بعد از این انتخابات به چه چیزی نیاز است؟
به یک عدد دکتر بهشتی برای فهماندن کار تشکیلاتی! زمانیکه هیچ کس فکر نمیکرد امکان پیروزی انقلاب وجود دارد مدرسه دین و دانش و مدرسه حقانی را تاسیس کرد.
رفته بود پیش آیت الله بروجردی که اجازه بگیرد تا به دانشگاه برود! درس عالی بخواند. آقای بروجردی گفته بود: هدفتان چیست از رفتن به دانشگاه؟
بهشتی گفته بود برای ارتباط با نسل جدید و نفوذ به دانشگاه مدارک دانشگاه لازم است. آقای بروجردی موافقت کرد.
آقای شجونی هم میخواست دانشگاه برود نواب صفوی گفته بود میخواهی این کراواتی ها از تو امتحان بگیرند! مخالفت کرد و شجونی نرفت.
به بهشتی نیاز است
البته بهشتی را کم نزدند
همین خودی ها
https://eitaa.com/Politicalhistory
کشتی انقلاب به پیش میرود!
✍️ حجتالاسلام دکتر #قربانی_مقدم
در مطلبی که پیش از این نوشتم، بیان کردم که بچههای انقلاب نباید چندان از رأیآوری دکتر پزشکیان ناراحت باشند. منظورم این است که فاجعهای که موجب یأس و سرخوردگی باشد، نیفتاده است.
🔹 اگرچه همهی ما اعتقاد داریم افکار، مطالعات، برنامهها و اندیشه انقلابی دکتر جلیلی چنان برجسته است که قابل مقایسه با دکتر پزشکیان نیست، اما ایشان هم لااقل در مقایسه با رئیس دولت بنفش، از ویژگیهای ممتازی از جمله صداقت، تدین و مردمی بودن برخوردار است که باعث میشود قابل تحملتر از حسن روحانی باشد.
🔹 با این حال بعضی از دوستان این سخن بنده را باور نکرده و انتخاب دکتر پزشکیان را باعث آسیب به انقلاب و حرکت رو به رشد آن میدانند در حالیکه با وجود رهبری حکیم در رأس امور این نگرش صحیحی نیست.
🔹 نهایتاً مَثَل ما، مثل آن کشتی است که توسط حضرت خضر عمداً آسیب زده شد، تا از دستبرد ستمگران در امان باشد!
🔹حتماً داستان حضرت موسی و جناب خضر را که در سوره کهف آمده، خوانده یا شنیدیدهاید. وقتی دستور رسید موسی از خضر علم بیاموزد، خضر گفت: من ممکن است کارهایی انجام دهم که چون خارج از فهم تو است، تحمل نخواهی کرد! پس بهتر است از خیر این شاگردی بگذری! موسی علیهالسلام گفت: نه تحمل میکنم. اولین کار عجیبی که جناب خضر انجام داد این بود که کشتی یک عده مستمند که تنها دارایی آنها بود را سوراخ کرد! جناب موسی خیلی از این کار خضر تعجب کرد و با عصبانیت اعتراض کرد. خضر گفت: نگفتم تحمل نداری! موسی علیهالسلام عذرخواهی کرد و گفت سعی میکند دیگر اعتراض نکند. با این حال هربار خضر کار عجیبی انجام داد موسی اعتراض کرد. نهایتاً خضر عذر او را خواست و اسرار کارهای عجیبش را برای او بازگو کرد.
🔹اما علت آسیب زدن به کشتی را اینگونه بیان کرد:
أَمَّا السَّفِينَةُ فَكَانَتْ لِمَسَاكِينَ يَعْمَلُونَ فِي الْبَحْرِ فَأَرَدتُ أَنْ أَعِيبَهَا وَ كَانَ وَرَاءَهُمْ مَلِكٌ يَأْخُذُ كُلَّ سَفِينَةٍ غَصْبًا؛
اما آن كشتى، از بى نوايانى بود كه [با آن] در دريا كار مى كردند و در برابرشان پادشاهى بود كه هر كشتى سالم و بى عيبى را غاصبانه تصرف مى كرد، من خواستم معيوبش كنم [تا به دست آن ستمگر نيفتد] ( سوره کهف آیه ۷۹)
🔹اینکه اصل انقلاب با این مشارکت نسبتاً خوب، بیمه شد و لااقل تا مدتی چشم طمع ستمگران را کور کرد، نتیجهی غیرقابل انکار و واضح انتخابات اخیر بود. از همین رو است رهبر معظم انقلاب به طور مکرر اولویت را به مشارکت بالا دادهاند و همواره بر آن تاکید میکنند. و البته چه هنرمندانه حضرت ایشان اجازه ندادند دشمن، از گلایههای مردم از مشکلات، سواری بگیرد و به عنوان ضدیت با نظام روایت و تفسیر کند.
