هدایت شده از سیدعلی سجادی
در این گفتار حاج آقای میرباقری به یکی از علل عمیق موضوع اختلال در جامعه که بشدت زمینه ترویج بدحجابی اشاره دارند
هدایت شده از علی اکبر غنی
🔻خیلی مهم است که تشخیص دهیم در هر موقعیتی، خدا از ما چه میخواهد و امتحان اصلی ما چیست؟
🔻 امروز امتحان اصلی جامعۀ ما چیست؟ «زندگی جمعی» به ویژه در عرصۀ اقتصاد!
🔻راهاندازی «تعاونی مصرف» یک پیشنهاد خوب برای شروع کار جمعی اقتصادی است
👈🏼 ضرورت شناخت امتحانات الهی(ج۳)
➖ گاهی ممکن است نجات یک مرغ، مهمتر از نماز باشد و بیتفاوتی به آن موجب عذاب بشود
➖شاید فردی در موقعیتی قرار بگیرد که «توجه به همسایه» تبدیل به امتحان اصلی او بشود
➖امروز امتحان جامعۀ ما در «جهاد اقتصادی» است و باید به اقتصاد مقاومتی برسیم
➖برای مردمیشدن اقتصاد باید مردم باهم فعالیت اقتصادی انجام بدهند؛ مثل مُدل تعاونی
➖فرهنگ تعاون و کارِ جمعی خصوصاً در اقتصاد، باید در جامعۀ ما تقویت بشود
➖هیئتیها و مسجدیها دور هم جمع بشوند، تعاونی تشکیل دهند و کار اقتصادی کنند
👈🏻 ادامه متن را در کانال @Panahian_text ببینید.
👤علیرضا پناهیان
🚩 دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی - ۱۴۰۰.۰۹.۲۷
@Panahian_ir
هدایت شده از بیداری ملت
🔴 حرمت دین، حرمت روحانیت
🔻 دکتر کوشکی نوشت:
🔹 چند روز پیش در شهر قم ۲ خانم بدون روسری در مغازهای شلوغ، مشغول خرید بودند در حالیکه ۳ نفر با لباس روحانیت در همان فروشگاه حضور داشتند و برای رسیدن به صندوق، مشغول تقلا بودند. خانمها از مقابل ۳ روحانی مذکور گذشتند و البته این ۳ عزیز کماکان مشغول تلاش برای حساب کردن خریدشان بودند!
🔹مومنان ساکن قم این روزها به کرات شاهد زنان بیحجاب با آرایشها و لباسهای زننده در بعضی خیابانها و مراکز خرید (حتی در نزدیکی حرم) هستند و البته دو سه سالی است که چنین صحنههایی در قم دیده میشود و هرچه زمان میگذرد این صحنهها افزونتر و "عادیتر" شده است.
🔹 و این در حالیست که تدریس فقه و شریعت در مدارس و حوزههای مختلف و بعضا مجلل قم با حضور هزاران طلبه و روحانی فاضل، با شدت ادامه دارد و صدها مرکز و موسسه پژوهشی مستقر در این شهر، مشغول تحقیق و بررسی درباره ریزهکاریها و ظرافتهای فقه و اصولند!
🔹 آموزش فقه و شریعت برای به کار بستن و عمل کردن است و هنگامی که هزاران نفر در یک شهر مشغول تفقه باشند اما کمتر کسی به فکر تحقق مسلمات فقهی مانند نهی از منکر و حجاب و عفاف باشد نتیجه صحنههایی میشود که این روزها در قم شاهد شیوع و گسترش آن هستیم.
❇️ برخی از روحانیون محترم تصور میکنند اگر آهسته بیایند و بروند و مشغول درس و بحث باشند و کاری به کسی نداشته باشند، کسی هم مزاحم آنها نخواهد شد و میتوانند با فراغ بال به تتبع و غور و تفحص در فروعات و مستحبات ادامه دهند.
غافل از این که حرمت روحانیت بسته به حرمت دین است و اگر خدای ناکرده در جامعهای دین و احکام آن بیحرمت شود دیگر برای روحانیت، حرمت و قداستی باقی نخواهد ماند!
▪️ اگر مانع زیر پا گذاشتن احکام خدا و مسلمات فقهی نشویم فردا نمیتوانیم از لگدمال شدن عمامه علما ممانعت کنیم!
❇️ مطالبه جدی حوزههای علمیه از دولت، عدلیه، ناجا، دستگاههای امنیتی، سپاه، مجلس و رسانهها برای احساس مسئولیت و تحرک مناسب دربرابر گسترش روز افزون مفاسد اجتماعی و تلاش برای برقراری امنیت اجتماعی، حداقل اقدامی است که طلاب و علما و فضلا میتوانند و باید برای دفاع از احکام الهی و حرمت دیانت انجام دهند.
