◽️ جز رحمت چشمان تو، دنیا چه میخواهد
تشنه به غیر آب، از دریا چه میخواهد
حالا که موسایم شدی راهی نشانم ده
غیر از نجات، این قوم از موسی چه میخواهد
شاید بپرسی از چه دنبال دَمت هستم
دل مرده نوعاً از دَم عیسی چه میخواهد
پیغام و پس پیغام یعنی یاد ما هستی
مجنون جز این پیغام، از لیلا چه میخواهد
پیراهنی بفرست شاید زنده ماندم من
جز دل خوشی، یعقوب نابینا چه میخواهد
تا کیسهی ما پر شود احسان تو کافی است
مسکین به جز خیرات از آقا چه میخواهد
چیز مهمی نیست اینکه ما چه میخواهیم
باید ببینیم آن جناب از ما چه میخواهد
ای انتقام پهلوی پشت درِ خانه
غیر از ظهور تو مگر مادر چه میخواهد
علیاکبر لطیفیان
🔰 @ofogh_howzah
🗓 تقویم تاریخ
💥 24 آذر
🔴 صدور بيانيه 8 ماده ای امام خمينی (ره) به قوه قضاييه و ارگان های اجرایی كشور (1361ش)
◽️ در روز بيست و چهارم آذرماه 1361ش، بيانيه 8ماده اى حضرت امام خمينىره بنيانگذار جمهورى اسلامى ايران خطاب به قوه قضاييه و ارگان هاى اجرايى كشور صادر شد.
◽️ ايشان در اين پيام، درباره لزوم اسلامى نمودن تمام سازمان هاى دولتى به ويژه دستگاه هاى قضايى و جانشين نمودن احكام الهى در نظام جمهورى اسلامى به جاى احكام طاغوتى رژيم سابق، تذكراتى به همه متصديان امور دادند. مهم ترين بخش هاى فرمان هشت ماده اى حضرت امام شامل اين موارد بود: تهيه قوانين شرعى و تصويب و ابلاغ آنها با دقت و سرعتِ لازم، رسيدگى به صلاحيت قضات و دادستان ها و دادگاه ها، صدور احكام اسلام در دادگاه ها با قدرت و استقلال و بدون مسامحه و تعويق، عدم احضار يا توقيف افراد بدون حكم قاضى طبق موازين شرع، عدم ورود به محل زندگى يا كار مردم و تجسُّس در امور آنان به هر نحو ممكن، برخورد قاطع در رابطه با توطئه ها و گروهك هاى مخالف اسلام و نظام جمهورى اسلامى، عدم تصرف در اموال مردم مگر به حكم حاكم شرع پس از بررسى دقيق، پى گيرى دقيق موارد فوق و برخورد با ماموران اجرايى متخلّف.
🔰 @ofogh_howzah
💠 درس اخلاق
🍀 شیرینی زندگی با حسن خلق
◽️ امام صادق علیه السلام قال لحمران بن أعین: ...و لا عیش أهنأ من حسن الخلق و لامال أنفع من القنوع بالیسیر المجزی و لاجهل أضرّ من العجب. الشافی/851
◽️ هیچ زندگیای گواراتر از آن زندگیای که با حسن خلق همراه باشد، نیست؛ وجهش هم علیالظاهر این است که انسانی که دارای خوش اخلاقی با مردم، تواضع با مردم، رفتارگرم و خوش آیند با مردم است، زندگی برای او آسان و شیرین است؛ چون در محیط اجتماعی، ارتباطات و برخوردها متقابل و متبادل است.
◽️ شما اگر در مقابل دیگران تواضع کنید، دیگران با این چشم به شما نگاه میکنند که: انسان متواضعی است. اگر تکبر بورزید، با این چشم نگاه میکنند که: انسان متکبری است. معلوم است که همه آدمهای عالم از انسان متواضع بیشتر خوششان میآید تا انسان متکبر. اگر خلق را به معنای وسیع آن بدانیم، یعنی اخلاق حسنه انسانی مثلاً: آدم صبوری باشد، آدم شکوری باشد، آدم کریم و بخشندهای باشد و هلمّ جرّاً، اگر به این معنا هم بگیریم نیز همینطور است.
