مسجد امیرالمومنین.mp3
16.64M
تحلیل سیاسی_اقتصادی
_چالش های اقتصادی کشور
_وابستگی بودجه به نفت
_شفافیت ساختاری
_تاثیر ارتباطات منطقه ای بر رشد اقتصادی کشور
_آغاز به کار کریدور شمال_جنوب
_اغاز به کار کریدور شرق به غرب
_سرمایه گذاری در زیرساخت های کشور
حجت الاسلام علی درخشانی
مسجد امیرالمومنین (ع) پردیسان_قم
۱۴۰۱/۰۳/۲۹
نیکولاس مادورو در گفتگو با Khamenei.ir تشریح کرد:
قرن بیست و یکم قرن مقاومت است/ امروز اگر مسیح(ع) در میان ما بود در خط مقدم مبارزه حضور داشت/ روایت کمک سردار سلیمانی در بحران برق ونزوئلا
قرن بیستویکم، قرن ماست. قرن اتحاد مردم است. قرن رهایی خلق است. قرن عدالت و حقیقت است. امپراتوریها در مرحله افول هستند و پروژههای مردم برای خوشبختی، توسعه و عظمت تازه شروع شده است. این قرن، قرن ماست.
در آخرین صحبتی که با آیتالله خامنهای داشتم این را دوستانه و محبتآمیز به یاد فرمانده چاوز و فرمانده فیدل کاسترو بیان کردند. واقعاً گفتوگو با آیتالله خامنهای سرشار از معنویت و حکمت است. او مردم ونزوئلا و آرمانهایشان را دوست دارند و همیشه ایدهها و توصیههای بسیار خوبی به ما میدهند.
* نگاه شما به محور مقاومت چگونه است و آن را شامل چه کشورهایی میدانید؟
* محور مقاومت در سراسر جهان بهویژه در غرب آسیا، در آسیا، در آفریقا، در آمریکای لاتین و کارائیب هست. مقاومت همچنین متعلق به مردمانی است که علیه نئولیبرالیسم، نژادپرستی و اشکال مختلف استعمار (استعمار سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و سایبری) مبارزه میکنند. استعمار سایبری، چیزی است که اکنون از طریق شبکههای اجتماعی در حال افزایش است.
همه ما که با استعمار مبارزه میکنیم و برای استعمارزدایی از ذهن و مردم خود میجنگیم، بخشی از محور مقاومت در برابر شیوههای امپراتوری برای تحمیل هژمونی در جهان هستیم. قرن بیستویکم، قرن ماست. قرن اتحاد مردم است. قرن رهایی خلق است. قرن عدالت و حقیقت است. امپراتوریها در مرحله افول هستند و پروژههای مردم برای خوشبختی، توسعه و عظمت تازه شروع شده است. این قرن، قرن ماست.
گروه بینالملل - رجانیوز: کشور ونزوئلا به مقاومت، مبارزه با استعمار و استکبار و اتخاذ مواضع انسان دوستانه در حمایت از مردم مظلوم فلسطین معروف است.
رؤسای جمهور ونزوئلا در دهههای اخیر سفرهای متعددی برای تقویت روابط بین دو کشور به ایران داشتهاند. رئیسجمهور ونزوئلا، آقای نیکلاس مادورو در جریان سفر اخیر خود به ایران با رهبر انقلاب اسلامی ضمن اعلام ترسیم یک نقشه راه برای ادامه همکاریها با تهران بر ایستادگی و مقابله همهجانبه در برابر تهاجم آمریکا و مواضع ضداستعماری و ضداستکباری ونزوئلا تأکید کرد. بخش اسپانیایی رسانه KHAMENEI.IR به همین مناسبت گفتوگویی اختصاصی با رئیسجمهور ونزوئلا داشته است:
* آقای رئیسجمهور به ایران خوش آمدید. از سفر قبلی شما به تهران ۶ سال میگذرد. در دیدار اخیر شما با رهبر انقلاب اسلامی، روابط ویژه و بسیار نزدیک ایران و ونزوئلا مورد تأکید ایشان قرار گرفت. نظر شما در ارتباط با این جمله مهم حضرت آیتالله خامنهای چیست؟
* ایران و ونزوئلا از سال ۲۰۰۱، از اولین دیدار فرمانده هوگو چاوز، روابطی مثالزدنی از نظر سیاسی، دیپلماتیک، اخلاقی و معنوی ایجاد کردهاند. در این سفری که انجام دادهام، از لحاظ موارد همکاری که داریم پیش میبریم این رابطهای نمونه و قابل مشاهده است که موفقیتهای زیادی داشتهایم. به همین خاطر، آیتالله خامنهای درست میگویند که روابط فیمابین، منحصربهفرد و فوقالعاده است.
