هدایت شده از آتاشه (Attache)
❇️ مرگ از مستی
⏪ طبق پژوهش اندیشکده رند، الکل سومین علت اصلی مرگ و میر قابل پیشگیری در آمریکاست.
⏪ مصرف الکل در سال 2020 جان 11654 نفر رو گرفته که افزایش 14 درصدی نسبت به سال 2019 بوده.
⏪ محققان دریافتند خطر مرگ افرادی که الکل مصرف کردن 50 درصد بیشتر از سایر افراده.
📎https://www.rand.org/news/press/2023/03/01.html
💟attacheintl.ir
📸
زن مادر نما، مرد پلیس نما
واقعیت حادثه مدرسه ۱۳ آبان؛
🔹در هفته های گذشته انتشار فیلمی از جلوی مدرسه 13 آبان که نشان میدهد مردی با کتوشلوار و چهرهای معلوم، برخورد زشت و زنندهای با یک خانم دارد و موهای وی را از پشت می کشد. موجی از واکنش ها را به همراه داشت.
🔸«فرمانده انتظامی تهران بزرگ بلافاصله پس از اطلاع از رخداد مذکور، تیمی از افسران حرفهای پلیس را مامور پیگیری چند و چون آن حادثه کرد و تجسسهای آن ماموران نشان داد که در آن رخداد، کارکنان پلیس هیچ نقشی، خواه مستقیم یا غیرمستقیم، نداشتهاند.»
🔸شواهد ماجرا و تصویر های منتشر شده پس از این حادثه از فرد خود سرکه در حال سرو مشروبات الکی است فرضیه ی ارتباط این فرد با نیروهای امنیتی را به طور کلی رد می کند و نشان از یک سناریوی پیچیده ی امنیتی می دهد.
🔸خبرگزاری فارس که به بررسی این موضوع پرداخته نشان داده است که این خانم 54 ساله مادر دانش آموزی در این مدرسه نبوده و حضور وی و سر دادن شعارهای ساختار شکن صرفا برای کارهای تبلیغی و سوژه سازی برای رسانه های معاند بوده است.
#زن #مادر #مدرسه #آبان #مرد_پلیس-نما#مسمومیت
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
📸
آزمون ریال
اقداماتی برای حفظ ارزش پول ملی؛
🔹در حال حاضر دولت در کنترل نرخ ارز در آزمایش بزرگی قرار گرفته و به جز قوه مجریه، مجلس و قوه قضائیه باید در این مسیر به دولت کمک کنندمتأسفانه به جای تصمیمات حکیمانه و فوری برای حل موضوع پول ملی، شاهد اقدامات و برخوردهای حاشیهای هستیم.
🔸در سال ۹۷ ترامپ رسماً در گزارشی گفته بود به کمک عربستان، امارات و اسرائیل، ارزش پول ایران را ۳۸۰ درصد کاهش دادند و این موضوع نشان میدهد اتاق جنگی در خارج مشغول کار است و دشمن با ظرافت همان دلایلی که به اغتشاشات انجامید را برای براندازی نرم اقتصادی در نظر گرفته است.
🔸دشمن دنبال استفاده از روش پلکانی افزایش قیمت دلار است تا حساسیتهای دولت خیلی برانگیخته شود. هر چند دولت با تغییر رئیس قبلی بانک مرکزی اقداماتی کرد اما شخص جایگزین هم تجربه جنگ اقتصادی را ندارد و به همان روش آزمون و خطا قبلی عمل میکند.
🔸بر اساس شواهد تاریخی و بر مبنای تئوریهای اقتصادی در شرایط کاهش شدید ارزش پول، نیازمند دخالت شدید دولت و حمایت از آن هستیم. اقتصاد ایران مانند یک شخص آسیب دیده و بیمار است که دارای تورم بیکاری و …است.
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عفوی نخواهد بود🔥
◽️«مسمومیت دانشآموزان»، «جنایت» غیرقابل اغماض است، هم عاملین و هم مسببین این جنایت به اشد مجازات محکوم بشوند ...
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
📸
ایستایی در اجرا ،عقب ماندگی در فرم
تله فرهنگی سریال شهباز؛
🔹سریالهای پلیسی معمایی سیما نزدیک به دو دهه است که در چرخهای تکراری و شبیه به هم گرفتار آمده و هیچ پیشرفتی را شاهد نیستیم. نتیجه این عقبماندگی در ایستایی فرم و اجرا قطعاً دلزدگی مخاطب را به دنبال دارد.
