هدایت شده از رهـــروانــ🇮🇷ــ و✌️یــت
🔰مردم دنبال یک مدیر قوی و کارآمد هستند که مشکلات را حل کند
👈🏻 مسئله اصلی مردم بیکاری و معیشت و مافیای واردات است، نه فضای مجازی و سیاست خارجی
🔻 حضرت آیت الله خامنهای، امروز در ارتباط تصویری با نمایندگان مجلس شورای اسلامی: درمورد مسئلهی مشارکت که بعضی نگرانند که مشارکت کم خواهد شد؛ بنده به نظرم اینجور میرسد که عامهی مردم، عموم مردم دنبال اسم این و آن نیستند، عامهی مردم دنبال اینند که ببینند چه کسی دارای یک مدیریتی است، دارای یک قوّت عملی است، یا دارای قوّت ارادهای است، دارای یک کارآمدیای است که میتواند مشکلات کشور را از میان بردارد؛ دنبال اینند.
🔹 اینکه حالا چه کسی با چه نامی، با چه عنوانی، از چه جناحی وارد میدان بشود، برای عموم مردم این چیزها مطرح نیست؛ اگر نامزدهایی که امروز در صحنهاند بتوانند به مردم نشان بدهند و بیان کنند که دارای این کارآمدی هستند، مردم پای صندوقها هم، میروند مشارکت بالایی هم خواهد بود انشاءالله.
🔺 مسئله اصلی مردم فضای مجازی و سیاست خارجی و ارتباط با این دولت و آن دولت نیست، مسئلهی اصلی مردم چیزهای دیگر است؛ مسئلهی اصلی مردم بیکاری جوانها است، مسئلهی اصلی مردم معیشت طبقات ضعیف جامعه است، مسئلهی اصلی مردم مافیای وارداتی است که کمر تولید داخلی را میشکند، مسئلهی اصلی مردم سیاستهای غلطی است که فلان جوان مبتکر را که میتواند کار انجام بدهد مأیوس میکند. ۱۴۰۰/۰۳/۰۶
#بسته_خبری | #انتخاب_درست_کار_درست
هدایت شده از رهـــروانــ🇮🇷ــ و✌️یــت
[Forwarded from چله انقلابی]
*⚡️مراقب باشیم⚡️*
*تازه اول ماجراست ...*
💥 مراقب باشیم ، توطئه ای در راه است ...
اتفاقات اصلی انتخابات ریاست جمهوری هنوز شروع نشده است و برخی بیخود رئیسی را از قبل برنده میدانند ، در حالی که غربگرایان برخلاف آنچه وانمود می کنند برای مناظرات برنامه مفصلی تدارک دیده اند ...
💥 اگر سال ۹۲ را به یاد بیاوریم، تمامی افراد مطرح از جبهه اصلاحات و دوم خرداد و ... از جمله هاشمی رفسنجانی ، توسط شورای نگهبان رد صلاحیت شدند و اصلاح طلبان جیغ بنفش کشیدند که ما هیچ کاندیدایی نداریم و انتخابات را مصادره کرده اند ...
💥 در ادامه به صورت پنهانی همه ی آنها در پشت سر حسن روحانی متحد شدند و با کمک سرشبکه های خارجی و رسانه های متحد غربی شان، حسن روحانی را که تا آنروز هیچ طرفداری نداشت و هیچکس ارزشی برای او قایل نبود با کمال ناباوری رئیس جمهور کردند...
💥 این در حالی بود که از جبهه انقلاب حداقل ۵ کاندیدای مطرح از قبیل قالیباف، جلیلی، رضایی، حداد عادل و ولایتی حضور داشتند و همه پیروزی جبهه انقلاب به خصوص آقای قالیباف را قبل از مناظرات قطعی می دیدند...
*و اما این دوره :*
💥تقریبا همه ی اصلاح طلب ها یقین داشتند که جهانگیری و پزشکیان و تاجزاده و ... رد صلاحیت می شوند و جیغ بنفشی که اکنون سر می دهند، فریبی بیش نیست.
