❄️ سخن روز
✅ در حدیث آمده است که: «لَوِ اجْتَمَعَ الناسُ عَلی حُب عَلِی بن أَبِی طالِبٍ، لَما خَلَقَ اللهُ النارَ؛ اگر همه مردم بر محبت علیبنابیطالب علیهالسلام گِرد میآمدند، خداوند هرگز آتش جهنم را نمیآفرید».
و نیز آمده است: «وَلَوْ أَحَب أَهْلُ الأرْضِ عَلِیا کمَحَبةِ أَهْلِ السمآءِ، لَما عَذبَ اللهُ أَحَدا بِالنارَ؛ اگر ساکنان زمین مانند اهل آسمان، علی علیهالسلام را دوست میداشتند، هیچگاه خداوند کسی را با آتش جهنم عذاب نمینمود».
هر چند حدیث بهحسب ظاهر در مقام بیان مقام امیرالمؤمنین علیهالسلام است، ولی محبت او موجب تبعیت از او، و تبعیت از او موجب دخول در جنت است. ولو همین محبت و تولی هم از اعظم واجبات، و سرچشمه هر خیر و سعادت است.
حضرت آیه الله العظمی بهجت (ره)
📚 در محضر بهجت، ج۲، ص۳۱۰
🔰 @ofogh_howzah
🏴 ویژه نامه اربعین حسینی 🏴
🔴 شهید آیتالله قاضی طباطبایی و اربعین
🔘 نوشتاری از حجتالاسلام والمسلمین رسول جعفریان
✅ شهید محراب مرحوم حاج سیدمحمدعلی قاضی طباطبایی قدس سره، کتاب مفصلی با نام «تحقیق درباره اولین اربعین حضرت سیدالشهداء» درباره اربعین نوشت که اخیراً هم به شکل تازه و زیبایی چاپ شده است. هدف ایشان از نگارش این اثر آن بود تا ثابت کند، آمدن اسرای از شام به کربلا در نخستین اربعین، بعید نیست...
➕ متن کامل
https://b2n.ir/19506
🔰 @ofogh_howzah
💠 حدیث روز
🔵 امام صادق علیه السلام
💎 مَا مِنْ أَحَدٍ یَوْمَ الْقِیَامَةِ إِلَّا وَ هُوَ یَتَمَنَّى أَنَّهُ زَارَ الْحُسَیْنَ بْنَ عَلِیٍّ ع لَمَّا یَرَى لِمَا یُصْنَعُ بِزُوَّارِ الْحُسَیْنِ بْنِ عَلِیٍّ مِنْ کَرَامَتِهِمْ عَلَى اللَّهِ
💎 هیچ کس نیست در روز قیامت مگر اینکه آرزو میکند ای کاش امام حسین علیه السلامرا زیارت کرده بودم آن هنگامی که می بیند که با زوار امام حسین علیه السلام چه میکنند، چقدر نزد خداوند مورد کرامت واقع میشوند.
📚 وسائل الشیعه/ ج14/ص424
🔰 @ofogh_howzah
❄️ سخن روز
✅ درسی که اربعین به ما می دهد، این است که باید یاد حقیقت و خاطره شهادت را در مقابل طوفان تبلیغات دشمن زنده نگه داشت.شهادت بدون خاطره، بدون یاد، بدون جوشش خون شهید، اثر خودش را نمی بخشد و اربعین، آن روزی است که برافراشته شدن پرچم پیام شهادت کربلا در آن آغاز شد.
امام خامنه ای
🔰 @ofogh_howzah
🔴 شکستن حریم عفاف و حجاب از سوی هنرپیشگان در چهلسالگی انقلاب چرا؟!
