31. از خدا بترسيد و تسليم ما شويد و کارها را به ما واگذاريد، برماست که شما را از سرچشمه سيراب برگردانيم، چنان که بردن شما به سرچشمه از ما بود، در پي کشف آنچه از شما پوشيده شده نرويد و مقصد خود را با دوستي ما بر اساس راهي که روشن است به طرف ما قرار دهيد. (بحارالأنوار، ج 53، ص 179)
32. ظهوري نيست مگر به اجازه خداوند متعال، و آن هم پس از زمان طولاني و قساوت دلها و فراگير شدن زمين از جور و ستم. (الإحتجاج للطبرسي، ج 2، ص 478)
33. آگاه باشيد به زودي کساني ادعاي مشاهده مرا خواهند کرد. آگاه باشيد هر کس قبل از "خروج سفياني" و شنيدن صداي آسماني، ادعاي مشاهده مرا کند دروغگو و افترا زننده است حرکت و نيرويي جز به خداي بزرگ نيست. (الإحتجاج للطبرسي، ج 2، ص 478)
34. اگر شيعيان ما - که خداوند آنها را به طاعت و بندگي خويش موفق بدارد - در وفاي به عهد و پيمان الهي اتحاد و اتفاق ميداشتند و عهد و پيمان را محترم ميشمردند، سعادت ديدار ما به تأخير نميافتاد و زودتر به سعادت ديدار ما نائل ميشدند. (الإحتجاج للطبرسي، ج 2، ص 499)
35. فضيلت دعا و تسبيح بعد از نمازهاي واجب در مقايسه با دعا و تسبيح پس از نمازهاي مستحبي، مانند فضيلت واجبات بر مستحبات است. (الإحتجاج للطبرسي، ج 2، ص 487)
36. سجده بر قبر جايز نيست. (الإحتجاج للطبرسي، ج 2، ص 490)
37. وجود من براي اهل زمين سبب امان و آسايش است، همچنان که ستارگان سبب امان اهل آسمانند. (بحارالأنوار، ج 78، ص380)
38. زمين خالي از محبت خدا نيست، يا آشکار است و يا نهان. (کمالالدين للصدوق، ج 2، ص 511)
39. هرگاه علم و نشانهاي پنهان شود، علم ديگري آشکار گردد، و هر زمان که ستارهاي افول کند، ستارهاي ديگر طلوع نمايد. (بحارالأنوار، ج 53، ص 185)
40. بار الها! توفيق بندگي و دوري از گناه و نيت پاک و شناخت حرام را به ما عطا فرما، و با هدايت و استقامت در راهت گراميمان بدار. (المصباح للکفعمي، ص 281)
صاحبالزمان، مهدي موعود(عج) ميفرمايند؛
1. نفع بردن از من در زمان غيبتم مانند نفع بردن از خورشيد هنگام پنهان شدنش در پشت ابرهاست و همانا من ايمني بخش اهل زمين هستم، همچنانکه ستارگان ايمني بخش اهل آسمانند. (بحارالأنوار، ج 53، ص 181)
2. من ذخيره خدا در روي زمين و انتقام گيرنده از دشمنان او هستم. (تفسير نورالثقلين، ج 2، ص 392)
3. ملعون است، ملعون است کسي که نماز مغربش را به تأخير بيندازد، تا زماني که ستارگان آسمان پديدار شوند. (بحارالأنوار، ج 52، ص 15)
4. هيچ چيز مانند نماز بيني شيطان را به خاک نميمالد، پس نماز بگزار و بيني شيطان را به خاک بمال. (بحارالأنوار، ج 53، ص 182)
5. هر يک از پدرانم بيعت يکي از طاغوتهاي زمان به گردنشان بود، ولي من در حالي قيام خواهم کرد که بيعت هيچ طاغوتي به گردنم نباشد. (بحارالأنوار، ج 53، ص 181)
