🕋🕌🕋🕌🕋🕌🕋🕌🕋🕌🕋🕌
سلام علیکم
با الطاف خداوند متعال و عنایات اهل بیت علیهم السلام
ادامه ی کلاس های سبک زندگی انقلاب اسلامی برگزار می شود .
به مناسبت شهادت امام صادق علیه السلام:
🔹بررسی نقش و روش ویژه ی امام صادق علیه السلام در برپایی تمدن اسلامی : باقری
🔸روضه خوانی : خانم دالکی
✴ زمان: شنبه ۸تیر . ساعت ۱۸:۳۰
❇مکان : خیابان شهید عاشوری. مسجد قرآن . حسینیه امام خمینی
منتظر حضور شما همسنگر بابصیرت و زمان شناس هستیم
لطفا دوستان و همکلاس هاتون رو مطلع بفرمایید.
🇮🇷✌🇮🇷✌🇮🇷✌🇮🇷✌🇮🇷✌🇮🇷✌🇮🇷
💢 «سؤالی که ممکن است میانهی ما و خانمها را به هم بزند!»
🗓 در اولین سال دفاع مقدس، آیت الله خامنهای که نماینده حضرت امام در شورای عالی دفاع و رئیس این کمیسیون در مجلس شورای اسلامی بودند، در طول هفته به جبهههای جنگ میرفتند و جمعه ها نیز در کسوت امام جمعه پایتخت، به تهران بازمیگشتند و اقامه نماز میکردند و گزارش دفاع را به مردم میدادند.
🕌 در آن ایام، ایشان برخی از روزهای هفته نیز برای سخنرانی و پاسخگویی به شبهات سیاسی و دینی مردم به مساجد میرفتند و برای تبیین وضعیت بحرانی آن روزهای انقلاب به سوالات مردم پاسخ میدادند.
◀️ یکی از آن روزها، ششم تیرماه ٦٠ بود؛ مسجد ابوذر از جنوبی ترین نقاط تهران و اولین و آخرین سوالی که در این جلسه مطرح شد درباره #نقش_اجتماعی_زن بود:
❓ «آیا زن میتواند قاضی و مجتهد بشود؟ اگر نه، چرا؟ و طبق حدیث «زن ناقصالعقل است»، آیا با #آزادی زن منافات ندارد؟»
❇️ شاید برای #زنان امروز جامعه قابل توجه باشد که رهبر انقلاب در حالی ترور شدند که مشغول دفاع از نقش و #هویت_زن بودند. از این رو بخش #ریحانه KHAMENEI.IR بخشهایی از پاسخ آیتالله خامنهای لحظاتی پیش از ترور را منتشر میکند:
⁉️ سؤال اوّل یک سؤال فقهی-اجتماعی است. البته سؤالی هم هست که ممکن است میانهی ما و خانمها را به هم بزند. آیا زن میتواند قاضی و مجتهد بشود؟ اگر نه، چرا؟ و طبق حدیث «زن ناقصالعقل است»، آیا با آزادی زن منافات ندارد؟
✅ مجتهد یعنی کسی که درس خوانده قدرت استنباط پیدا کرده، این چه مرد، چه زن اشکالی هم ندارد برود بشود، اما مرجع تقلید نمیتواند بشود. یعنی دیگران از او تقلید نمیتوانند بکنند. هر مردی هم نمیتواند بشود. قاضی چندین شرط دارد. مرجع تقلید چندین شرط دارد. صدی هشتاد نود مردها هم این شرطها را ندارند، صدی نودوپنج هم ندارند. اما اگر جائی فرض کردیم که کسانی این شرائط را داشته باشند، اما جزو خانمها و زنها باشند، آن وقت نمیشود. چرا؟
✅ نکتهی این حکم الهی این است که قضاوت، یک منصبی است که احتیاج دارد به این که انسان خشک و قاطع باشد. خشک بودن و تحت تأثیر #عواطف قرار نگرفتن، چیزی است که به طور معمول زنها این را ندارند و این #نقطه_قوت_زن است نه نقطهی ضعف زن.
