#اگر_امام_را_هم_ببینیم
#تغییر_در_ما_حاصل_نمیشود❗️
✅حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
اگر از قرآن استفاده نمیکنیم برای آن است که یقین ما ضعیف است؛ ازاینرو، اگر خود امام علیهالسلام را هم ببینیم، تغییر در حال ما حاصل نمیشود، چنانچه عدهای در حال حضور به ائمه علیهمالسلام بد و ناسزا میگفتند!
📚 در محضر بهجت، ج۲، ص۲۸۰
@olamaorafa
۱۶ دی ۱۳۹۸
با دقت بخوانید
⚜️ سه عمل شیطان که بعد از انجام آنها، دیگر کاری به کار انسان ندارد!
🌿 وجود مقدّس حضرت امام جعفر صادق(ع) فرمودند:
ابلیس لعنت الله میگوید: من سه کار انجام میدهم که اگر او بعد از آن، اعمال زیادی هم انجام دهد، تا دلش میخواهد نماز بخواند و عبادت کند، بلند شود نماز شب بخواند، مسجد و هیئت برود و ...، دیگر برای من مهم نیست. چون میدانم که اعمالش، مقبول نیست.
🌿 حال، آن سه عمل چیست؟
1️⃣ «إِذَا اسْتَکْثَرَ عَمَلَهُ»، او را به کثرت عمل گرفتار میکنم. (یعنی عمل خودش را بزرگ و زیاد میبیند.)
2️⃣ «وَ نَسِیَ ذَنْبَهُ»، کاری میکنم که گناهش را فراموش کند.
3️⃣ «وَ دَخَلَهُ الْعُجْبُ»، او را داخل در عُجب میکنم.
آیت الله روح الله قرهی،
@olamaorafa
۱۷ دی ۱۳۹۸
🌷عاقبت مجاهدان راه خدا🌷
علّامه آیةالله حاج سیّدمحمّدحسین طباطبائی رضوان الله علیه
▪️و مَنْ يُقاتِلْ فِي سَبِيلِ اللَّهِ فَيُقْتَلْ أَوْ يَغْلِبْ فَسَوْفَ نُؤْتِيهِ أَجْراً عَظِيماً (سورۀ النساء آیۀ ۷۴)
▪️نهایت کار مجاهد فی سبیل الله یکی از دو عاقبت پسندیده است: یا در راه خدا به شهادت می رسد و یا بر دشمن غلبه پیدا می کند؛
▪️و خداوند احتمال سوم یعنی شکست را ذکر نکرد برای اشاره به این مطلب که مجاهد در راه خدا شکست نمی خورد.
📚 «المیزان فی تفسیر القرآن» ج ۴ ص ۴۱۸
@olamaorafa
۱۷ دی ۱۳۹۸
۱۷ دی ۱۳۹۸
توییت | هر کسی هوس #شهادت کرده است؛ از این فرصت استفاده کند.
💠شهادت سردار دلها راه شهادت طلبی را گشود و دلهای فراوانی را هوایی کرد!!!
🌀هر کسی هوس شهادت کرده است از شهید سلیمانی در مراسم تشییع تمنا کند.
شهدا بلافاصله بعداز شهادتشان خیلی دلسوز کسانی میشوند که در این دنیا ماندهاند!!!!
در دوران دفاع مقدس شهدا بعداز شهادتشان خیلیها را با خود بردند.
استاد #پناهیان
@olamaorafa
۱۷ دی ۱۳۹۸
🔹⚡️🔹⚡️🔹⚡️🔹
🔹⚡️🔹⚡️🔹⚡️
🔹⚡️🔹⚡️
✨بسم اللّه الرحمن الرحیم ✨
"پیام علامه حسن حسن زاده آملی به تمام حاضران در فضای مجازی :"
🔸دستورالعمل دوازده بندی حضرت علامه حسن زاده آملی به تمام حاضران در دنیای مجازی را مطالعه فرمایید.
که در گروه دوستان نیز مورد توجه قرار می گیرد
🔹۱- حق را با یاد کردن و تکرار کردنش زنده کنید.
🔹۲- باطل را با ترک کردنش نابود کنید.