* موضوع دیگری که در این دیدار مطرح شد، توطئه مستمر علیه ونزوئلا از طریق موساد است. امکان دارد کمی درباره جزئیات این توطئهها توضیح بدهید؟
* بله، متأسفانه امپریالیسم و صهیونیسم علیه فرآیندهای مترقی انقلابی در آمریکای لاتین و کارائیب بهخصوص انقلاب بولیواری، توطئهکرده و همچنان میکنند، زیرا ما آلترناتیو و گزینه جایگزین واقعی هستیم؛ آلترناتیو حق و عدالت، آلترناتیو آزادی، آلترناتیو دموکراسی و آلترناتیو تحقق پروژههای کاملاً انسانی برای منطقه آمریکای لاتین و دریای کارائیب. بهجز همه اینها، توطئههای موساد به این دلیل است که ما موضع محکمی در همبستگی و حمایت از مردم فلسطین، حقوق تاریخی این مردم و از مقاومت فلسطین داریم. حمایت ما محکم و منحصربهفرد است و از اینجا به بعد هم به همین منوال ادامه خواهد داشت.
* نقش سردار سلیمانی و نیروی قدس در بیست سال اخیر در تحکیم روابط ایران و ونزوئلا چه بوده است؟
* من در ماه مارس و آوریل ۲۰۱۹ از نزدیک با سردار سلیمانی آشنا شدم. او زمانی به ونزوئلا آمد که ما از حملات سایبری علیه تأسیسات برق رنج میبردیم؛ حملاتی که از داخل خاک ایالات متحده آمریکا انجام میشد. من واقعاً نمیدانستم که او چقدر عالی است، اما صحبتی که با او داشتم بسیار دلنشین بود؛ گفتوگویی بود که در آن همه موضوعات را مرور کردیم و بلافاصله او پیشنهاد کمک توسط کارشناسان ایرانی را داد. دو یا سه روز بعد از این پیشنهاد، کارشناسان ایرانی برای تعمیر خدمات و تأسیسات برق به ونزوئلا آمدند.
* رهبر انقلاب اسلامی معتقدند: «اگر حضرت عیسی مسیح علیهالسلام امروز در میان ما میبود، لحظهای را برای مبارزه با سردمداران ظلم و استکبار جهانی از دست نمیداد.» نظر شما درباره این موضوع چیست؟
* ما مسیحیانِ معتقدی هستیم؛ فکر و دعای ما بر اساس مسیحیت است. عملکرد ما هم براساس مسیحیت است. مسیح برای مقابله با امپراتوریها و مقابله با امپراتوریهای روم به این دنیا آمد. او جان خود را کف دستش گرفت و زندگی خود را فدای مبارزه با امپراتوری روم کرد. اگر از مسیحیت ادعایی داشته باشیم، خصلت ضدامپریالیستی و حقیقتطلبی و عدالتخواهی آن در برابر ستمگران است. من هم هیچ شکی ندارم که اگر حضرت مسیح امروز در بین ما بود، در خط مقدم مبارزه با امپریالیسم و استعمار و تمام اشکال ستم قرار میگرفت.
* جنابعالی در دوران ریاستجمهوری چندین دیدار با آیتالله خامنهای داشتید. اگر ناگفتهای از این دیدارها دارید، بفرمایید. اگر ناگفتهای از دیدار آقای چاوز و آیتالله خامنهای هم دارید، بفرمایید.
