#قسمتسوم
❓اختلالات اصلی در سیستم مغز و اعصاب؛
۱.گروه بیماری های جنون( جنّ زدگی)؛
__
جنون دائمی__ خبل(فساد عقل) __
عصبانیت ناشی از تاثیر شیطان__
بیماری های صرع و تشنج و ارتعاش*__ جنون ادواری و اختلال دو قطبی* ✍ در روایت آمده است که بیماری صرع(و تشنج و ارتعاش) معلول رعایت نکردن #آداب_انعقاد_نطفۀ است. عمل زناشویی در اول، وسط و آخر ماه قمری، علاوه بر افزایش احتمال مبتلا شدن فرزند به جُنون و خَبَل، احتمال ابتلای به صرع و تشنج را نیز افزایش میدهد و امام صادق علیه السلام، نشانه ای را مبنی بر معلولیت این بیماری از این اقدام( مجامعت در این سه زمان) ذکر میکنند که: شخص مجنون و مصروع، بیشتر در این سه زمان حالت صرع (و تشنّج) به او دست میدهد../📚من لایحضره الفقیه ج۳ ص۴۰۳ ✔️ نکته؛ مناشئ دیگری هم برای صرع گفته شده (مثل غلبه مزاج، ضربه، اختلال در قاعدگی، ازدواج دیر هنگام...) که البته طبق مبنای مختار ما با روش درایه کردن، این امور هم چه بسا با واسطه، ملحق به عاملِ جُنون شود! ✍ جنون ادواری و اختلال دو قطبی، باعث شکل گیری نوعی روحیات و رفتارهای متضاد و متناقض در فرد میشود. (مثلا فرد یک دفعه محبت و انعطاف دارد و چند وقت بعد، دچار حالت اصطکاک و بغض شدید میشود و..)./ منشأ پیدایش آن، #ضعفِایمان و #ضعفِطهارت است( که زمینه را برای اثر گذاری شیطان فراهم میکند. و با ابتلای انسان به این بیماری، از این حیث که تعادل در شخصیتش از بین رفته، به تدریج دوستان او از اطرافش پراکنده میشوند...) 🗞جهت مطالعه بیشتر، کتاب؛ طبیب مشاور مغز و اعصاب و حافظه را بخوانید. https://eitaa.com/olgou_mashhad
#قسمتچهارم
❓اختلالات اصلی در سیستم مغز و اعصاب؛
۱_ گروه بیماریهای جنون( جن زدگی)؛
__
جنون دائمی__ خَبَل(فساد عقل) __
عصبانیت ناشی از تاثیر شیطان__گروه بیماریهای صرع و تشنج و ارتعاش __
جنون ادواری( اختلال دو قطبی)
۲_گروه بیماریهای اختلال اعصاب(سستی، ضعف و فلج)؛
__ تقطیر بول؛ که ناشی از مجامعت در بازۀ زمانی بعد از نماز مغرب و عشاء تا نیمۀ شب است... __
زود انزالی__
حواس پرتی__
مه مغزی__ تومور مغزی و سدّهها 👈 طبق روایتی از امام صادق علیه السلام، #سنجد ۹ خاصیت دارد که یکی از آنها، ایمنی از تقطیر بول است../📚الکافی ج۶ ص۳۶۱ ۳_ گروه بیماری های کاهش حجم مغز؛ عبارات «یَزِیدُ فِی الدِّماغ، یَزِیدُ فِی الْحِفظِ، یَزیدُ فِی الذِّهْنِ»، نشان از وجود گروه بیماری های کاهش حجم مغز است. ۴_ گروه بیماریهای سردرد شامل؛ ضربان الرأس، صُداع، درد شقیقه، دود دماغ؛ 👈 به فرموده امیرالمومنین علیه السلام، #۳۶۰_رگ در بدن انسان وجود دارد که ۱۸۰ تای آن متحرک و ۱۸۰ تا هم ساکن است. چنانچه رگهای ساکن متحرک گردد، لَمْ یَبْقَ الإنسانُ، و چنانچه رگهای متحرک ساکن گردد، لَهَلَكَ الإنسانُ .../📚الأمالی(للطوسی) ص ۵۹۷ ۵_ گروه بیماریهای ناشی از ضربه مغزی. 🗞جهت مطالعه کتاب؛ طبیب مشاور مغز و اعصاب و حافظه https://eitaa.com/olgou_mashhad
✍ به فضل الهی، مباحثه دورۀ مقدماتی فقه المکاسب (با تبویب جدید) آغاز گردید.
