هدایت شده از خبرگزاری بسیج
♦️مجازاتهای متخلفان پروتکلهای بهداشتی اعلام شد
معاون کل وزارت بهداشت مجازاتهای متخلفان پروتکلهای بهداشتی را اعلام کرد
در حوزه اداری و دستگاههای اجرایی:
🔹️در مرحله اول اخطار کتبی با درج در پرونده، مرحله دوم توبیخ با درج در پرونده، در مرتبه سوم کسر یک سوم از حقوق و فوق العاده شغل تا یک ماه، مرتبه چهارم کسر یک سوم از حقوق و عناوین مشابه تا سه ماه و مرتبه پنجم انفصال موقت از خدمت تا سه ماه در نظر گرفته شده است.
🔹️طبق مصوبه ستاد ملی کرونا، مجازاتهای این بند قطعی و غیرقابل تجدید نظر است.
در حوزه صنفی:
🔹️مجازات این تخلفات نیز به این صورت است که در مرتبه اول تذکر کتبی با درج در پرونده صنفی و حرفهای، در مرحله دوم تعطیلی و پلمب واحد به مدت پنج روز و در مرحله سوم نیز تعطیلی فعالیت حرفهای به مدت ۱۰ روز خواهد بود.
در حوزه عمومی (مردم):
🔹️در حوزه عمومی استفاده از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی برای کلیه آحاد جامعه در وسایل حمل و نقل عمومی، مراکز تجمعی سربسته و محیطهای صنفی (مانند مغازه ها) و اداری اجباری است.
🔹️نکته مهم آن است که ارایه خدمات و تسهیلات اداری، انتظامی، قضایی، رفاهی، بانکی و خدماتی از سوی دستگاههای دولتی و غیردولتی به افراد و مراجعه کنندگانی که از ماسک استفاده نکرده یا فاصله اجتماعی را رعایت نمیکنند، ممنوع بوده و متخلفین در زمینه ارایه خدمات بر حسب مورد، طبق دو بند قبلی مجازات خواهند شد./ر
#بسیج
#خبرگزاری_بسیج
@basijnewsir
BASIJNEWS.IR
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
5.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صحبتهای شنیدنی "مقام معظم رهبری" درمورد اهمیت عافیت
@BisimchiMedia
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اصلیترین وظیفهی امروز ما چیست؟
پاسخ را از زبان رهبر انقلاب بشنوید...
@Bisimchimedia
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
حاج اسماعیل دولابی:
از هر چيز تعريف کردند، بگو مال خداست و کار خداست
نکند خدا را بپوشانی و آن را به خودت يا به ديگران نسبت بدهی که ظلمی بزرگتر از اين نيست؛
اگر اين نکته را رعايت کني، از وادی امن سر در میآوری!
@Bisimchimedia
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
#عند_ربهم_یرزقون
شهید محمد مسرور از عشق به نماز میگوید...
@BisimchiMedia
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
🔺رونمایی از محصول پلیمری جدید دانش بنیان MBS توسط ستاد اجرایی فرمان امام(ره)
🔸رئیس ستاد اجرایی فرمان امام(ره) در آیین رونمایی از محصولات پلیمری جدید گفت: امروز با رونمایی از چهار محصول جدید پلیمری با کاربرد صنایع لوازمخانگی و بستهبندی دارو ، ۶۴ میلیون دلار صرفهجویی ارزی و ۳۰۰ شغل جدید ایجاد میشود.
🔸با تولید محصول MBS که در صنایع لوازم خانگی وصنایع بستهبندی دارویی و غذایی، تولید لوله و اتصالات، پیویسی، پروفیل، پنجره، پوشش محافظ تلفن همراه و بسیاری از حوزههای صنعتی و تولیدی کارایی بسیاری دارد و تا امروز جزء مواد وارداتی بود و بدلیل شرایط تحریمی تأمین آن با مشکل روبرو بود ، اقدام مهمی دراین عرصه به وقوع پیوسته و خبر خوبی برای تولیدکنندگان این صنعت به حساب میآید.
@BisimchiMedia
هدایت شده از ریحانه
🌺 پروانههای دربند
🌤 رهبر انقلاب: روزی بود که وقتی نام آزادگان و گروگان های عزیز ما در دست دشمن - یعنی شما - برده می شد، دل را غبار غم و اندوه می پوشاند. یک فضای یأسآلود بر دلها حاکم بود.
🕯 واقعاً انسان نمی دانست که سرنوشت این عزیزان، این جوانان پاکیزه و مطهّر، این فداکاران میدان جنگ، در دست آن رژیم قسىّالقلب و دور ازانسانیّت، چگونه خواهد شد و به کجا خواهد رسید. ۱۳۷۱/۰۵/۲۶
روز #خانواده_اسرا_مفقودین
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
هدایت شده از پیک صبا
7.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨فیلم نوشت | زنگ خطر جمعیت
🔸گزارشی از آمارهای تکان دهنده حوزه جمعیت در نشست مشترک دولت سایه با جمعی از نمایندگان مجلس
💐💐💐💐💐
#کانال_رصد
@salehinrasad
هدایت شده از پیک صبا
🚨 خاطرهای که #حاج_قاسم در زمان حیاتش اجازه انتشارش را نداد!
