هدایت شده از آتاشه (Attache)
♋️ شرط بد آمریکا برای هند
🔸 فارن افرز معتقده توقعات آمریکا از هند نابجاست و این کشور توان تقابل با چین رو نداره.
🔸 با رشد روزافزون چین در جهان، یکی از راهبردهای مقابله آمریکا استفاده از موازنه سازی منطقه ای توسط هند بوده.
🔸 در این راهبرد با تقویت همکاریهای سیاسی و اقتصادی آمریکا تلاش کرده تا رقابت چین-هند رو تشدید کنه.
🔸 فارن افرز با بررسی توانمندیهای فعلی هند، توقع آمریکا مبنی بر مهار و تضعیف چین توسط این کشور رو نابجا و غیرممکن میدونه.
🔸در شرایط فعلی شرکت های آمریکایی موفقیت قابل توجهی در نفوذ به بازار دفاع هند داشته اند. ارتش هند از حدود دو دهه پیش که تقریباً هیچ تسلیحات آمریکایی در انبار خود نداشت، اکنون دارای هواپیماهای حمل و نقل و دریایی، هلیکوپترهای کاربردی و رزمی، موشکهای ضد کشتی و توپخانه است. تجارت دفاعی ایالات متحده و هند، که در اواخر قرن ناچیز بود، در سال 2020 به بیش از 20 میلیارد دلار رسیده.
🔹به نظر میرسه آمریکا همچنان به حمایت از هند ادامه بده اما باید این واقعیت که «هند توانمندی مقابله با چین را ندارد» هم بپذیرد و از اعمال شروط غیرممکن بر هند دست بردارد.
#فارن_افرز #هند #موازنه_سازی
📎https://www.foreignaffairs.com/india/americas-bad-bet-india-modi
💟attacheintl.ir
🔰بمناسبت #روز_معلم
❌تماشای مستند "مرتضی امت"
سالروز شهادت استاد شهید آیتالله مرتضی مطهری
🔹نویسنده و کارگردان: میلاد محمدی
برای مشاهده مستند وارد لینک زیر بشید:
https://www.aparat.com/v/yYWDw
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
🔰مستند «حاج عبدالله والی»
❌ین مستند به ۲۳ سال حضور و کار جهادی مرحوم حاج عبدالله والی در منطقه بشاگرد می پردازد...
برای مشاهده مستند وارد لینک زیر بشید:
https://www.aparat.com/v/6Pt8O
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
هدایت شده از آتاشه (Attache)
❇️ نژادپرستی سیاسی
🔹 مرکز مطالعات استراتژیک و بینالمللی آمریکا در گزارشی به سفر رئیس جمهور کره جنوبی به آمریکا پرداخته و معتقده این سفر بزرگترین افتخار برای کره در سالهای اخیره.
🔹 این اندیشکده معتقده در سال جاری فقط روسای جمهور کره جنوبی و فرانسه با بایدن دیدار داشتن که مهمترین دستاورد برا این دو کشوره.
🔹 در واقع ویژگی نگرش از «بالا به پایین» و تحقیر ملتها بخشی از حافظه مقامات آمریکایی محسوب میشه.
🔹 همین عامل به اعتقاد کارشناسان مهمترین دلیل به نتیجه نرسیدن مذاکرات میان ایران و آمریکاست.
#مرکز_مطالعات_استراتژیک_و_بینالمللی_آمریکا
📎https://www.csis.org/analysis/assessment-president-yoons-state-visit-white-house
💟attacheintl.ir
هدایت شده از آتاشه (Attache)
❇️ افول جمعیتی چین
🔹 طبق بررسی اندیشکده فارن افرز قدرت چین به خاطر پیری جمعیت تا 2050 تضعیف خواهد یافت.
🔸 طبق این پژوهش جمعیت این کشور از 540 میلیون نفر در سال 1949 به اوج 1.4 میلیارد نفر در سال 2021 رسیده.
🔹 پیش بینی می شود تا اواسط قرن، چین 200 میلیون نفر کمتر از امروز داشته باشد. به طور همزمان، میانگین سنی به طور پیوسته از 38 سالگی در سال 2020 به حدود 50 سالگی خواهد رسید.
🔸 طبق این تحلیل تامین حقوق بازنشستگان و فقدان نیروی جوان برای کارهای اقتصادی در آینده نزدیک به پاشنه آشیل چین مبدل خواهد شد.
