خطاهای دولت رئیسی
🔺محمدرضا میرشمسی (فعال سیاسی) نوشت:
🔹دولت رئیسی به محضی که بر سر کار آمد، راهبرد "ناگفتن میراث دولت قبل" را در دستور کار قرارداد. لذا به مردم نگفت که دولتی را:
- با کسری بودجه ۴۵۰ هزار میلیاردی
- بدهی ۱۵۰۰ هزار میلیاردی
- صادرات نفت کمتر ۶۰۰ هزار بشکه
- پیشخوری ارز کل سال ۱۴۰۰ در ۵ ماه اول
- سررسید بدهیهای هر ماه حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان برای ۴ سال
- نقدینگی ۹ برابری که از مرز ۴۰۰۰ هزار میلیارد گذشته
- تورم نزدیک ۵۰٪
و مهمتر از همه کاهش شدید سرمایههای اجتماعی به خاطر فریبهای بیشمار رئیس دولت تحویل گرفته است.
🔹 دولت در ادامه خطاهایش از رسانه برای موفقیتهایش به خوبی بهره نبرد؛ لذا به خوبی به مردم نگفت که در این چند ماه و با همین شرایط تحریم:
- بخشی از بدهیهای قبل را تسویه نموده
- کمتر سراغ استقراض رفته
- تجارت خارجی غیرنفتی خود را به بالای ۱۰۰ میلیارد رسانده
- دیپلماسی را در اقتصاد فعال ساخته
- بر فشار تحریم فلج کننده چیره شده
- راه را برای اقتصاد شکوفا در سال ۱۴۰۱ هموار نموده
🔻البته دولت رئیسی خطاهای دیگری هم دارد که یکی از آنها استفاده از برخی از بانیان وضع موجود در راس و بدنه دولت است که باید جبران کند.
#دولت_رئیسی
@om_abiiha
Tahdir-(www.DaneshjooIran.ir) joze15.mp3
4.15M
تلاوت جزء پانزدهم قرآن کریم
🎤 استاد معتز آقایی
#جزء_خوانی_قرآن
@om_abiiha
🇮🇷
📝#یادداشت_ثامن_20 | اصول #جهاد_تبیین در قرآن
❌ عزت و استقلال
🍃🌹🍃
🔻يَقُولُونَ لَئِنْ رَجَعْنا إِلَى الْمَدِينَةِ لَيُخْرِجَنَّ الْأَعَزُّ مِنْهَا الْأَذَلَّ وَ لِلَّهِ الْعِزَّةُ وَ لِرَسُولِهِ وَ لِلْمُؤْمِنِينَ وَ لكِنَّ الْمُنافِقِينَ لا يَعْلَمُونَ «منافقون/۸»
🔸 مىگويند: «اگر (از اين سفر جنگى) به مدينه بازگرديم، عزيزترين افراد، ذليلترين مردم را بيرون خواهد كرد»، در حالى كه عزّت و اقتدار مخصوص خدا و پيامبرش و مؤمنان است، ولى منافقان نمىدانند.
🌀پیامها
1⃣ منافقان، در صدد براندازى حكومت اسلامى هستند. «لَيُخْرِجَنَّ الْأَعَزُّ مِنْهَا الْأَذَلَّ»
2⃣ منافقان، خود را عزيز و پيامبر و مؤمنان را ذليل مىدانند. «لَيُخْرِجَنَّ الْأَعَزُّ مِنْهَا الْأَذَلَّ»
3⃣ خداوند، پيروزى و عزّت مؤمنان را به شرط مؤمن ماندن تضمين كرده است.
4⃣ عزّت، در انحصار خدا، پيامبر و مؤمنان است. «وَ لِلَّهِ الْعِزَّةُ وَ لِرَسُولِهِ وَ لِلْمُؤْمِنِينَ»
5⃣ به ياوه سرايى دشمن پاسخ دهيد و به كسانىكه خود را عزيزترين مردم و پيامبر را ذليلترين مىپندارند بگوييد: «وَ لِلَّهِ الْعِزَّةُ وَ لِرَسُولِهِ وَ لِلْمُؤْمِنِينَ»
✍️#رجبعلی_بازیاد
@om_abiiha
CQACAgQAAx0CSmRjDAACSUBiWnzA0oii_xWJ2UJu8zeudtlltQACoAgAAhLJsVGxJdTvLC4VBiME.mp3
6.36M
بـسـاط مـهـمـونی جـوره 💚
حضورمون چه پر شوره 💚
🎤 محمدرضا طاهری
🎉 میلاد با سعادت امام حسن مجتبی (ع) ، مبارک باد 👏
@om_abiiha
⛔️ سکوتِ خودفروخته ها
♨️ کشته های حمله پاکستان به افغانستان به ۴۱ نفر رسید، نه صدای بی بی سی بلند شد، نه صدای سعودی اینترنشنال، نه صدای سلبریتی های افغان مثل مریم سما و ... .