🔘 گفتوگو با معاون آموزش مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی_بخش دوم و پایانی
✅ سرکار خانم مریم بصیری، معاون آموزش مرکز فرهنگی هنری دفتر تبلیغات اسلامی، نویسنده، مدرس و پژوهشگر، عضو انجمن قلم ایران و نویسنده 42 کتاب رمان، فیلمنامه، نمایشنامه و پژوهشهای ادبی و هنری ازجمله «دین در کادر تصویر»، «درآمدی بر تبلیغ دین در رسانه ملی» و... میباشد...
➕ متن کامل
https://b2n.ir/54200
🔰 @ofogh_howzah
❄️ سیمای زن در رسانه ملی
✅ زنان زیبا، تحصیلکرده، روشنفکر، شاغل و موفق همیشه در لباسی رنگارنگ و مدرن نشان داده میشوند؛ و فقط مادربزرگهای قدیمی و بیسواد از روی عادت چادر به سر میکنند و یا زنان تنها در صحنههای غمبار مربوط به مراسم ختم و عزاداری، زندان، قبرستان و... چادر به سر دارند. این رویکرد نتیجهای جز این نخواهد داشت که در یک کشور اسلامی، دختران جوان در محل کار و دانشگاه از پوشیدن چادر خجل شوند و هر روز به تعداد زنان و دخترانی که از این پوشش روی برمیگردانند اضافه شود؛ چراکه با پوشش چادر به القاب قشرىگرى، عوامزدگى، غیرهنری و... متهم میشوند. همین نکته خود موجب میشود حجاب ضدارزش شود.
✅ جای تاسف است سازمان صدا و سیما برای گزینش کارمندان خود و حتی تمام کسانی که اندک ارتباط اداری و کاری با تلویزیون دارند، به انواع و اقسام گزینشهای اخلاقی میاندیشد؛ اما به گزینش هنرپیشههایی که در ویترین خود نشان میدهد، نمیاندیشد! این در حالی است که مخاطب هیچکدام از کارمندان اجرایی را به صورت مستقیم نمیبیند؛ اما بهراحتی شاهد کار تهیهکنندگان غیرشاغل در صدا و سیما، هنرپیشگان و سبک زندگی آنان در جلو و پشت دوربین است. هنرپیشگانی که گاه در فیلمهای خارج از کشور و یا در محافل بینالمللی بدون حجاب تردد میکنند؛ بلافاصله پساز ورود به کشور، با چهرهای مظلوم و پوشیده در چادر در تلویزیون ظاهر میشوند؛ که خود به نوعی آشکار، تمسخر دین و پوشش از سوی رسانه ملی است.
سرکار خانم مریم بصیری
https://b2n.ir/54200
🔰 @ofogh_howzah
🔴 جابر شیعه امامى و شیفته اهلبیت نخستین زائر قبر امام حسین
✅ تأمل و دقت در مضمون روایات جابر درباره اهلبیت علیهم السلام و بهخصوص امیرالمؤمنین علیه السلام، نهتنها تشیع او را بهخوبى ثابت مىکند، بلکه در صورت صحت «حدیث لوح»، جابر را باید از شیعیان دوازه امامى برشمرد. او راوى صحیفه فاطمى است که در آن به اسامى امامان شیعه تصریح شده و به «خبر لوح» معروف است. جابر این لوح را در زمانى دیده که نزد حضرت فاطمه علیها السلام رفته است و گویا از آن نسخهاى مىنویسد، زیرا امام باقر علیه السلام در یک دیدار خصوصى اصل آن لوح را با نسخه جابر بدون اینکه حرفى کم و زیاد باشد...
➕ متن کامل
https://b2n.ir/68041
🔰 @ofogh_howzah
💠 حدیث روز
🔵 امام جعفر صادق علیه السللام
💎 أَلا اُخبِرُکُم بِأَفضَلَ مِن دَرَجَةِ الصِّیامِ وَالصَّلاةِ وَالصَّدَقَةِ؟ صَلاحُ ذاتِ البَینِ، فَإِنَّ فَسادَ ذاتِ البَینِ هِىَ الحالِقَةُ.