✅ زن اگر عواطفش جوشان و احساساتش پرخروش نباشد، عیب است. #کمال_زن در غلبهی عواطف اوست و این به دلیل این است که شغل اوّل زن #تربیت_فرزند است. نمیگوئیم شغل دیگر نداشته باشد، اسلام مانع نیست، اما اوّلین و اساسیترین و پراهمیتترین شغل زن، مادری است. اگر رئیس جمهور هم بشود، اهمیتش به قدر اهمیت مادری نیست...
✅ اما آنی که گفتند زن ناقصالعقل است، این نخواستند بگویند که زن خدای نکرده قوهی ادراک ندارد، هرگز. بسیاری از زنان از بسیاری از مردان سطح شعور و درکشان به مراتب بالاتر است.
نظر امیرالمؤمنین در «هن ناقصات العقول» به طبیعت زن نیست، بلکه به زنی است که تحت تأثیر فرهنگ ستمآلود تمام طول تاریخ، ناقص بار آمده. در زمان امیرالمؤمنین زن در همهی جوامع بشری، نه فقط در میان عربها، مظلوم بود. نه میگذاشتند درس بخواند، نه میگذاشتند در اجتماع وارد بشود و در مسائل سیاسی تبحر پیدا کند. نه ممکن بود در میدانهای... 💥 [انفجار بمب]
زن، خانواده و #سبک_زندگی در نگاه رهبرانقلاب👇🏻
❣️ @Khamenei_reyhaneh
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷📚📖📚🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
سلام علیکم
با الطاف خداوند متعال و عنایات اهل بیت علیهم السلام
ادامه ی کلاس های سبک زندگی انقلاب اسلامی برگزار می شود .
با محوریت مباحث تمدنی ( جریان حق و باطل) و شرح بیانیه ی گام دوم انقلاب
✴ زمان: شنبه ۱۵تیر . ساعت ۱۸:۳۰
❇مکان : خیابان شهید عاشوری. مسجد قرآن . حسینیه امام خمینی
منتظر حضور شما همسنگر بابصیرت و زمان شناس هستیم
لطفا دوستان و همکلاس هاتون رو مطلع بفرمایید.
🇮🇷✌🇮🇷✌🇮🇷✌🇮🇷✌🇮🇷✌🇮🇷✌🇮🇷
سلام به دوستان و همراهان کلاس افق انقلاب
میلاد امام رضا علیه السلام مبارک 🍃🌼🌸🍃🌷🌷🍃🌸🌼
دوستان گرامی لطفا به این نکته به شدت توجه بفرمایید.👇
‼حتما پس از یادداشت برداری از صوت های کلاس ،حتما حتما صوت را پاک بفرمایید و از ارسال به دیگران خودداری بنمایید.
بنده اصلا علاقه و اعتقادی به صدا برداری و پخش آن ندارم. فقط به جهت رعایت حال ✅دوستان حاضر در کلاس و برای نکته بردای ، اجازه استفاده موقت از صوت ها را داوم.
و تمامی منابع مکتوب را معرفی نموده ام.
🔴‼لذا هر گونه تبعات قانونی و اخروی آن بر عهده ی دوستان است.
لطفا به سایر دوستان هم اطلاع رسانی کنید.
فرزانه رضایی:
🔴🎥 #جهان_مدیا| سفری مجازی به ایران باستان و بررسی پوشش زنان ایران از دیر باز تاکنون
💠 به مناسبت هفته عفاف و حجاب
#تجربه_آرامش
#میراث_کهن
@jahaannews
درحالی به 29 تیر نزدیک میشویم که هنوز بسیاری از ما نمیدانیم 29 تیر چه روزی است...
29 تیر #امام_خمینی پیامی را صادر کرد که به فرمودهی #رهبر_انقلاب لوحهی زرین، سَردَر انقلاب، و کتیبه نظام اسلامی است و باید آنقدر تکرار میشد، آنقدر بر سر منابر و تریبونها گفته میشد، آنقدر جزوه و کتاب میشد، در خانهها بوسیلهی پدران و مادران و جوانان بزرگ خانواده برای دیگران خوانده میشد، آنقدر در زبانها و دلها و ذهنها میگشت تا رنگ ثابت ملت ما و فرهنگ انقلاب ما شود.
❌ از پیام قطعنامه، فقط جام زهرش را شنیدهایم، ولی«#جنگ_فقروغنا»یش را ندیدهایم!