والامر الیهم.
✍️ بیداری ملت
@bidariymelat
هدایت شده از سرباز ولی فقیه
سلام علیکم
آدینه تان بخیر
به نظر می رسد
تشتت نظرات
عدم برنامه ریزی منسجم
عدم تقسیم کار بر اساس برنامه ریزی
عدم نگاه محاسبه گونه نسبت به کار انجام شده، جهت اعتلای کار پیش رو
کارهای موازی در یک زمینه
و بدتر از همه:
(تنقیص نمودن نسبت به کار دیگران)
خصیصه ی برخی دغدغه مندان کار فرهنگی است‼️
متاسفانه سال گذشته هر چه سعی نمودم تا پادویی نمایم و بین گروهها انسجامی حاصل شود و هر گروهی بر اساس هدف متعالیه مشترک، قسمتی از آن برنامه کاری و هدف مشترک را انجام دهد و از
موازی کاری
تخطئه گروههای دیگر
دور شده و هماهنگی و همبستگی و تقسیم کار انجام شود؛ ولی بعضا می گفتند:
دیگر گروهها باید زیر مجموعه ما شوند!!.
و الی آخر موارد دیگر
☝️همچنین قرارگاه قوی و مقتدر با مدیریت کلان و برنامه کوتاه مدت، میان مدت و دراز مدت، نسبت به همه ی فعالین در عرصه فرهنگی می طلبد...
والله العالم
طلبه.سلطان زاده
هدایت شده از رئیسی
سلام علیکم خدمت برادر عزیز و بزرگوار
به نظرم اگر هرکسی منتظر دیگری باشد تا بیاید و یکدست شویم این شاید درست نباشد.
همین الآن برخی از فعالان فرهنگی اجتماعی قم جلوی برخی مفاسد را بصورت جدی گرفته اند و حتی برخی مسئولین را به حرکت در آورده اند نمونه اش گروه مطالبه گری طور سینا.
که در برخی جلسات با مسئولین برخی گروههای دیگر را هم با خودشان همراه می برند که یکی از رموز موفقیتشان شاید همین باشد.
فرصت نیست و الا بیان می کردم که جلوی چه مفاسدی را این گروه در قم گرفته است و حتی در سطح کشوری نیز کار کرده اند.
هدایت شده از 🇵🇸 مطالبه تلفنی 🇮🇷
✅خبری خوش از قزوین👇👇
هفته گذشته همایشی درسالن سردار شهید سلیمانی سازمان تبلیغات برگزار شد که تعجب همگان را برانگیخت .بنیاد عفاف و حجاب مجری این همایش بود و دعوت شدگان آرایشگران استان قزوین .نزدیک به 200نفر از آرایشگران با علاقه و تعجب ازنیم ساعت قبل از آغاز همایش یعنی ساعت 8صبح در سالن سازمان تبلیغات حاضر بودند و با هیجان خاصی از برنامه همایش سوال می کردند . خیلی از فعالان فرهنگی و دغدغه مندان به خصوص در حوزه عفاف و حجاب هم از برگزاری این همایش تعجب کرده وهم استقبال نمودند. اینکه یک نهاد مذهبی همچون بنیاد عفاف و حجاب همایشی برای صنفی که تقریبا اکثر آنها تمایل به رعایت موازین شرعی در پوشش ندارند کاری نو و ایده ای جالب بود . آرایشگران استان قزوین که به قشر خاکستری جامعه معروف هستند همشهریان و دوستان و خانواده های ما را تشکیل می دهند.علل بسیاری از آسیب های فرهنگی این قشر برگرفته از جهل این دوستان بوده . انتخاب یک سخنران خبره و،روانشناس و مشاور خانواده مانند آقای عزیزی باعث شد بسیاری از آسیبها و مشکلات بدحجابی و بدپوششی نه از زبان مذهب بلکه از زبان علم روانشناسی به مخاطبان ارائه داده شود .آنها نیز بادقت و تامل به سخنان گوش می کرد
جالب تر اینکه سخنان دکتر عزیزی را نیز تایید می کردند علاوه بر دکتر عزیز حجت الاسلام والمسلمین حیدری رئیس شورای حل اختلاف هم مباحث حقوقی این صنف را بیان کرد خانم صفی خانی استاد حوزه مباحث فقهی و دوام از پزشکان شهید بلندیان آسیبهای جسمی که آرایش های نوظهور برای مصرف کننده خود خواهد داشت را بیان نمودند .