🔹۳- از تصاویر حرام و غیرشرعی پرهیز کنید.
🔹۴- از بحثهای بیهوده بپرهیزید.
🔹۵- از جوکهایی که دین و عبادات و مقدسات و اشخاص و ملتها و قومیتها را مسخره میکند، بپرهیزید.
🔹۶- مصدر نقل شایعات نباشید و قبل از نقل و انتشار هر حدیث یا روایت یا داستان و خبری از صحت آن مطمئن شوید.
🔹۷- بگذارید آن کلامی که میفرستید بهنفع شما گواهی دهد نه علیهتان.
🔹۸- خودتان را کلید خیر و قفل شر قرار دهید.
🔹۹- هر متنی و پیامی که میفرستید بهمنزله تأیید و با امضای شما است. نگو که به من رسیده و کپی کردهام.
🔹۱۰- تمام سعی خودتان را برای استفاده بهینه از این فناوری به کار گیرید و از آن برای دعوت الی اللّه و امر به معروف و نهی از منکر و آموزش مسائل دینی و فرهنگی و علمی و آموزشی استفاده کنید یعنی به عنوان یک اصلاحگر بهتمام معنا، و نیت خودتان را درست و خالصانه کنید.
🔹۱۱- برای بیان حق مجاملات و رو در بایستی را کنار بگذارید، دین و حق بر هر چیز مقدم و شایستهتر هستند.
🔹۱۲- تصویر پروفایل شما و پیامهایتان معرف شخصیت شماست.
@olamaorafa
🔹✨🔹✨🔹✨🔹
۱۸ دی ۱۳۹۸
✍️ آیتالله بهجت (ره) :
☘️ آنهایی که شهید شدند، آنهایی که شهید دادهاند، در راه خدا رفتهاند و در راه خدا بودهاند، و خدا میداند چه تاجی بر سر اینها گذاشته شده، ولو بعضیها نمیبینند مگر بعد از اینکه از این نشأت بروند. بعضیها هم که اهل کمالند، شاید در همینجا ببینند که «فلانی» بر سرش تاج است،[یا] «فلانی» بر سرش تاج نیست!! شهادتِ نزدیکان انسان، خودش یک کرامتی از سوی خداست.
@olamaorafa
۱۸ دی ۱۳۹۸
در زندگی معمولی حضرت زهرا یک نکته ی مهم است و آن جمع بین زندگی یک زن مسلمان در رفتارش با شوهر و فرزندان و انجام وظایفش در خانه از یک طرف، و بین وظایف یک انسان مجاهد غیورِ خستگی ناپذیر در برخوردش با حوادث سیاسیِ مهم بعد از رحلت رسول اکرم...
کتاب انسان ۲۵۰ ساله، ص۱۲۴
به مناسبت #شهادت حضرت فاطمهزهرا "علیهاالسلام"
#فاطميه
@olamaorafa
۱۸ دی ۱۳۹۸
۱۹ دی ۱۳۹۸
روزی اینجانب خدمت استاد حسن زاده آملی رسیدم، ایشان برای لحظه ای جریان غضب فدک از حضرت زهرا علیه السلام را به خاطر آورده و آهی کشیدند، سپس فرمودند: نکته ای که می گویم مبالغه نیست و جریانی که در کوچه اتفاق افتاد حقیقت دارد.
ایشان در ادامه فرمایشاتشان واقعه و جریان برخورد حضرت زهرا علیه السلام با عمر را در کوچه بیان کرده و فرمودند، بماند که در کوچه چه گذشت، اما زمانی که فاطمه زهرا رحلت فرمودند: امام حسن بیشتر از امام حسین علیه السلام و حضرت زینب علیه السلام جزع و فزع می کردند، عده ای خدمت امام رسیدند و گفتند: آقا برخیزید و این همه گریه و بی تابی نکنید، شما فرزند بزرگ هستید و این گریه شدید شما باعث بی تابی بیشتر امام حسین علیه السلام و زینب که کوچک تر از شما هستند می شود.
