آن سو | روایت آنسوی ماجرا
📸ترساندن رهبران دنیا هنر هیتلر!!! 🔸در تکنیک ترس، از حربه تهدید و ایجاد رعب؛ میان نیروهای دشمن ، به
پیوست 👆
در تکنیک ترس، از حربه تهدید و ایجاد رعب؛ میان نیروهای دشمن ، بهمنظور تضعیف روحیه و سستکردن اراده ها استفاده میشود. متخصصان جنگ روانی ضمن تهدید و ترساندن مخاطبان به طرق مختلف، به آنان چنین القا میکنند که خطرها و صدمههای احتمالی و حتی فراوانی بر سر راه آنان کمین کرده است و از این طریق آیندهای مبهم و توأم با سختیها و مشکلات را برای افراد دشمن ترسیم میکنند.
پراتکانیس نویسنده کتاب عصر تبلیغات معتقد است؛ تکنیک توسل به ترس گاهی برای بسیج جبهه در مقابل یک تهدید خارجی نیز استفاده میشود.
بیایید با هم چند مثال تاریخی را بررسی کنیم؛
🔸شخصیت جوزف گوبلز، مدیر تبلیغاتی یا همان مدیر رسانه ای هیتلر است.
او همواره از عبارت تئودور کافمن که نویسنده یهودی است و به نظرات نژادپرستانه و حذف گرایانه آلمانها معروف است، استفاده می کند. کافمن در کتابش پیشنهاد نسلکشی آلمانیها از طریق عقیمسازی اجباری همه آلمانی ها را مطرح کرده است و همین مسئله بهانه خوبی می شود برای عملیات روانی کردن از طرف گوبلز بر علیه هیتلر و شوراندن او علیه دنیا می شود !
🔸مشاور رسانه ای هیلتر به همین بهانه ادعا کرد که متفقین در پی نابودی آلمان ها هستند و آدولف هیتلر با اشاره به تهدید کمونیسم، همواره پیوستن مردم دنیا را به حزب نازی بهعنوان تنها راهحل ارائه میکرد. او توانست با علمکردن تهدید یهودیان و کمونیستها و منسجمساختن حزب نازی از طریق وجود عامل تهدید خارجی، تا حدی به اهداف توسعهطلبانه خود دست پیدا کند.
بریم یک مثال دیگر ببینیم:
🔸در جنگ بین کشور عراق و امریکا به نظر شما چرا باوجودِ مقاومت و جنگ 8 ساله کشور عراق با ایران، این کشور ظرف چند روز فتح شد؟این مسئله را چامسکی نظریه پرداز امریکایی به خوبی تشریح می کند. طبق نظریه او جهت تشکیل یک ائتلاف برای جنگ و پیروزی نهایی رسیدن، بایستی از کارکرد رضایت سازی در کشور مبدا جهت حمایت از جنگ و ایجاد رعب در کشور مقصد جهت تسلیم شدن بهره گرفت.
🔸امریکا بعد از جنگ ویتنام این تجربه را کسب کرد که بایستی ارتش های سایبری مختلفی را قبل از جنگ؛ اماده عملیات کند. یکی از ارتش های سایبری آمریکا که ذیل وزارت دفاع می باشد و در هنگام اشغال عراق دست به کار شد «تیم واکنش سریع رسانه ای» بود که با ایجاد رعب در سربازان و مردم عراق توانستند آن کشور را ظرف چند روز تسلیم خود کنند و از طرف دیگر یک مقبولیت عمومی در دنیا برسند.
🔸رسانه های جمعی قادر هستند با ایجاد رضایت بیشتر در میان توده مردم، حمایت حداکثری از سیاست های خارجی و جنگ طلبانه را انجام دهند و از طرف دیگر با ایجاد ترس یک کشور را تسلیم خود کنند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تیتر فعلا این باشه!
گاف اینترنشنال سعودی؛ همونطور که دیشب گفتیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
براندازها یه گروه زدن بعد هادی اسماعیل زاده که به اسم پدر سارینا اسماعیل زاده رو اوردن تو گروه که صحبت کنه در حالی که اسم پدر سارینا عارف بوده و در سال 92 فوت کرده 😐
حالا ببینید این مردک چه اشکی میریزه توی گروه همه براندازها هم نشستن گوش میدن 😶
@onsoo_ir
10.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با سوتی سنگین سعودی اینترنشال کاربران فضای مجازی به کمپین #تیتر_فعلا_این_باشه پیوستن
🚨هالک به معترضان پیوست 😂
7.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 این پست مهم رو از دست ندید
⏪تاثیر تعطیلات کرونا و کار رسانهای بر روی دانشآموزان ایران
🇮🇷نیمه پنهان
🔸 @onsoo_ir
▪️آقای علی دایی!