🔸سریال «شهباز» آخرین نسخه از میان مجموعههایی است که در سالهای اخیر در ژانر جاسوسی-معمایی ساخته شده و داستانی جالب و متفاوت از سریالهای دیگر داردبا این حال دارای ضعفهایی نیز هست که به علت پرمخاطب بودن نمیتوان از آن به سادگی عبور کرد.
🔸برای مثال سریال مفاهیم ارزشی آن است که دست کم در این مجموعه انتظار میرفت رعایت شود؛ ما نمیبینیم کسی نماز بخواند و آنقدر سبک زندگی شخصیتها در «شهباز» غیرایرانی است که احساس میشود این مجموعه هم کپی شده از اثری هالیوودی باشد.
🔸این سبک از سریالسازی که سنخیتی با فرهنگ ما ندارد و فقط قرار است ما را سرگرم کند ذائقه جامعه ما را به کلی دگرگون میکند. راستی اینهمه اصرار بر حذف ارزشهای دینی در سریالهای تلویزیونی برای چیست؟
#رسانه #فیلم #سینما #فیلمسازی #فرهنگ #صدا_سیما
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
🔸 مواجهه سیاسی نهاد اصطلاحا فنی با ایران
درحالیکه طرف آمریکایی رسما به صورت غیرقانونی و برخلاف تعهدات بینالمللی از توافق برجام خارج شده و طرفهای اروپایی نیز از تعهدات خود سرباز زده و هر روز نیز یک لیست تحریمی جدید علیه ایران وضع میکنند، طبعا نباید توقع داشته باشند ایران به یک توافق مرده پایبند باشد و بدون هیچ دستاوردی امتیازدهی کند. اساسا به دلیل همین بدعهدیها بود که ایران نیز تصمیم گرفت با اجرای قانون اقدام راهبری از اجرای یکجانبه برجام خودداری ورزد. حال آژانس بهعنوان یک نهاد فنی در موضعی کاملا سیاسی اقدامات ایران را ناقض توافقی عنوان کرده که مدتهاست به حالت تعلیق درآمده و اکنون نیز طرفهای برجام به دنبال تشکیل میز مذاکره برای احیای آن هستند و تا زمانی هم که توافقی وجود نداشته باشد نقض آن تهی از معنی است. در این گزارش همچنین درحالی عدم شفافیت ایران بهعنوان مانع نظارت آژانس معرفی شده است که ایران همچنان خود را به نظارتهای پادمانی این نهاد پایبند دانسته و بیشترین میزان بازرسی نیز از تاسیسات هستهای ایران انجام شده است. با این توصیف به نظر میرسد آنچه اعتراض آژانس را برانگیخته است و باعث شده این نهاد ایران را به عدم شفافیت متهم کند عدم پایبندی ایران به نظارتهای فراپادمانی است. در مهرماه ۱۳۸۲ و در جریان حضور همزمان وزرای امور خارجه بریتانیا، فرانسه و آلمان در تهران، (مذاکرات سعدآباد) تیم مذاکرهکننده ایران به سرپرستی حسن روحانی، دبیر وقت شورای عالی امنیت ملی، در اقدامی که هدف آن «اعتمادسازی» بود تصمیم گرفت «بهطور داوطلبانه» پروتکل الحاقی را امضا و اجرا کند. اما بعد از بدعهدی طرفهای غربی برجام، مجلس در آذرماه سال 99 قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمها و صیانت از منافع ملت ایران را به تصویب رساند و دولت را مکلف کرد که اجرای داوطلبانه نظارتهای فراپادمانی را کنار بگذارد. حال آژانس انرژی اتمی بابت چیزی ایران را محکوم میکند که از ابتدا با هدف اعتمادسازی و به صورت داوطلبانه اجرایی شده است.