* من همیشه حافظه آیتالله خامنهای را تحسین میکنم. واقعاً ایشان این روزها خاطراتی را به یاد دارند. در صحبتی که داشتیم، ایشان بعضی از مکالماتی را که با فرمانده چاوز داشتند، به یاد آوردند؛ مکالماتی که فرمانده چاوز بعضی از خاطرات خودش را با کوبا و فرمانده فیدل کاسترو تعریف کرده بود. مثل این خاطره که طوفان درجه پنجمی داشت مستقیماً بهسمت کوبا پیشروی میکرد و بین فیدل و چاوز مکالمهای صورت گرفت. فیدل به چاوز میگوید: چاوز! کاری که الآن تو باید بکنی دعاکردن است، برای ما دعاکن! چاوز هم شروع کرد به دعاکردن. آن روز گذشت و طوفان راهش عوض شد و از کوبا رد نشد. چاوز به فیدل زنگ زد و گفت: معجزه! فیدل هم جواب داد که بله! چون خدا به چاوز و دوستانش کمک میکند.
هدایت شده از روابط عمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی ره
📚 کتاب «ایران؛ ابرقدرت منحصر به فرد»
🖌 اثر جناب آقای دکتر #منوچهر_محمدی، مدیر گروه علوم سیاسی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)
🔶 با تقریظ آیتالله عباس کعبی، عضو مجلس خبرگان رهبری
🔷 در این کتاب، ویژگیهای استثنایی و منحصر به فرد جمهوری اسلامی معرفی و تفکیک شده است؛ ویژگیهایی که موجب تحولی عظیم هم از نظر مبانی و هم از نظر عملکرد در تعامل با جهان مدرن و نظام سلطه شده است. با تحلیل مقایسهای این ویژگیها روشن میشود که ایران، یک ابرقدرت منحصر به فرد در جهان پسامدرن است.
🔶 مشاهده و خرید اینترنتی
🌐 https://eshop.iki.ac.ir/shop/7/Product/4720
💠 رزومه علمی دکتر محمدی
#ایران_ابرقدرت_منحصر_به_فرد #ابرقدرت
🌐 کانال و سایت مؤسسه امام خمینی(ره)
🔰 https://eitaa.com/iki_ac_ir
🌐 https://iki.ac.ir
☎️ 02532113627
نامه ۱۰۰۰ استاد حوزه و دانشگاه به سران قوا درباره فضای مجازی + اسامی
بسمالله الرحمن الرحیم
جناب حجتالاسلام والمسلمین دکتر ابراهیم رئیسی، رئیس محترم جمهوری اسلامی
جناب حجتالاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژهای، رئیس محترم قوة قضائیه
جناب آقای دکتر محمدباقر قالیباف، رئیس محترم مجلس شورای اسلامی
سلام علیکم
همانگونه که مستحضرید امروزه فضای مجازی، یکی از مهمترین زمینهها و مؤلفههای پیشرفت دولتها و جوامع به شمار میآید و کشورهایی که دارای فناوری بالا و برنامهریزی مناسب در زمینة فضای مجازی هستند، از آن به عنوان موتور پیشران در ابعاد و عرصههای گوناگون بهره میبرند: اشتغالزایی و خلق فرصتهای جدید شغلی، توسعة اقتصاد دانشبنیان، افزایش بهرهوری در سایة اقتصاد دیجیتال، رشد علمی، ارتقای نظام اداری و تسهیل امور مردم، تقویت آرامش و امنیت جامعه، استحکام و پویایی نظام سیاسی، ترمیم شکافهای اجتماعی، و تقویت هنجارها و ارزشهای فرهنگی و عرضه آنها به مردم دنیا، بخشی از ثمرات فضای مجازی در برخی کشورهای پیشرفته است.