علاوه بر خانواده اسراء پناهی که اعلام کردند از کشاندن اسم دخترشان به اتفاقات اخیر آزرده خاطرند، شما با انتشار این خبر جعلی باعث نفرت پراکنی و تشویش افکار عمومی شدید
حداقل کاری که باید انجام دهید، انتشار تکذیبیه است، البته اگر امنیت روانی هموطنان برایتان مهم باشد!
@onsoo_ir
🚨 توهین علنی مهرداد پولادی، بازیکن سابق تیم ملی فوتبال ایران به رهبر عزیز انقلاب
⭕️ آیا کسی با این سلبریتیهای بیادب برخورد میکند؟!
🔰 چند روز پیش رهبر انقلاب فرمودند:
نهال جمهوری اسلامی امروز به یک #درخت_تناور تبدیل شده است؛ غلط میکند فکر کندن آن را هم کسی بکند!
🔸 Onsoo_ir
◾️فضای مجازی یا امپریالیسم فرهنگی
▫️ بسیاری از اندیشمندان از پروژه جهانی سازی نام میبرند یکی از شاخههای آن جهانی سازی فرهنگی است. یک برداشت آشنا برای یکی از جهانی شدن فرهنگ، امپریالیسم فرهنگی است. هربرت شیلر امپریالیسم فرهنگی را نوعی نفوذ اجتماعی میداند که از طریق آن، کشوری اساس تصورات،ارزشها، معلومات و هنجارهای رفتاری و همچنین سبک زندگی خود را بر کشورهای دیگر تحمیل میکند.
▫️ این فرهنگ همان ارزشها و باورهای قوممحور غربی است که در ظاهری عام و غیرقومی عرضه میشود. در این فرآیند تاثیرگذاری و نفوذ اجتماعی، مضامین و محتوای رسانهای چون فیلمهای سینمایی، سریالها، برنامههای تلویزیونی و ماهوارهای، تبلیغات تجاری و... بیشترین نقش را دارند.
✍فائزه فلاطونی
#فرهنگ
#فضای_مجازی
@onsoo_ir
نامه جمعی از زنان پزشک دندانپزشک و داروساز به دختران نوجوان ایرانی
به نام حق
رها، بهار، فاطمه، ریحانه، ستایش…
نامت را نمیدانیم اما حتماً مثل یکی از همین نامها، زیبا و دوستداشتنی است.
ما تو را دیدهایم… در راه مدرسه وقتی با دوستانت با هیجان راه میروی و داستانِ سریالی را که دیشب دیدهای برایشان تعریف میکنی.
وسط مهمانی خانوادگی وقتی مدام شالت را مرتب میکنی و دنبال آینه قدی میگردی که خیالت از تناسب لباسهایت راحت شود.
در سرویس مدرسه، وقتی که سر و صدای تو و دوستانت، رنگ ترافیک پشت چراغ را عوض میکند، و سرزندگی را روی سر و صورت ماشینهای خسته و رانندههای کلافهاش میپاشد.
در جمع همکلاسیهایت، وقتی که از کلاس زبان برمیگردی و بین جمع پر سر و صدای آنها ساکتی، چون حس میکنی گاهی پوششت، رفتارت و نگاهت با آنها فرق دارد، اما دلت میخواهد با هم بمانید.
تو هم احتمالاً ما را دیدهای… در ساختمان پزشکان سر خیابان؛ در بیمارستان، وقتی برای عیادت مادربزرگ رفته بودی؛ در برنامهی تلویزیونی که مادرت پیگیرش است و هر روز یکی از همکاران ما سوالات پزشکی را جواب میدهد.
ما، هم سن و سال تو بودیم که رؤیای پوشیدن این روپوش سفید به سرمان زد. روزها و شبها را برای ساختن این رؤیا به هم دوختیم و بالاخره یک روز اسمِمان را بین قبولیهای دانشگاه پیدا کردیم.
چقدر پدر و مادرهایمان و حتی پدربزرگ و مادربزرگهایمان خوشحال بودند. در خاطرهی جوانی و کودکیشان خانم دکترهای زیادی پیدا نمیشدند. مادربزرگهایمان خیلی از دردهایشان را یا به خاطر مسافت طولانی تا نزدیکترین پزشک تحمل کرده بودند یا از خجالت مطرح کردنش با آقای دکترِ هندی، دم از دردشان برنیاورده بودند. اما حالا نوههایشان را میدیدند که تا چند سال دیگر، یک خانم دکتر واقعی میشدند.
