فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹
🌸در لحظات عرفانی افطار
💗چو بشکفد
🌸زلبت غنچه پاک دعا
💗تو را به فاطمه (س) سوگند
🌸التماس دعا... التماس دعا🙏
💗نماز روزه هاتون قبول
#رمضان #ماه_رمضان🌙
@nyiazcom
6.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیراشکی_گیس_بافت
کانال ترفند و آشپزی
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/533725293C48e8e4fc8b
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی لیته؟؟. اونم تو یک روز؟؟ واقعا که محشره😋
سه عدد هویج
دو عدد خیار
یک عدد فلفل دلمه قرمز
مواد رو جدا داخل غذاساز بریزید و خرد کنین ، به طوری که آب نندازه ، دکمه غذاساز رو بگیرید و رها کنین
مواد خرد شده رو داخل قابلمه بریزین
ادویه جات شامل پودر تخم گشنیز و سیاه دانه و فلفل قرمز از هر کدام یک قاشق غذاخوری و دو قاشق غذاخوری نمک بریزین
یک بسته تمر هندی رو با دو پیمانه سرکه باز کنین و از صافی رد کنین و داخل قابلمه بریزین
دو پیمانه آب بریزین و یک قاشق غذاخوری رب اضافه کنین
بزارین روی حرارت تا یک ربع بجوشه
بعد از سرد شدن داخل شیشه بریزین
بعد از یک روز آمادست، 😍
یادتون باشه تو یخچال نگهداری کنین. 😋
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/533725293C48e8e4fc8b
#ترفند_آشپزی
رنگ خورشت 👇
آبلیمو قاتل رنگ خورشت است و در صورتی که آنرا را زودتر از خاموش کردن شعله به خورشت سبزی اضافه کنید باعث میشود رنگ خورشت برگشته و زیباییش را از دست بدهد بهترین زمان برای اضافه کردن آبلیمو به خورش زمانی است که زیر اجاق رو تازه خاموش کرده اید 🥘
@nyiazcom
ebook6059[www.takbook.com].pdf
14.09M
♦️کتاب رایگان آموزش آشپزی شیرینی ، کیک ، دسر و مربا♦️
✅حتما کانال ترفند و آشپزی رو برای آموزش بیشتر دنبال و به دیگران معرفی کنید 👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/533725293C48e8e4fc8b
5.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام خوبان😊✋
الهی امروزتان
آغازی باشد بـرای
شکربیکران ازنعمتهای الهی
دل هایتان جایگاه محبت
زندگیتان سرشار از شادی
روحتان غرق در آرامش و
جسم و جانتان
درسلامت وعافیت کامل باشد
صبحتون بخیر🌹
✾࿐༅🍃♥️🍃༅࿐✾
@nyiazcom
6.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینطوری لباسشوییت بوی بد نمیده😉
ولی اینم بگم این کار رو باید حدودا ماهی بکبار انجام بدی تا همیشه ضد عفونی شه
چون سرکه خودش یه ضد قارچ عالیه
#ترفند #خانه_داری
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/533725293C48e8e4fc8b