❌ بر سر دلایل پذیرش قطعنامه مناظرات و مشاجرات راه انداختهایم، ولی «تشکیل بسیج جهانی مستضعفین» را به محاق بردهایم!
❌ برای پایان جنگ بسیار نوحهسرایی کردهایم، ولی مارش «امروز جنگ شروع شده است» را ننواختهایم!
و...
باید #به سال ها_سانسور_پیام_قطعنامه را پایان دهیم.
🔴قبول قطعنامهی ۵۹۸ توطئه دشمن را با هدایت الهی به خودش برگرداند
♦️امام خامنه ای :«صدور قطعنامهی ۵۹۸ در سال ۱۳۶۶، عکسالعمل ناگزیری بود که در برابر شکستهای رژیم متجاوز #عراق، از سوی قدرتهای حمایت کنندهی او زمینهسازی شد و از #شورای_امنیت صادر گشت. این قطعنامه که زیر فشار سهمگین رزمندگان اسلام بر پیکر دشمن صادر شد، سندی است که شعار #دفاع_مقدس ما در آن تأمین گردیده بود و اجرای کامل آن، دشمن را به شکست قطعی میرسانید و لذا هرگز جمهوری اسلامی آن را رد نکرد... قبول قطعنامهی ۵۹۸ از سوی جمهوری اسلامی و رهبر عظیمالشّأن فقید آن، توطئهی وسیع دشمن را بار دیگر با هدایت الهی به خود او برگرداند و #دشمن را که تحت شعار صلحطلبی، به هر جنایتی دست میزد، خلع شعار کرد. شاید مشیت الهی بر این بود که با قبول #قطعنامه، حقانیت #جمهوری_اسلامی بیش از پیش در جهان آشکار شود و ملت ایران به هدفهای اساسی خود در سطح بینالمللی نزدیکتر گردد.» ۱۳۶۸/۰۶/۳۰
🔳 #روایت_تاریخی: قبول #قطعنامه_۵۹۸ توسط #امام_خمینی (ره)
🗓 بیست و هفتم تیر سالروز پذیرش قطعنامه ۵۹۸ توسط امام خمینی (ره) در سال ۱۳۶۷
🌍 eitaa.com/shakhes1 ایتا
🌍http://sapp.ir/shakhes.1 سروش
📌بسته محتوایی برای 29 تیر رو از لینک زیر میتونید دانلود کنید.
کلیپ
عکس نوشت
پوستر
کاریکاتور
نشریه
متن پیام قطعنامه
یادداشت
گفت و گو
و...
http://yon.ir/glmQm
⭕️ جزئیات جدید از توقیف نفتکش انگلیسی
👤سخنگوی سپاه:
🔹نفتکش انگلیسی «Stena Impero» تحت اسکورت ناوچه جنگی انگلیسی که با بیتوجهی به قوانین و مقررات دریایی در حال ورود به تنگه هرمز بود با درخواست سازمان بنادر و دریانوردی استان هرمزگان، توسط یگان شناوری منطقه یکم نیروی دریایی سپاه توقیف شد.
🔹نفتکش انگلیسی بر خلاف قوانین و مقررات دریانوردی دستگاه موقعیت یاب خود را خاموش و به جای حرکت به سمت ورودی خلیج فارس در تنگه هرمز از مسیر خروجی در جنوب در حال ورود بود.
🔹پس از بی توجهی به هشدارها و تذکرات یگان دریایی سپاه و حتی مقاومت و نیز دخالت ناوچه جنگی نیروی دریایی سلطنتی انگلستان و به پرواز در آوردن ۲ فروند بالگرد و تلاش برای بازداشتن تکاوران دریایی سپاه از اجرای مأموریت خود، با قاطعیت و سرعت عمل نیروهای خودی متوقف و جهت بررسی ها و اقدامات لازم قانونی به لنگرگاه ساحلی هدایت شد.
🔹در اعمال قانون و حاکمیت ملی در خلیج فارس و تنگه هرمز قاطعانه عمل می کنیم.