💥 در اینکه اصلاح طلبان در این دوره کاندید قدرتمندی ندارد شکی نیست ولی بدیهی است که جهانگیری و لاریجانی هم مد نظر شورای اصلاحات نبوده، زیرا جهانگیری که اصلا سبد رای ندارد و آنها لاریجانی را هم اصلاح طلب نمیدانند...
💥 در جلسه ی خصوصی که هفته گذشته سران اصلاحات تشکیل دادند ، آقای عطریانفر که تئورسین اصلی جریان اصلاحات است گفت: "ما کاندیدای مورد حمایت مان را بعد از اعلام صلاحیت ها توسط شورای نگهبان تعیین می کنیم تا فعلا تخریب نشود و هر کسی را که ما بخواهیم می توانیم با اتحاد داخلی و کمک رسانه های خارجی و سلبریتی ها رئیس جمهور کنیم!! همانطور که سال ۹۲ روحانی را که هیچ محبوبیتی نداشت رئیس جمهور کردیم ... "
💥 بله، جبهه اصلاحات اکنون در کمال پنهان کاری و ناباوری در حال تعیین گزینه نهایی هستند تا سناریوی سال ۹۲ را تکرار کنند ... و ما قبل از مناظرات دچار غرور پیروزی شده ایم ... در حالی که مناظرات و تخریب ها هنوز شروع نشده است ...
*آن فرد کیست؟*
💥 یکی از سر حلقه ای امنیتی اصلاحات فرد مورد نظر را لو داد و او کسی جز آقای "همتی" رییس بانک مرکزی دولت روحانی نیست .
💥 آقای آشنا که امنیتی ترین فرد دولت روحانی است در روز اعلام صلاحیت ها در توئیتی نوشت:
" همتی، و ما ادراک ما همتی... "
یعنی شما چه میدانید همتی کیست و ما با او چه برنامه ای داریم ...
💥 بله ، آنها میخواهند همتی را که دارای رزومه اقتصادی قوی میدانند مانند روحانی در سال ۹۲ برای مردم بزک کنند. جالب اینکه شورای اصلاحات نیز همتی را سه هفته قبل تایید کرده است...
💥 رقابت تازه در حال شروع است و جبهه انقلاب در حال فریب خوردن است... یادمان باشد اگر از هم اکنون از کاندیدای شاخص جبهه انقلاب یعنی آقای "رئیسی" حمایت نکنیم و غافل بمانیم، ممکن است آقای رئیسی نیز در کمال ناباوری به سرنوشت آقای قالیباف در سال ۹۲ دچار شوند ...
*فریب غربگرایان را نخوریم و از قبل دچار غرور پیروزی نشویم...*
✨نشر حداکثری✨
https://eitaa.com/joinchat/3291545719C226727717d
https://eitaa.com/rahrovanevelayat2
هدایت شده از رهـــروانــ🇮🇷ــ و✌️یــت
✅ گزارش رویترز از نتایج تائید صلاحیت ها:
✳️ شورای نگهبان به 7 نفر از 40 نفر افراد مشهور ثبت نام کننده در انتخابات ریاست جمهوری احراز صلاحیت داد.
در این بین مهم ترین فرد احراز شده
♦️ابراهیم رئیسی روحانی تند رو هم پیمان با رهبر عالی ایران آیت الله خامنه ای♦️ است.
از مهم ترین افراد تایید نشده می توان به
♦️علی لاریجانی محافظه کار میانه رو، اسحاق جهانگیری معاون اول دولت روحانی و احمدی نژاد رئیس جمهور پوپولیست و پیشین ایران♦️ می باشد.