❓محورهای این دورۀ بحثی؛
مقدمه: ابواب پنجگانه فقه المکاسب کدام است؟!
۱. باب اول: طبقه بندی و نظام ارزش گذاری مشاغل در آیات و روایات چیست؟
۲. باب دوم: ویژگیهای الگوی تولید از منظر آیات و روایات چیست؟
۳. باب سوم: ویژگیهای الگوی تجارت و بازار از منظر آیات و روایات چیست؟
۴. باب چهارم: ابزار مبادله(تعریف پول)،تسعیر (قیمت گذاری) در مبادله و عقود مبادله از منظر آیات و روایات چیست؟
۵. باب پنجم: اصول حاکم بر تجارت بین الملل از منظر آیات و روایات چیست؟
🗞جهت دریافت و مطالعه کتاب؛
فقه المکاسب (با تبویب جدید)
#فقه_المکاسب_با_تبویب_جدید
#نظام_اقتصادی_اسلام
https://eitaa.com/olgou_mashhad
❓درمانهای عمومی مغز و اعصاب؛
📌مقدمه؛دو نقطۀ اختلاف تعالیم طبی انبیاء با نورولوژی، فارماکولوژی و قرابادین کبیر؛
۱. تجویز دواء در طب انبیاء، به نحو #شیء_پایه است.(به دو دلیل)؛
الف)؛ طبق روایات،خداوند هیچ دردی خلق نکرده مگر اینکه دوائش را هم خلق کرده./بحار الانوار ج۵۹ ص۷۲). لذا بشر مُدرن تصور میکند که باید دارو را بسازد و سنتز کند. در حالی که طبق تعالیم انبیاء، داروها به همراه دردها خلق شده و باید آنها را کشف کرد نه اینکه ساخت!
ب)؛ همه داروهای #سنتز_پایه، دارای عارضه و تالی فاسد است. ما در پزشکی، هیچ داروی بدون عارضه نداریم! اگر کسی داروهای ساخت بشر را انتخاب کرد،باید عوارض جانبی و عوارض ناخواسته دارویی را نیز بپذیرد. لذا وقتی از پزشکانی که بر مبنای #ماده_مؤثره اقدام به ساخت و تجویز دارو میکنند، سوال میکنیم که مثلا دربارۀ نمک تصفیه شده بازاری، آیا شما میتوانید تضمین دهید که با تصرف در املاح نمک و استخراج ماده موثره آن، خاصیت های مدّنظر نمک همچنان محفوظ مانده؟! آیا با سنتز کردن نمک، عارضه ای برای انسان به وجود نمیآید؟! آیا اثرات چنین سنتزی، بر #مزاجهای_اربعه هم لحاظ شده است یا نه؟!، پاسخی برای آن ندارند.
۲. #یازده_نوع_دواء، طبق تعالیم انبیاء و اهل بیت علیهم السلام داریم. برخلاف فارماکولوژی کاتزونگ، که دواء را در قرص و آمپول و شربت و کمی روغن مالی و داروهای پوستی و جراحی منحصر کرده. و برخلاف قرابادین کبیر که بدعتی به اسم داروهای ترکیبی در طب سنتی ایجاد کرده و غلبه را به داروهای ترکیبی داده است!
🗞جهت مطالعه کتاب؛
طبیب مشاور مغز و اعصاب و حافظه
https://eitaa.com/olgou_mashhad
مدرسه تمدنی بینات
🔻تئوریهای اقتصادی غرب در دنیا شکست خورده است. 🔶نظام شاخصههای ارزیابی اقتصاد، در اقتصاد کلان غلط ا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆انیمیشن "قطار اقتصاد مدرن"
در این انیمیشن یک دقیقه ای، واقعیت سیستم اقتصادی و ابزار پول اعتباری را نشان داده است.
🔖 موسسه متا