6. من آخرين جانشين پيامبر هستم، و به وسيله من است که خداوند بلا را از خاندان و شيعيانم دور ميسازد. (بحارالأنوار، ج 52، ص 30)
7. هر کس در اجراي اوامر خداوند کوشا باشد، خدا نيز وي را در دستيابي به حاجتش ياري ميکند. (بحارالأنوار، ج 51، ص 331)
8. سنت تخلفناپذير خداوند بر اين است که حق را به فرجام برساند و باطل را نابود کند، و او بر آنچه بيان نمودم گواه است. (بحارالأنوار، ج 53، ص 193)
9. براي زود فرارسيدن فرج (و ظهور ما) زياد دعا کنيد، که آن همان فرج و گشايش شماست. (کمالالدين للصدوق، ج 2، ص 485)
10. اگر خواستار رشد و کمال معنوي باشي هدايت ميشوي، و اگر طلب کني مييابي. (بحارالأنوار، ج 51، ص 339)
11. ما در رعايت حال شما کوتاهي نميکنيم و ياد شما را از خاطر نبردهايم، که اگر جز اين بود گرفتاريها به شما روي ميآورد و دشمنان شما را ريشه کن ميکردند. پس از خدا بترسيد و ما را پشتيباني کنيد. (بحارالأنوار، ج 53، ص 175)
12. و اما در پيشامدها و مسايل جديد به راويان حديث ما مراجعه کنيد، زيرا که آنان حجت من بر شما هستند و من حجت خدا بر آنان هستم. (بحارالأنوار، ج 53، ص 181)
13. اگر از خداوند (صاحب عزت و جلال) طلب آمرزش کني، خداوند تو را ميآمرزد. (بحارالأنوار، ج 51، ص 329)
14. همانا خدايتعالي مردم را بيهوده نيافريده و بدون تکليف و جزا رهايشان نکرده است. (الغيبة للشيخ الطوسي، ص 174)
15. خداوندا! وعدهاي را که به من داداهاي، برآورده کن و امر قيام مرا تمام فرما. قدمهايم را ثابت بدار و در سايه قيام من، جهان را پر از عدل و داد کن. (بحارالأنوار، ج 51، ص 13)
16. شهادت ميدهم که معبودي جز خداي يکتا نيست و ملائکه آسمان و صاحبان علم نيز شهادت ميدهند، آن خدايي که به عدل و داد قيام ميکند، نيست خدايي جز او که مقتدر و حکيم ميباشد، و همانا دين نزد خدا اسلام است. (بحارالأنوار، ج 51، ص 16)
17. ايمان خداوند عزوجل و بندگانش قرابت و خويشاوندي نيست، و هر کس که مرا انکار کند از من نيست. (الغيبة للشيخ الطوسي، ص 176)
18. شيعيان ما هنگامي به فرجام نيک و زيباي خداوند ميرسند که از گناهاني که نهي شدهاند، احتراز نمايند. (بحارالأنوار، ج 53، ص 177)
19. کفايت در کارها و عنايت و سرپرستي در همه امور را تنها از خدايتعالي خواهانم. (بحارالأنوار، ج 25، ص 183)
20. قلبهاي ما جايگاه مشيت الهي است، پس هرگاه او بخواهد ما هم ميخواهيم. (بحارالأنوار، ج 52، ص 51)
21. اگر نبود که ما دوستار صلاح شما هستيم و به شما لطف و مرحمت داريم، همانا به شما توجه و التفات نميکرديم. (بحارالأنوار، ج 53، ص 179)
22. من مهدي هستم، منم قيام گر زمان، منم آنکه زمين را آکنده از عدل ميسازد، آنچنان که از ستم پر شده بود. (بحارالأنوار، ج 52، ص 2)
