🗓 تقویم روز
💥 18 فروردین
⚫️ رحلت عالم بزرگوار آيت اللّه «سيد عبدالكريم كشميری» (1378 ش)
◽️ آيت اللّه سيدعبدالكريم كشميرى در سال 1305 ش1345ق در نجف اشرف به دنيا آمد. وى پس از فراگيرى دروس مقدمات در نجف، در حلقه درس خارج آيات عظام: سيد ابوالقاسم خويى، سيدعبدالاعلى سبزوارى، سيد عبدالهادى شيرازى و شيخ محمدكاظم شيرازى قرار گرفت. آيت اللّه كشميرى به دليل هوش سرشار خويش توانست در كوتاه ترين زمان، درجه اجتهاد را از آيت اللّه خويى دريافت دارد و آن گاه به تدريس سطوح عالى فلسفه در حوزه بپردازد.
◽️ پشتكار آيت اللّه كشميرى در تدريس به گونه اى بود كه روزانه 11 كرسى درس اعم از فقه، اصول، فلسفه و ادبيات عرب براى ايشان برپا مى شد. افزون بر تدريس، پژوهش و نگارش. در سير معنوى و تهذيب نفس نيز به مراتب عالى دست يافت و صاحب كرامت هايى گرديد. در پى سخت گيرى هاى رژيم بعث عراق، به طور پنهانى همراه خانواده، راهى ايران شد و در مرز ايران و عراق، همه نگاشته هاى علمى ايشان به دست نيروهاى امنيتى عراق افتاد. آيت اللّه كشميرى از آن پس در شهر مقدس قم اقامت گزيد و به تهذيب نفس، پرورش شاگردان و انجام امور مذهبى و علمى همت گماشت.
◽️ سرانجام اين عارف سترگ و عالم برجسته در 18 فروردين 1378 ش برابر با بيستم ذى حجه 1419 ق پس از طى يك دوره بيمارى در 73 سالگى جان به جان آفرين تسليم كرد و پس از اقامه نماز توسط آيت اللّه بهجت، در حرم مطهر حضرت معصومه (س) به خاك سپرده شد.
🔰 @ofogh_howzah
🔵 برای حل مشکلات قرآن بخوانید
✅ حضرت آیةالله کشمیری نیز انس زیادی با کلامالله وحی داشتند و میفرمودند: در ازمنهای که در نجفاشرف بودم،هر سه روز یک ختم قرآن میکردم. ایشان همچنین معمولاً برای حل مشکل افراد، آنان را به تلاوت قرآن و سور قرآنی توصیه میکردند. یکی از اهل دانش با خانوادهاش مشکلی داشت، نزد ایشان آمد و راه حلی از استاد خواست. ایشان فرمودند: قرآن بخوانید تا این مشکل شما حل شود.
🔰 @ofogh_howzah
☸ توصیههای آیه الله کشمیری (ره) به مشتاقان معرفت
✳️ بهترین طریق مجاهدت نفسانی آن است که با ذکر دائم و مراقبه همراه باشد.
❇️ شرف اهل علم، فقر است.
❇️ از علمی که غرور بیاورد، دوری باید کرد.
❇️ عمامه گذاشتن شرط دارد و آن اینکه دائم انسان در حضور خدا باشد و غفلت نکند.
سایت آیه الله کشمیری (ره)
کلمات قصار
🔰 @ofogh_howzah
💠 حدیث روز
🔵 حضرت امیرالمؤمنین علی علیهالسلام
💎 وَ إِنْ ظَنَّتِ الرَّعِيَّةُ بِکَ حَيْفاً فَأَصْحِرْ لَهُمْ بِعُذْرِکَ وَ اعْدِلْ عَنْکَ ظُنُونَهُمْ بِإِصْحَارِکَ فَإِنَّ فِي ذَلِکَ رِيَاضَةً مِنْکَ لِنَفْسِکَ وَ رِفْقاً بِرَعِيَّتِکَ وَ...
💎 هرگاه مردم (بهدرست یا غلط) بر تو گمان ستمکارى داشتند، آشکارا عذرت را برایشان توضیح بده و با شفافیت و روشنگری ذهنیت آنان را اصلاح کن؛ چراکه این پاسخگو بودن، نفس تو را تربیت و رام میکند و سبب مهربانى و نرمى با مردم میشود.
📚 نهجالبلاغه/ نامه۵۳
🔰 @ofogh_howzah
هدایت شده از پایگاه خبری تحلیلی بانوان آنلاین
مجموعه مطالب آموزش سواد رسانهای هر هفته سهشنبه اینجا منتشر میشود
https://eitaa.com/farhangi_whc
🗓 تقویم روز
💥 20 فروردين
⚫️ قطع رابطه سياسی ايران با آمريكا (1359 ش)
◽️ سلطه بلامنازع آمريكا در ايران از كودتاى 28 مرداد 32به مدت بيش از 25 سال در ايران ادامه داشت و تصويب كاپيتولاسيون و مصونيت براى اتباع آن كشور، دست آنان را در انواع دخالت ها باز گذاشته بود. سرانجام پس از اشغال لانه جاسوسى و استعفاى دولت موقت، دولت آمريكا دست به اقداماتى عليه ايران زد و در اين روز، رابطه دو كشور با حمايت قاطع حضرت امام قطع شد.
◽️ از آن زمان تاكنون، آمريكا، علاوه بر قطع روابط سياسى، توطئه هاى متعددى در عرصه هاى سياسى، اقتصادى، نظامى و فرهنگى عليه جمهورى اسلامى ايران طراحى و اجرا كرده و اين روند هم اكنون نيز ادامه دارد. اما اين اقدامات با شكست مواجه شده و بر عزم مردم ايران براى ايستادگى در برابر آمريكا و بر تلاش اين ملت براى خودكفايى، افزوده است.
🔰 @ofogh_howzah
🔴 روز 20 فروردين سال 1372، يادآور عروج هنرمندفرزانه، راوى باصفاى روايت فتح، سردبير مجله ادبى و هنرى سوره و مسؤول واحد تلويزيونى حوزه هنرى، سيد مرتضى آوينى است.
✅ از اين رو، بيستم فروردين روز شهادت اين هنرمند متعهد انقلاب اسلامى و دلسوخته جبهه هاى حق عليه باطل و بيانگر حقايق و رشادت ها و شجاعت هاى رزمندگان اسلام، بنا به پيشنهاد شاعران، نويسندگان و هنرندان حوزه هنرى سازمان تبليغات اسلامى به مقام معظم رهبرى، روز هنر انقلاب اسلامى نامگذارى شد.
🔰 @ofogh_howzah