معالأسف ایران اسلامی ما ـ که در حوزههای گوناگون علم و فناوری پیشرفت کرده و در برخی زمینهها به قلههای دانش دست یافته ـ در عرصة فضای مجازی، به یک مصرفکنند تبدیل شده است، و همین وضعیتْ آسیبهای جدیِ اقتصادی، علمی، امنیتی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی در پی آورده است:
سوگمندانه باید گفت فضای مجازی که به عنوان یک فرصت میتوانست با تبدیل ایران به قطب فناوری اطلاعات و ارتباطات (فاوا) در منطقه و جهان، فرصت های اقتصادی سرشاری پیش روی کشور قرار دهد، آسیبهای جدی درسالیان گذشته برای کشور بوجود آورده است که تأثیرگذاری در عدم ثبات اقتصادی، یکی از آن موارد به شمار میرود.
فضای مجازی میتوانست با برنامهریزی صحیح، به بستری برای بروز توانمندیهای جوانان متخصص و نخبة کشور در صنعت فاوا ( ICT ) تبدیل شود، و زمینه پیشرفت فزایندة علمی کشور و صدور فناوری به جهان را فراهم آورد؛ اما وابستگی و انفعال در فضای مجازی، موجب کاهش رشد علمی در این حوزه، و سرخوردگی نسبی تحصیلکردگان آن شده است.
ابزاری که میتوانست برای تقویت امنیت و آرامش جامعه بهکار آید، امروز، عملاً ناامنی اجتماعی را به ارمغان آورده است؛ سرقت، کلاهبرداری، تهدید، قتل، هتک حیثیت افراد، تجاوز به حریم خصوصی، فروپاشی خانواده و ... بخشی از رهاورد وضعیت اسفبار فضای مجازی کنونی ایران است.
فضای مجازی که میبایست از جهت سیاسی باعث رشد و پویایی و استحکام نظام اسلامی شود، به آسیبپذیری نظام انجامیده است و دشمنان از طریق طرح شایعات و اتهامات گسترده، گردآوری کلان داده (Big Data) و مدیریت افکار عمومی بر اساس آن، اهداف خود را پیش بردهاند.
فضای مجازی که میتوانست با ترمیم شکافهای اجتماعی و تقویت هویت ملی، در کیفیت زندگی مردم و رفاه جامعه تحول ایجاد کند، به دلیل عدم مدیریت و بهرهبرداری صحیح، به یک تهدید جدی برای عناصر هویت اجتماعی ایرانیان تبدیل شده است و پیامدهای سوء آن را از جمله میتوان در تغییر سبک زندگی از ایرانی ـ اسلامی به غربی ـ مادی مشاهده کرد.
فضای مجازی که قابلیت گسترش معنویت و اخلاق، اشاعة اندیشةتوحیدی و صدور اسلام ناب را به سراسر عالم دارد، به محل لجنپراکنی نسبت به اعتقادات، تضعیف معنویت و ارزشهای اخلاقی، و زیر پاگذاشتن احکام مسلم اسلامی و قوانین صریح کشورمان تبدیل شده است؛ در چنین وضعیتی به جای زمینهسازی برای پاکزیستن مردم بهویژه جوانان و نوجوانان کشور عزیزمان، بستر کاملا مساعدی برای کشاندهشدن و سوق دادن آحاد جامعه حتی کودکان به انواع فساد و فحشا فراهم شده است؛ گو آنکه به اجبار مردم را باید به جهنم برد!
چنانکه اشاره شد، بخش مهمی از آسیبهای مذکور از آن روست که امروز فضای مجازی کشور از عرصههای وابسته و عقبمانده است؛ همانگونهکه بسیاری از زیرساختها و سختافزارهای ارتباطی کشور از تولیدات خارجی است؛ کنترل و مدیریت مهمترین سرویسهای ارتباطی و موتورهای جستجوگر در اختیار مخالفان ایران اسلامی است؛ گستردهترین شبکههای اجتماعی ـ که بخش مهمی از فضای مجازی را دربرمیگیردـ غیربومی است، و مدیران آن از عوامل صهیونیزم جهانی یا در ارتباط با آناناند؛ غالب بازیهای رایانهای درکشور که تأثیر مهمی در شکلدهی فرهنگ و هویت کودکان و نوجوانان ما دارد، بدست بیگانگان و بلکه مخالفان فرهنگ اسلامی ـ ایرانی ساخته میشوند.