🔸 تلاش تکراری غرب برای سلب حق غنیسازی ایران
درحالیکه غربیها هر روز یک اتهام جدید علیه برنامه هسته ایران مطرح میکنند، دولت رژیمصهیونیستی بهعنوان یکی از دارندگان سلاح هستهای حتی نپذیرفته به معاهده منع گسترش سلاحهای اتمی(NPT) بپیوندد. دولتهای غربی نیز ترجیح میدهند چشم خود را روی این خطر باالقوه جهانی ببندند و هر روز علیه برنامه صلحآمیز هستهای ایران اظهارنظر کنند. همین مواجهه دوگانه است که باعث میشود نهادهای بینالمللی بهراحتی غنیسازی 90 درصدی کرهجنوبی در سال 2000 را نادیده بگیرند اما در برابر هر میزان از غنیسازی ایران جنجال بهراه بیندازند. مساله غنیسازی اولین و مهمترین بهانه برای اتهامزنی به فعالیتهای هستهای ایران بوده است. در همین راستا در سال 82 آژانس مدعی شد ایران غنیسازی 50 درصدی انجام داده و بر مبنای همین اتهامات بود که نخستین قطعنامه شورای امنیت علیه برنامه هستهای ایران نیز در این سال به تصویب رسید. این اتهامات درحالی بود که ایران در آن سال هنوز به آن سطح از فناوری دست پیدا نکرده بود که بتواند از پس غنیسازی 50 درصدی بربیاید و آلودگیهای موجود نیز از طریق سانتریفیوژهای خریداری شدهای به ایران وارد شده بود که در کشور مبدا برای غنیسازی با درصد بالا به کار گرفته میشدند. حال با گذشت دو دهه از آن ماجرا آژانس با سناریوی مشابه و با هدف ایجاد محدودیت در روند غنیسازی و سلب حق ایران در رابطه، مجددا باب اتهامزنی را باز کرده و غنیسازی 84 درصد را دستاویزی برای اتهامزنی به ایران قرار داده است.
🔸 غنیسازی با درصد بالا کاربرد غیرتسلیحاتی نیز دارد
محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی بخشی از گزارش برجامی آژانس که در آن به موضوع غنیسازی بالای ۸۳ درصدی در ایران اشاره کرده است پاسخ داده و در این باره گفته است: «در نمونهبرداری از یک شیر در روند غنیسازی، یک ذره (particle) که با میکروسکوپ هم دیده نمیشود مشاهده شد، اما مهم حجم و سطح غنای موادی است که در پایان روند غنیسازی به دست میآید که بازرسان مشاهده کردند از ۶۰ درصد این مواد تجاوز نکرده است.» علیرغم این پاسخ اما باید اشاره کرد که اساسا کاربرد غنیسازی 90 درصد صرفا محدود به سلاح هستهای نیست. بهطور مثال پیشرانهای هستهای که امروزه در زیردریاییها و انواع دیگری از شناورها کاربرد دارد و بسیاری از کشورها نیز از آن بهره میبرند از سوختهایی با غنای بالا استفاده میکنند؛ چراکه نیاز به رآکتورهای کوچک دارند. اگرچه رآکتورهای بزرگ همچون نیروگاه اتمی بوشهر میتواند با سوخت با غنای پایین کار کنند اما پیشرانهای هستهای نیاز به رآکتورهای کوچک دارند.
▪️بر اساس آنچه تا اینجا می دانیم حداقل با ۵ نوع رویداد متفاوت مواجهیم که همه آنها به طور فله ای مسمومیت دانش آموزان نامیده شده:
۱-درصد بسیار کمی کشف مواد تحریک کننده دستگاه تنفس
۲-مشاهده عوارض تنفسی بدون کشف هر نوع محرک، عمدتا ناشی از استشمام بوهایی با منشا نامشخص یا نامربوط
۳-مشاهده عوارض تنفسی بدون استشمام هرگونه بو و صرفا در اثر استرس
۴-به هم ریختگی در مدرسه بدون وجود هیچ عارضه تنفسی و صرفا در اثر شایعه
۵-مواردی هم وجود دارد که اساسا در مدرسه هیچ اتفاقی نیفتاده و خبر نادرست منتشر شده است.
برخلاف اظهارات کم دقت برخی مسئولین، با پدیده ای کاملا واقعی مواجهیم که کلیت آن یک طراحی پیچیده امنیتی است و مجری یا مجریانی دارد که باید آنها را یافت. عدم مشاهده مواد مسموم کننده در درصد بسیار بالایی از کیس ها، به هیچ وجه از شدت 'واقعی' یا 'تروریستی'بودن مسئله نمی کاهد.
پیچیدگی مسئله در همین است که دشمن با کمترین مقدار عملیات فیزیکی، و با ابزارهای روانی و شناختی، آسیب و عوارض فیزیکی تولید کرده است. این یعنی ژنتیک عملیات امنیتی علیه ایران در حال تغییر است و فناوری های شناختی در آن به اندازه فناوری های دیگر و کاملا واقعی به کار گرفته می شود.