✅برای خودفروخته ها جان انسان اهمیتی ندارد؛ فقط نگاه می کنند که منافع آمریکا کجاست؟ و در قبال جیغ و دادشان چند دلار کاسب می شوند؟
@om_abiiha
علت برخی نابسامانیها در بازار چیست؟
🔺این روزها برخی جریانات که خود جزئی از بانیان وضع موجود هستند و حتی زمانی گرای تحریم ملت ایران را به اوباما دادند و ننگ قراردادهایی همچون «استات اویل» و «پژو» بر دامن آنهاست، طلبکارانه به میدان آمدهاند و با اتکا به تورم موجود، بر طبل ناامیدسازی مردم از آینده میکوبند. هرچند سکوت این افراد درگذشته و ترجیح منافع حزبی بر منافع ملی از سوی آنها را نمیتوان فراموش کرد، ولی بااینوجود به چند نکته پیرامون تداوم گرانیها اشاره میکنیم؛
🔹1- دور از انصاف است که همه چالشهای اقتصادی یک دهه گذشته را گردن دولت سیزدهم بگذاریم و همزمان انتظار داشته باشیم که ظرف شش ماه یا یک سال همه این مشکلات را مرتفع کند. بدیهی است که باید به دولت زمان و فرصت داد تا برنامههای مدنظرش را اجرا کند.
🔹2- در ماههای گذشته، دولت با بودجهای اقتصاد را مدیریت کرده که دخلوخرج آن بر اساس منویات دولت سابق طرحریزی شده است. وقتی میتوان قضاوت صحیحی از عملکرد دولت سیزدهم داشت که با مدیریت و برنامهریزی خودش، بودجه را به عنوان زیربناییترین سند اقتصادی سالانه، تدوین و اجرایی کند.
🔹3- مهار و کاهش تورم مستلزم اتخاذ برخی سیاستهای پولی و مالی در یک دوره زمانی است تا درنهایت بتوان اثر این اقدامات را بر نماگرهای اقتصادی مشاهده کرد. بااینحال، طی ماههای گذشته، رشد فزاینده شاخصهایی مثل نقدینگی، پایه پولی، استقراض از بانک مرکزی و ... توسط دولت رئیسی کنترل شده است و قائدتاً مشاهده اثر آن بر تورم، نیازمند گذشت زمان است.
🔹4- بخشی از مشکلات اقتصادی بالاخص در حوزه بازار متأثر از ضعف در سیستم نظارت و کنترل است و تردیدی نیست که باید دولت در این بخش بیشتر متمرکز شود.
🔹5- برخی نیز با تمرکز بر درآمدهای نفتی، بیان میدارند که چرا این درآمدها وارد سفره مردم نشده است. این در حالی است که این منابع باید صرف بدهیهای ارزی دولت و توسعه پروژههای سرمایهای شود، نه اینکه به ریال تبدیل شده و به جیب مردم واریز گردد و درنهایت نیز با تشدید تورم، دودش به چشم همین مردم رود.
🔻نکته پایانی:
در شرایط فعلی باید محدودیتهای دولت سیزدهم را در نظر گرفت و برای قضاوت صحیح از عملکرد دولت، مهلت و زمان کافی داد تا برنامههایش را عملیاتی سازد.
✍🏻 علی محمدی
@om_abiiha
🔻مهمترین سیاست های جمعیت
🔹رفع موانع ازدواج
🔸ترویج و نهادینه سازی سبک زندگی اسلامی_ ایرانی و مقابله با ابعاد زندگی غرب
🔹تقویت مولفه های هویت بخش ملی_ایرانی اسلامی، انقلابی
📚بر گرفته شده از کتاب تحول معرفتی، متعلق به بنیاد فرهنگ و اندیشه انقلاب اسلامی
@om_abiiha