب
🍯یک قاشق عسل
💛 یک قاشق زعفران دم شده
#شیر_عسل_زعفران
@nyiazcom
━••♥️⃟🍃••━
7.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مسقطی_انار به این جذابی آخه😍 از نتیجه اش شگفت زده میشی🤩
موادلازم:👇
چهار عدد انار متوسط
یک لیوان نشاسته گُل یا ذرت
سه چهارم لیوان شکر
یک لیوان آب
انارها رو دون کنید و با استفاده از گوشتکوب برقی یا میکسر له کنید.
از صافی رد کنید تا دونه ها جدا بشه . یک لیوان نشاسته رو به آب انارها اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید تا نشاسته در آب حل بشه.
شکر و آب رو روی شعله بزارید. زمانی که شکر کاملا حل شدمخلوط آب و انار و نشاسته رو اضافه کرده و حدود ده دقیقه با شعله ی کم هم بزنید تا به غلظت مناسب برسه و بوی خامی نشاسته گرفته بشه.
زمانی که به این غلظت رسید داخل ظرف شیشه ای رو چرب کنید و مواد رو داخلش ریخته و پودر نارگیل بریزید.
یک ساعت داخل یخچال بذارید تا کاملا خنک بشه.
مسقطی رو داخل ظرف برگردونید . نگران نباشید براحتی جدا میشه.
اطرافشو کاملا با پودر نارگیل آغشته کنید که به هم نچسبه و با چاقوی چرب شده به هر اندازه ای که دوست دارید برش بزنید.
تا فصل اناره حتما این مسقطی رو درست کن بهت قول میدم که عاشقش میشی
@nyiazcom
━••♥️⃟🍃••━
10.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترفند فریز کردن انار
اگه عاشق اناری، یه آموزش برات آوردم
که هر وقت هوس انار کردی میتونی نوش جان کنی👌
و از خوردنش لذتش ببری😍
@nyiazcom
━••♥️⃟🍃••━
20.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ایده #دیزاین_کیک_یلدا🍉💫
#یلدا
کانال ترفند و آشپزی
https://eitaa.com/joinchat/533725293C48e8e4fc8b
━••♥️⃟🍃••━
13.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_زرشکی😋😍
مثلا فکر کن اومدی رستوران من
و می گی همون مرغ همیشگی
منم بهت می گم همون مرغ درباری بعد تو می گی آره همون مرغ زرشکی تون 🥰
می دونی چیه ؟!
اینقدر این مرغ خوشمزه ست که همه عاشقش میشن
من با زرشک تازه درست کنم که الان فصلشه ولی با زرشک خشک هم درست کردم که هیج فرقی از نظر طعم و مزه نداشت
زرشک ها را با کمی آب میکس کنید و از صافی رد کنید
مرغ ها رو چند ساعت در آب و نمک قرار بدید که بوی
زهمش گرفته بشه
بعد خشک کرده و با نمک و فلفل و پودر سیر و زعفران مزه دار می کنیم و دو طرفش رو سرخ می کنیم در حدی که طلایی بشه ،پیاز را نگینی کرده و تفت می دهیم با کمی روغن تا سبک بشه بعد زردچوبه و کمی رب بهش زده و اونا رو هم تفت می دهیم مرغ ها را روشون می ذاریم و سس زرشک رو بهش اضافه می کنیم و شعله را کم کرده و اجازه می دهیم تا مرغ ها پخته بشه،اگه لازم بود یه کوچولو بهش آب اضافه می کنیم
درست کنید و نوش جان کنید
@nyiazcom
━••♥️⃟🍃••━
7.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شب یلدا لبو رو اینجوری درستش کن😍❤️
مواد لازم:
لبو پخته متوسط سه عدد
ماست دو قاشق غ خ سر پر
خامه دو قاشق غ خ سر پر
شکر ۶قاشق غ خ
پودر ژلاتین دو قاشق غ خ
آب لبو پخته شده نصف لیوان
@nyiazcom
━••♥️⃟🍃••━
5.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨
سلام
صبحت بخیر🥰
تا حالا به خنده هات نگاه کردی؟
خواستم بهت بگم
امید دقیقا اون شکلیه
پس بخند...!😊🌱
@nyiazcom
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨
خدایا شکرت....♥️🌱
@nyiazcom