اینکه شما نمی توانید به سادگی تروریست را کف خیابان یا در دوربین ها ببینید، به هیچ وجه به معنای این نیست که عملیات تروریستی نیست. از قضا این یعنی ماهیت عملیات بسیار پیچیده شده و تروریست جایی ایستاده و به نحوی عمل می کند که با 'عادت های امنیتی' ما همخوان نیست.
بدون ورود به جزئیات، این مقدار قطعی است که در مواجهه با این نسل جدید از عملیات های امنیتی، باید یک راهبرد مردم پایه داشت و ابزارهای انتظامی و امنیتی را به عنوان مکمل به کار گرفت. چنین عملیات هایی وقتی خنثی می شود که توان آرام سازی و متقاعد سازی جامعه وجود داشته باشد.
اینکه چطور می توان یک جامعه تحت حمله را آرام نگهداشت یا متقاعد کرد واقعا ساده نیست. داستان با تولید روایت همدلانه، ارائه شواهد معتبر و خلق تکیه گاه برای مردم شروع می شود اما در اینجا متوقف نمی ماند.
یک فرد می تواند روایت شما از مثلا ماهیت یا منشا مسمومیت ها را نپذیرد نه به این دلیل که واقعا شواهدی برخلاف آن دارد بلکه به این دلیل که مثلا از قیمت ارز آسیب دیده و در تنگنای اقتصادی کلافه شده است. اقناع اجتماعی بسیار پیچیده تر و چند وجهی تر از آن است که به رسانه محدود شود.
از حیث روان شناسی فردی نیز یک دانش آموز در مدرسه اگر مجموعا شرایط را قابل اعتماد بداند شاید کمتر تحت تاثیر شایعه انتشار یک بوی غریب قرار بگیرد تا وقتی که در خانه یا در جمع دوستان به این نتیجه رسیده باشد که اوضاع آشفته است. شایعه پذیری بیش از هر چیز به نبود اعتماد مرتبط است.
با اینکه شبکه های اجتماعی نقشی مهم در خلق و انتشار روایت ها بازی می کنند اما تقلیل بحران به پروژه رسانه ای، کمال ساده اندیشی است. اکنون اینترنت به دلایل امنیتی محدودیت های مهمی دارد اما باز می بینیم که دشمن قادر ایجاد یک 'بحران روانی' است و در اینجا بسی درس های مهم هست.
این مشخصا بدین معناست که زیرساخت شبکه های اجتماعی بخشی از داستان بسیار بزرگ و پیچیده جنگ شناختی است نه تمام آن؛ و احتمالا ابزارهای مخرب تعبیه شده در این شبکه ها 'عمدتا' در یک بستر اجتماعی ملتهب است که بدل به 'پدیده امنیتی' می شود.
و از این مهم تر، این پروژه نشان می دهد در یک جامعه ملتهب می توان حتی با شبکه های اجتماعی محدود شده، بحران امنیتی با منشا روانی خلق کرد و آن را توسعه داد.
من بسیار امیدوارم درس های امنیتی این وقایع به درستی آموخته شود. ما به همان اندازه که به تولید امنیت از طریق تولید قدرت نیاز داریم، به تولید امنیت از طریق تولید اعتماد و محبوبیت نیز نیازمندیم و از قضا در این نبرد امنیتی جدید، نیاز دوم ضروری تر و فوری تر است.
پس از آشوب های پاییز این سخنان گفته شد اما چنانکه شایسته بود نه فقط به آن توجه نشد بکه برخی به تصور اینکه کار تمام است، به روش های نادرست پیشین در تحریک جامعه و تشدید تضادهای اجتماعی بازگشتند. واقعا امیدوارم بالاخره برخی دوستان خوب ما چیزی را که باید بیاموزند، بالاخره بیاموزند.
💬 مهدی محمدی
📸
برای دختران ایرانمان
نهضت مدرسه سازی برکت؛
🔹خدمات گسترده ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در مناطق محرم و دورافتاده بر کسی پوشیده نیست و حالا با افتتاح بزرگترین مجتمع آموزشی کشور در ساری و ۴۹ مدرسه دیگر در کشور، تعداد مدارس برکت احداث شده توسط ستاد اجرایی فرمان حضرت امام به ۴۰۰۰ رسید.
🔸ساخت مسکن، مسجد، مراکز درمانی، ورزشی و فرهنگی گرفته تا ایجاد اشتغال فراوان، توسعه زیرساختی و... اکنون هم با افتتاح دو هزارمین مدرسه، شمار مدارس ساختهشده توسط زیرمجموعههای این ستاد به بیش از 4 هزار مدرسه رسیده است.