◽️ کسی که از او خیر میتراود، از او متانت و وقار، صبر و سکینه در امور، در تلاطمها به چشم میآید و از این قبیل، طبعاً در چشم مردم، انسان محترم و مبارکی است، در نتیجه زندگی برای چنین انسانی، زندگی گوارایی خواهد شد.
◽️ پول در همه امور گرهگشاست، انسان پولدار، هم در راههای حلال، هم خدای نکرده اگر اهلش باشد در راههای حرام، دستش باز است، خیلی کارها میتواند بکند.
◽️ پس پول، به حسب نگاه سطحیای که انسان دارد یک چیز نافعی است، اما میفرماید: هیچ مالی نافعتر از قناعت نیست، انسان قانع باشد بالیسیر المجزی، همان قدری که در زندگی او کفایت کند. کفایت یعنی: محتاج این و آن نباشد، بتواند زندگی متعارف خودش را پیش ببرد ولو کم باشد. این، از همه اموال انفع است؛ چون آن نفع واقعیای که انسان از این مال میبرد، همان بهرهای است که از مال میبرد؛ و بیشترین بهره را آن کسی میبرد که دارای قناعت است؛ چون آن دغدغه و ناراحتی و نگرانی؛ به کی بدهم؟ چطوری نگهدارم؟ اینها را ندارد.
◽️ لذا در روایات دارد که از خدا بخواهید به قدر کفایت به شما بدهد. لذا میبینید کسانی را که مقامات بالاتری دارند و مراحلی طی کردهاند، به استقبال برخی از سختیها میروند. این، برای افراد معمولی امثال ماست که اگر قناعت داشته باشند، زندگی راحت خواهد بود؛ همه جهلها زیانبار است، اما آن جهلی که انسان خودش را بزرگ ببیند و بزرگ بداند، این از همه جهلها ضررش بیشتر است...
مقام معظم رهبری
🔰 @ofogh_howzah
🔴 معاهدهFATF و 2030 در راستای تضعیف کیان جمهوری اسلامی
◽️ اف ای تی اف، یعنی یعنی مبارزه با تأمین مالی نهادهای تروریستی. اساساً این قانون را چه کسی نوشته است؟ دشمن. همان کشورهای اروپایی که خودشان را جامعه جهانی مینامند. جامعه جهانی یعنی سران استکبار. آنها این قانون را نوشتهاند و به ما تحمیل میکنند و ما هم دیکته شده اینها را تصویب میکنیم. نتیجه این میشود که فردا به همین قانون استناد بکنند که از نظر آنها سپاه جزء تروریستها است، تمام نهادهای انقلابی کشورهای اسلامی یمن، سوریه، فلسطین، حزبالله، حشدالشعبی عراق و غیره که بازوهای نظام جمهوری اسلامی هستند جزء تروریستها هستند که اگر قطع شوند در واقع نوبت به خود نظام میرسد. مسئله اقتصاد و تأمین مالی این گروهها مسئله مهمی است که اگر نباشد نهادهای انقلابی نمیتوانند انواع سلاحها و هر آنچه که با آن بتوانند مبارزه کنند را تهیه و تحصیل بکنند.
◽️ این یعنی بهخطر انداختن کیان نظام جمهوری اسلامی ایران. چرا؟ چون از ارکان اساسی کیان و قدرت نظامی جمهوری اسلامی ایران، خود سپاه است، اینها هستند که ناموس شیعه در عراق و عتبات را حفظ میکنند. ما بیاییم چیزی را تصویب نماییم که موجب تضعیف کیان نظام میشود که تضعیف کیان نظام جمهوری اسلامی به تعبیر امام راحل از اعظم محرمات است.
◽️ و مسئله 2030 هم در واقع تجاوز به مرز فرهنگی است؛ یعنی بهگونهای که حیا از فرزندان ما گرفته میشود، مسایل فحشا و... رواج پیدا میکند. اینگونه پیمانهایی که دیکته شده دست آنهاست و اگر دیکته شده هم نباشد دیپلماتهای ما که در آنجا حضور داشتند کار شقالقمری نکردند برای اینکه بهقول رهبری نرمش قهرمانانه نکردند، بلکه نرمش منفعلانه کردند، به گونهای که عنان قلم دست آنها افتاد و بهنحوی تنظیم کردند که تحریم روی تحریم و حمله روی حمله در پی آن می آید...
yon.ir/gWiqU
🔰 @ofogh_howzah
❇️ توضیحات آیت الله سید احمد خاتمی درباره انتصاب دامادش در دولت روحانی
👈 آیت الله خاتمی امام جمعه موقت تهران در واکنش به برخی انتقادها از انتصاب سید حسین میرخلیلی«داماد» وی به عنوان رییس حوزهی ریاست در سازمان برنامه و بودجه طی بیانیهای تاکید کرد که این انتصاب ربطی به او ندارد.
