eitaa logo
ترفند(دنیای آشپزی و آموزش)
12.3هزار دنبال‌کننده
3.1هزار عکس
20.9هزار ویدیو
22 فایل
💯به کانال ترفند و اموزش بیا؛ آموزش ها رو ببین و استعدادت رو با کلی ترفند و آشپزی،کیک؛شیرینی و دسر ارتقا بده. 🙏ادمین های محترم لطفا کپی نکنید❌ من👇 @Elmira5683 ✅تبلیغات پربازده و ارزان قیمت👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/279511640Cbfd807ab78
مشاهده در ایتا
دانلود
‬‏🤩آموزش کیک کارتونی🤩 💟 کیک پایه👇 زرده تخم مرغ ۶ عدد نمک نوک قاشق چایخوری وانیل ۱/۲ ق چ سفیده تخم مرغ ۶ عدد آبلیمو ۱ ق چ شکر ۱۶۰ گرم ( ۳/۴ پ سر پر) آرد ۱۷۰ گرم ( ۱پ+۴ ق س) نشاسته ذرت ۱۴ گرم ( ۲ ق س) بکینگ پودر ۴ گرم ( ۱ ق چ) شیر ۳۰ گرم ( ۲ ق س) روغن مایع ۶۰ گرم ( ۴ق س) ✅ وزن هر تخم مرغ با پوست ۵۵ تا ۶۰ گرم باید باشه ✅ سایز قالب ۱۸ تا ۲۰ سانت میتونه باشه ✅ اگر از قالب ارتفاع دار استفاده میکنین حتما باید پخت کیک با دمای پایین باشه اگر دما بالا باشه وسط کیک فرو میره! ✅ دمادر فر برقی بسته به حرارت فر ۱۳۵ تا ۱۴۰ درجه باشه زمان پخت حدودا یک ساعت، فر گازی هم حدودا ده تا ۲۰ درجه بیشتر با توجه به حرارت فر ✅ سفیده باید به مرحله استیف پیک ( stiff peak) برسه 🔴 خامه برای فیلینگ ۶۰۰ گرم 🔴 خامه برای کاور ۵۰۰ گرم 💟 تزیینات فوندانت👇 🟡 شمع: فوندانت سفید ۲۰ گرم / فوندانت زرد ۸ گرم فوندانت سیاه به مقدار لازم 🟡گیلاس: فوندانت دایره بزرگ ۲۰ گرم دایره کوچیک ۱۰ گرم/ دایره قرمز ۵ گرم ❌این تزیینات باید از دو روز قبل درست بشه تا خشک بشه❌ ‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
789.2K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴هنوز آرایشگاه میری واسه آرایش و مدل مو ؟😒 💯آموزش کامل باآموزشی رایگان 😍🤩 ⚠️💜دوسداری انگشت نمای فامیل بشی🤪😇 〽️💚دوسداری هنرمندترینِ فامیل شوهرت بشی😇 🔵جامع ترین کانال آموزشی ، ؛ و ... در ایتا👇👇 💋💄👠 https://eitaa.com/joinchat/1693778088C77f08f82c1 به یه حرفه ای تبدیل شو 😳💅
6.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگه طعم لبو رو دوس دارید ، حتما این دسر خوشمزه رو امتحان کنید 😍🌹 مواد لازم : لبو : ۳ عدد متوسط پخته شده آبِ لبو : نصف لیوان فرانسوی ماست : ۲ ق غ خامه : ۲ق غ شکر : ۶ ق غ پودر ژلاتین : ۳ق غ . طرز تهیه: لبو رو خورد کن با یک لیوان آب بزار نیم پز بشه پودر ژلاتین رو به نصف لیوان آب لبوی سرد شده اضافه کن وقتی اسفنجی شد بزار رو بخار کتری بنماری شه 👌🏻🌹 قالب رو با روغن کمی چرب کن و روغن اضافه رو با دستمال بگیر و ۱۰ دقیقه بزار فریزر ، لبوی پخته شده ، خامه ، شکر ، ماست و ژلاتین رو بریز داخل مخلوط کن یا هر وسیله ای که داری خوب میکس کن تا یکدست بشه بریز داخل قالب و ۶ ساعت بزار یخچال 🌹🌹 و در آخر دسر رو با انگشت از دیواره به سمت مرکز قالب بکش تا زیرش هوا بییفته و خیلی راحت برگردونید داخل ظرف مورد نظر 👌🏻🌹👩🏻‍🍳 به همین راحتی 😍 به همین خوشمزگی ‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━