یکی از علل اصلی عقبماندگی و وابستگی فضای مجازی در ایران ـ به رغم وجود ظرفیتهای گسترده و استعدادهای بالقوه در جهت پیشرفت در این زمینه ـ تفکر سطحی و ارتجاعی حاکم بر برخی مسئولان امر بوده است که پیشرفت در حوزة فضای مجازی را توسعة ظاهری این فناوری در کشور دانسته، رشد مصرفگرایی و افزایش امکانات فضای مجازی هرچند در بستر خارجی را نشانة توسعهیافتگی میپندارد. این رویکرد به پیشرفت، بازگشت به توسعة وابسته قجری و پهلوی است که صورت امروزی آن در برخی کشورهای عربی و توسط بنسلمانها تداوم یافته است.
این همه، در حالی است که مقام معظم رهبری از اوایل توسعة اینترنت با مدیریت نظام سلطه، بر لزوم مراقبت و انجام دادن اقدامات لازم در این زمینه تأکید فرمودند. معظم له در سال ۱۳۹۰ با تشکیل «شورای عالی فضای مجازی»، تلاش برای مدیریت فضای مجازی، بومیسازی سختافزارها و نرمافزارهای پرکاربرد، بهرهگیری حداکثری از فرصتهای فضای مجازی و پیشگیری جدی از مخاطرات و آسیبهای آن را از مسئولان امر مطالبه کردند. کوتاهی و بلکه بیتوجهی متولیان و مجریان نسبت به این مطالبات، باعث شد ایشان در سالهای اخیر، بارها از وضعیت آسیبزا و رهاشدة فضای مجازی موجود کشور و سلطة دشمنان بر آن، بهشدت اظهار نارضایتی نموده، و از کوتاهی مسئولان گلایه کنند. چنانکه مراجع عظام تقلید حوزه قم نیز، ضمن حمایت از پیشرفت کشور در فضای مجازی، مکررا انتقادها و اعتراضهای خود را به وضعیت لجامگسیخته فضای مجازی کنونی کشور بیان کردهاند.
با توجه به آنچه ذکر شد، و با عنایت به مدیریت کلان قوای سه گانه توسط چهرههای معتقد به ارزش های اسلامی و آرمانهای نظام، بسیاری از دغدغهمندان و فعالان گفتمان انقلاب اسلامی ـ با علم به اینکه کارهای بهزمین مانده زیادی بویژه در عرصه اقتصادی روی دوش مسئولان سنگینی میکند ـ امیدوار و متوقع هستند به خواست خداوند و با هماهنگی و عزم و تدبیر مسئولان محترم قوا، تحقق حکمرانی فضای مجازی و پیشرفت حقیقی در این حوزه، جزء امور اولویتدار قرار گیرد و اقدامات لازم و عاجل برای رفع آسیبهای گسترده و خارج کردن این فضا از سیطرة دشمن صورت پذیرد. مسلما، نتایج تحقق چنین امری، میتواند در زمینه اقتصادی نیز از جهت «افزایش بهرهوری و ایجاد فرصتهای جدید از جمله اشتغالآفرینی»، «رفع مشکلاتی چون دامنزدن به بیثباتی اقتصادی» و «پیشگیری از برخی مخاطرات مهم درباره کسب و کارهای مجازی» تأثیرگذار باشد.