💠 مادر بزرگوار سردار حاج قاسم سلیمانی که از دنیا رفتند، پس از چند روز با جمعی از خبرنگاران تصمیم گرفتیم برای عرض تسلیت به روستای قنات ملک برویم. با هماهنگی قبلی، روزی که سردار هم در روستا حضور داشتند، عازم شدیم. وقتی رسیدیم ایشان را دیدیم که کنار قبر مادرشان نشسته و فاتحه میخوانند. بعد از سلام و احوالپرسی به ما گفت من به منزل میروم شما هم فاتحه بخوانید و بیایید. بعد از قرائت فاتحه به منزل پدری ایشان رفتیم. برایمان از جایگاه و حرمت مادر صحبت کرد و گفت: این مطلبی را که میگویم جایی #منتشر_نکنید. گفت: همیشه دلم میخواست کف پای مادرم را ببوسم ولی نمیدانم چرا این توفیق نصیبم نمیشد. آخرین بار قبل از مرگ مادرم که اینجا آمدم، بالاخره سعادت پیدا کردم و کف پای مادرم را بوسیدم. با خودم فکر میکردم حتماً رفتنیام که خدا توفیق داد و این حاجتم برآورده شد.
سردار در حالی که اشک جاری شده بر گونههایش را پاک میکرد، گفت: نمیدانستم دیگر این پاهای خسته را نخواهم دید تا فرصت بوسیدن داشته باشم.
🎙خبرگزاری دانشجویان ایران
✍ #تخریبچی
💐💐💐💐💐
#کانال_رصد
@salehinrasad
هدایت شده از پیک صبا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حجتالاسلام کاشانی:
یکی از پرتکرارترین پرسشهایی که از بنده میشود، نقطه شروع برای مطالعات تاریخی است.
گرچه پاسخ ابعادی دارد از جمله اهداف سوال کننده و سطح انتظار او و ...
آثار ارزشمند علامه سید مرتضی عسکری رحمة الله عليه حتما در صدر پیشنهادهای اولیه است. خود نیز حدود بیست سال پیش آثار ممتع ایشان را مکرر خوانده و به ایشان همواره غبطه خورده ام.
و البته آثار شیخ باسم الحلی برای پیشنهادهای ثانویه و عزیزان مسلط به زبان عربی نیز بسیار مهم میباشد.
خدایا ما را و عمر، جوانی و توان مان را در خدمت به اهل بیت علیهم السلام و شیعیانشان وقف نما و بپذیر.
پ.ن: بحثهای روشی و منهج تحقیق بسیار مهم است ولی برای سطوح بعدی است.
#سیر_مطالعاتی
💐💐💐💐💐
#کانال_رصد
@salehinrasad
هدایت شده از پیک صبا
⚡️ بزرگترین حجابِ عدالت «مدرنیزم» است.
⚡️ تمدن مدرن مبتنی بر «جور»، یعنی «ظلم پنهان»، است.
«مانع اصلی تحققِ #عدالت در کشور _گرچه عوامل متعددی دخیلاند_ چالشی است که ما با «تمدن مدرن» داریم. یعنی نظامِ سیاست، فرهنگ و اقتصاد لیبرال در طرفِ چالش با انقلاب اسلامی است و این مسئلهای است که ما به آن مبتلا هستیم. یعنی دوگانۀ ادبیات و فرهنگِ انقلاب اسلامی و فرهنگ غرب؛ مانع اصلی دستیابی به عدالت است و ما تا اصلاحات اساسی نکنیم به نتیجه نخواهیم رسید.
ما وقتی میخواهیم قیام برای عدالت کنیم حتماً باید در مقیاسِ تاریخی و مقیاسِ جهانی باشد. بعد، ذیل آن، برای تحقق عدالت در مقیاسِ ملی اقدام کنیم. به تعبیر دیگر، موانع تحقق عدالت یکسلسله موانع تاریخی و اجتماعی هستند، آن هم در مقیاس جامعهی جهانی، که اگر به آن توجه نکنیم و صرفاً بخواهیم عدالت را در حوزۀ کشور خودمان و در _مثلاً_ مقیاس اقتصاد اقامه کنیم با موانع جدی روبهرو میشویم. لذا به نظر من، مهمترین مانع تحقق عدالت، تمدن جدیدِ غرب هست.
