هدایت شده از رهـــروانــ🇮🇷ــ و✌️یــت
hedayat6_sal1400.pdf
491.3K
🇮🇷🌸
🍀
🔰 نشريه الکترونيکي هدايت/ شماره (۶)
✅ موضوع: شورای نگهبان و احراز صلاحیت نامزدهای انتخابات۱۴۰۰
🍃🌻🍃
#روشنگری
#انتخابات
#ثامن
🇮🇷 @rahrovanevelayat2
هدایت شده از رهـــروانــ🇮🇷ــ و✌️یــت
🇮🇷🌸
🍀
❌ اطلاعیه❌
🎥 پخش زندهٔ نشست سیاسی
✅ سخنران: دکتر سعد الله زارعی "استاد علوم سیاسی و کارشناس مسائل بین الملل "
🍃🌻🍃
💫 موضوع: آیا مذاکرات در دستور کار دولت جوان انقلابی قرار دارد؟
⏰ امروز- یکشنبه- ۹ خرداد ماه ۱۴۰۰- ساعت ۲۱
💠 آدرس ورود به جلسه:👇👇👇
❌ برای ورود لینک زیر را کپی کرده و در مرورگر کروم جایگذاری نمایید و بعد از باز شدن، گزینه میهمان را انتخاب کنید.
https://www.skyroom.online/ch/neyrizd1/roshangari
🇮🇷 @rahrovanevelayat2
هدایت شده از رهـــروانــ🇮🇷ــ و✌️یــت
🇮🇷🌸
🍀
✅ #صرفا_جهت_اطلاع
🍃🌻🍃
✍️ دکتر مجتبی زارعی:
💢 آرزوی آمریکا-اروپا، منافقین و سلطنت طلبان رآی ندادن ایرانیان در انتخابات است قصد دارند اگر مشارکت کم بود با سازماندهی مزدوران خود کشور را بسوی خشونت، ترور و جنگ داخلی ببرند اما جشن گسترده پسا انتخابات سوری ها بعد از ۱۰سال جنگ و کشتار نشان داد که انتخابات یعنی امنیت و صلح پایدار.
#روشنگری
#انتخابات۱۴۰۰
#ثامن
🇮🇷 @rahrovanevelayat2
هدایت شده از رهـــروانــ🇮🇷ــ و✌️یــت
❇️ مذاكره برجامي در وين، تفاهم نامه نفتي در تهران
🔶همزمان با مذاكرات برجامي در وين، وزارت نفت قرار است امروز تفاهم نامه مطالعات توسعه ميدان نفتي آزادگان را با پنج شركت داخلي امضا كند؛ ميداني كه از ژاپني ها تا چيني ها، پيش از اين در آن حاضر بودند و يكي از بزرگترين ميادين نفتي ايران است. اين تفاهم نامه وقتي به قرارداد تبديل می شود كه مطالعاتش به تاييد شوراي عالي مخازن برسد. قرارداد آن از نوع IPC خواهد بود و براي افزايش توليد بيش از ٢٠٠ هزار بشكه برنامه ريزي شده است. فاز يك ميدان آزادگان جنوبي هم اكنون در حال توليد است. ميدان نفتي آزادگان را به سه بخش تقسيم كرده اند. كنسرسيوم شركت هاي دانا انرژي و پاسارگاد در آزادگان جنوبي حضور خواهند داشت.پترو پارس و پترو ایران - آزادگان مرکزی را توسعه مي دهند. (اين بخش قبلا جزو آزادگان جنوبی بود.) شركت پرشیا انرژي و بنیاد هم آزادگان شمالي را توسعه مي دهند. https://eitaa.com/rahrovanevelayat2
هدایت شده از رهـــروانــ🇮🇷ــ و✌️یــت
🇮🇷🌸
🍀
✅ #یادداشت
🌀 موضوع: نقش رسانهها در مشارکت حداکثری
✍️ یونس باقرزاده
🍃🌻🍃
🔻 دنيايي كه در آن بسر مي بريم دنيايي آكنده از تحولات شگرف در عرصه ارتباطات است، تحولاتي كه در نحوه تبليغات و تحت الشعاع قرار دادن افكار عمومي نيز تسري يافته است. اكنون در يك برهه زماني تاريخي به سر مي بريم كه در آن پيشرفت هاي اشتراك اطلاعات توانسته است، رقابت هاي انتخاباتي را متحول كند. در واقع نخستين تشكيلات منظم براي تبليغات سياسي را پاپ گرگوري در سال ۱۶۲۲ ميلادي بنيان نهاد. ( صفوی، ۱۳۵۱ :۲۵۷)
🔹 انتخابات در نظام جمهوری اسلامی ایران و حضور گسترده و آگاهانه مردم در این عرصه به علت اثرگذاری آنان در سیاست های کلان نظام و خنثی سازی نقشه های دشمنان از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده و نقش کلیدی رسانه ها به عنوان پل ارتباطی و رکن چهارم مردم سالاری در افزایش مشارکت حداکثری قابل چشم پوشی نیست.