🔹 به نظر میرسد حتی در این صورت نیز چین به مانند کشورهای توسعه یافته می تواند از راهبرد واردات نیروی انسانی مهاجر استفاده نماید.
#فارن_افرز #چین #جمعیت
📎https://www.foreignaffairs.com/china/xi-jinping-cant-handle-aging-china
💟attacheintl.ir
هدایت شده از آتاشه (Attache)
❇️ قمار آمریکایی
🔸 اندیشکده شورای آتلانتیک به پیشی گرفتن جمعیت هند از چین پرداخته و پیشنهاداتی جهت جایگزینی این کشور به جای چین در اقتصاد جهان ارائه کرده.
🔹 از همین رو مقامات آمریکا و غرب باید با تقویت اقتصاد هند به مقابله با چین بپردازن.
🔸هر چند در این گزارش به محدودیت های بروکراتیک نظام اقتصادی هند، عدم انعطاف پذیری و فقر گسترده در این کشور پرداخته شده اما مشکلات مهمتری برای تبدیل هند به چین وجود داره.
🔹 زمانی که چین تبدیل به کارخانه تولیدی جهان شد عمده کشورها از این روند راضی بودن چون بسیاری از هزینه ها براشون کم شد. اما در شرایط فعلی اکثر کشورا به تقویت اقتصاد ملی خودشون اهمیت بیشری میدن و سعی در خودکفایی دارن.
🔸چین بسیاری از بازارهایی که هند قصد فعالیت در اونها رو داره رو گرفته و هند کار دشواری برای کسب سهم از بازارهای تحت اختیار چین رو داره.
🔹 فرهنگ کار و اشتغال در دو کشور متفاوته و مردم چین علاوه بر سخت کوشی کارآمدی بهتری از خودشون نشون دادن.
🔸 اما مشکل اصلی هم اینه که این بازی توسط آمریکا طراحی شده و هدفش ایجاد رقابت و تنش میان دو کشوره تا از هژمونی چین در نیمکره شرقی پیشگیری کنه؛ چیزی که شاید 20 سال پیش ممکن بود اما در شرایط فعلی بسیار دشواره.
#اندیشکده_شورای_آتلانتیک #آمریکا #هند
📎https://www.atlanticcouncil.org/blogs/new-atlanticist/india-is-now-the-worlds-most-populous-country-can-its-economy-keep-up/
💟attacheintl.ir
📸
هفت تپه، الگوی موفق مطالبه کارگری
نمونه یک مطالبهگری درست؛
🔹رهبر انقلاب در دیداری که با بیش از هزار نفر از کارگران، اعضای تشکلهای کارگری و مسئولان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی داشتند و در این دیدار به نکات مهمی در ارتباط با کارگران اشاره کردند.
🔸«این اعتراضها درواقع کمک به دولت و نظام و آگاه کردن آنها است و در این موارد نیز هر جا دستگاههای مسئول مانند قوه قضائیه وارد شدند، دیدند که حق با کارگران است.»
🔸رهبر معظم انقلاب افزودند: «خوشبختانه در همه قضایای اعتراضی، جامعه کارگری با مرزبندی و اعلام مرزبندی با دشمن و تاکید بر همراهی و رفاقت با نظام نگذاشته است بدخواهان از اعتراض و تجمع سوءاستفاده کنند.»
🔸ناظر بر سخنان رهبر انقلاب هفتتپه مهد اتحاد، مبارزه کارگری، مهد مطالبهگری در کل کشور، به صورت نمونه ویژه مطرح شد و تا اکنون این مجموعه و کارگرانش بدون هیچگونه سو استفاده ی رسانه ای توانسه اند در مسائل صنفی خود به صورت موفق اقدام و عمل کنند از همین رو به عنوان الگوی موفق مطالبه کارگری شناخته می شوند.
#کارگر #کارگری #مطالبات_کارگری #هفت_تپه #معدن
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
📸
حق اعتراض
معضلات اعتراضات کارگری؛
🔹کارگران و مشکلات معیشتی آنها امری است که اگر به آن بیتوجهی شود و نادیده گرفته شوند، علاوهبر اینکه آنها را نسبت به فعالیت بیرغبت میکند و حرکت اقتصاد را کند خواهد کرد، میتواند موجبات اعتراضشان را نیز فراهم کند.