🔸مدارسی که اغلب در مناطق روستایی و کمبرخوردار ساخته شدهاند تا به برکت انقلاب، مسیر محرومیتزدایی در کشور همچنان طی شود و حالا هم مدرسه «حیات طیبه برکت شهید سلیمانی» با زیربنای ۱۰ هزار متر به بهرهبرداری رسیده است.
🔸نهضت ساخت مدرسه توسط ستاد اجرایی فرمان امام در مناطق محروم و روستایی کشور در سال اول از۲۳ مدرسه شروع و امروز دو هزارمین مدرسه برکت با نام قهرمان ملی ایران، حاج قاسم سلیمانی افتتاح شد که این یعنی به طور میانگین ۱۵۰ مدرسه در سال توسط بنیاد برکت احداث شده.
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
📸
نبرد دولت با تنش آبی
افتتاح پروژه آب شیرینکن بوشهر؛
🔹افتتاح طرحهای بزرگ صنعت آب و برق در استان بوشهر با 9هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری دولت و بخش خصوصی، خبر شیرین بهرهبرداری از دو پروژه آب شیرینکن جدید را هم با خود به همراه داشت؛ دو پروژهای که میتواند آب آشامیدنی مورد نیاز 250 هزار نفر از مردم بوشهر و دشتستان را تامین کند.
🔸این طرح که در دومین روز سفر رئیس جمهور و هیئت همراه به استان بوشهر به بهره برداری رسید شامل 15 طرح حوزه آب و برق از جمله کارخانه آب شیرینکن 35 هزار مترمکعبی بوشهر و کارخانه آب شیرینکن 6500 مترمکعبی وحدتیه دشتستان بوده است.
🔸طبق گزارش وزرات نیرو، هماکنون ۹۵ پروژه آب شیرینکن با ظرفیت ۶۳۸ هزار مترمکعب در شبانهروز وجود دارد که ۷۵ پروژه با ظرفیت ۴۴۳ هزار مترمکعب در شبانهروز در حال بهرهبرداری و ۲۰ پروژه با ظرفیت ۱۹۴ هزار و ۷۰۰ مترمکعب در حال ساخت است.
🔸رفع تنشهای آبی و حمایت از تخصصان از برنامههای محوری دولت بوده است که این طرحهای با همت وزارت نیرو و متخصصان توانمند داخلی، طی چندماه به سرانجام رسیده است و از جمله کارهای بسیار بزرگ و افتخارآمیز درجهت گرهگشایی از مشکلات مردم است.
#آب #آب_شیرین_کن #بوشهر #تنش_آبی
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
شماره 33 نشریه دانش رسانه.jpg
82.9K
📕 *هفته نامه علمی، تحلیلی، تخصصی دانش رسانه*
💢 شماره سی و سوم *"دانش رسانه"* با سرفصلهای محتوایی ذیل منتشر شد:
⭕️ *سرمقاله*
▪️ روایت سایه ها و لایه ها (3)
⭕️ *علوم رسانه*
▪️ اصول طراحی اقناعی در رسانه های اجتماعی
▪️ مخاطب شناسی و پذیرش پیام از منظر مدیریت رسانه
⭕️ *تکنيک هاي رسانه اي*
▪️ تکنیک دید محبوس چگونه فساد سیستماتیک در ایران را نمایش می دهد؟
▪️ دیپلماسی و شگردهای رسانه ای برای همراه سازی مخاطبان
⭕️ *رسانه شناسي*
▪️ درس اژدها کشی توسط اینفلوئنسرهای اینستاگرامی
▪️ شناسایی عوامل سیاسی_رسانهای پرونده مسمومسازی
▪️ نقد و بررسی انیمیشن افسون(Encanto)؛
⭕️ *توليد محتوا*
▪️ تولید محتوای تصویری و عکس محصول با هوش مصنوعی
▪️ معرفی بهترین سایتهایی که با هوش مصنوعی متن را به عکس تبدیل میکنند
⭕️ *حکمراني فضاي مجازي*
▪️ تحول دیجیتال بدون ساختار حکمرانی دیجیتال بی معنی است
▪️ سرعت به مثابه قدرت؛ آستانه تمدن سایبری
⭕️ *آخرين برنامه های مديريت فضاي مجازي و رسانه هاي نوين*
📍 مخاطبان محترم می توانند گزارش فعالیت های رسانه ای شاخص خود را برای ما ارسال کنند تا در هفته نامه در بخش مربوطه درج گردد و مورد توجه عموم دفاتر قرار گیرد .