🔹رهبر معظم همچون خضرِ دانشمند، انقلاب را از دستبرد دزدان و ستمگران روزگار حفاظت نمود، بگذار آسیب اندکی هم به این کشتی وارد شده باشد و به جای یک رئیسجمهور با برنامهٔ مکتبی، یک رئیسجمهور با تراز پایینتری بر مسند امور اجرایی نشسته باشد؛ مهم آن است که کشتی انقلاب به سمت مقصد عالی خود در حال حرکت است.
ــــــــــــــــ
👈پاسخبهشبهاتفــجازی
اینم مطلب قشنگیِ
کشتی انقلاب به پیش میرود.
مثال قشنگی زده، کشتیای که خضر سوراخش کرد.
https://eitaa.com/ofogheenghelab/20515
🔻 قال امیرالمؤمنین علیهالسلام:
⬅️ يُسْتَدَلُّ عَلَى الْإِدْبَارِ بِأَرْبَعٍ: سُوءِ التَّدْبِيرِ، وَ قُبْحِ التَّبْذِيرِ، وَ قِلَّةِ الِاعْتِبَارِ، وَ كَثْرَةِ الِاغْتِرارِ.
✍ برگشت به روزگاران ناکام و تلخ چهار دلیل دارد:
1:بی تدبیری و سوء مدیریت
2:ریخت و پاش های بی جا
3:کم عبرت گرفتن از حوادث
4:بی اندازه فریب خوردن
📚عيون الحكم و المواعظ، ص: ۵۵۲ ح ۱۰۱۷۴
#حدیث_روز
دولت سیزدهم چگونه تحویل دولت چهاردهم شد؟
🔹دولت چهاردهم در حالی سکان هدایت امور اجرایی کشور را به دست خواهد گرفت که نگاهی به شاخصهای اقتصادی نشان میدهد با توجه به کاهش رشد نقدینگی، کاهش نسبی تورم و رشد اقتصادی مثبت وضعیت کلان اقتصاد ایران به ثبات نسبی نزدیک شده است.
@TasnimNews
🔴آمار مشارکت ایرانیان خارج از کشور در مرحله دوم انتخابات
🔹سخنگوی ستاد انتخابات کشور: ۸۸ هزارو ۳۲۵ نفر از ایرانیان خارج کشور در مرحله دوم انتخابات شرکت کردند.
تفکیک مجموع آراء:
🔹پزشکیان: ۳۶ هزار و ۱۶۹ رای
🔹جلیلی: ۵۰ هزار و ۲۰۶ رای
📷 هماکنون؛ عکس یادگاری اعضای هیئت دولت سیزدهم با رهبر انقلاب. ۱۴۰۳/۴/۱۷
💻 Farsi.Khamenei.ir
11.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 رهبر انقلاب در دیدار اعضای هیئت دولت سیزدهم: دولت آقای رئیسی، دولت کار و امید و حرکت بود. ۱۴۰۳/۴/۱۷
💻 Farsi.Khamenei.ir
16.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 رهبر انقلاب: یکی از مهمترین خصوصیات آقای رئیسی مردمی بودن بود. این باید برای همه مسئولان دولتها الگو باشد. ۱۴۰۳/۴/۱۷
💻 Farsi.Khamenei.ir
11.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 رهبر انقلاب: حضرت امیر(ع) در عهدنامه مالک اشتر بر توجه به توده مردم و دوری از نورچشمیها و ویژهخواران تاکید دارند. شهید رئیسی در این مسیر حرکت میکرد. ۱۴۰۳/۴/۱۷
💻 Farsi.Khamenei.ir
12.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 رهبر انقلاب: شهید رئیسی به تواناییهای داخلی عمیقاً اعتقاد و باور داشت. ۱۴۰۳/۴/۱۷
💻 Farsi.Khamenei.ir
12.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 رهبر انقلاب: شهید رئیسی در بیان مواضع انقلابی و دینی کاملاً صریح بود و دوپهلو سخن نمیگفت. ۱۴۰۳/۴/۱۷
💻 Farsi.Khamenei.ir