🔶 روحانی امروز گفته عدم تایید بعضی افراد تهدیدی بر مشارکت مردم و رقابت منصفانه می باشد.🔶
#انتخابات_1400
#ایران_قوی
#ما_همه_اثر_گذاریم
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
رویت ( دیدبانی برای همه )👇👇
🆔 @Rouyatt
https://eitaa.com/rahrovanevelayat2
هدایت شده از عصرتبیین عصررسانه
🔎دوقطبی متفاوتی که رهبرانقلاب خاتمه داد
🔸موج ماجرای احرازصلاحیت ها در این دوره از انتخابات ریاست جمهوری طعم جدیدی داشت. مطابق قانون و روال همیشگی، عده ای که پرونده های مفتوح داشتند یا مسائلی خلاف شرایط ریاست جمهوری به پرونده شان اضافه شده بود یا بالاخره در فاکتورهای کاندیداتوری، شرایط کامل احرازصلاحیت را دارا نبودند، از قطار رقابت پیاده شدند. امری که در همه جای دنیا معمول بوده و جهت برقراری یک #رقابت_امن و #دمکراسی_سالم، بدیهی و ضروری است.
🔸اما آنچه که به عنوان موج جدید و دوقطبی متفاوت جلوه کرد، موافقین و مخالفینی بود که در باب تصمیم شورای نگهبان رقم خود. موضوع دوقطبی هم این بود که با ردصلاحیت های برخی از رقیبان، #آمار_مشارکت و انگیزه شرکت پایین خواهد آمد.
🔸در حقیقت، غیر از اپوزیسیون همیشه معترض و البته علیزاده ها و داناها و نادان های آنطرف آب و اینطرف آب، بدنه انقلابی نیز دچار یک #دوقطبی و تردید و ترس شده بود. موضوع دوقطبی هم مصلحتی بود که از نظر مخالفین نظر شورای نگهبان، به عنوان اولویت مشارکت بر قانون تعبیر میشد.
1⃣سوال جدی این بود که عمل به مرّقانون در #اولویت است یا مشارکت بیشتر و فضای رقابتی تر. این صورت مساله بقدری تعمیق یافته بود که آیت الله رئیسی نیز احساس مسئولیت کرده بود و به رایزنی با مسئولین شورای نگهبان و... جهت حضور یکی دونفر از ردصلاحیت شدگان همت گماشت.
2⃣فضای ملتهبی بود و بچه های انقلاب بیش از خارج نشینان و ضدانقلاب، دچار تردید و تشویش و #تعارض_شناختی شده بودند.
عده ای جهت دچار نشدن در تله "تایید شورا یعنی شراکت در مفاسد مبتلابه در امر اجرا" و البته عمل به مرّقانون، جانب شورای نگهبانرا گرفته بودند و عده ای نیز مشارکترا اصل قرار داده و به فرمایش حضرت آقا و فرار از طعنه های رقیب و بیگانه، علیه شورای نگهبان موضع گیری های سفت و سختی اتخاذ کرده بودند.
3⃣امروز که حضرت آقا در دیدار ویدئوکنفرانسی با نمایندگان مجلس، ضمن حمایت و #تایید_عملکرد/شورای_نگهبان در انجام وظیفه، علیه هرج و مرج ها و حاشیه های انتخاباتی موضع جدی گرفتند، عمق تئوریک دیدگاه ایشان در باب انتخابات، کاملا شفاف شد.
4⃣همان شخصیتی که مشارکت را در انتخابات، بر انتخاب صالح یا اصلح، ارجح میدانست، #عمل_به_قانون را در احراز صلاحیتها در اولویت قرار داد و اعلام کرد که حتی دمکراسی و مردم سالاری نیز باید در چارچوب درست و قانونی صورت بگیرد.
5⃣شکستن دوقطبی مشارکت_قانون از نگاه ایشان بدین گونه رقم خورد که اولا مشارکت را دائرمدار شخص و جناح ندانستند و #دلیل_اصلی_حضور و مشارکت را مدیران قوی و برنامه کارآمد معرفی کردند. ثانیا هرگونه ساختارشکنی برای دیده شدن را تقبیح نمودند که نوعی تایید و تقویت ساختار و قانون انتخابات به شمار می آید.
