eitaa logo
ترفند(دنیای آشپزی و آموزش)
14.8هزار دنبال‌کننده
2.5هزار عکس
15.9هزار ویدیو
21 فایل
💯به کانال ترفند و اموزش بیا؛ آموزش ها رو ببین و استعدادت رو با کلی ترفند و آشپزی،کیک؛شیرینی و دسر ارتقا بده. 🙏ادمین های محترم لطفا کپی نکنید❌ من👇 @Elmira5683 ✅تبلیغات پربازده و ارزان قیمت👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/279511640Cbfd807ab78
مشاهده در ایتا
دانلود
این کاپ کیک انقد خوشمزه و عالیه که از خوردنش سیر نمیشین، طعم هل و زعفرون و عطر گلاب😋😋 🧁 زعفرانی 🧁 🔺مواد لازم: تخم مرغ ٣ عدد شکر ٢۰۰ گرم روغن مایع ۱۷۰ گرم ماست ۱۵۰ گرم نمک ۱/۸ ق چ عسل ۱ ق س پودر هل ۱ ق چ گلاب ٣ ق س وانیل ۱/۲ ق چ زعفران دم شده غلیظ ۱ قاشق س آرد ٢۵۰ گرم نشاسته ذرت ۵۰ گرم بیکینگ پودر ۱ ق س 🔺طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ ها و شکر و وانیل و پودر هل را با همزن میزنیم تا کرم رنگ و حجیم بشه ماست و روغن و عسل رو اضافه کرده با دور کند همزن میرنیم تا مخلوط بشه زعفران دم شده و گلاب را هم اضافه میکنیم هم میزنیم تا مواد یکدست بشه مخلوط آرد ، نشاسته ذرت و بکینگ پودر و نمک را تو سه مرحله با الک به مواد اضافه کرده و با همزن دستی فولد میکنیم مواد را داخل قیف ریخته و ۲/۳ کپسول هارو پر میکنیم و داخل فر از قبل گرم شده به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه میپزیم بعد از پخت من روش رو عسل رقیق شده زدم و با پودر پسته و نارگیل تزیین کردم ‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
18.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوملک کوفته یه مدل کوفته‌ی سنتی کشور ترکیه است که مناطق مختلف به شکل‌های متفاوتی درستش میکنن و من رسپی‌ای که به نظرم از همه سالمتر، خوشمزه‌تر و با ظاهری که خودم پسندیدم رو انتخاب کردم☺️ این کوفته علاوه بر اینکه میتونه تنوع سالم و خوشمزه‌ای برای وعده‌های غذاییتون باشه، خیلی مغذی، پروتئینی و با فیبر فراوان هم هست👌😍 🔸مواد لازم: کوفته • بلغور گندم: ۱ لیوان ( با آسیاب پودرش کنید ) • سمولینا: نصف لیوان • آب ولرم: ۱ لیوان • نمک: ۱ ق‌چ • گوشت بدون چربی: ۲۵۰ گرم • پودر زیره: ۱ ق‌چ • پودر تخم گشنیز: ۱ ق‌چ • رب فلفل: ۱ ق‌چ ( اگه رب فلفل ندارید رب گوجه بریزید) 🔸سس • کره: ۱ ق‌غ • روغن زیتون: ۲ ق‌غ • رب گوجه‌فرنگی: ۱ ق‌غ • رب فلفل: ۱ ق‌چ • آب • جعفری خورد شده: ۱ مشت • ریحان خورد شده: ۱ مشت ** کره داغ فلفلی • کره: ۱ ق‌غ • پولبیبر: ۱ ق‌چ • نعنا خشک: ۱ ق‌چ • ماست موسیر برای روی کوفته‌ها 📌نکته۱: خمیر کوفته رو خوب ورز بدید تا منسجم بشه 📌نکته۲: زمان آبکش کوفته‌ها نهایت ده دقیقه است بیشتر نجوشونید ( زمانیکه کوفته‌ها اومدن روی آب، آبکش کنید ) ‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
6.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فقط ‌بدون مقوی و سالمه😎 سوجوق اینارو میخواد: شیره خرما یا شیره توت ۱ لیوان یا پیمانه آب سرد ۱ نیم لیوان نشاسته گل ۱ لیوان گلاب ۲ ق غ خ روغن مایع ۲ ق غ خ پودر هل ۱ ق چ خ زعفران دم‌کشیده ۳ ق غ خ گردو به میزان لازم ‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‏‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
13.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کارتوفل آلمانی…🥗 مواد لازم:👇 سیب زمینی سوسیس آلمانی یاهات داگ خیارشو پیازچه شوید یا جعفری برای سس این سالاد:👇 ۴ ق مایونز ۲ ق ماست آب لیموی تازه آویشن نمک و فلفل سیاه این ترکیبووو حتمااااا امتحان کنید🤌 ‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‏‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