متن این بیانیه به شرح زیر است:
چند روزی است در فضای مجازی مسئولیت دامادم آقای سید حسین میرخلیلی در دفتر آقای دکتر نوبخت منتشر شده است در این رابطه چند نکته گفتی است:
1.در آغاز زندگی مشترک دخترانم با دامادها، گفتهام همه مسئولیت کارهایتان با خودتان است این انتساب را دخالت ندهید
2. هیچگاه برای هیچ یک از دامادهایم سفارشی برای کاری نداشته و ندارم چون رانت خواری را منکر میدانم
3. در رابطه با مسئولیت آقای میرخلیلی نه در این مسئولیت و نه در مسئولیت قبلی هم بنده نه تلفنی نه پیامکی نه کتبی هیچ سفارشی نداشتهام می توانید از آقای محمدی.(رئیس محترم سازمان اوقاف و امور خیریه) و آقای دکتر نوبخت بپرسید.
4. از حساسیت جامعه اسلامی بر این امور سپاسگزارم و امیدوارم این روش ادامه یابد
5. در این عرصه هم باید تقوی، محور باشد از تجسس و عیب جوئی پرهیز گردد باید در صدد اصلاح عیب موجود بود.
🔰 @ofogh_howzah
🗞🔴 سومین شماره «خبرنامه رصد جنگ اقتصادی» به همت مرکز راهبری اقتصاد مقاومتی حوزه های علمیه منتشر شد + دانلود ⬇️
🔵 مرکز اقتصاد مقاومتی حوزه های علمیه:
@eghtesad.moghavemati
🔰 @ofogh_howzah
🗓 تقویم تاریخ
💥 27آذر
⚫️ رحلت مجتهد اصولي و عالم و عارف بزرگوار آيت اللّه «شيخ محمدتقي آملي» (1350 ش)
◽️ حكيم بزرگوار آيت اللّه شيخ محمد تقى آملى در حدودسال 1265 ش برابر با 1304 ق در تهران متولد شد. وى قسمتى از دروس معقول و منقول را نزد پدرش آقا شيخ محمد آملى و ميرزا حسن كرمانشاهى خواند و اين دروس را نزد حاج شيخ عبدالنبى مجتهد نورى تكميل نمود. آيت اللّه آملى از آن پس به نجف رفت و در محضر درس ميرزاى نايينى، ميرزا ابوتراب خوانسارى، شيخ محمدحسين غروى اصفهانى، ميرزا محمود قمى، سيدابوالحسن اصفهانى و آقاضياءالدين عراقى به تكميل فقه و اصول پرداخت تا به مقامات عالى علم و اجتهاد رسيد.
◽️ اين عالم ربانى، در اخلاق نيز از محضر عارف كامل حاج ميرزا على آقا قاضى طباطبايى فيض گرفت و به مدارج بالاى اخلاق و عرفان دست يافت. آيت اللّه آملى از آن پس در تهران اقامت گزيد و به تدريس منقول و معقول اشتغال ورزيد.
◽️ اين حكيم فرزانه، از شهرت و مسؤوليتِ رياست ابا داشت به طورى كه تا پايان زندگى، على رغم داشتن صلاحيت علمى، حتى از نوشتن و چاپ رساله عَمَليّه خود نيز خوددارى نمود. آيت اللّه محمدتقى آملى نزديك به چهل سال در رأس آيات و مراجع بزرگ تهران به تدريس و ترويج دين اشتغال داشت. در محضر درس ايشان، شاگردان فاضلى پرورش يافتند كه حضرات آيات: عبداللّه جوادى آملى، حسن حسن زاده آملى و علامه محمدحسين تهرانى از آن جمله اند. حاشيه بر مكاسب شيخ انصارى در 2 جلد، كتاب الصلاة در 3 جلد، حاشيه بر شرح منظومه سبزوارى در 2 جلد و شرح استدلالى بر عروه الوثقى از مهم ترين آثار آيت اللّه آملى هستند.