🔸در این بین اما ماجرای شرکت کشت و صنعت نیشکر هفتتپه در سالهای گذشته فراز و فرودهای بسیاری داشته است و بارها در مقاطع مختلفی در صدر اخبار قرار گرفته است. مشابه برخی دیگر از شرکتهای بزرگ کشور مانند هپکوی اراک و ماشینسازی تبریز، کارگران نیشکر هفتتپه نیز در دهه ۹۰ با چالش دائمی سوءمدیریت کارخانه و تعویقات مکرر در پرداخت حقوقهایشان دستوپنجه نرم میکردند.
🔸نادیده گرفتن این اعتراضات اما باعث میشود گروههای معاند با سوءاستفاده از آن مسیر اعتراض صنفی را بهسمت ادامه علیه حاکمیت تغییر دهند. مسیری که بیش از هر چیز کارگران را قربانی کرده و مطالبات اصلی آنها را بهحاشیه میراند درطول تاریخ انقلاب اسلامی بارها شاهد چنین تلاشی از جانب گروههای معاندان بودهایم.
🔸در همین راستا ایجاد بسترهای ارتباطی برای شنیدن انتقادات کارگران پیشنهادی است که باعث میشود دغدغههای آنها شنیده شده و اشراف کاملی نسبت به موانع رشد تولید و اقتصاد کشور حاصل شود.
#اعتراض #کارگری #اعتراض-کارگری #حق_اعتراض#کارگرمعدن
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
📸
نفلِگی اخلاق
اهانت استاد سابق دانشگاه تهران به شهید الداغی؛
🔹در سالهای اخیر و با گسترش شبکههای اجتماعی حضور افراد تحصیلکرده در فضای مجازی زیاد شده است با این حال ممکن است که بسیاری از این افراد قدرت تشخیص اخبار صحیح از غلط را نداشته باشد و یا اینکه برای دیده شدن یه هر طریقی اقدام کنند.
🔸نمونه اخیر این جریان، محسن برهانی استاد آزمایشی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران بود که از ابتدای اغتشاشات و بعد از شروع دادگاههای اغتشاشگران، با توئیتهایی که علیه احکام صادره میزد نامش زیاد به گوش میخورد! توئیتهای برهانی بیش از آنکه در مقام نقد و اصلاح رویه ها باشد، جنبه دیده شدن داشت.
🔸وی تا جایی پیش رفته است که مواضع اخیر او در تناقض با مواضع قبلی بود، برای مثال بعد از عفو گسترده محکومان اغتشاشات اخیر از سوی رهبر معظم انقلاب، مدعی شد که دستور اخیر رهبر انقلاب را نباید نوعی عفو تلقی کرد بلکه حکم حکومتی دانست ! اما وی دو سال قبل در توئیت خود همان اقدام را عفو دانسته و تقدیر کرده بود!
🔸برهانی در مواضع اخیر خود برای چند اعدامی و قاتل مانند قاتلان شهید عجمیان از عبارت رضوان الله علیهم استفاده میکند اما در آخرین فقره درباره شهید غیرت، حمیدرضا الداغی که در دفاع از دخترانی که مورد تعرض قرار گرفته بودند، جان خود را به خطر انداخت و به شهادت رسید، لفظ نفله را بهکار برده و در دفاع مشروع دانستن کار وی اِنقُلت وارد کرده است!
#اهانت #الدغی #شهید_غیرت #شهید #شهدا#محسن_برهانی#برهانی
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
هدایت شده از آتاشه (Attache)
❇️ طنز واقعی
🔹 اندیشکده شورای آتلانتیک با پرداختن به مسمومیت دختران ایرانی در مدارس، علت این موضوع را سرکوب دختران می داند.
🔹 به اعتقاد این اندیشکده دختران مدارس در ایران به دنبال انقلابی جدید بودند که با این اقدام حاکمیت سرکوب شدند.
🔹 جالبتر اینه که این گزارش در اندیشکده شورای آتلانتیک توسط یک ایرانی نوشته شده است.
🔹 با وجود رویه اندیشکده های معتبر جهان مبنی بر ارائه سند و منبع، برای این گزارش هیچ گونه سند و مدرکی مطرح نشده است.