23. ستمکاران پنداشتند که حجت خدا نابود شدني است، در حالي که اگر به ما اجازه سخن گفتن داده ميشد، شک و ترديد از ميان برداشته ميشد. (بحارالأنوار، ج 51، ص 4)
24. من صاحب حقم ... علامت ظهورم زياد شدن آشوبها و فتنههاست. (بحارالأنوار، ج 51، ص 320)
25. علم و دانش ما به خبرهاي شما احاطه دارد و چيزي از اخبار شما بر ما پوشيده نميماند. (بحارالأنوار، ج 53، ص 175)
26. دين از آن محمد(ص) و عدايت از آن علي اميرالمؤمنين(ع ) است، زيرا عدالت مال اوست و در نسل او ميماند تا روز قيامت. (بحارالأنوار، ج 53، ص 160)
27. کسي که نسبت به ما ظلم ورزد، از جمله ستمکاراني است که مشمول لعنت خدا است، چراکه خدا فرموده است: " آگاه باشيد که لعنت خدا بر ستمکاران است." (بحارالأنوار، ج 53، ص 182)
28. سجده شکر از لازمترين و واجبترين مستحبات است. (بحارالأنوار، ج 53، ص 161)
29. هرگاه خداوند به ما اجازه دهند که سخن بگوييم، حق ظاهر خواهد شد و باطل سست و ضعيف شده و از ميان شما خواهد رفت. (بحارالأنوار، ج 25، ص 183)
30. زمان ظهور و فرج ما با خداست، و تعيين کنندگان وقت ظهور، دروغگويانند. (بحارالأنوار، ج 53، ص 181)
🌴پیغمبر اکرم(ص):
💔«مَن صَلّی عَلَیْکِ غَفَرَ اللهُ لَهُ وَ اَلحَقَهُ بِی حَیْثُ کُنْتُ مِنَ الْجَنَّةِ» "
💔ای فاطمه! هر که بر تو صلوات فرستد؛ خدای متعال همه گناهان او را، بخشیده و خداوند او را در بهشت با من ملحق میکند.
📗بحارالانوار جلد۴۳ صفحه ۵۵
💚«اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیٰ فاطِمَةَ و اَبِیها وَ بَعْلِها وَ بَنِیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ» 💚
13-mirdamad-L.mp3_105917.mp3
4.55M
⚫️ روضه حضرت زهرا سلام الله علیها
🎙مداح: حاج سید مهدی میرداماد
★ــــــ★ــــــ★ــــــ★
#شهادت_حضرت_زهرا(س)
@hosnedoostt
#مبانی_طب_اسلامی
#روضه_درمانی
⚡️مردم!
حضرت زهرا سلام الله علیها را فشار بین و در دیوار نکُشت!
حضرت زهرا را آتش زدن خانه ی وحی نکُشت!
حضرت زهرا را شهادت محسن نکُشت!
حضرت زهرا را غصب خلافت برحق امیرالمؤمنین کُشت
غم و غصهی ارتداد مردم از ولایت علی کُشت
حضرت زهرا را زخم زیان مردم کُشت
حضرت زهرا را غصب فدک کُشت
حضرت زهرا را در سقیفه کشتند
علی را هم در سقیفه کشتند
فرزندانشان را هم در سقیفه کشتند
امام زمان را هم در سقیفه، آواره و سرگردان کوها و صحراها کردند!
اینها همه آتشی شد و خانهی پیامبر را سوزاند
اینها همه فشاری شد بر پیکر نحیف زهرا
اینها همه کمر بانوی دوعالم را خم کرد
کمر علی را هم خم کرد!
غم و غصهی علی، فاطمه را کشت
غم دوری و فراق فاطمه، علی را کشت
🍂مردم در غدیر خم همگی بیعت کرده بودند، ولی بعد از شهادت پیامبر گفتند:
نه خدایی هست و نه دینی!
نه پیامبری آمده و نه پیامبری رفته!
به جز اندکی، همه از ولایت امیرالمؤمنین مرتد شدند!
به ظاهر شهادتین میگفتند و در باطن دشمن ولایت بودند!
