eitaa logo
ترفند(دنیای آشپزی و آموزش)
14.7هزار دنبال‌کننده
2.5هزار عکس
16.1هزار ویدیو
21 فایل
💯به کانال ترفند و اموزش بیا؛ آموزش ها رو ببین و استعدادت رو با کلی ترفند و آشپزی،کیک؛شیرینی و دسر ارتقا بده. 🙏ادمین های محترم لطفا کپی نکنید❌ من👇 @Elmira5683 ✅تبلیغات پربازده و ارزان قیمت👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/279511640Cbfd807ab78
مشاهده در ایتا
دانلود
14.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حلوا زعفرانی از این خوشرنگ تر نداریم!🤩 🫓🫓🫓🫓 مواد مورد نیاز: آرد سفید: ۱پیمانه آرد برنج: ۱پیمانه روغن: نصف پیمانه کره:۷٠ گرم برای شربت: شیر: ۲پیمانه شکر: ۲پیمانه گلاب:نصف پیمانه مقداری عصاره زعفران پودر پسته برای تزئین 🌙 ‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
🌸کپشن نکته داره🌸یکی از بهترین شیرینی های عید همین نون چایی هست که خیلی راحت  وشیک و خوشمزس پس سیوووو کن لازمت میشه😋 🌸موادلازم: 🌱روغن نیمه جامد۱۰۰گرم معادل ۲/۳پیمانه 🌱کره۵۰گرم 🌱پودر قند۱۲۵گرم معادل۱پیمانه 🌱آرد۳۸۰گرم معادل ۳پیمانه و تقریبا یه پیمانه سرخالی 🌱زرده تخم مرغ۲عدد 🌱ماست۵۰گرم معادل۱ق غ خ 🌱بکینگ پودر۱/۲ق چ خ 🌱زعفران۱ق چ خ 🌱هل ساییده شده۱ق چ خ 🌸موادرومال: 🌱ماست۱ق غ خ 🌱زرده۱عدد و ۱/۳سفیده 🌱عسل۱ق غ خ 🌱زعفران۱ق چ‌خ 🌸نکات: 🌱دمای فرگازی ۱۸۰ به مدت زمان۱۵دقیقه دمای فربرقی وتوستر ۱۶۰ 🌱فر زیاد داغ نشه 🌱داخل تابه همون۱۵دقیقه میتونید دم کنی بزارید اگه تابه رژیمیه واشر رو جدا کنید 🌸 ‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
18.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️🌱 لاهماجون، پیتزای ترکیه ای 😋🇹🇷 🥘مواد لازم 👇🏻 گوشت 🍖 پیاز 🧅 فلفل دلمه 🫑 مایع خمیر ⚪️ روغن 🌻 گوجه 🍅 جعفری 🌱 آرد ⚪️ آب 💧 نمک 🧂 ‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
8.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆𖡎𖡎𖡎𖡎𖡎⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆⋆ مواد لازم: پودر ژله ی آلوئه ورا 🌱 پودر ژله ی قرمز رنگ🍓 شیر🥛 رنگ خوراکی قرمز❤ ‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
15.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فقط با 2 قلم مواد . بابل ها حالت لغزنده ، جویدنی و پاستیلی‌طور دارن. بابل تی رو میشه با انواع نوشیدنی های سرد و گرم ، بستنی و کیک و غیره... میل کنی . 🔶️مواد لازم : 🔵 هر پیمانه 240ML 🔵 ☆برای بابل ها: - آب: 60 گرم یا یک چهارم پیمانه - شکر قهوه ای: 50 گرم یا حدود 3/5 قاشق غذاخوری - نشاسته تاپیوکا: 100 گرم یا حدود سه‌چهارم پیمانه ( لوازم قنادی ها دارن ) ☆برای شهد بابل ها : - شکر قهوه ای: 2 قاشق غذاخوری - کمی آب 🔸️طرز تهیه: روی حرارت کم آب رو همراه شکر قهوه ای هم بزن تا حل بشه و بجوشه بعدش نشاسته تاپیوکا که لوازم قنادیا دارن رو بهش اضافه کن و شعله رو خاموش کن و هم بزن و مخلوط کن . شعله رو روشن کن و روی حرارت کم ، هم بزن تا خمیر بشه. اگر خمیر خشک بود آب گرم و اگه شل بود نشاسته تاپیوکا اضافه کن . روی سطح کار نشاسته تاپیوکا بپاش. خمیر رو روی سطح کار بذار و کمی و ورز بده تا یکدست بشه ، اگر کمی چسبناک بود طبیعیه...مسئله ای نیست. خمیرو به شکل نوارهای بلند دربیار و برش بزن . برش ها رو با دست گرد کن (گلوله ها بدون ترک و صیقلی باشن) گلوله ها رو به نشاسته تاپیوکا آغشته کن تا به هم نچسبن ( توی این مرحله میتونی توی پلاستیک یا ظرف در بسته برای مدت طولانی فریز کنی و نگهداری کنی) خمیر های گرد رو توی آب جوش 25 دقیقه بپز. 10 دقیقه ی اول مدام هم بزن تا نچسبه . بعد از 25 دقیقه شعله رو خاموش کن و درب ظرف رو بذار و اجازه بده 20 دقیقه توی آب جوش بمونه . و بعد بابلها رو بریز توی اب سرد ( 2 ، 3 دقیقه بمونه) تا حالت ارتجاعی پیدا کنه و هم اینکه به هم نچسبن . ادامه مطلب👇👇👇👇
ادامه آموزش 👆👇👇 در ادامه شکر قهوه ای و کمی آب رو روی حرارت هم بزن تا شکر حل بشه . بابل هارو به آب شکر اضافه کن. هم بزن تا آبش تبخیر و غلیظ بشه . و تمام ، الان دیگه آمادست و میتونی با انواع نوشیدنی های سرد و گرم سروش کنی . 🟢 زمان نگهداری : - قبل از پخت ، در فریزر حداقل تا 3 ماه... - قبل از پخت ، در یخچال در ظرف دربسته تا یک روز . 👆آغشته به نشاسته تاپیوکا باشه که نچسبه👆 - بعد از پخت بلافاصله مصرف بشه ، اگر بره توی یخچال سفت میشه . - بعد از پخت توی شیره قابل نگهداریه برای مدت طولانی تر... ‌ ❤️نوش جان❤️ ‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
🍗🍀 موادی که لازم داری تا برای ۴ نفر درستش کنی: سینه مرغ اگر درشت باشه بهتره ۴ عدد بدون استخوان پیاز ۲ عدد جهت پیاز داغ ادویه مزه دارکردن سینه مرغ : نمک ، پاپریکا ، پودر سیر و زعفران مواد میانی شکم پر : سبزی معطر ( گشنیز ، جعفری )، قیسی ، زرشک ، گردو ، رب انار مواد سس آخر ؛ پیاز داغ ، نمک ، فلفل قرمز و‌زردچوبه ، رب گوجه فرنگی ‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
16.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوشمزه ترین وزیبا ترین همینه 😋😘 کره هم دمای محیط ۱۰۰ گرم پودر قند۵۰گرم زرده تخم مرغ ۱عدد وانیل۱/۴ قاشق چ آرد قنادی۱۸۰ گرم شکلات سفید برای تزیین۱۰۰ گرم پسته خرد شده وگل رز خشک مقداری ❌خمیر رو ورز ندید،نیم ساعت داخل یخچال استراحت بدید. این مقدار مواد۲۵شیرینی بهتون میده ‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━