#شورای_آتلانتیک #دختران
📎https://www.atlanticcouncil.org/blogs/iransource/schoolgirl-poisonings-are-persisting-in-iran-so-should-the-international-reaction-to-them/
💟attacheintl.ir
هدایت شده از آتاشه (Attache)
❇️ تلاش برای ماندن اردوغان
🔹 طبق گزارش فارن افرز کشورهای روسیه و عربستان برای ابقای اردوغان در قدرت کمکهای میلیاردی ارائه کرده اند.
🔸 طبق این گزارش در طول بحران تورم سال گذشته، شاهزاده محمد 5 میلیارد دلار به بانک مرکزی ترکیه انتقال داد تا به حفظ اقتصاد کمک کند. شرکت دولتی روسیه روس اتم در جولای 2022 مبلغ مشابهی را برای تامین مالی یک نیروگاه هسته ای جدید در جنوب ترکیه، نیروگاه هسته ای آکویو، ارائه کرد. این انتقال در سراسر اقتصاد جاری شد و به ثبات ارز کمک کرد.
🔹 علاوه بر این اردوغان با پیش بینی قدرت ائتلاف مخالفان در سال قبل قانونی را در راستای افزایش 10 کرسی به بزرگترین حزب که عدالت و توسعه است انجام داد؛ علت این موضوع نیز حمایت و عضویت خود اردوغان در این حزب است.
🔸 فارن افرز سبک اداره کشور توسط اردوغان را به مانند دونالد ترامپ، بنیامین نتانیاهو، و ژایر بولسونارو، رئیس جمهور سابق برزیل اقتدارگرایی پوپولیستی میداند.
#فارن_افرز #ترکیه
📎https://www.foreignaffairs.com/turkey/erdogan-turkeys-resilient-autocrat
💟attacheintl.ir
📸
کارویژه مسکن کارگری
دستور رئیس جمهور برای حل مشکل مسکن کارگران؛
🔹داشتن مسکن مناسب یکی از اصلی ترین و اولی ترین نیازهای هر ایرانی است. «دولت» بر اساس قانون موظف است تا با رعایت اولویت برای آنها که نیازمندترند زمینهی اجرای این اصل را فراهم کند.
🔸جامعه کارگری یکی از گروههایی هستند که به صراحت در قانون از آنها نام برده شده است و براساس اصل 31 قانون اساسی «دولت» موظف است تا با رعایت اولویت برای آنها که نیازمندترند زمینهی اجرای این اصل را فراهم کند.
🔸درپی این اصل و تاکید رئیس جمهور بر تامین مسکن کارگران، وزیر کار اعلام کرد، طبق دستور رئیس جمهور تأمین مسکن کارگری به صورت ویژه در دستورکار دولت قرار دارد.
🔸آیت الله رئیسی اخیرا گفته اند: واحدهای تولیدی با تشکیل تعاونی های مسکن مقدمات لازم را فراهم کنند و بخش های مربوطه در دولت هم برای تامین زمین و فراهم کردن تسهیلات لازم برای ساخت مسکن تلاش کنند.
#مسکن #کارگری #مسکن_کارگری #خانه #خرید_فروش_مسکن
https://www.instagram.com/p/Cr0cHbMogW6/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
📸
تجربه مهارت اندوزی
کار دانشجویی در موسسات آموزشی؛
🔹داشتن مدرک دانشگاهی در جامعه امروز که با سرعت به سمت دیجیتالی شدن حرکت میکند نمیتواند نیاز جامعه را برآورده کند.
🔸نخستین فضایی که دانشجویان مجال پیدا میکنند تا در کنار افزایش دانش، کسب تجربه کنند، فضای کار دانشجویی که دانشگاه، فضای کافی را برای ورود آنها به بازار کار بعد از فارغالتحصیلی فراهم میکند.
🔸به طور مثال دانشجویانی که در دانشگاه نورث ایست آمریکا تحصیل میکنند، مانند بسیاری از دانشگاههای دنیا باید دورههای کارآموزی را پشت سر بگذارند و هرساله بیش از 1100 دانشجو بیش از 41 هزار ساعت خدمات تجربی دریافت میکنند.
🔸موسسه فناوری ماساچوست هم جزء آن دسته دانشگاههایی است که علاوهبر آموزش نظری دانشجویان، مسئولیت کارآموزی و آموزشهای عملی آنها و ایجاد آمادگی در آنها برای ورود به اجتماع را برعهده گرفته است. بهطورکلی، دورههای کارآموزی دانشجویان MIT در یک شرکت یا آزمایشگاه تحقیقاتی بین 3 تا 12 ماه به طول میانجامد.
