هدایت شده از رهـــروانــ🇮🇷ــ و✌️یــت
-1542643965_-210148.mp3
14.05M
بشنوید | صوت کامل سخنرانی تلویزیونی رهبر انقلاب به مناسبت سیودومین سالگرد رحلت امام خمینی (رحمهالله)
🖤 @rahrovanevelayat2
هدایت شده از رهـــروانــ🇮🇷ــ و✌️یــت
#عکس_نگاشت
✅ جمهوری اسلامی مهمترین ابتکار امام خمینی(ره) بود.
✅ مسئله جمهوریت و مردم ساری و اعتبار رأی مردم مسئله مهمی است.
✅ امام بزرگوار،نواندیشی دینی را انجام دادند.
✅ نامزد های ریاست جمهوری وعده هایی ندهند که نتوانند در آینده انجام دهند.
✅ ناکارآمدی باید با انتخاب خوب جبران شود.
✅ اگر چنانچه پیروز شدید،خودتان را متعهد بدانید.
✅ اینکه می گویم فضای مجازی رهاست همین است.
🖤 @rahrovanevelayat2
هدایت شده از رهـــروانــ🇮🇷ــ و✌️یــت
🇮🇷🌸
🍀
✅ #یادداشت_کوتاه
🌀 موضوع: موج آفرینی سیاسی فضای مجازی در انتخابات!
✍ یونس باقرزاده
🍃🌻🍃
🔻عصری که در آن زندگی میکنیم عصر اطلاعات و فناوری است و رسانهها در آن تأثیر به سزایی دارند. رسانههایی که زندگی بشر را متحول کرده اند و سعی دارند پیامهای خاصی را به انسان منتقل و بر زندگی او تأثیر بگذارند.
🔹 یکی از جلوههای بیشتر نمودار شده از تاثیر رسانه ها را میتوان در جریان انتخابات و شکل دهی بر افکار مردم جامعه برای حضور حداکثری و انتخاب اصلح دید که بیشتر از هروقت نقش فضای مجازی نمود پیدا میکند.
🔸 ظهور انواع رسانههای اجتماعی فرصتی را در اختیار نامزدهای انتخاباتی گذاشته تا در این رسانهها بتوانند ضمن معرفی خود، زمینه لازم برای اشتراکگذاری دیدگاهها، برنامهها، نگرشها، اقدامات و... را فراهم نمایند و با یاری سلبریتیهای فعال در این فضای مجازی به انجام تبلیغات سیاسی اقدام کنند.
🔹 علی رغم دسترسی آسان، همه گیری، سرعت بالای انتشار مطالب و محبوبیت در میان اقشار مختلف، فضای مجازی رسانهای عمومی و چندوجهی است که غفلت از آسیبهای آن، ضررهای جبران ناپذیری اعم از موج آفرینی سیاسی، افشاگری، نشر و بازنشر شایعه و خبر جعلی و... را به دنبال دارد.
🔺 بنابراین نامزدها و هواداران آنها نباید برای اثبات خود، اقدام به تخریب، توهین و بی حرمتی به دیگران کنند، بلکه همه باید با رعایت قوانین انتخابات و اخلاق، فضای سالم و پرشوری جهت مشارکت گسترده و آگاهانه مردم در انتخابات پیش رو فراهم آورند.
#روشنگری
#مشارکت_حداکثری
#انتخابات
#ثامن
🖤 @rahrovanevelayat2
هدایت شده از رهـــروانــ🇮🇷ــ و✌️یــت
🔎ضرورت سومی بنام هنر جنگ روانی
با نزدیک شدن به مناظرات رباست جمهوری، مینی نکات نگران کننده و تاکتیکالی وجود دارد که برای کاندیداهای جبهه انقلاب، نیاز به تذکر و یادآوری دارد.
🔹یادمان نمی رود سه کلیدواژه ای که فقط در ۷۲ ساعت پایانی تبلیغات انتخاباتی سال۹۶، ورق را برگرداند یا سال ۹۲ از یک چهره ناشناخته و بازنده حداقل روی کاغذ و تجربه، یک رئیس جمهور ساخت.
۱.آیت الله قتل عام(حجت الاعدام): با این کلیدواژه، #انگاره_ذهنی مردم مهندسی کردند و رقیب هراسی راه انداختند.
۲.دلار پنج هزارتومانی: ذائقه اقتصادی مردمرا با این گزاره تحریک نموده و کشور را #لبه_پرتگاه نشان دادند و رقیب هراسی را به شکلی دیگر نیز رقم زدند.
۳.دیوارکشی: قشر خاکستری، رای اولی ها، اهالی هنر و سینما و ادبیات و بطور کلی، #ذائقه_فرهنگی عده ای از مردم را هم با این عبارت دستکاری نموده و چهره ای خشن و منفور و نچسب از رقیب در ذهنیت اجتماعی پمپاژ کردند.
🔸همه این سه مساله در ۷۲ ساعت پایانی رخ داد. نکته اینجاست که رقیب هراسی و #تکنیک_اهریمن_سازی می تواند از زوایای مختلف مطرح شود. غفلت از پرسش های خاک خورده و قدیمی، می تواند سربزنگاه یقه نامزد انقلابی را بگیرد. باید نسبت به تمام لحظه های غافلگیر کننده آمادگی لازم را داشت و با این نگاه به مناظرات وارد شد که یک عملیات روانی است نه صرفا یک تریبون روشنگری.
🔸تریبون های شفاف و روشنگر برای ماقبل و مابعد مناظرات است که حالت مونولوگ برقرار بوده و #فضای_تخریبی در کمین کاندیدای انقلابی و گفتمان ولایی وجود ندارد.
🔸این یک #اشتباه_راهبردی خواهد بود که اخلاق و تببین برنامه را نافی و کافی از فهم عملیاتی نماییم. مردم همانقدری که نیاز به شناخت برنامه دارند، بایستی سکاندار و مدیر اجرایی شان را هم جسور، کاریزما و قابل اعتماد تشخیص دهند.
🔸کسی که اهل مبارزه علنی و بدون پارازیت با فساد و مافیا و رانت بوده و اجازه ندهد که از تریبون ۸۵میلیونی، افکار عمومی دچار فریب و #هراس و یاس شوند.
🔸لطفا در کنار تخصص و اخلاق، مهارت جنگ روانی را هم برای حضور در مناظرات جدی بگیرید. ما از نجابت و تخصص بدون مهارت در دوره های گذشته خاطرات خوبی نداریم. لطفا اجازه تَکرار وضعیت ندهید...
✍علیرضامحمدلو
@rahrovanevelayat2