ما امضاکنندگان این نامه، به طور خاص، از ریاست محترم جمهوری اسلامی، جناب حجتالاسلام و المسلمین دکتر رئیسی ـ که با رویکرد عدالتگرایانه و اقدامات جهادی خود بارقههای امید را در دلهای ملت شریف ایران روشن کردهاند ـ خواستاریم:
۱. مسئولان و مدیرانی که در شکلگیری وضعیت اسفبار فعلی فضای مجازی نقش داشتهاند ـ و طبق قانون و تأکیدات حضرتعالی باید بدلیل ترک فعلهایشان محاکمه شوند ـ برکنار گردند و نیروهای متخصصِ متعهد و دغدغهمند به جای آنها منصوب شوند؛
۲. برنامهریزی و اقدامات عملی برای تقویت و توسعة سرویسهای پرکاربرد داخلی بویژه شبکههای اجتماعی و موتورهای جستجو، و مزیتبخشی به آنها در برابر نمونههای مشابه خارجی در دستور کار دولت قرار گیرد؛
۳. تصمیمات و پیگیریهای نتیجهبخش برای الزام شبکههای اجتماعی خارجی به «اخذ مجوز فعالیت و تبعیت از قوانین کشور» انجام پذیرد؛ چنان که برخی کشورهای دیگر نیز با جدیت در این جهت اقداماتی کرده و توفیقاتی بدست آوردهاند؛
۴. شورای عالی فضای مجازی، به رغم قصورات و تقصیرات، برخی مصوبات مفید دارد که متأسفانه توسط دولت قبل اجرا نشده است. تقاضامند است دولت محترم در کوتاهترین زمان ممکن، این مصوبات را ـکه عمل به آنها بخشی از معضلات فضای مجازی را کاهش می دهدـ اجرایی کند.
۲۳. حجتالاسلام و المسلمین حسنآقا نظری (استادتمام اقتصاد اسلامی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه)،
۲۴. حجتالاسلام دکتر محمدجواد نوروزی (استادتمام علوم سیاسی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی)،
۲۵. حجتالاسلام و المسلمین سیدیدالله یزدانپناه (استاد فلسفه و عرفان حوزه علمیه قم).
از ریاست محترم قوه مقننه، جناب آقای دکتر قالیباف مصرانه خواهانیم: ضمن توجه به وظیفة نظارتی و مطالبهگری مجلس، در تصویب قانونی جامع و پیشران که، همچون برخی کشورهای دیگر ِموفق در این زمینه، قادر به ایجاد تحول در ابعاد و سطوح گوناگون فضای مجازی و تحقق حکمرانی در این حوزه مهم باشد تعلل صورت نگیرد و به مسئولیت این نهاد مهم قانونگذار در دستیابی به فضای مجازی تراز و شایستة ملت بزرگ ایران اسلامی اهتمام ورزیده شود. مقام معظم رهبری در اولین دیدار با نمایندگان مجلس کنونی، «مدیریت فضای مجازی را» از جمله «مسائل مهم» و «کلیدی» و فوری شمرده، از نمایندگان مجلس خواستند اهتمام جدی به این مسئله داشته باشند. طبعا، در جهت وضع قانون، توجه جامع و دقیق به مطالبات رهبری که از مهمترین آنها لزوم قطع سلطة دشمن در فضای مجازی است، اهمیت اساسی دارد. در همین راستا، از نمایندگان محترم خواستاریم تحت تأثیر تبلیغات و فشارهای سنگین و گسترده رسانههای دشمنان قرار نگیرند. بدیهی است دشمن برای حفظ «دیکتاتوری رسانهای»، تمام تلاش و توان خود را در مخالفت با تدوین قانون در این زمینه به کار میبرد؛ زیرا میداند تأثیرگذاریش در عرصههای گوناگون، تا حدود زیادی مرهون رهاشدگی و بیضابطگی فضای مجازی کنونی است که بخش عمده این فضا تحت مدیریت کلان آنهاست؛
از ریاست محترم قوة قضاییه، جناب حجتالاسلام و المسلمین محسنی اژهای نیز انتظار داریم تا در راستای احیای حقوق عامه، بدون مسامحه، به وظیفة ذاتی قوة قضائیه در پیشگیری از جرائم مرتبط با فضای مجازی، برخورد قاطع با موارد تخلف و نقضِ مقررات کشور، و انجام مسئولیت خود در قبال بسترهای جرمخیز عمل کنند.