🔸 انتخابات پیش روی ریاست جمهوری در یکی از حساس ترین برهه های زمانی قرار دارد و کلید واژه " مشارکت حداکثری" در تمامی انتخابات از تاکیدات و منویات بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و مقام معظم رهبری است که رسانه ها می توانند با تشدید فعالیت های خود به ویژه از منظر آگاهی بخشی و اطلاع رسانی، زمینه را برای افزایش مشارکت مردم در انتخابات فراهم کنند.
🌀 در ادامه به برخی از گزاره های رسانه ای در مشارکت حداکثری اشاره خواهد شد:
1️⃣ رسانه ها با رعایت اخلاق حرفه ای، امیدآفرینی و جلب اعتماد مردم می توانند میزان مشارکت در انتخابات را افزایش دهند.
2️⃣ رسانه ها باید با نقد سازنده عملکرد، کارنامه و برنامههای نامزدهای ریاست جمهوری را به دور از تخریب بررسی کنند.
3️⃣ رسانه ها به عنوان نماینده افکار عمومی باید در مخاطب احساس نیاز ایجاد کرده و با تولید محتوای خبری مناسب، تبیین برنامه ها و خط مشی سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و... داوطلبان انتخاباتی؛ نقش ویژهای در ترغیب مردم به مشارکت حداکثری ایفا کنند.
4️⃣ با اطلاع رسانی واقعی و به دور از هرگونه گرایشی سیاسی و جناحی زمینه مشارکت بیشتر و پرشور رای دهندگان در پای صندوق های رای را فراهم کنند.
5️⃣ تخریب و سیاه نمایی در آیینه رسانهها نه تنها فایده و ثمری برای جناح و نامزد مورد نظر ندارد بلکه کل نظام را هدف قرار میدهد و ابزاری برای سوء استفاده رسانههای معاند و تشویش اذهان عمومی و در نهایت ایجاد حس بی اعتمادی در جامعه میشود.
6️⃣ رسانه ها در فرصت باقی مانده تا انتخابات، باید نهایت تلاش خود را جهت امید به مردم و توجه ویژه به برنامه های اقتصادی، اجتماعی و سیاسی و... نامزدهای انتخاباتی که باعث تقویت رفتار انتخاباتی و حضور حداکثری و آگاهانه مردم می شود؛ انجام دهند.
#روشنگری
#مشارکت_حداکثری
#انتخابات
#ثامنhttps://eitaa.com/rahrovanevelayat2
هدایت شده از رهـــروانــ🇮🇷ــ و✌️یــت
🔅#امام_علی علیه السلام میفرمایند:
⚜️ کسی که موقع یاری رهبرش
در خواب باشد ، زیر لگد دشمن بیدار میشود.
📚 غررالحکم ، صفحه ۴۲۲
#حدیث_نور
#انتخابات
https://eitaa.com/rahrovanevelayat2
هدایت شده از رهـــروانــ🇮🇷ــ و✌️یــت
🇮🇷🌸
🍀
✅#عکس_نوشت
💠 موضوع: #انتخابات۱۴۰۰
🍃🌻🍃
#مشارکت_حداکثری
#ایران_قوی
#روشنگری
#ثامن
https://eitaa.com/rahrovanevelayat2
هدایت شده از رهـــروانــ🇮🇷ــ و✌️یــت
هدایت شده از رهـــروانــ🇮🇷ــ و✌️یــت
﷽
💢 ماجرای آقای همیشه طلبکار
و حاج آقا
🤨 : حاج آقا ، این چه مملکتیه برامون درست کردید ؟ این چه وضعشه؟ دلار ، سکه ، مرغ...
* حاج آقا: برادر عزیزم ، میشه یه سؤال ازت بپرسم؟
🤨: من برادر شوما نیستم ولی بفرما..