✅ @Masaf
بزرگترين درد جوامع اسلامى اين است كه هنوز فلسفه واقعى بسيارى از احكام الهى را درك نكرده اند، و حج با آنهمه راز و عظمتى كه دارد هنوز به صورت يك عبادت خشك و يك حركت بيحاصل و بى ثمر باقى مانده است. يكى از وظايف بزرگ مسلمانان پى بردن به اين واقعيت است كه حج چيست و چرا براى هميشه بايد بخشى از امكانات مادى و معنوى خود را براى برپايى آن صرف كنند. چيزى كه تا به حال از ناحيه ناآگاهان و يا تحليلگران مغرض و يا جيره خواران به عنوان فلسفه حج ترسيم شده است اين است كه حج يك عبادت دسته جمعى و يك سفر زيارتى - سياحتى است. به حج چه كه چگونه بايد زيست و چطور بايد مبارزه كرد وبا چه كيفيت در مقابل جهان سرمايه دارى و كمونيسم ايستاد! به حج چه كه حقوق مسلمانان و محرومان را از ظالمين بايد ستاند! به حج چه كه بايد براى فشارهاى روحى و جسمى مسلمانان چاره انديشى نمود! به حج چه كه مسلمانان بايد به عنوان يك نيروى بزرگ و قدرت سوم جهان خودنمايى كنند! به حج چه كه مسلمانان را عليه حكومتهاى وابسته بشوراند. بلكه حج همان سفر تفريحى براى ديدار از قبله و مدينه است و بس! و حال آنكه حج براى نزديك شدن و اتصال انسان به صاحب خانه است.
حج پيام آ ور و ايجاد و بناى جامعه اى به دور از رذايل مادى و معنوى است. حج تجلى و تكرار همه صحنه هاى عشقآفرين زندگى يك انسان و يك جامعه متكامل در دنياست. و مناسك حج مناسك زندگى است. و از آنجا كه جامعه امت اسلامى ، از هر نژاد و مليتى، بايد ابراهيمى شود تا به خيل امت محمد - صلى اللّه عليه و آله و سلم - پيوند خورد و يكى گردد و يد واحده شود، حج تنظيم و تمرين و تشكل اين زندگى توحيدى است. حج عرصه نمايش و آيينه سنجش استعدادها و توان مادى و معنوى مسلمانان است. حج بسان قرآن است كه همه از آن بهره مند مى شوند، ولى انديشمندان و غواصان و درد آشنايان امت اسلامى اگر دل به درياى معارف آن بزنند و از نزديك شدن و فرو رفتن در احكام و سياستهاى اجتماعى آن نترسند، از صدف اين دريا گوهرهاى هدايت و رشد و حكمت و آزادگى را بيشتر صيد خواهند نمود و از زلال حكمت و معرفت آن تا ابد سيراب خواهند گشت. ولى چه بايد كرد و اين غم بزرگ را به كجا بايد برد كه حج بسان قرآن مهجور گرديده است. و به همان اندازه اى كه آن كتاب زندگى و كمال و جمال در حجابهاى خود ساخته ما پنهان شده است و اين گنجينه اسرار آفرينش در دل خروارها خاك كج فكري هاى ما دفن و پنهان گرديده است و زبان انس و هدايت و زندگى و فلسفه زندگى ساز او به زبان وحشت و مرگ و قبر تنزل كرده است، حج نيز به همان سرنوشت گرفتار گشته است، سرنوشتى كه ميليونها مسلمان هر سال به مكه مى روند و پا جاى پاى پيامبر و ابراهيم و اسماعيل و هاجر مى گذارند، ولى هيچكس نيست كه از خود بپرسد ابراهيم و محمد - عليهمالسلام - كه بودند و چه كردند ، هدفشان چه بود، از ما چه خواسته اند? گويى به تنها چيزى كه فكر نمى شود به همين است. مسلم حج بى روح و بى تحرك و قيام، حج بى برائت، حج بى وحدت، و حجى كه از آن هدم كفر و شرك بر نيايد، حج نيست. خلاصه ، همه مسلمانان بايد در تجديد حيات حج و قرآن كريم و بازگرداندن اين دو به صحنه هاى زندگىشان كوشش كنند، و محققان متعهد اسلام با ارائه تفسيرهاى صحيح و واقعى از فلسفه حج همه بافته ها و تافته هاى خرافاتى علماى دربارى را به دريا بريزند.