🟥 *فایل pdf هفته نامه را می توانید از اینجا دریافت کنید* 👇👇👇
h shahbazi:
🔻واکنش خواهر شهید روحالله عجمیان به پادرمیانی رامبد جوان و شهاب حسینی برای بخشش قاتلین شهید
🔹خواهر شهید عجمیان:
🔸«وقتی برادرم با این دو بازیگر سینمای ایران مواجه میشود، به آنها میگوید: اگر پیامها و پستهای جماعت سلبریتی نبود، شاید بسیاری از این وقایع رخ نمی داد.»
🔹وی میگوید: امثال این دو سلبریتی در همه این مدت یا ساکت بودند یا حرفی در جهت آرام کردن فضا نزدند. حالا چه شده که یادشان افتاده بیایند منزل ما؟ آنها با چه رویی اصلا دست به چنین کاری زدند؛ در حالی که هیچ موضعی در خصوص شهادت مظلومانه برادرم که آنطور وحشتناک با او رفتار کردند، نگرفتند.
#آگاهی_طبقاتی
🔻بیایید به این تیتر روزنامه هممیهن که نمیدونم دقیقاً با چه کسانی هممیهناند دقت کنیم:
مرتضی روحانی
🔸الف) واکنش صریح رهبری به رنگ طوسی متمایل به سفید که خیلی واضح نیست و دیده نمیشود
🔹ب) بعد زده جنایت بزرگ، کنار عکس بالاترین مقام سیاسی مذهبی کشور، عکس هم، عکس رسمی نیست!
🔸ج) آدمی که عبا را در اورده و مشغول به یک کاری بوده و تمامش کرده. و حالا در کنار تیتر «جنایت بزرگ».
🔹د)دنوع عبا حالت حایل داره. انگار پشتش چیزی است.شما را یاد شعار خاصی نمی اندازد؟ من را یاد شعار اصلاحطلبان بعد از قتلهای زنجیرهای می اندازه که « قاتلین فروهر، زیر عبای رهبر».
🔸ه) هم رنگی کامل تیتر با رنگ عبا که به صورت بصری این دو را به هم وصل میکند.
🔹و) به سر هم شده و به سمت زمین رهبری هم یک عنایت بکنید! مثل مسی که چشمش را میدزدد و در دوربین نگاه نمیکند! یک گناهکاری ضمنی را القاء میکند.
🔸حالا بفرمایید از این تیتر و عکس چه نتیجه ای میشود گرفت؟
هدایت شده از آتاشه (Attache)
❇️ حمایت از تداوم جنگ
⏪ طبق نظر سنجی انجام شده 75 درصد از مردم روسیه با تداوم جنگ علیه اوکراین موافقند.
📎https://www.statista.com/chart/28436/support-for-war-in-ukraine-russians/
💟attacheintl.ir
هدایت شده از آتاشه (Attache)
❇️اعتراضات فراگیر
⏪طبق اعلام هاآرتس، اعتراضات در اسرائیل شدت یافته و معترضان فرودگاه بن گوریون را در آستانه سفر نتانیاهو به رم مسدود کردند.
⏪ علت اعتراضات مخالفت مردم با رژیم دیکتاتور نتانیاهو بوده که با شعار مقاومت در برابر دیکتاتور ادامه دارد.
⏪ طبق گزارش جوزالم پست نیز تاکنون در 13 معترض از جمله یک سرهنگ دوم دستگیر شده است.
📎https://www.haaretz.com/israel-news/2023-03-09/ty-article-live/.premium/on-land-sea-and-air-israels-day-of-resisting-dictatorship-kicks-off/00000186-c4bd-d739-a9cf-d4ffff8d0000
💟attacheintl.ir
🔸 شروع سیاست های جدید بانک مرکزی عامل اصلی ریزش نرخ دلار طی ۲ هفته گذشته/ چرا گروسی عامل افت قیمت دلار نیست؟
🔹 درحالی که تمامی کارشناسان و فعالان اقتصادی، شروع سیاست های جدید بانک مرکزی را مهمترین عامل کنترل انتظارات منفی و ریزش شدید نرخ ارز طی دوهفته گذشته میدانند، اما برخی افراد با نادیده گرفتن واقعیت های موجود ، این موضوع را تنها به سفر رافائل گروسی به ایران نسبت داده اند!