#دانشگاه #تحصیل #جامعه_دانشگاهی #زندگی_دیجیتال
https://www.instagram.com/p/Cr02k4EO7De/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
هدایت شده از اولین ها در ایران
firstiniran.jpg
149.5K
📌 *اولین راه آهن* ایران در سال 1227 شمسی و همزمان با آغاز سلطنت *ناصرالدین شاه* ساخته شده است. این مسیر راه آهنی، از بندر انزلی به پیره بازار و از آنجا به رشت می رسید.
▫️تنها بازمانده این مسیر یک لوکوموتیو بخار است که بر روی آخرین قطعه چندمتری ریل، هنوز در داخل محوطه سازمان بنادر انزلی خودنمایی میکند و تاریخ ۱۸۴۸ را بر روی خود دارد.
🔹 ۱۲ کیلومتر ازین مسیر تا اواسط دوره رضا شاه همچنان مورد استفاده بوده است که توسط او جمع آوری شد.
😳 *آیا می دونستید تا قبل از دوره رضاخان، نزدیک به 300 کیلومتر راه آهن در کشور وجود داشته ؟*
💪 مسیر تبریز به جلفا به طول ۱۴۹ کیلومتر که در زمان احمدشاه (سال 1295) و توسط روس ها ساخته شد تنها خط بازمانده ریلی از زمان قاجاریه است که هنوز نیز در حال استفاده می باشد.
💎 سایر خطوط راه آهنی که در زمان قاجاریه ساخته شده رو می تونید، نام ببرید؟
هدایت شده از سم درصد
41.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴مجموعه طنز سم درصد - قسمت ۴۴
🔺 تازیانه خوردن سم درصد در آمریکا
مردم آمریکا جشن سراسری گرفتند که تونستند قهرمان تاریخی قرن، #سم_درصد کبیر را تازیانه بزنند.
ولی کور خوندن. با ضماد حکیم شلغمی بزرگ که اسپانسر این قسمت هستند، ظرف دو ساعت، تمام مشکلات سم درصد از جمله دل پیچه این شخصیت بزرگ برطرف گردید.
برای پیش خرید ضماد حکیم شلغمی بزرگ به سایت "ضماد شلغمی دات کام" مراجعه کنید.
✅سم درصد را به شدت دنبال کنید🤣🤣🤣
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/866320384C260d8cbae5
📸
تابوشکنی دلاری
مداخله امنیتی غربیها در امر اجتماعی حجاب؛
🔹مسئله حجاب چند صباحی است به یکی از موضوعات محوری مباحث اجتماعی در کشور تبدیل شده و با ورود اپوزیسیون و دولتهایی مانند آمریکا و نیز رژیم صهیونیستی رنگوبوی امنیتی و سیاسی مشخصی هم به خود گرفته است.
🔸کنار اقدامات سیاسی و امنیتی معمول، یکی از پروژههای معمول دشمن در این زمینه، عرفیسازی بیحجابی از طریق استخدام و اجیر کردن افرادی است که با پوششهای عجیب و غریب و تابوشکنانه در خیابانها تردد میکنند تا نوع خاصی از پوشش مغایر با هنجارهای جامعه ایرانی عادیسازی شود.
🔸بر حسب اساس اعلام مراجع انتظامی و امنیتی اخیراً چندین فرد دستگیر شدهاند که بهگفته خودشان صرفاً مأموریت داشتهاند با دریافت دستمزد، با نوع پوشش بخصوصی که با هنجارهای ایرانی همخوانی ندارد در خیابانها تردد کنند.
🔸یکی از این خانمها که بازداشت شده دراینباره گفته است: "برای هر ساعت تردد با وضعیت تابوشکنانه در تهران به ما گفته بودند که مبلغ 3 الی 5 دلار به ما پرداخت میکنند".
#حجاب #کشف_حجاب #فرهنگ #اغتشاش
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
هدایت شده از آتاشه (Attache)
❇️شعارهای قشنگ
◀️ دولتهای غربی پس از جنگهای جهانی با همین شعارهای زیبا به استعمار خود ادامه داده اند.
◀️ و چه شعاری بهار از صلح، عدالت و آزادی... چپاولی که پشت این کلمات همواره پنهان می شود.