◽️ سرانجام اين حكيم وارسته و عارف الهى در 27 آذر 1350 ش برابر با 30 شوال 1391 ق در 85 سالگى دار فانى را وداع گفت و در حرم امام رضا علیه السلام به خاک سپرده شد
🔰 @ofogh_howzah
🗓 تقویم تاریخ
💥 27 آذر
🌷 شهادت مجاهد آگاه و انقلابي آيت اللّه دكتر «محمد مفتّح» توسط گروه منحرف فرقان (1358 ش)
◽️ آيت اللّه دكتر محمد مفتّح در سال 1307 ش در همدانديده به جهان گشود. وى در آنجا به تحصيل دوره دبستان و مقدمات علوم اسلامى روى آورد و سپس به حوزه علميّه قم مهاجرت نمود. دكتر مفتح در قم از محضر بزرگانى همچون حضرات آيات: سيد محمد حجت كوه كمره اى، سيدحسين بروجردى، سيدمحمد محقق داماد، علامه طباطبايى و امام خمينىره استفاده نمود و خود مدرسى بزرگ در حوزه گرديد.
◽️ شهيد مفتح در اين حال كه در حوزه علميه قم به درجه اجتهاد رسيده بود، در دانشگاه نيز موفق به اخذ درجه دكترى گرديد. وى در حوزه علميه قم علاوه بر تدريس علوم حوزوى به تدريس در دبيرستان نيز همّت گماشت. ايشان در ايام مبارزات روحانيّت و مردم انقلابى ايران به رهبرى امام خمينى از آموزش و پرورش قم اخراج و به منطقه دورافتاده اى تبعيد شد، در نتيجه مجبور به اقامت در تهران گرديد. با اقامت ايشان در تهران فصلى نوين از مبارزات سياسى و عقيدتى شهيد مفتّح آغاز شد.
◽ نقش شهيد مفتّح در صحنه هاى مهم مبارزات انقلابى از جمله اقامه نماز دشمن شكن عيد فطر 1357 بسيار حساس بود. ايشان در خطبه هاى نماز، براى اولين بار نام امام خيمنى رحمه الله را آشكارا بر زبان جارى كرد و رهبرى امام را مورد تاكيد قرار داد و مردم را براى راهپيمايى در روزهاى بعد دعوت نمود. شهيد مفتح، با تشكيل شوراى انقلاب، از طرف امام به عضويت اين شورا درآمد و در اين سنگر منشا خدمات شايانى گرديد. ايشان همچنين پس از پيروزى انقلاب اسلامى، فعاليّت هاى ارزشمندى به ويژه در زمينه تدريس در دانشگاه ها و نيز نزديك ساختن دو قشر روحانى و دانشجو به عمل آورد. او كه توطئه استعمار را در جدا نگاه داشتن اين دو قشر، با تمام وجودش حس كرده بود، ايجاد وحدت و انسجام ميان اين دو قشر را وجهه همت خود ساخت.
◽️ آيت اللّه مفتّح سرانجام در 27 آذر 1358 ش به همراه دو تن از پاسداران جان بر كف خود در مقابل دانشكده الهيّات دانشگاه تهران از سوى گروهك منافق فرقان به شهادت رسيد و پس از تشييعى با شكوه، در صحن حرم حضرت معصومه سلام الله علیها به خاك سپرده شد.
🔰 @ofogh_howzah
⚫️ ممکن نیست خدا بشری را بدون رهبر خلق کند
◽️حضرت آیتالله جوادی آملی در پیامی تصویری به آیین رونمایی از ده اثر مرکز پژوهشی دایرةالمعارف علوم عقلی اسلامی وابسته به مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی قدس سره با اشاره به جایگاه رفیع عقل بیان داشتند: ذات اقدس الهی نهتنها عقل را حجت میداند، مثل نقل؛ برای عقل آن قدر قداست قائل است که با عقل گفتوگو میکند و اجازه میدهد که عقل با او گفتوگو کند و با او احتجاج کند و احتیاج خود را به صورت احتجاج با خدا در میان بگذارد...
➕ متن کامل
yon.ir/6zg9g
🔰 @ofogh_howzah