eitaa logo
ترفند(دنیای آشپزی و آموزش)
14.6هزار دنبال‌کننده
2.5هزار عکس
16.2هزار ویدیو
21 فایل
💯به کانال ترفند و اموزش بیا؛ آموزش ها رو ببین و استعدادت رو با کلی ترفند و آشپزی،کیک؛شیرینی و دسر ارتقا بده. 🙏ادمین های محترم لطفا کپی نکنید❌ من👇 @Elmira5683 ✅تبلیغات پربازده و ارزان قیمت👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/279511640Cbfd807ab78
مشاهده در ایتا
دانلود
••✾❀🍃♥️🍃❀✾•• •••❀♥️Join 🔜 @nyiazcom
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم برای کیک نسکافه: شیر ولرم نصف پ (۱۲۵ سی سی) نسکافه گلد ۲ ق غ تخم‌مرغ درشت ۴ عدد عصاره وانیل ۱ ق چ شکر ۱ پ (۲۰۰ گرم) روغن۲/۳ پ (۱۴۰ سی سی) آرد ۲ پ (۲۵۰ گرم) بکینگ پودر ۲ ق م خامه قنادی ۹۰۰-۸۰۰ گرم نسکافه گلد ۳-۲ ق غ سس‌ کارامل مقداری شکلات سکه ای ۷۰-۶۰ گرم شیر برای مرطوب کردن مقداری نکات مهم: ✅منظور از پیمانه لیوان فرانسویه ✅بذارید همه مواد به دمای محیط برسند ✅دمای فر ۱۸۰ درجه به مدت حدودا ۴۵ دقیقه میباشد میتونید با سیخ چوبی از پخت کیک مطمئن شوید ✅بهتره نسکافه گلد رو کاملا پودر کنید و به خامه قنادی اضافه کنید و فرم بدید یا تو دو سه قاشق آب جوش حل کنید و بعد به خامه اصافه کنید ✅من از قالب بیست و سه سانت استفاده کردم ✅میتونید از موز و گردو هم برای فیلینگ استفاده کنید ✅کیک های کافیشاپی اگه چند ساعت تو یخچال بمونن جا افتاده تر و‌خوشمزه تر میشن ‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
19.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋 مواد لازم : گوشت چرخ‌کرده ۳۰۰ گرم پودر دارچین ۱ ق چ زردچوبه ۱ ق چ پیاز ۱ عدد لپه ۴ ق غ زرشک ۴ ق غ زعفران ۱ ق غ رب گوجه ۲ ق غ نمک ۱ ق غ فلفل سیاه ‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😁 فقط اونجاش که گفت دستت مردونست 😂 خوشحال میشیم دوستانتون رو از طریق لینک زیر به دورهمی خوشمزمون دعوت کنید🤝❤️👇 https://eitaa.com/joinchat/533725293C48e8e4fc8b ━••♥️⃟🍃••━
5.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش 😋😍 این آش معجزه پیشگیری در سرماخوردگیه🤩 اگه میخوای کل پاییز و زمستون از شر سرماخوردگی خلاص بشی پیشنهاد من ب شما این آش خوشمزس🤩 ترخینه یه نوع خمیر خشک شدست ک توسط روستاییان غرب کشور درست میشه و پر از آنتی بیوتیک و خواص باور نکردنیه ک معجزه ای در پیشگیری از سرماخوردگیه بریم باهم درستش کنیم ترخینه چند قرص دوغ نیم لیتر سبزی آش ۲۰۰گرم نخود لوبیا و عدس از هرکدام یک فنجان پیاز ۳عدد بزرگ نمک زردچوبه فلفل و پونه خشک ب میزان لازم قرص های ترخینه رو چند ساعت قبل از پخت داخل دوغ میخیسونیم تا دونه هاش کاملا از هم باز بشه حبوبات رو از شب قبل خیس میکنیم و میزاریم بپزه دونه های ترخینه که از هم باز شد میریزیم داخل قابله تا بپزه پیاز داغ فراوان هم درست میکنیم بعد از یک ساعت حبوبات پخته شده رو به همراه سبزی آش ساتوری شده و ادویه جات و پیاز داغ ب ترخینه اضافه میکنیم اضافه کردن پونه خشک به این آش باعث میشه یکی از بینظیر ترین طعم ها رو. ب خودش بگیره میزاریم روی شعله ملایم تا حسابی جا بیوفته ‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
6.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بااین چند سال آبلیمو آبغورتو نگه دار کانال ترفند و آشپزی https://eitaa.com/joinchat/533725293C48e8e4fc8b ━••♥️⃟🍃••━