امام حسن علیه السلام فرمودند: اگر برادرم حسین نیز مانند من می دانست که در کوچه چه گذشت و آن صحنه دلخراش و جگرسوز را می دید، او هم مانند من بلکه بیشتر بی تابی می کرد. چگونه برای مادرم نگریم در حالی که عمر چنان سیلی محکمی به صورت مادرم نواخت که بر زمین افتاد، سپس برخاسته و با هم به خانه آمدیم.
✍🏻داستانهای عارفانه در آثار استاد علامه آیة الله حسن زاده آملی جلد 2
نویسنده : عباس عزیزی
#حضرت_زهرا (س)
#ایام_فاطمیه
#فاطمیه
@olamaorafa
۲۰ دی ۱۳۹۸
#انتقام_سخت ایرانیان از اعراب، بدست #خواجه_نصیر_الدین_طوسی
آمده است که:
خواجه نصیر روزی در مجلس مستعصم عباسی شمهای از نیکیها و افتخارات باستانی ایرانیان را باز میگفت؛ و مستعصم که خشمگین شده بود، رو به خواجه نصیر گفت: تو خر عرب هستی یا گاو عجم؟
خواجه نصیر گفت: گاو عجم. مستعصم پرسید: اگر گاو عجم هستی، پس شاخت کجاست؟ خواجه نصیر جواب داد: شاخم بزودی سر در خواهد آورد!…
خواجه نصیر در این اندیشه بود که چگونه هولاکو را وادار به حمله به بغداد کند…
تا اینکه راه حلی به ذهنش رسید. او طبق محاسباتی که انجام داده بود میدانست که در فلان شب، خسوف (ماه گرفتگی) رخ خواهد داد؛ لذا خُدعه کرد و هولاکو را گفت: بخواب دیده است که او مستعصم را مغلوب خواهد کرد و قلمرو او را به تصرف در خواهد آورد؛ و نشانهاش هم این است که در فلان شب، خوزور xowzur (خسوف) خواهد شد. هولاکو تا آن شب صبر کرد و وقتی دید که خسوف واقع شد، واقعاً حرف خواجه نصیر را باور کرد و بسرعت آماده شد تا به بغداد حمله کند.
او در اواخر آذرماه 636 شمسی از آذربایجان (با همراهی و مساعدت آذریان) بسوی بغداد حرکت کرد. هولاکو در اواخر آذرماه از آذربایجان حرکت کرد و از راه کرمانشاه و حلوان عازم بغداد شد؛ از دجله گذشت و بغداد را محاصره کرد. مطابق با اوائل بهمن 636 خورشیدی.
یک هفته بعد، فقط با یک حمله بغداد سقوط کرد و خلیفه و فرزندانش دستگیر شدند. سربازان هولاکو تا هفت روز در بغداد به قتل و غارت پرداختند و در این حین، بیشتر بناهای شهر 500 ساله و زیبای بغداد ویران شد. هولاکو در 18 اسفند از بغداد خارج شد اما هنوز نمی خواست خلیفه را بکشد، فکر میکرد اگر اینکار را بکند، ممکن است بلائی نازل شود.
اما خواجه نصیر که میدانست تا خلیفه کشته نشود، آن غائله ختم نخواهد شد، راهی پیش پای هولاکو نهاد، و آن این بود که خلیفه را لای نمد بپیچند و آرام آرام مشت و مال دهند، و در آن حال، اگر دیدند بلائی نازل شد، او را رها کنند.
این تدبیری عاقلانه بود و هولاکو دستور داد همان را انجام دهند… ساعتی آرام آرام خلیفه را لای نمد مشت و مال دادند، ولی دیدند بلائی نازل نشد؛ گفتند اکنون نمد را باز کنید تا ببینیم خلیفه در چه حال است! وقتی نمد را گشودند، دیدند که خلیفه در همان ابتدا مرده است…مستعصم عباسی در اواخر عمر دست به کشتار هم کیشان مسلمان خود و حتی پیروان علی بن ابی طالب را هم کشته بود و فردی عیاش و خوش گذران بود و انتقام سختی بعد از سالها از خلفای عرب گرفته شد و ایرانیان به آرزوی خود رسیدند و راه بابک و مرداویج را ادامه دادند.
@olamaorafa
۲۱ دی ۱۳۹۸