8.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بریم باهم ی کپه عربی درس کنیم😍 1 عدد پیاز 250 گرم گوشت چرخ کرده 1 قاشق غذاخوری کره 1 قاشق غذاخوری کره شفاف 2-3 شاخه جعفری یا گشنیز نمک، فلفل 500 گرم برنج 1 قاشق چایخوری زردچوبه 1 عدد سیب زمینی کوچک (پخته شده) نمک به مزه روغن برای سرخ کردن ‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‏‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
15.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مسخن دجاج (مرغ و سماق)😋 مرغ یک عدد ادویه هایی که مرغ رو باش پختم شامل پیازیک عدد+چوب دارچین یک عدد+هل سه دونه+میخک چند دونه فلفل سیاه آسیاب نشده یک قاشق چای خوری+برگ بو سه دونه پیاز خلال شده هر چی بیشتر بهتر😀 سماق دو قاشق غذا خوری ادویه کاری نصف قاشق غذا خوری روغن زیتون نون تنوری دو عدد مدت زمان توی فر ۲۰الی ۳۰دقیقه با حرارت ۱۸۰درجه و شعله ی بالا و پایین همزمان روشن باشه ‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‏‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دو لیوان شکر دو لیوان آب چند دانه هل مقداری عصاره زعفران رو بزارین ده دقیقه بجوشه در آخر چهار قاشق غذاخوری گلاب اضافه کنین و زیرشو خاموش کنین تا به دمای محیط برسه هشت عدد تخم مرغ رو با همزن برقی بزنید دو قاشق چایخوری بکینگ پودر همراه با هشت قاشق غذاخوری ماست مخلوط و به تخم مرغ ها اضافه و یکدست کنین کمی نمک عصاره زعفران هشت قاشق غذاخوری آرد رو روی مواد الک و مخلوط کنید کف تابه چند قاشق روغن بریزین و نصف مواد خاگینه رو بریزین در تابه رو با دم کنی ببندین بیست عدد گردو خردشده کمی هل ، زنجبیل ، دارچین و گل محمدی بهش اضافه و هم بزنین وقتی مواد کامل خودش رو گرفت گردو ها رو بریزین و بقیه مواد رو بریزین روش و در تابه رو ببندین کامل که مواد پخته شد ، برگردونین تا سمت دیگه هم ده دقیقه برشته بشه شربت سرد رو بریزین و با پودر پسته تزیین کنین برش بزنین و نوش جان کنید شبیه کیک شربتی هست ولی بنظرم خوشمزه تره ‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‏‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━
16.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸مواد لازم: ران مرغ بدون استخون و یا فیله مرغ ۶۰۰ گرم پیاز ۱ عدد نصف ۱ عدد فلفل دلمه ای سبز پنیر پیتزا ۱ پیمانه ۲ عدد نان تست ۱ ق غ خ روغن زیتون نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر 🔸مواد رویی سوخاری: ۳ عدد تخم مرغ نمک و پودر سیر آرد سوخاری ۲ پیمانه آرد معمولی ۲ پیمانه ✅طرز تهیه: ران مرغ و یا سینه رو توی غذاساز میریزیم به همراه پیاز و فلفل دلمه ای و نون تست و ادویه ها و روغن زیتون و خوب مخلوط میکنیم. به یه کاسه انتقال میدیم و بهش پنیر پیتزا رو اضافه میکنیم و خوب ورز میدیم تا یکدست بشه. بعد طبق ویدیو بهش شکل میدیم و اول توی آرد معمولی بعد توی ترکیب تخم مرغ و در آخر توی آرد سوخاری میغلطونیم. تابه رو میذاریم داغ بشه بهش روغن اضافه کرده و اجازه میدیم خوب داغ بشه بعد حرارت رو ملایم کرده و سوخاری هارو دونه دونه توش میذاریم تا با حرارت ملایم سرخ بشن. ‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‎‌‎‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‏‎‏@nyiazcom ━••♥️⃟🍃••━