◀️ جنگ روسیه با اوکراین با کمتر از ده هزار آسیب دیده فاجعه جهانی است اما کشتن ۲۳۸ هزار نفر در عراق، تجلی صلح و عدالت!
💟attacheintl.ir
📸
ژانر دشوار فیلم سازی
چند نما از طبقه کارگر در سینما؛
🔹ساختن فیلمی درمورد طبقه کارگر تصمیم دشواری است. فیلم به طور معمول خیلیزیاد نمیفروشد و بهاحتمال زیاد خیلی پسند منتقدان نمیشود؛ چراکه عموما ، ستارههای سینمایی در این فیلمها شرکت نمیکنند. البته این قاعده همیشگی نیست.
🔸همیشه این شانس هست که یکی از سوپراستارهای فوقمیلیاردر هوس کند نقشی در یک درام اجتماعی بازی کند تا بتواند با نشان دادن عمق فلاکت و بدبختی و دشواریهای زندگی، جوایزی برای خودش دستوپا کند. همیشه این امکان هم هست اما نه همیشه و نه هر ستارهای.
🔸پول باید وسط باشد و آن پول نمیتواند رقم چشمگیری نباشد. سر کیسه باید شل بشود تا ستاره حاضر به ایفای نقش شود. سختیهای ساختن فیلمی درمورد زندگی طبقه کارگر این است که فیلم عامهپسند درنمیآید. مردم به سینما نمیروند تا تلاشهای خستهکننده یک کارگر زحمتکش برای انجام دادن کار و اداره کردن یک زندگی پرهزینه را نگاه کنند.
🔸آنها به سینما میروند تا کمدی ببینند و بخندند و غم زندگی از یادشان برود؛ تنها راهی که میشود فیلمهای مبتنیبر زندگی طبقه کارگر، کمی بیشتر دیده شود، آمیخته شدنش با چیزی دیگر ی مثلا طنز است.
#فیلم #کارگر #فیلم_کارگری #سینما
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
🔰مستند 4200
❌در آخرین ساعات روز دوشنبه بیستم فروردین 1397 جلسه مهمی درباره بازار ارز در دفتر رئیس جمهور تشکیل و به تصمیمی تاریخی منتهی شد.
👈این فیلم، حوادث منجر به این تصمیم و آثار و تبعات آن را روایت می کند.
https://aparat.com/v/zCcEH
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
👆👆
این هم تصویری از ایران است.
🇮🇷برای آیت الله خامنه ای
🔸 پیش از انقلاب زیرساخت و امکانات برای ورود دختران به ورزش حرفه ای و قهرمانی وجود نداشت.
👈 ضمن اینکه حکومت پهلوی به ورزش زنان نمی پرداخت.
👈 در خانواده ها و جامعه سنتی ایران یک مانع عرفی برای ورود دختران به ورزش وجود داشت.
شاید بتوان گفت طبیعی بود و جامعه برنمی تافت.
🇮🇷پس از انقلاب، از ابتدا دهه هفتاد دو اتفاق شکل گرفت:
1⃣ آغاز ساخت زیرساختها و فراهم نمودن امکانات برای حضور زنان در ورزش حرفه ای و قهرمانی.
بسیاری از فدراسیونها و تیم های ورزشی دختران در سنین مختلف شکل گرفت.
⛔️ اما مانع دوم کماکان پابرجا بود.
هم از جهت قانونی و هم از لحاظ عرف سنتی فضا برای ورود زنان به ورزش قهرمانی فراهم نبود. عده ای تا تکفیر و رد حضور زنان در ورزش پیش رفتند.
2⃣ باید فضای فرهنگی تغییر پیدا میکرد، مقدمه آماده سازی فضا برای ورود زنان در ورزش حرفه ای نیازمند حمایت فرهنگی بود.
دیگر مساله فقط ساختن سالن ورزشی یا امکانات نبود.
دولت های می خواستند اما فضا پیش نمیرفت.
این سد را «آیت الله خامنه ای» شکست.
⁉️ شاید دختران امروزی که در عرصه های بین المللی مسابقه می دهند، مدال و قهرمانی می آورند اطلاع نداشته باشند که در اواخر دهه هفتاد چه فضا و فشاری وجود داشت و چگونه هر سال آیت الله خامنه ای با برگزاری دیدار ورزشکاران خانم، تمجید از زنان ورزشکار و مدل آوری آنان، ارسال پیام برای قهرمانی زنان، جامعه و حکومت را به سمت حمایت از حضور زنان سوق داد.