*: شما تو انتخابات ها شرکت می کنید؟
🤨: انتخابات؟ نه بابا ! همش نمایشه ! هر کی که رهبر بخواد اون میشه رئیس جمهور... بقیه هم سرِکارن!
*: به نظر شما، رهبر بین جلیلی و روحانی ، به کدوم رأی میده؟
🤨:من فک میکنم، جلیلی!
*: پس چرا سال 92 ، روحانی شد رئیس جمهور؟؟
🤨: چه میدونم!
*: از بین روحانی و رئیسی چی؟
🤨: ول کن حاجی! نکیر منکر میپرسی ؟
*: خواهش می کنم جواب بده...
🤨: خب ! فک کنم رئیسی...
*: پس چرا سال 96، بازم روحانی شد رئیس جمهور؟
🤨: خب ، که چی؟❗️
*: یعنی این که انتخابات تو ایران واقعیِ واقعیه! یعنی که هر کیو مردم انتخاب کنن ، اون میشه رئیس جمهور!
اونوقت اون آدم اگر خوب و کارکن باشه، نفعش به همه می رسه ، واگر تنبل یا خائن باشه، دودش میره چشم همه ، چشم من و چشم شما !
📌شما هم اگر بری پای صندوق و به یه نفر که خوب و کارکن باشه رأی بدی، و به دیگران هم سفارش کنی که هم رأی بدن هم به کسی رأی بدن که خدائی و کارکن باشه، سال بعد، شیرینی اون انتخابت ، کامت رو شیرین می کنه و مثل الان ناراحت و ناراضی نمیشی!
🤨: حاج آقا ببخشید حرفت رو قطع می کنم، برادرم منتظر منه می خواهیم بریم بنگاه براش ماشین بخریم ، با اجازه تون من مرخص میشم...
*: عیبی نداره خود شما بحث رو باز کردید منم جواب دادم
ان شاءالله مبارک باشه ، فقط موقع انتخاب ماشین ، گول تبلیغات بنگاهی و ظاهر ماشین رو نخورید ، جوری انتخاب کنید که فردا پشیمون نشید ...
به سلامت...😊
#انتخابات
#پاسخ_به_شبهات
هدایت شده از رهـــروانــ🇮🇷ــ و✌️یــت
❗️✅بنده که از خواندن این متن لذت بردم، آفرین بر کسی که این اطلاعات خوب را از کشورهای همسایه در اختیار ما قرار داده،
پس شما هم دقایقی وقت بذارید، پشیمان نمیشید🙏👇
✳️حتما دور و بر شما هم افرادی هستند که به شما گفته اند در انتخابات ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ شرکت نخواهند کرد، من میخواهم ایشان را به یک تور گردشگری به دور ایران دعوت کنم.
✳️ ترکیه همسایه شمال غربی ایران:
این آقای اردوغان که می بینید، از سال ۲۰۰۳ نخست وزیر ترکیه شده تا ۲۰۱۴، بعد چون دیگر نمیتوانست نخست وزیر بماند ، رئیس جمهور شد و مقدمات تغییر قانون اساسی و ایجاد نظام ریاستی و حذف پست نخست وزیری را فراهم کردو از ۲۰۱۴ رئیس جمهور است تا حالا. یعنی یک کله، هجده سال قدرت را در دست دارد ، یعنی از زمانی که خاتمی در ایران رئیس جمهور بود تا امروز! و طبق تغییراتی که در قانون اساسی داده، حالا حق وتو مصوبات پارلمان را هم دارد و با این آشی که برای ترکیه پخته، تا ۲۰۲۹ هم میتواند قانونا رئیس جمهور بماند.
به قول خودشان، تامام
✳️ افغانستان همسایه شرقی ایران:
در افغانستانی که از اول انقلاب ما در آن جنگ است تا امروز، در سال ۱۳۹۸ یک انتخابات ریاست جمهوری برگزار شد. بعد از ماهها دعوا ، نتیجه این شد که دو تا رئیس جمهور، یعنی آقای اشرف غنی و آقای عبدالله عبدلله در یک روز مراسم تحلیف ریاست جمهوری بجا آوردند!
آخر سر با پادرمیانی ، قدرتهای جهانی، عبدالله عبدالله با گرفتن امتیازاتی از جمله ریاست شورای عالی مصالحه ملی و حق انتخاب ۵۰ درصد اعضای کابینه، از ادعای ریاست جمهوری کنار کشید.