6⃣در حقیقت از نگاه مقام معظم رهبری، دوقطبی های کاذب و #هیجان_های_استادیومی برای انتخابات چندان امر مهمی نیست و حتی چهارسال پیش صریحا در توضیح نصیحت به احمدی نژاد برای نیامدن به عرصه انتخابات، فرمودند که دوقطبی های هیجانی برای کشور مضر است.
7⃣در دیدگاه ایشان طی دوره های متمادی انتخاباتی، آنچه که در اولویت قرار داشته و حاکم بر سایر اصول و قواعد و مصالح مدنظر قرار دارد، عمل به قانون است.
عنصر قانون در یک نگاه تحلیلی، #عامل_بقای_مردم_سالاری و ایمن ساز دمکراسی از هرگونه تحریف و ابتذال و دلسردی است. اگر قانون در یک جامعه محترم باشد، آزادی و امنیت و عدالت، زمینه بیشتری برای ظهور و بروز خواهند داشت.
8⃣اساسا هرگونه شل شدن و ضعف در ساحت قانون، حتی مشارکت را به مرور دچار استهلاک خواهد نمود و دلیل آن هم سوءاستفاده ها و ناکارآمدی های اعتمادسوزی است که نسبت میان مردم و حاکمیت را دچار #شکاف_های_جدی خواهد کرد.
9⃣هرگاه قانون به نفع مصالح دیگر شل شده و به استثناءِاکثر مبتلا شود، نتیجه ای جز تسامح بی ضابطه نخواهد داشت. به اصطلاح می توان گفت که پلورالیسمِ ناشی از شل شدگی و وارفتگی قانون، در بلندمدت به نارضایتی های مدنی و #آنارشیسم_اجتماعی و سیاسی خواهد انجامید.
🔟رهبرمعظم انقلاب در بیانات امروزشان با تیزهوشی نشان دادند که حتی دمکراسی هم ذیل یک قانون محترم و مدیران کارآمد، امکان بقا و پایداری خواهد داشت و این سبک فصلالخطابی، ممکن نیست جز با یک نگاه نافذ و راهبردی که الحمدلله در رهبرمعظم انقلاب، شاهد بودیم و هستیم.
✍علیرضامحمدلو
🆔@andisheengelabi
هدایت شده از خبرگزاری بسیج آذربایجان شرقی
#بستان_آباد
#حوزه_شهید_مطهری
توزیع بسته های غذایی در احسان خواهر بسیجی فاطمه ناصری از پایگاه مقاومت ام ائمه در یکی از محرومترین روستاهای شهرستان
♨️@basijnewsir_azsh31
🆔1️⃣@basijnews_azsh
🆔2️⃣@admin_azsh
هدایت شده از عصرتبیین عصررسانه
ضرورت سوادرسانه ای در مواجهه با کلیشه ای بنام "کاهش مشارکت"
🔻اریک ژیویان روانپزشک و مدیر پروژههای ارتباطی دانشگاه هاروارد معتقد است، همهی انسانها نیاز دارند در ذهن خود #طرحوارهها و تصاویری را نسبت به اشیاء، افراد و حتی موقعیتهای جغرافیایی گوناگون ترسیم کنند، این کار کمک میکند تا افراد احساس کنند در زمینههای مختلف قابلیت سخنرانی و نظر دهی دارند و جهان اطراف خود را بهخوبی میشناسند.
🔸 با توجه به آنکه عمده اطلاعات لازم برای خلق این طرحها و تصاویر در هر فرد از طریق رسانهها به دست میآید، بنابراین طبیعی است که ذهن ما مرتب در دام کلیشههای رسانهها بیفتد.
🔸در فرآیند #کلیشه_سازی، رسانه ها با تکرار تصاویری در ذهن مخاطب به دیدگاه او در برابر موضوعات شکل می دهند و عملا بر روی قضاوت و تصمیمات وی اثر می گذارند. در واقع با تکرار یک واژه آن را به #کلیدواژه تبدیل کرده و نسبت به یک موضوع، شخص یا جریان، انگاره ای را تعمیق می بخشد.