بزرگترين درد جوامع اسلامى اين است كه هنوز فلسفه واقعى بسيارى از احكام الهى را درك نكرده اند، و حج با آنهمه راز و عظمتى كه دارد هنوز به صورت يك عبادت خشك و يك حركت بيحاصل و بى ثمر باقى مانده است. يكى از وظايف بزرگ مسلمانان پى بردن به اين واقعيت است كه حج چيست و چرا براى هميشه بايد بخشى از امكانات مادى و معنوى خود را براى برپايى آن صرف كنند. چيزى كه تا به حال از ناحيه ناآگاهان و يا تحليلگران مغرض و يا جيره خواران به عنوان فلسفه حج ترسيم شده است اين است كه حج يك عبادت دسته جمعى و يك سفر زيارتى - سياحتى است. به حج چه كه چگونه بايد زيست و چطور بايد مبارزه كرد وبا چه كيفيت در مقابل جهان سرمايه دارى و كمونيسم ايستاد! به حج چه كه حقوق مسلمانان و محرومان را از ظالمين بايد ستاند! به حج چه كه بايد براى فشارهاى روحى و جسمى مسلمانان چاره انديشى نمود! به حج چه كه مسلمانان بايد به عنوان يك نيروى بزرگ و قدرت سوم جهان خودنمايى كنند! به حج چه كه مسلمانان را عليه حكومتهاى وابسته بشوراند. بلكه حج همان سفر تفريحى براى ديدار از قبله و مدينه است و بس! و حال آنكه حج براى نزديك شدن و اتصال انسان به صاحب خانه است.
حج پيام آ ور و ايجاد و بناى جامعه اى به دور از رذايل مادى و معنوى است. حج تجلى و تكرار همه صحنه هاى عشقآفرين زندگى يك انسان و يك جامعه متكامل در دنياست. و مناسك حج مناسك زندگى است. و از آنجا كه جامعه امت اسلامى ، از هر نژاد و مليتى، بايد ابراهيمى شود تا به خيل امت محمد - صلى اللّه عليه و آله و سلم - پيوند خورد و يكى گردد و يد واحده شود، حج تنظيم و تمرين و تشكل اين زندگى توحيدى است. حج عرصه نمايش و آيينه سنجش استعدادها و توان مادى و معنوى مسلمانان است. حج بسان قرآن است كه همه از آن بهره مند مى شوند، ولى انديشمندان و غواصان و درد آشنايان امت اسلامى اگر دل به درياى معارف آن بزنند و از نزديك شدن و فرو رفتن در احكام و سياستهاى اجتماعى آن نترسند، از صدف اين دريا گوهرهاى هدايت و رشد و حكمت و آزادگى را بيشتر صيد خواهند نمود و از زلال حكمت و معرفت آن تا ابد سيراب خواهند گشت. ولى چه بايد كرد و اين غم بزرگ را به كجا بايد برد كه حج بسان قرآن مهجور گرديده است. و به همان اندازه اى كه آن كتاب زندگى و كمال و جمال در حجابهاى خود ساخته ما پنهان شده است و اين گنجينه اسرار آفرينش در دل خروارها خاك كج فكري هاى ما دفن و پنهان گرديده است و زبان انس و هدايت و زندگى و فلسفه زندگى ساز او به زبان وحشت و مرگ و قبر تنزل كرده است، حج نيز به همان سرنوشت گرفتار گشته است، سرنوشتى كه ميليونها مسلمان هر سال به مكه مى روند و پا جاى پاى پيامبر و ابراهيم و اسماعيل و هاجر مى گذارند، ولى هيچكس نيست كه از خود بپرسد ابراهيم و محمد - عليهمالسلام - كه بودند و چه كردند ، هدفشان چه بود، از ما چه خواسته اند? گويى به تنها چيزى كه فكر نمى شود به همين است. مسلم حج بى روح و بى تحرك و قيام، حج بى برائت، حج بى وحدت، و حجى كه از آن هدم كفر و شرك بر نيايد، حج نيست. خلاصه ، همه مسلمانان بايد در تجديد حيات حج و قرآن كريم و بازگرداندن اين دو به صحنه هاى زندگىشان كوشش كنند، و محققان متعهد اسلام با ارائه تفسيرهاى صحيح و واقعى از فلسفه حج همه بافته ها و تافته هاى خرافاتى علماى دربارى را به دريا بريزند.