#بفرمایید_روضه 🏴 #شب_چهارم_محرم
شصت شب روضه در ماه محرم و صفر
سخنران و روضه خوان ۵ شب اول
🌹حاج شیخ غلامرضا عبدوس
◾️همراه بانمازمغرب و عشاء
مسجدکریماهلبیتامامحسنمجتبی ع
🕌 حسینیهعمرانکویسمنان
📣 لطفا اطلاع رسانی نمائید
#قرار_عاشقی_و_دلدادگی
#صلیاللهعلیک_یا_اباعبدالله
#هیئت_پیروان_صاحب_الزمان_عج
#کانون_خدمت_رضوی_کریم_اهلبیت
#شکوفه_های_قرآنی_عمرانکوی
#بانو_خادمان_عمرانکوی
#خادمین_کوی_دوست
#واحد_فرهنگی #رسانه_عمرانکوی
@omranko
حاجمنصور_ارضی_هر_که_سروده_محتشم_زینب_و_حسین_.mp3
20.14M
#اَلسَّلامُعَلَیکِیَااُمَّالمَصَائِبِیَازَینَبُ
روضه ویژهٔ شب چهارم #محرم
🎙حاجمنصور ارضی
📝 هر که سروده محتشم زینب و حسین...
اشک چشمتون جاری شد برای فرج صاحب عزا دعا کنید.
5.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
◼️هیئت مجازی |شب چهارم
🏴 شب چهارم: حضرت حرّ(ع) و عون و محمد فرزندان حضرت زینب سلام الله علیه
✨شب چهارم عزاداری محرم اختصاص به یکی از شهیدان سربلند کربلا یعنی حربن یزید ریاحی دارد. البته این شب را به فرزندان حضرت زینب نیز منسوب کرده اند. حر الگوی توبه و حقیقت جویی است. او در آغاز برخورد با امام حسین(ع) چنین جایگاه وارسته ای نداشت و به گفتة خودش مأمور بود و معذور! اما ادب و تواضع حر در مقابل سالار شهیدان، سبب رهایی او شد. حر با ژرف بینی، حق را بر باطل ترجیح داد و پیشانی پشیمانی بر سجده گاه توبه فرود آورد. حر، جذاب ترین الگوی توبه برای خطاکاران است.
✨ دو طفلان حضرت زینب (س)
حضرت زینب (س) در سال ۱۷ ه. ق. با عبدالله بن جعفر طیار ازدواج کرد و دارای پسرانی به نامهای علی، عون، عباس، محمد؛ و یک دختر به نام ام کلثوم بود. عون و محمد در واقعه عاشورا و در رکاب دایی بزرگوار خود حضرت سیدالشهدا (ع) به شهادت رسیدند.
«#اَلَّلهُمعجِّللِوَلیِڪَالفرَج»
#محرم۱۴۰۳
@omranko
🏴ویژه شب_چهارم #محرم
فداکاری و ایثار عقیله بنیهاشم
زینب کبری وقتی احساس کرد مسئولیت بزرگ جهاد در راه خدا و پیکار و مبارزه با بی دینان به دوشش آمده است و در این راه باید از مال و منال و شوهر و زندگی و فرزند بگذرد، حتی اگر لازم شود از دادن جان نیز دریغ نکند، با کمال شهامت و فداکاری از خانه و کاشانه و شوهر و زندگی دست میکشد. گویند به هنگام ازدواج حضرت زینب (سلام الله علیها) با عبدالله ابن جعفر، با توجه به علاقه وافری که میان او و برادرش حسین (علیه السلام) بود، شرط کرد که هرگاه برادرش خواست سفری برود، زینب بتواند به همراه برادر مسافرت کند و عبدالله شرط را پذیرفت.
قربانگاه فرزندان :
بانوی فداکار کربلا فرزندان خود را برای قربانی به قربانگاه نینوا میآورد و در همه جا یاری مهربان و دلسوز برای رهبر عالیقدر این قیام و نهضت مقدس یعنی اباعبدالله الحسین (علیه السلام) بود و چون عصر عاشورا شد و آن حجت الهی به شهادت رسید، سهم عمده و بار تازهای به دوش این بانوی فداکار نهاده شد که چون کوهی پولادین در برابر دشمنان منحرف ایستاد. در بعضی مقاتل نوشتهاند: «در روز عاشورا هنگامی که فرزندان حضرت زینب (سلام الله علیها) به شهادت رسیدند، ایشان از خیمه بیرون نیامد و بر بالینشان حاضر نشد. وقتی علت را سوال کردند، پاسخ داد: «تا مبادا برادرم خجالت بکشد.»
#محرم
#شب_چهارم
┈••✾•🌿🏴🌿•✾••┈
@omranko