در دانشگاه، ما هیچ کم از پسرها نداشتیم، نه تعدادمان کمتر بود، نه تواناییمان. حتی استادهای خانم هم چندان کمتر از آقایان نبودند. خانمهایی اغلب جوان، که تخصص و فوق تخصصشان را در سالهای پس از انقلاب گرفته بودند.
بین هم کلاسیهایمان، از هر شهر و شهرستانی پیدا میشد. پدر و مادرها با خیال آسوده دخترانشان را روانهی دانشگاه کرده بودند تا نسل بعدی خانم دکترها پر تعدادتر باشند. حتی کم نبودند دانشجوهای دخترِ خارجی که سطح علمی دانشگاه و امنیت ایران آنها را به کشور ما کشانده بود.
ما در دانشگاههای همین کشور درس خواندیم، پزشک شدیم، جراح، چشمپزشک، متخصص قلب و زنان، دندانپزشک و داروساز شدیم. کشیکهای طولانی را از سر گذراندیم، دور از خانه و خانوادههایمان دردهای مردان و زنان و کودکان فارس و گیلک و کرد و لر و ترک و بلوچ و عرب را درمان کردیم. روزهای پر اضطراب کرونا را کنار مردممان ماندیم. دارو و واکسن ساختیم، استاد دانشگاه شدیم، مقاله نوشتیم، در کنفرانسهای بین المللی شرکت کردیم و البته هیچ کجا را برای بودن و بالیدن، امنتر و آزادتر از سایهی پرچم میهنمان نیافتیم.
عزیز دلم،
این سالها ساده نگذشت. آنها که عمری از ضعف ما سود برده بودند تمام تلاششان را کردند. برای چه؟ … تا باور کنیم «نمیشود!», «نمیتوانیم!».
قویتر شدن ما آنها را عذاب میداد.
ما ظریفترین جراحیها را انجام میدادیم، آنها میگفتند دختر ایرانی ناتوان مانده است. ما در دانشگاه درس میدادیم، آنها میگفتند دختر ایرانی محدود شده است. ما مقالههایمان را در کنفرانسهای جهانی ارائه میدادیم، آنها میگفتند زن ایرانی حق پیشرفت ندارد. ما در کنار همهی اینها مادر بودن را انتخاب میکردیم آنها میگفتند مادری را به زن ایرانی تحمیل میکنند.
میخواهند نگذارند که تو، ما و هزاران زن قوی و بالندهی دیگر را ببینی.
میدانی، آنها هر روز از توان خودشان ناامیدتر میشوند. اما روی ارادهی تو حساب باز کردهاند.
میدانند که ارادهی شگفتانگیز دختر ایرانی، ریشه در شجاعت و ظلمستیزی و آزادیخواهی اش دارد.
فقط یک راه برایشان مانده:
اینکه تحریف کنند. چه را؟ معنای آزادی و ظلمستیزی را؛ آنقدر که نیروی ارادهی تو، چرخ اهداف پلید آنها را بچرخاند.
یقین دارم که تسلیمشان نمیشوی. تو گوهرشادی، بااراده؛ مرضیه دباغی، شجاع؛ عصمت احمدیانی، آزاده؛ تو دکتر محبوبه افرازی، دکتر عزت الملوک کاووسی، دکتر طلایه بیگزاده، دکتر زهرا خدابندهلو و دکتر شیرین روحانیراد...
یقین دارم تو مثل هزاران هزار دخترِ دیگرِ ایران، قوی و آزاداندیش میمانی. تو غوغا میکنی و ایران را همچنان قوی، مستقل، امن و آزاد نگه میداری.
دوستدار تو
جمعی از بانوان پزشک، دندانپزشک و داروساز ایران اسلامی
اسامی نویسندگان در لینک موجود میباشد
https://www.mehrnews.com/news/5609627/
14.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️تحلیل آیتالله میرباقری از نوع موضعگیری رهبر معظم انقلاب درقبال حوادثاخیر؛ با تکیه بر علومشناختی و جنگشناختی
📍در دورهی #جنگ_شناختی نیروهای خودی را علیه خودمان بکارگیری میکنند
📍انقلاب اسلامی از دوره جنگهای نظامی، اقتصادی و دیپلماتیک عبور کرده
📍جنگ شناختی با استفاده از #علوم_شناختی، آخرین مرحلهی درگیری ما با غرب است
📍با استفاده از امپراطوری رسانهای، قصد تصرف در نظام محاسباتی افراد و سربازگیری دارند
@onsoo_ir