💠 حدیث روز
🔵 حضرت امیرالمؤمنین علی علیهالسلام
💎 وَ إِنْ ظَنَّتِ الرَّعِيَّةُ بِکَ حَيْفاً فَأَصْحِرْ لَهُمْ بِعُذْرِکَ وَ اعْدِلْ عَنْکَ ظُنُونَهُمْ بِإِصْحَارِکَ فَإِنَّ فِي ذَلِکَ رِيَاضَةً مِنْکَ لِنَفْسِکَ وَ رِفْقاً بِرَعِيَّتِکَ وَ...
💎 هرگاه مردم (بهدرست یا غلط) بر تو گمان ستمکارى داشتند، آشکارا عذرت را برایشان توضیح بده و با شفافیت و روشنگری ذهنیت آنان را اصلاح کن؛ چراکه این پاسخگو بودن، نفس تو را تربیت و رام میکند و سبب مهربانى و نرمى با مردم میشود.
📚 نهجالبلاغه/ نامه۵۳
🔰 @ofogh_howzah
هدایت شده از پایگاه خبری تحلیلی بانوان آنلاین
مجموعه مطالب آموزش سواد رسانهای هر هفته سهشنبه اینجا منتشر میشود
https://eitaa.com/farhangi_whc
🗓 تقویم روز
💥 20 فروردين
⚫️ قطع رابطه سياسی ايران با آمريكا (1359 ش)
◽️ سلطه بلامنازع آمريكا در ايران از كودتاى 28 مرداد 32به مدت بيش از 25 سال در ايران ادامه داشت و تصويب كاپيتولاسيون و مصونيت براى اتباع آن كشور، دست آنان را در انواع دخالت ها باز گذاشته بود. سرانجام پس از اشغال لانه جاسوسى و استعفاى دولت موقت، دولت آمريكا دست به اقداماتى عليه ايران زد و در اين روز، رابطه دو كشور با حمايت قاطع حضرت امام قطع شد.
◽️ از آن زمان تاكنون، آمريكا، علاوه بر قطع روابط سياسى، توطئه هاى متعددى در عرصه هاى سياسى، اقتصادى، نظامى و فرهنگى عليه جمهورى اسلامى ايران طراحى و اجرا كرده و اين روند هم اكنون نيز ادامه دارد. اما اين اقدامات با شكست مواجه شده و بر عزم مردم ايران براى ايستادگى در برابر آمريكا و بر تلاش اين ملت براى خودكفايى، افزوده است.
🔰 @ofogh_howzah
🔴 روز 20 فروردين سال 1372، يادآور عروج هنرمندفرزانه، راوى باصفاى روايت فتح، سردبير مجله ادبى و هنرى سوره و مسؤول واحد تلويزيونى حوزه هنرى، سيد مرتضى آوينى است.
✅ از اين رو، بيستم فروردين روز شهادت اين هنرمند متعهد انقلاب اسلامى و دلسوخته جبهه هاى حق عليه باطل و بيانگر حقايق و رشادت ها و شجاعت هاى رزمندگان اسلام، بنا به پيشنهاد شاعران، نويسندگان و هنرندان حوزه هنرى سازمان تبليغات اسلامى به مقام معظم رهبرى، روز هنر انقلاب اسلامى نامگذارى شد.
🔰 @ofogh_howzah
#پذیرش
دوره جامع حکمت و عرفان اسلامی
#ویژه_خواهران
تحت اشراف حجج اسلام آقایان
#یزدان_پناه
#امینی_نژاد
#فلاح_شیروانی
زمان ثبت نام 25 اسفند 97 تا 25 اردیبهشت 98
💠 حدیث روز
🔵 امام صادق علیهالسلام
💎 لِلْقُلُوبِ خَوَاطِرُ مِنَ الْهَوَى، وَ الْعُقُولُ تَزْجُرُ وَ تَزَادُ وَ فِی التَّجَارِبِ عِلْمٌ مُسْتَأْنَفٌ، وَ الِاعْتِبَارُ یُفِیدُ الرَّشَادَ.
💎 دلها را خاطرههایی از هوا و هوس است، ولی عقلها مانع میشوند و در کوران تجربهها، دانش تازهای بهدست میآید. پند و عبرت گرفتن، مایه هدایت است.
📚 حیاة الامام العسکری ص 153
🔰 @ofogh_howzah
🗓 تقویم روز
💥 21 فروردين
⚫️ رحلت حكيم، عارف و عالم گرانقدر «ميرزا ابوالحسن جلوه» (1276 ش)
◽️ حكيم ميرزا ابوالحسن بن محمد جلوه، عارف،فيلسوف و متكلم شيعى ايرانى معروف به ميرزاى جلوه در حدود سال 1202ش 1238ق در احمدآباد گُجُراتِ هند متولد گرديد. در 7 سالگى به اتفاق خانواده به زَواره اصفهان، زادگاه اجدادش بازگشت و در 14 سالگى پدرش را از دست داد.
◽️ ميرزا ابوالحسن جلوه پس از ساليانى توقف در اصفهان و كسب مدارج والاى علمى، در 35 سالگى به تهران عزيمت كرد و در مدرسه دارالشفاى تهران اقامت گزيد. وى به مدت، چهل سال در اين مدرسه به تدريس و تحقيق و تأليف روزگار گذراند و معيشت خود را از املاك اجدادى تأمين مى كرد. مجلس درس او ميعادگاه دانش پژوهان و بزرگان و دانشمندانى بود كه از هر كران براى بهره گيرى از درياى دانش او بدانجا مى شتافتند.
◽️ ناصرالدين شاه قاجار چندين بار به ديدار او رفت و در حجره محقر او نشست و درباره مسائل گوناگون علمى و فلسفى به گفتگو با او پرداخت و مشكلات خود را در ميان نهاد و پاسخ شايان شنيد. پادشاه او را بسى گرامى مى داشت اما ميرزاى جلوه هيچ بهره مادى از نزديكى به دربار و شاه برنگرفت و خواستار هيچ نعمتى غير از خداى منعم فياض نگشت. ميرزاى جلوه از بزرگترين دانشمندان فلسفه و حكمت به شمار مى آمد. وى آثار متعددى همچون حواشى بر اسفار ملاصدرا و شفاى ابن سينا دارد
◽️ ميرزا ابوالحسن جلوه سرانجام در 21 فروردين 1276ش برابر با 6 ذى قعده 1314ق در 74 سالگى بدرود حيات گفت و در جوار مقبره ابن بابويه در شهر رى به خاك سپرده شد.
🔰 @ofogh_howzah
☸ اولین کارگاه آموزشی آشنایی کوتاه مدت آشنایی با فیلسوفان سیاسی مسلمان
✅ مجمع عالی حکمت اسلامی
🔰 @ofogh_howzah