این شورای عالی مصالحه ملی هم خیال نکنید کم چیزی است. تقریبا نصف افغانستان دست طالبان است و دولت مرکزی کنترلی بر آن ندارد و همین شورای عالی مصالحه ملی قرار است افغانستان را یکپارچه کند.
جالب است بدانید این همه دعوا بین دو رئیس جمهور ، کلا بر سر یک میلیون و ششصد هزار رای بود. پرزیدنت اشرف غنی ۹۰۰ هزار رای آورده و پرزیدنت عبدالله عبدالله ۷۰۰ هزار رای!
طبق آمار رسمی ، در آن انتخابات ، از افغانستان ۳۸ میلیون نفری فقط دو میلیون نفر خواستند یا توانستند در انتخابات شرکت کنند!
پیدا کنید میزان مشارکت پرتقال فروش را!
✳️ پاکستان همسایه جنوب شرقی:
ارتش کلیدی ترین نهاد سیاسی پاکستان است. ارتش حتی سهامدار عمده بسیاری از صنایع و بنگاههای اقتصادی پاکستان است.پاکستان وزارت اطلاعات یا سازمان اطلاعات و امنیت ندارد،سرویس اطلاعات پاکستان ارتشی است و بس
یکی از دلایل کودتا در پاکستان، همین قدرت بیش از حد ارتش است. در سال های ۱۹۵۳و ۱۹۵۸ و ۱۹۷۷ و ۱۹۹۹ در پاکستان کودتا شده است و غیر از این ، چندین بار تلاش ناموفق برای کودتا رخ داده است و بخاطر همین عدم ثبات بود که در سال ۱۹۷۱ پاکستان تجزیه شد و بنگلادش از آن جدا شد.
جالب است بدانید اینقدر دعوا و درگیری و ترور و کودتا در این همسایه شرقی هست که در سال ۲۰۱۳ ، برای اولین بار در تاریخ این کشور، راجا پرویز اشرف ، توانست اولین نخست وزیری باشد که موفق شده دوره ۵ ساله خوش را تمام کند! و پاکستانی ها این را موفقیت بزرگی برای خود دانستند.
✳️ آذربایجان ، همسایه شمالی:
پیروز انتخابات سال۲۰۰۳
الهام علی اف
پیروز انتخابات سال ۲۰۰۸
الهام علی اف
پیروز انتخابات سال ۲۰۱۳
الهام علی اف
پیروز انتخابات سال ۲۰۱۸:
اگر گفتید کی؟
بله!
الهام علی اف
همه هم با مشارکت بالای ۷۵ درصد در انتخاباتی پرشور و شدیدا رقابتی و از همه مهمتر غیر قابل پیش بینی.
ناگفته نماند قبل از الهام که از خوبهای روسای جمهور هستند، پدرشان حیدر علی اف هم ده سال رئیس جمهور بوده اند.
✳️ ترکمنستان همسایه شمال شرقی:
"صفر مراد نیازف" از سال ۱۹۹۰ تا ۲۰۰۶ یکسره رئیس جمهور بود، تا مُرد، از ۲۰۰۶ هم "قربان قلی بردی محمداف" رئیس هست تا زمانی که بمیرد.
میگویند ترکمنستان کره شمالی دوم است. صفر مراد نیازف در زمان حیاتش به خود لقب ترکمن باشی داد، یعنی رئیس ترکمن ها و گفت من تا ابد رئیس شما هستم. یک کتاب نوشت بنام " روح نامه" و گفت همه باید از حفظ باشند ، چون با قرآن برابری میکند . این کتاب در مدارس تدریس میشود و حتی در امتحان گواهینامه رانندگی، از آن سوال می آید
حتی دکترها برای قسم نامه پزشکی باید به آن قسم بخورند.
نیازف حتی نام ماههای سال را نیز تغییر داد و ماه ژانویه را به نام خود کرد و به ماه آوریل اسم مادرش را داد. در تمام کشور مجسمههای مادر نیازف قرار دارند و نام بسیاری از خیابانها و سینماها به نام مادر نیازف هستند.
شاید باور نکنید، ولی او قصد داشت در سال ۲۰۰۱ خودش را پیامبر ملی کشور اعلام کند، اما عمرش کفاف نداد.
حالا در زمان این رئیس فعلی اوضاع بدتر هم شده است. داشتن ماشینی غیر سفید و نقرهای رنگ ممنوع است و فقط رئیس جمهور ماشین سبز رنگ دارد.فقط یک درصد مردم به اینترنت دسترسی دارند و نود درصد مردم کارمند دولت هستند.