اتفاقی که هفته گذشته رخ داد نشان داد که می شود با این قشر نیز ارتباط برقرار کرد و آنچه را که نیاز اوست با زبانی که مورد قبول اوست به اوارائه داد .
در این همایش نیز از 6نفر از آرایشگران متعهد استان نیز تقدیر به عمل آمد.
در پایان بعداز نزدیک به 4ونیم ساعت برنامه ارایشگرهای عزیز خوشحال سالن را ترک کردند و خواستار ادامه دار بودن این همایش و برنامه ها شدند .
✅ کانال #مطالبه_تلفنی در سروش، ایتا و بله
@phonemotalebe
⭕️ نظر امام خامنهای درباره حجاب اجباری
⚠️آن چیزی که من را حساس میکند این است که از دهان یک گروهی از خواص، مسئلهی «حجاب اجباری» مطرح میشود
⛔️ اینکه ۴دختر فریب بخورند و روسری را بردارند، مسئلهی حقیری است!
🔻رهبرانقلاب: پولهای زیادی خرج میکنند، فعالیت زیادی میکنند، صدها رسانه را به کار میگیرند تا بتوانند به طُرق مختلف روی هویت مستقل زن مسلمان اثرگذاری کنند.
🔹اینهمه خرج و زحمت و فکر پشت سر این کار است اما #تلاششان_عقیم_است. نتیجهی کارشان این است که چهار تا دختر در گوشهکنار فریب بخورند یا انگیزههای گوناگون پیدا کنند که روسری را بردارند که یعنی مثلاً ما چه شدیم.
همهی آن تلاش نتیجهاش خلاصه میشود در این مسئلهی کوچکِ حقیر. تا اینجا مسئلهای نیست.
🔹آن چیزی که من را حساس میکند این است که میبینید از دهان یک گروهی از خواص، مسئلهی «حجاب اجباری» مطرح میشود.
🔹این معنایش این است که یک عدهای -انشاءاللّه نادانسته- همان خطی را دنبال میکنند که دشمن نتوانسته با آنهمه خرج آن را به نتیجه برساند. روزنامهنگار و روشنفکر و آخوند [هم] در آنها هستند.
🔹[میگویند] اینکه امام(ره) فرمودند «زنها باحجاب باشند»، همهی زنها را نگفتند! حرف بیخود، ما آنوقت بودیم، ما خبر داریم.
امام(ره) در مقابل یک منکر واضحی که به وسیلهی پهلوی و دنبالههای پهلوی [رایج شده بود] مثل کوه، محکم ایستادند.
🔹حالا آقا میگوید این گناه که از غیبت بزرگتر نیست، چرا شما برای غیبت کسی را تعقیب نمیکنید! انسان اینجا از عدم تشخیص رنج میبرد.
🔹ما که نگفتیم اگر کسی در خانه روسریاش را مقابل نامحرم برداشت تعقیب میکنیم. آن کاری که در ملأ انجام میشود یک کار اجتماعی و تعلیم عمومی است و برای حکومتی که با نام اسلام آمده، تکلیف ایجاد میکند. حرام، کوچک و بزرگ ندارد.
🔹حالا کسی در خلوت یک کار غلطی میکند، آن بین خود او و خداست؛ اما آنچه در مقابل چشم مردم است، حکومت اسلامی -مثل حکومت پیامبر و حکومت امیرالمؤمنین- وظیفه دارد در مقابل آن بایستد.
🔹این منطق که میگوید اجازه دهید مردم خودشان انتخاب کنند، خب برای شرابفروشی هم هست. این حرف را در مقابل همهی گناهان بزرگ اجتماعی میتوان گفت؛ این حرف شد؟
🔺شارع مقدس بر حکومت اسلامی تکلیف کرده که مانع از رواج حرام الهی در جامعه بشود. حکومت اسلامی موظف است مقابل حرام و گناه بایستد.
🗓 ۹۶/۱۲/۱
#حجاب_امر_الهی
11.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روی پلکان هواپیما دخترک روسریش افتاد و ادامه ماجرا
هدایت شده از مدیون شهیدانم🇮🇷 از صدر تاکنون
سلام لطفا مطالعه بفرمائید وانتشاربدین.