🔸شاید بتوان اسمش را #فرایند_تولید_باور در رسانه هم نام نهاد. چرا که وقتی یک گزاره، از فاز عادی یک گزاره خنثی، با تکنیک تکرار حرفه ای و در بازه های زمانی مختلف و از طریق تریبون های متفاوت و چه بسا در مدیوم های متنوعی بازنشر و مرور می شود، بدلیل فاصله گرفتن از سایر عبارات و واژه ها، برجسته سازی در ذهن شکل می یابد.
🔸این برجسته سازی بدلیل مقاومت ذهنی پایین در عموم مردم و نداشتن سوادرسانه ای و تحلیل سیاسی در نقد یا دفع آن موضوع برساخته، به تدریج تعمیق یافته و تبدیل به یک طرحواره یا سنگ بنا و به اصطلاح مبنای فکری شده و رفتار یک شخص یا جامعه را رقم می زند که در رسانه به آن #فرایند_کلیشه_سازی نام مینهند.
🔻اگر به تناسب حال، این تکنیک را بررسی کنیم باید گفت که اصل انتخابات، میدان حاصلخیزی است تا دوست و دشمن از آن بهره برداری کنند.
🔹استفاده دوستان که معلوم است و اما چه مزیتی برای بیگانه دارد؟ سیاهنمایی، القای بحران های مصنوعی، القای ناکارآمدی، مخدوش کردن فراروایت های نظام و ایجاد بی اعتمادی و شکاف میان مردم و حکومت، تضعیف انسجام اجتماعی، #بی_اعتبار_کردن_قانون، به چالش کشیدن اخلاق و...همگی دستاورد فضای رسانه زده و هیجان محور ایام انتخابات است.
🔹با توجه به آنچه که گفته شد، یکی از محورهای جنگ روانی که از #رصد اخبار شبکه های معاند بدست می آید، کلیشه سازی در باب #مشارکت_پایین در انتخابات است. این گزاره که "مردم در انتخابات شرکت نخواهند کرد" هرچند حاکی از حقایقی عیان در معیشت و اقتصاد مردم است، اما تمام واقعیت این نیست.
🔹اینکه مردم برای تغییر وضعیت از صندوق رای قهر خواهند کرد، یا مثلا چون فلان شخص یا جناح، نفرات اصلی شان ردصلاحیت شده، پس شور انتخاباتی کم خواهد شد و مشارکت دستخوش کاهش جدی خواهد بود، از گزاره هایی است که تکنیک های #مغالطه، #تکرار و #برجسته سازی را ترکیب کرده و با موج سازی رسانه ای و در بستر یک ضعف اقتصادی مشهود و غیرقابل انکار، تلازمی بی ربط و کلیشه ای را تولید می کند.
🔎حضرت آقا در دیدار اخیر خود با نمایندگان مجلس، این کلیشه دست ساز خارجی مشارکت پایین را به نقد کشیدند و فرمودند: "من معتقدم میزان مشارکت مردم ارتباطی با این اسم یا آن اسم ندارد بلکه مردم بهدنبال فردی هستند که دارای مدیریت و اراده قوی و کارآمدی بالا برای حل مشکلات کشور باشد و برای مردم هم مهم نیست که این فرد چه عنوانی دارد و یا از چه جناحی است، البته شاید این موضوع برای گروههای سیاسی مهم باشد ولی برای عامه اینگونه نیست. مهم این است که نامزدها مردم را #اقناع کنند که مشکلات جامعه را می شناسند، مدیر و مدبر و با صداقت هستند و توانایی اداره کشور را دارند. در این صورت به لطف خدا مردم با مشارکت بالا در پای صندوق های رأی حاضر خواهند شد".
✔️پس مراقب باشیم در #دام_کلیشه_های_رسانه ای عمل نکنیم و با تعابیر احساسی و نادقیق و تحلیل های ناقص از وضعیت اجتماعی_سیاسی کشور، به دستپخت رسانه های بیگانه در بستر ضعف ها و کاتالیزورهای داخلی ضریب اضافی در اذهان عمومی نبخشیده و روایت آلوده به تحریف و تضعیف در باب مشارکت را به ذهنیت اجتماعی پمپاژ نکنیم.