ذکر یک نکته پایانی را هم لازم میدانیم: بیتردید، آگاهیبخشی و روشنگری دربارة فضای مجازی، تبیین گفتمان انقلاب اسلامی در این زمینه و ارائة پاسخهای مستدل و مستند به برخی پرسشها، ابهامات و شبهات، از بایستههایی است که متأسفانه مورد کمتوجهی، غفلت و تغافل متولیان امر قرار گرفته است. دشمنان نیز از این خلأ برای تأثیرگذاری بر ذهنیت مردم با هدف حفظ سلطه بر فضای مجازی، ضربهزدن به ارزشهای دینی و منافع ملی، و عقبنگاه داشتن کشور در زمینه فضای مجازی استفاده کردهاند. بر این اساس، از مسئولان رسانههای رسمی نظام جمهوری اسلامی بهویژه صدا و سیما و خبرگزاریهای مهم خواستاریم در این عرصة بسیار مهم وارد شوند و در راستای افزایش آگاهیهای عمومی، پاسخ به پرسشها و شبهات، و مطالبهگری مردم از حاکمیت دربارة تحقق فضای مجازی تراز انقلاب اسلامی، نقش فعال ایفا کنند.
مزید توفیقات حضرات عالی را در انجام وظایفتان در راستای رفع آسیبها، ایجاد پیشرفت حقیقی و تحقق حکمرانی در حوزة مهم و حیاتی فضای مجازی از خداوند متعال خواهانیم.
اسامی تعدادی از اساتید برجسته امضاکننده این نامه، عبارتند از (به ترتیب الفبا):
۱. دکتر ابراهیم برزگر (استادتمام علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی)،
۲. حجتالاسلام دکتر غلامرضا بهروزیلک (استادتمام علوم سیاسی دانشگاه باقرالعلوم)،
۳. حجتالاسلام دکتر سعید بهشتی (استادتمام علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبایی)،
۴. دکترمحمدحسین بهشتی (استادتمام پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی)،
۵. دکتر محمود بهمنآبادی (استادتمام فیزیک دانشگاه صنعتی شریف)،
۶. دکتر خیرالله پروین (استادتمام حقوق دانشگاه تهران)،
۷. حجتالاسلام و المسلمین حسین توفیقی (استاد ادیان حوزه علمیه قم)،
۸. حجتالاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه (استادتمام فلسفه و کلام پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی)،
۹. دکتر علی رضائیان (چهره ماندگار و استادتمام رشته مدیریت دانشگاه شهید بهشتی)،
۱۰. دکتر حسین شرفالدین (استادتمام جامعهشناسی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی)،
۱۱. استاد عبدالرسول عبودیت (استادتمام فلسفه اسلامی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی)،
۱۲. حجتالاسلام و المسلمین محمد فاکر (استادتمام علوم قرآنی جامعة المصطفی)،
۱۳. دکتر علی فتحی آشتیانی (استادتمام روانشناسی دانشگاه بقیةالله)،
۱۴. دکتر اسماعیل کاوسی (استادتمام مدیریت فرهنگی دانشگاه آزاد تهران شمال)،
۱۵. دکتر حسین کلانتری خلیلآباد (استادتمام معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد کرج)،
۱۶. دکتر منوچهر محمدی (استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران)،
۱۷. دکتر محمد مردانی شهربابک (استادتمام مدیریت راهبردی دانشگاه امام حسین)،
۱۸. دکتر رحمتالله مرزوقی (استادتمام مدیریت آموزشی دانشگاه شیراز)،
۱۹. دکتر حسن ملکی (استادتمام علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبایی)،
۲۰. حجت الاسلام دکتر رضا مؤدب (استادتمام علوم قرآنی دانشگاه قم)،