🔹همانطور که در نمودار بالا مشخص شده است، از زمان آغاز به کار مرکز مبادله ارز و طلا و افزایش عرضه ارز در این سامانه قیمت دلار نیز روند نزولی خود را آغاز کرده و در قدم بعدی، با اعطای مجوز فروش حواله ارز صادراتی پتروشیمیها در صرافیهای تضامنی، روند نزولی دلار نیز شدت گرفته است.
🔹نسبت دادن ریزش قیمت دلار به سفر گروسی در حالی است که در زمان سفر دو روزه رئیس سازمان انرژی اتمی به ایران بیش از یک هفته از آغاز روند نزولی قیمت ها می گذشت و کارشناسان ورود قریب الوقوع نرخ دلار به کانال ۴۰ هزارتومان را پیش بینی می کردند.
📸
حق حساب کارمندی
پرداخت چندبرابری کارمند از مالیات؛
🔹نظام مالیاتی کشور در بخش مشاغل غیرشرکتی به دلیل گستردگی و تنوع فعالیتها، حجم بالای گردش مالی و از همه مهمتر غیرشفاف بودن فعالیتهای اقتصادی با چالشهای متعددی روبهرو بوده است.
🔸این درحالی است که طی سال گذشته و امسال کارمندان دولت و بخش خصوصی 12 و 11 درصد از کل درآمد مالیاتی کشور را پرداخت کردهاند. بررسی دادههای تاریخی نشان میدهد سهم مشاغل و اصناف از درآمد مالیاتی کشور از 12 تا 14 درصد در دهه 1370 به 4 تا 6 درصد در سالهای اخیر رسیده است.
🔸در سال جاری نیز مجموع درآمد مالیاتی دولت از بخش مشاغل در 11 ماهه حدود 24.3 همت و این میزان برای کارمندان 45.7 همت بوده است. به عبارتی، کارمندان نزدیک به 2 برابر مشاغل مالیات میدهند.
🔸بهنظر میرسد پایه مالیاتی همچون مالیات بر مجموع درآمد میتواند خلاهای ناشی از عدم شفافیت و فرار گسترده مالیاتی در این بخش، حجم بالای اقتصاد غیررسمی و قاچاق را شناسایی و سیستم مالیاتی کشور را برای دریافت مالیات عدالتمحور کمک کند.
#کارمند #حقوق#دستمزد
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
36.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
"جمهوری اسلامی در بن بست است"
این کلیدواژه بسیاری از کسانی است که سالها در قدرت بودند اما وقتی دوره شان تمام شد و خودشان در "بن بست بازگشت به قدرت" قرار گرفتند این جمله را بیان کردند؛ از نهضت آزادی تا خاتمی و احمدی نژاد!
اما این چه بن بستی است که ۴۵ سال است جمهوری اسلامی از آن عبور کرده؟
برنامه حافظه تاریخی ایرانی به چند مورد تاریخی از این توهم بزرگ اشاره کرده ایم.
#هم_افق_با_ولی
#آگاهی_طبقاتی
#حافظه_تاریخی
🔸آنسو ؛
آنچه رسانه ها به ما نمی گویند
👈 عضویت سریع :
https://eitaa.com/joinchat/2226651257C33b0cd0f5d
📸
القای روانی!
عامل مسمویت های سریالی؛
🔹چندماهی هست که هرازگاهی خبری از مسمومیت دانشآموزان دختر در شهرهای مختلف در اخبار و رسانهها مخابره می شود و باعث تشویش اذهان بسیاری از خانواده های دانش آموزان ایرانی شده است.
🔸روایت رسمی کارشناسان از علائم بروز کرده در بین دانش اموزان تحت تاثیر فضای عوامل عصبی بوده و تنش های روانی عامل اصلی این علایم در بین دانش آموزان می باشد.
🔸این نظریه درحالی قوت گرفته که پروفسور سمشناسی محیطی دانشگاه «لیدز» عنوان کرده بررسی نتایج آزمایش خونهای گرفتهشده از دانشآموزان دختر ردپایی از سم را نشان نداده است.
🔸موضوعی که در برخی از این حوادث به چشم میخورد، جنبه روانی بودن بعضی از علائم در دانشآموزان است که نشان میدهد شماری از دانشآموزان بهرغم بروز علائم مشابه با مسمومیت، هرگز دچار مسمومیت نشدهاند و کارشناسان، بخشی از این مسمومیتها را روانی اعلام کردهاند.