✍علیرضامحمدلو
🆔@andisheengelabi
هدایت شده از رویت
23.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💯مدح زیبای ♥️امام زمان علیه السلام ♥️به زبان ترکی👌
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
رویت ( دیدبانی برای همه )👇👇
🆔 @Rouyatt
هدایت شده از رهـــروانــ🇮🇷ــ و✌️یــت
انتخاب.ppt
8.29M
🇮🇷🌸
🍀
✅ #پرده_نگار |
🌀 بایدها و نبایدهای انتخاباتی از منظر مقام معظم رهبری
🍃🌻🍃
✍️ حجتالاسلام والمسلمین محمدی شاهرودی
#روشنگری
#انتخابات
#ثامن
🇮🇷 @rahrovanevelayat2
هدایت شده از رهـــروانــ🇮🇷ــ و✌️یــت
❇️آیا آمریکا به پیش شرطها تن داده است؟
✨منابع خبری و مذاکره کنندگانی که اخیرا در نشست برجامی وین حضور داشتند، از پیشرفت جدی و چشمگیر در مذاکرات و هموار شدن مسیر رسیدن به توافق نهایی خبر می دهند. حتی "میخائیل اولیانوف" نماینده روسیه در مذاکرات وین تاکید کرده است که توافق نهایی برای احیای برجام، در هفته آینده( که قرار است دور جدید مذاکرات در وین برگزار شود)، دست یافتنی خواهد بود. در این میان، نکاتی وجود دارد که نمی توان به سادگی از کنار آنها گذشت:
نخست اینکه سنجش "موفقیت" یا " عدم موفقیت" مذاکرات وین، تابعی از تحقق اهداف جمهوری اسلامی ایران در این مذاکرات می باشد. این اهداف به صورت خلاصه عبارتند از : رفع تمامی تحریمهای مغایر با برجام، اراده تضمین از سوی طرف آمریکایی و اروپایی در خصوص حفظ توافق هسته ای در آینده، راستی آزمایی بازگشت آمریکا به برجام توسط جمهوری اسلامی ایران، جلوگیری از زیاده خواهی های آژانس خصوصا در حوزه دسترسی ها، بازتنظیم و جایگزینی سانتریفیوژ های نیروگاه نطنز پس از اقدام خرابکارانه اخیر رژیم صهیونیستی.
سوال اصلی اینجاست که آیا بر سر این پنج موضوع، تفاهم لازم در مذاکرات وین به دست آمده است؟ تاکنون بارها اعلام شده است که در این معادله، ما با " دو طرف خطاکار" مواجه نیستیم و آنچه جمهوری اسلامی ایران به عنوان "پیش شرط برای آمریکا" جهت بازگشت واقعی به برجام در نظر گرفته است، معلول "کارشکنی اولیه و رسمی دولت آمریکا" در خروج از برجام می باشد. نظام بین الملل تصدیق می کند که در زمان خروج یکجانبه دولت قبلی آمریکا( دولت ترامپ) از توافق هسته ای، ایران به کلیه تعهدات برجامی خود پایبند بوده و حتی پس از آن نیز تا یکسال، تعهدات خود را در ذیل این توافق حفظ کرد. بنابراین، درخواست "تضمین" و " راستی آزمایی" در خصوص بازگشت آمریکا به برجام، کاملا منطقی و بر اساس عملکرد این کشور در خروج از توافق هسته ای صورت گرفته است.
در هر حال، تا زمانی که دولت آمریکا و تروییکای اروپایی، نتوانند در قبال 5 خواسته و نقطه اختلافی ، تصمیم نهایی و دقیق خود را اتخاذ کنند، ادعای احیای برجام کاملا نادرست و بر اساس نوع قضاوت احساسی بوده و ارزشی به لحاظ حقوقی و فنی ندارد.
🇮🇷 @rahrovanevelayat2