💎 آیا شما را به چیزى با فضیلتتر از نماز و روزه و صدقه (زکات) آگاه نکنم؟ آن چیز اصلاح میان مردم است، زیرا تیره شدن رابطه میان مردم ریشهکنکننده دین است.
📚 نهج الفصاحه/ص241/ح458
🔰 @ofogh_howzah
💠 حدیث روز
🔵 پيامبر اکرم صلیاللهعلیهوآلهوسلم
💎 إنّ اعظم النّاس منزلة عندالله يوم القيامة، أمشاهم فی أرضه بالنّصيحة لخلقه
💎 بلند مرتبهترين مردم نزد خداوند در روز قيامت کسی است که بيش از ديگران برای خير خواهی خلق خدا گام برداشته باشد.
📚 کافی/2/208
🔰 @ofogh_howzah
☸ مردى به امام حسن (ع) عرض كرد: من از شيعيان شما هستم؛ حضرت فرمودند: اى بنده خدا! اگر از اوامر و نواهى ما اطاعت كنی، راست مى گويی؛ و اگر برخلاف اين باشی، بر گناهان خود اضافه نكن؛ و مدعى اين مقام عالى كه اهليت آن را نداری، مشو و مگو من از شيعيان شما مى باشم؛ بلکه بگو «من از دوستان و محبان شما هستم» و با دشمنان شما دشمنم؛ كه در اينجا خير خواهی ديد.
📚 بحارالانوار،65/156
🔰 @ofogh_howzah
☸ سه درس از امام حسن مجتبی (ع)
1⃣ پسر ایشان متولّد شده بود. عدهای برای عرض تبریک آمدند و گفتند: این اسب سوار (پهلوان) بر شما مبارک باد فرمود: این چه حرفی است؟ شاید او پیاده باشد (پهلوان نباشد) جابر عرض کرد: ای فرزند پیامبر! چطور تبریک بگوییم؟ فرمود: هرگاه خدا به شما پسری داد، در تبریک آن بگویید: «شَکرْتَ الْوَاهِبَ وَ بُورِک لَک فِی الْمَوْهُوبِ وَ بَلَغَ اللَّهُ بِهِ أَشُدَّهُ وَ رَزَقَک بِرَّهُ [1] شکر (خدای) بخشنده نصیبت باد بخشش (پروردگار) مبارکت باد خداوند او را به حد کمال رساند و تو را از خیرش بهرهمند سازد»
2⃣ در مورد فواید مسجد رفتن فرمود: «هر کسی پیوسته به مسجد رود، به یکی از هشت فایده میرسد: آیةً مُحْکمَةً وَ أَخاً مُسْتَفَاداًوَ عِلْماً مُسْتَطْرَفاًوَ رَحْمَةً مُنْتَظَرَةًوَ کلِمَةً تَدُلُّهُ عَلَی الْهُدَیأَوْ تَرُدُّهُ عَنْ رَدًیوَ تَرْک الذُّنُوبِ حَیاءًأَوْ خَشْیةً [2] آیه محکمی از قرآن (که از آن بهرهمند شود)، دوست مؤمنی پیدا کند، علم تازهای فراگیرد، از رحمتی که در انتظارش بوده بهرهمند گردد، سخنی را بشنود که وسیله هدایت او شود، یا او را از گناه بازدارد، ترک گناه و معصیت به خاطر شرم و حیا، یا اینکه به خاطر خوف و خشیت از خدا گناه را ترک کند.»
3⃣ درباره دیدار با دوستان فرمود: «إِذَا لَقِی أَحَدُکمْ أَخَاهُ فَلْیقَبِّلْ مَوْضِعَ النُّورِ مِنْ جَبْهَتِه [3] هرگاه یکی از شما برادر (مؤمن) خود را ملاقات کرد، جای نور پیشانی (محل سجده) او را ببوسد»
[1]. تحف العقول،، ص 235.
[2]. همان.
[3]. همان، ص 236
🔰 @ofogh_howzah