#مدرسه #مدارس #دانش_آموز#تشویش_اذهان#مسمویت_های_سریالی #القای_روانی#مسمومیت
https://www.instagram.com/p/CpmlTYRo9c2/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
📸
زندگی عریان در جغرافیای دیجیتال
تاثیر تکنولوژی بر زندگی اجتماعی؛
🔹بحث درباره رابطه تکنولوژی و جوامع مدرن بحثی جدید نیست و از زاویههای مختلف به آن پرداخته شده و نگاههای متفکران مختلف در اینباره تا حدی شناخته شده است. اما در کشور ما آثاری که بحث را کمی انضمامیتر دیده باشند کمتر است.
🔸کتاب زندگی عریان در عصر دیجیتال یکی از مواردی است که با نگاهی هستیشناختی، به بحث نسبت این مساله با سیاست و تغییراتی که در عرصه اجتماعی شکل میدهد، توجه کرده است تا بتواند آنچه رقم زده شده است و رقم زده خواهد شد را بیشتر نمایان کند.
🔸فصل یک این کتاب از بردن طبیعت به آزمایشگاه و تولید مرزهای نظم شروع می شود و توضیح می دهد که چگونه مرزهای نظم شکل میگیرد و ملیت و عقلانیت رشنالیتی(نظارت مبتنیبر جلوگیری از هر بینظمی) شکل میگیرد است.
🔸نویسنده ی این کتاب در فصل های بعدی به جامعه کنترلی و فرهنگ الگوریتم میپردازد و همچنان به نظریات تارد رجوع میکند و به طرح حواس-سیاست میپردازد و عقیده دارد «حافظه، ذهن و حواس برای تولید ارزشها ضروریاند و دنبال کردن آنها به منظور ایجاد جامعه لازم است.»
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
🔵 چند نکته درباره توافق ایران _ عربستان
🔹 اختلاف ایران _ عربستان ایدئولوژیک و گسلی بزرگ است و در هیچ مقطعی از تاریخ انقلاب اسلامی ترمیم نشده است فقط در مقاطعی اقتضای منافع طرفین، از شدت و حدت آن کاسته است. امروز نیز از منظر واقعگرایانه، منافع راهبردی طرفین بر محور کاهش سطح تنش تامینپذیر است. پس این توافقنامهها تاکتیکی و برای دوران گذار است و هرگز به نقطه راهبردی نخواهد رسید.
🔺۱. توافق تهران _ ریاض در وهله اول برای هر دو طرف و در مراحل بعدی برای کشورهای منطقه بسیار حساس و مهم است. توافقی است که هر دو طرف از آن بهرهمند میشوند. از نظر شرایط میدانی، سعودیها در سالهای اخیر خیلی تلاش کردند تا پای این توافق نیایند اما ادامه وضع موجود، فشارها را برای آنها تحملناپذیر کرد. چیزی که محمد بن سلمان هرچند دیرهنگام ولی بالاخره به آن رسید.
🔺۲. توافق ایران _ عربستان قطعاً شکستی جدی و مهم برای رژیم صهیونیستی است و تلاشهای چند ساله این رژیم در تعمیق شکاف منطقهای را عملا کماثر [نه خنثی] میکند. از این منظر، برنده اصلی، ایران و محور مقاومت هستند. این توافق بخصوص نتانیاهو را بیشتر تحت فشار قرار خواهد داد.
🔺۳. اگر توافق کامل اجرا شود حتما تاثیر مستقیمِ مثبت و قابل توجه در بازار و سفره مردم خواهد گذاشت وگرنه از منظر اقتصادی، تاثیرات گستردهای نخواهد گذاشت، از این رو نباید انتظار غیرواقعی اقتصادی از این توافق ایجاد شود. تاثیرات کوتاهمدت در بازار متوقع است. کاهش قیمت دلار و سرازیری درهم و ... در این معادله (توافقنامه) تعریف نمیشود.
🔺۴. در یکی از بندهای توافقنامه سعودیها متعهد شدهاند که فتیله اینترنشنال را پایین بکشند.
🔺۵. میانجیگری چینیها و نتیجه حاصله [تا اینجا] یک شکست راهبردی برای آمریکاییهاست.
🔸آنسو ؛
آنچه رسانه ها به ما نمی گویند
👈 عضویت سریع :
https://eitaa.com/joinchat/2226651257C33b0cd0f5d