به تعبیر دیگر، بزرگترین حجابِ عدالت، #مدرنیزم است که به هیچ وجه نمیگذارد عدالت سیاسی، فرهنگی و اقتصادی محقق شود. تمدن مدرن مبتنی بر «جور»، یعنی «ظلم پنهان»، است. یعنی آن ظلمی که در دورۀ نظام بردهداری وجود داشته، اکنون تبدیل شده است به یک #ظلم_پنهان در دورۀ دموکراسی تبدیل شده است. این بزرگترین مانعی است که ما اگر بخواهیم به عدالت برسیم باید با آن مقابله کنیم.
به تعبیر دیگر، عدالتخواهی باید حتماً ضمن اقامۀ تاریخی و اجتماعیِ عدالت باشد. درگیریِ بین انبیاء و فراعنه بر سر عدالت بوده و بعد هم کشیده شده به دوران ما؛ یعنی درگیری انقلاب اسلامی و غرب مدرن، درگیریِ اساسی است. ما در این مقیاس باید دنبال عدالت باشیم. بر همین اساس، به نظر من اصل انقلاب اسلامی و مراحل پنجگانهای که حضرت آقا برای آن بیان فرمودند مراحلِ اقدام برای دستیابی به عدالت است.
وقتی ما در فضای فرهنگ مدرن زندگی میکنیم و نرمافزارهای ادارۀ ما مبتنی بر بُنیانهای تمدن مدرن هست، آدمهای خوب هم در این ساختار گرفتار میشوند. من قبول دارم که شرایط، انسان را مجبور نمیکند و انسان مؤمن و انقلابی در زندگی شخصی، در سبک زندگی خصوصی و در اقدامات اجتماعی باید برعلیه این شرایط قیام کند، ولی باید توجه داشته باشیم که این موج، برخلاف تحقق عدالت در انقلاب اسلامی است و کسانی که میخواهند برای تحقق عدالت قیام کنند باید برعلیه این موج حرکت کنند و بر این موج غلبه پیدا کنند. طبیعی است که بسیاری از آدمهایی که آدمهای خوبی هم بودند، آرامآرام در مسیر مبارزه با این موج تغییر وضعیت دادند، استحاله شدند و گاهی خودشان هم در مسیر رقیب قرار گرفتند. بنابراین، دستپاک بودن، آلوده نشدن به اشرافیت و امثال اینها برای مدیرانی که میخواهند برای تحقق عدالت و قسط در جمهوری اسلامی عمل کنند یک ضرورت است و فقدان آن موجب بخشی از بیعدالتیها شده است.
ما وقتی دنبال تعریف عدالت یا تحقق عدالت هستیم صرفاً نباید دنبال مثلاً توزیع درآمد یا توزیع دارایی و ثروت باشیم، بلکه باید در یک مقیاس کلان، عدالت را دنبال کنیم. الان گاهی وقتی بحث از عدالتخواهی میشود فقط ضریب جینی یا نحوۀ توزیع دارایی و ثروت را دنبال میکنند؛ اینها کافی نیست؛ نه اینکه لازم نیست. گمانم این است که یکی از شاخصهای تحقق عدالت این است که باید مبتنی بر #مکتب باشد. ما عدالت مبتنی بر مکتب خودمان را دنبال میکنیم. مکتب را اگر بخواهم یک مقدار تفصیل بدهم، هم باید از مبانی عدالت بحث کنیم و هم نظریۀ اجتماعیِ مبتنی بر آن مبانی و هم نظریۀ عدالت را و عدالت را مستند به این سه، ما باید تعریف کنیم.
ما برای تحقق عدالت در یک قدم نیاز به مکتب داریم و بعد در قدم بعد نیاز به علم داریم. یعنی این مکتب باید فرآوری شود و تبدیل به دانش شود و بعد نیاز به برنامهریزی داریم، یعنی باید به مدلهای علم برنامهریزی تبدیل شود. و الّا اگر علم برنامهریزی همان علم برنامهریزی غربی باشد و علومی هم که مبتنی بر آن ما بخواهیم تحقق عدالت را دنبال کنیم همان #علوم_مدرن هستند، مکتب ما تحقق نخواهد یافت.
پس عدالتخواهی باید مبتنی بر مکتب باشد. اگر شما دنبال مکتب اسلام هستید ولی میخواهید از علم مدرن استفاده کنیدبه چالش برمیخورید. ما الان مشکلمان همین است که انقلاب ما دنبال تحققِ مکتب اسلام است ولی سازوکارهایی که برای تحقق عدالت به کار میگیریم سازوکارهای مدرن است و همین بحران ایجاد کرده است.
و حتماً توجه هم باید داشته باشیم که وقتی ما دنبال تحقق عدالت هستیم نمیشود عدالت سیاسی را از عدالت اقتصادی و عدالت فرهنگی جدا کرد؛ یعنی عدالت در قدرت، اطلاع و ثروت به هم پیوسته هستند.»
#استاد_میرباقری
💐💐💐💐💐
#کانال_رصد
@salehinrasad