🍂ارتدّ الناس كلهم بعد النبي إلاّ ...(ثلاثه او خمسة أو سبعة »
همهی مردم [بعد از پيامبر ] مرتد شدند، مگر (سه یا پنج يا هفت نفر). (بنا بر اختلاف منابع)
🔥تمام
🍏درمان:
🍎ظهور امام زمان، منتقم خون پاکان...
@tebbe_eslame
13 جمادی الأولی
1 ـ #شهادت_حضرت_زهرا_سلامالله_علیها
شهادت مظلومانه و جانگداز حضرت امّ الائمة النُّجباء صدیقه کبری فاطمه زهرا علیها السلام در مدینه 75 روز پس از شهادت پیامبر صلّی الله علیه و آله واقع شده است. (1) اقوال دیگر درباره ی شهادت حضرت در سوّم جمادی الثانیه خواهد آمد.
در شب چهاردهم امیر المؤمنین علیه السلام به همراه جمعی قلیل از گلهای سر سبد اصحاب، بدن مطهّر صدیقه کبری علیها السلام را به خاک سپردند.
به سند صحیح از حضرت صادق علیه السلام روایت شده است که حضرت فاطمه علیها السلام، 75 روز بعد از پیامبر صلّی الله علیه و آله زنده بود.
بنا بر مشهور که شهادت آن حضرت در 28 صفر باشد، شهادت حضرت صدیقه علیها السلام در 13 یا 14 یا 15 جمادی الأولی می شود. در این سه روز زیارت آن حضرت مناسب است. (2)
📚 منابع :
1. کافی : ج 1، ص 241، 458، ج 3، ص 228، ج 4، ص 561. و ... .
2. فیض العلام : ص 248. مفاتیح الجنان : اعمال ماه جمادی الأولی.
⌈🌻↝ @fadak_velayat •°⌋
✍️پیامبر اکرم (صلیالله علیه و آله):
🔰زمانی بر مردم بیاید که دین هیچ دینداری سالم نماند؛ مگر آن کس که مانند روباهی که بچههای خود را از دسترس درندگان دور میسازد، قلّه به قلّه و لانه به لانه بگریزد.
⁉️گفتند:آن چه زمانی است؟
❌فرمود: آنگاهکه معیشت، جز با نافرمانی خدا فراهم نگردد و مجرد زیستن، حلال و جایز میشود.
📒 بحرالمعارف، ج ۱، ص ۳۱۵؛ التحصین، ص ۱۳
❤️ #امام_باقر عليه السلام فرمود:
🍃براي زن نزد پروردگارش، هيچ شفيعي کارسازتر از رضايت شوهرش نيست.
📚میزان الحکمه،ح7864
رُوِىَ اَنَّها عليهاالسلام ما زالَتْ بَعْدَ اَبيها صلي الله عليه و آله مُعَصَّبَةَ الرَّأْسِ ناحِلَةَ الْجِسْمِ مُنْهَدَّةَ الرُّكْنِ باكِيَةَ الْعَيْنِ مُحْتَرَقَهَ الْقَلْبِ يُغْشى عَلَيْها ساعَةً بَعْدَ ساعَةٍ
[مناقب ج3:362.]
مورخين گفته اند:
حضرت فاطمه عليهاالسلام پس از پيامبر صلي الله عليه و آله پيوسته سرى بسته از شدت درد و جسمى نحيف و در خود فرو شكسته و چشمى گريان و قلبى سوخته داشت كه ساعت به ساعت از خود مى رفت و بى هوش مى شد.
آنچه موجب شهادت حضرت زهرا عليهاالسلام در سنّ جوانى شد، علاوه بر صدمات جسمى و ظلمى كه به آن حضرت پس از رحلت پدر شد و به خانه او هجوم آوردند و در خانه را سوزاندند و كودك او سقط شد، فشارهاى روحى و غم و غصه هاى جانكاه در فراق پدر و مظلوميّت على عليه السلام بود كه او را از پاى درآورد.