۲۱. دکتر عزیز نجفپور آقابیگلو (رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد الکترونیکی ـ تهران)،
۲۲. حجتالاسلام دکتر علی نصیری (استادتمام علوم قرآن و حدیث)،
تحلیل سیاسی ۵ تیر ۱۴۰۱ مسجد امیرالمومنین پردیسان(2).m4a
25.19M
🔹تحلیل سیاسی پیرامون جنگ ترکیبی علیه جمهوری اسلامی ایران و وظایف مردم و مسئولین در قبال آن
🔸 حجت الاسلام و المسلمین مهوشی
🔸مسجد امیرالمومنین علیه السلام پردیسان-قم
🔸پنجم تیرماه ۱۴۰۱
🔴#حکمرانی_دینی و #نهادسازی امام بر مبنای احکام اسلامی
💐آیت الله کعبی عضو مجلس خبرگان رهبری در اجلاس بین المللی اندیشه های حقوقی امام خمینی (ره) از دیدگاه حقوقدانان که به مناسبت هفته قوه قضاییه برگزار شد، با اشاره به اینکه بخشی از #نهادسازی های امام تبدیل به یک #تجربه_بین_المللی برای کشورهای منطقه شد، گفت:
امام راحل در عرصه اقتصاد، فرهنگ، اجتماع، امنیت، دفاع و همه عرصه های مهم در راستای #حکمرانی_دینی نهادسازی کردند.
حضرت امام راحل براساس شریعت اسلامی، افق دید جهانی، آینده نگری و نگاه به عمق اندیشه های اسلام ناب و مکتب اهل بیت جهت فعال سازی ملت در صحنه از بدو پیروزی انقلاب به ساختار سازی و #نهاد_سازی_حقوقی اقدام کردند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه:
حل مسائل زمین براساس #فقه_جواهری و پاسخگویی متناسب با دهه پنجم انقلاب اسلامی درس مهمی است که از اندیشه های تابناک حقوقی امام راحل می توانیم اتخاذ کنیم.
آیت الله رئیسی به تأسی از معمار کبیر انقلاب به دنبال #احیاء_جهاد_سازندگی در عصر کنونی است، جهاد سازندگی با رویکرد خدمت به روستاها اجرا شد.
📌 انقلاب مصر چرا شکست خورد؟
کمیته انقلاب و سپاه پاسداران از نهادهای انقلابی ماندگار معمار کبیر انقلاب است و شاید اگر انقلاب مصر با توجه به انقلاب اسلامی کمیته های انقلاب تشکیل می داد امروز وضعیت دیگری را می پیمود.
عضو سابق حقوقدانان شورای نگهبان:
🎋موفقیت نظام در حوزه دفاع و امنیت:
#پیشرفت های نیروهای مسلح خصوصاً سپاه پاسدارن انقلاب اسلامی را تحسین برانگیز است.
موشک های نقطه زن جمهوری اسلامی سایه وحشت بر اندام صهیونیست ها انداخته است
هدایت شده از روابط عمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی ره
🔔اداره مطالعات سیاسی معاونت فرهنگی تبلیغی مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران برگزار میکند:
🔸سلسله نشست های مجازی مدرسه انقلاب؛ با عنوان:
"انقلاب اسلامی، گام دوم انقلاب، ضرورت جهاد تبیین و بزرگداشت متفکر انقلاب اسلامی شهید بهشتی و شهدای هفت تیر"
🔸سخنران: حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد جواد نوروزی
(هیئت علمی گروه علوم سیاسی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی ره)
❇️رزومه استاد:
🌐https://asatid.iki.ac.ir/?prof=1261
📆زمان: سه شنبه 7 تیرماه 1401
🕙ساعت 10- 12
🔸لینک ورود نشست:
http://live.whc.ir/farhangi
🔅جهت اطلاع بیشتر و ارسال سوال پیرامون نشست روی لینک ذیل کلیک نمایید:
https://eitaa.com/joinchat/3707371625C89fdb218bb
🌐 کانال و سایت مؤسسه امام خمینی(ره)
🔰 https://eitaa.com/iki_ac_ir
🌐 https://iki.ac.ir
☎️ 02532113627