شاید ۲۰ سال پیش کسی به مخیلهاش هم نمی رسید روزی در خیابانهای شهر، دخترانی را مشاهده کند که آن سالها مردم شاید آنها را در سالن های عروسی هم نمی دیدند... دخترانی بزک کرده با موهای پف کرده و بیرون ریخته و مانتوهایی کوتاه و تنگ و جلوباز و شلوارهایی تنگتر! این روند ۲۰ سال طول کشید تا به اینجا رسید. استعمار و استکبار صبر و حوصله زیادی دارد، بر عکس بسیاری از ماها
⬅️اولین کار، گرفتن چادر بود از زنان ما... گفتند چادر حجاب برتر است و میشود برتر نبود! بین خوب و خوب تر، خوب را هم انتخاب کنی به جایی بر نمیخورد .میشود مانتوی گشاد و مقنعه بزرگ پوشید و با حجاب بود(برگرفته از سخنان هاشمی رفسنجانی در نمازجمعه تهران )... حرف قابل قبولی بود؛ کسی نمیتواست به این حرف اعتراض کند، حتی اهالی مذهب
⬅️ گام دوم، گرفتن مقنعه بود... میشود روسری بزرگ سر کرد! هم تنوّع دارد هم حجاب است. یادم می آید روسریهایی بود با ضلع بیشتر از یک متر که تا کمر خانمها هم میرسید... خوب البته روسری مثل مقنعه نبود گاهی مو بیرون میزد
⬅️ در فیلمهای سینمایی هی مدل گذاشتن، زن های هنرپیشه مدل شدن و به تبع آن دختران جوان هم از آن ها یاد میگرفتند
⬅️چشم های ما متوجّه این آب رفتن نمی شد و آنقدر کم کم این کار را کردند که چشم ما عادت میکرد...
⬅️ مانند بچهای که جلوی چشم پدر و مادرش بزرگ میشود و قد میکشد و والدینش حس نمیکنند اما دیگران که کمتر او را میبینند و چشمانشان عادت نکرده، متوجه رشد هفتگی او میشوند... ما عادت کردیم به روسریهایی که هر روز آب میرفت و تبدیل شد به نواری باریک و بعضا توری... مانتوهایی که شاید بهتر باشد بلوز و پیراهن راحت نامیدشان تا مانتو...
⬅️ به هر حال کم کم کار به این جا کشید و مدام گفتند بیحجابی معضل فرهنگی است، برای حل آن باید کار فرهنگی کرد... سال ها گذشت و لباس ها آب رفت و کار فرهنگی در زمینه عفت و حجاب مشاهده نشد. برعکسش، فراوان کارهای ضد فرهنگ در کوبیدن حجاب و عفت و حیا و غیرت در فیلمهای سینمایی و مجلات و برنامههای عمومی یافت میشد...
⬅️ حالا هم که مد پوشش خانمها تغییر کرده، پوشیدن ساق شلواری (ساپورت) به جای شلوار... یعنی دیگر شلوار جین تنگ هم نه! ساق شلواری! و بدون تردید در یکی دو سال آینده این کنار می رود و برخی را ..........
⬅️ یعنی پس از آنکه چادر، مقنعه، مانتو و روسری از زنان گرفته شد، حالا رفتهاند سراغ شلوار! چشمهای ما هنوز عادت نکردهاند... اگر به این هم عادت کنیم سرنوشت چادر و مانتو و روسری در انتظار این ساپورت هم هست... خدایی نکرده اینها هم روز به روز نازکتر و کوتاهتر میشود و ما عادت میکنیم.... آن وقت... نمیدانم بعدش سراغ چه خواهند رفت...
🌺 حیرت آور است !!
👈همه ی جهان حجاب دارد:
1_کره زمین دارای پوشش است...
2_ میوه های تر وتازه دارای پوشش است...
3_ شمشیر نیز داخل غلافش حفظ میشود...
4_ قلم بدون پوشش جوهرش خشک میشود و فایده اش از بین میرود و زیر پا انداخته میشود برای اینکه پوشش آن از بین رفته
5_ سیب هم اگر پوسته اش گرفته شود و رها شود فاسد میشود...
و......
در تعجبم از مردی که ماشینش را از ترس خط و خش افتادن چادر می پوشاند؛
اما دختر یا همسر و یا خواهر خود را بدون پوشش یا پوشش ناقص رها میکند!!!
🔴بانو!
این چادر تا برسد بدست تو
هم از کوچه های مدینه گذشته
هم از کربلا
هم از بازار شام...!
چادرت را در آغوش بگیر و بگو برایت روضه بخواند
همه را از نزدیک دیده است...
السلام علیک یا فاطمه الزهرا (سلام الله علیها )
شاید غیرت ازدست رفته تکانی بخورد.
امر به معروف و نهی از منکر را جدی بگیرید
ابتدا از خانواده . بعد اقوام و خویشان . بعد هم محله ها و همکاران و سپس به جهاد مقدس خویش ادامه دهید