❗️تصویری که از آیت الله خامنه ای برای نسل امروز ساخته اند این نکات را دربرندارد.
این دختران جوان هم دختران ایرانند.
.
ویدئو: تیم هاکی روی یخ دختران ایران به نیمه نهایی آسیا رسید.
.
#علیرضا_زادبر
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
📸
تاسیس اسراییل جدید
کارسازی برای تجزیه طلبان اسراییلی؛
🔹کمتر از یک هفته پس از پایان سفر ربع پهلوی به سرزمین های اشغالی و عکس های یادبود وی در کنار «بنیامین نتانیاهو»، 32 نماینده پارلمان رژیم صهیونیستی با نگارش نامه ای خطاب به وزیرخارجه این رژیم خواستار تجزیه ایران و تشکیل کشوری موهوم تحت عنوان «آذربایجان جنوبی» شدند.
🔸در میان 32 نماینده امضا کننده این نامه اسامی 22 نماینده حاضر در ائتلاف حاکم تحت رهبری نتانیاهو 11 نماینده از جناح اپوزیسیون به چشم می خورد که نشانگر آن است که هرگونه ایده تجزیه طلبانه علیه جمهوری اسلامی ایران حمایت به عمل می آورند.
🔸انتشار جزئیات این خبر به سرعت در فضای رسانه ای داخل کشور و همچنین در میان لیدرهای رسانه ای اپوزیسیون خارج نشین بازتاب یافت تا خیلی زودتر از آنچه که تصور می شد از دستاوردهای سفر فرزند شاه خائن به سرزمین های اشغالی رونمایی شود تا مشخص شود که رونمایی از ایده «تجزیه ایران»، مهم ترین ارمغان سفر ربع پهلوی به سرزمین های اشغالی بوده است.
🔸در این بین سکوت ربع پهلوی نسبت به این اقدام متحد جدید خود در ساعات اولیه سبب شد تا چهرههای اپوزیسیون خارجنشین که حتی برخی از آنها مسئولیت دعوت و میزبانی از فرزند شاه را در سرزمینهای اشغالی بر عهده داشتند مجبور شوند تا حتی زودتر از وی نسبت به این اقدام نمایندگان کنست رژیم صهیونیستی واکنش نشان دهند و از کرده خویش ابراز ندامت کنند.
#تجزیه_طلبی #صهیونیست #صهیونیست_جهانی #رضا_دیبا #رضا_ربع_پهلوی
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
📸
دغدغه بی کاری
وضغیت اشتغال جوانان؛
🔹موضوع بیکاری ازجمله مواردی است که دغدغه رفع آن همواره در رتبه نخست اهداف سیاستگذاران و مجریان قرار دارد. بررسی آمار اشتغال کشور طی 17 سال گذشته نشان میدهد تعداد شاغلان کشور ، از 20.6 میلیون نفر در سال 1384 به 23.7 میلیون نفر در پایان سال 1401 رسیده که نشاندهنده افزایش 3.1 میلیون نفری است.
🔸دولتهای برسرکار آمده در ایران معمولا وعده ایجاد سالانه یک میلیون شغل را میدهند، اما زمانی که به خالص اشتغالزایی کشور نگاه میشود، در نگاه اول بهنظر میرسد وعده دولت غیرواقعی بوده یا آمارسازی شده است، اما باید توجه داشت شغل ایجاد شده یا ناپایدار بوده یا اینکه جای مشاغل حذفشده را در آمارها پر کرده است.
🔸با این حال با مشاهده رتبه 48 ایران و مقایسه آن با سایر کشورها شاید گفته شود که این میزان نرخ بیکاری چندان هم بالا نیست چراکه نرخ بیکاری جوانان در کشورهایی نظیر سوئد با 25.6 درصد، ایتالیا با 29.7 درصد از ایران بیشتر است.
🔸واضح است که یکی از موارد مهم در مسیر اشتغال جوانان مساله مهارتآموزی و داشتن تواناییهای فنی در این خصوص بوده کمااینکه گفتمان عدمکارایی نظام آموزشی در ایجاد ارزشافزوده واقعی در محصلان و افزایش مهارت آنان پذیرفته شده است.
#بی_کاری #اقتصاد #اشتغال #کارآفرینی
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
🔻این خطای شناختی را فراموش نکنید!
✍️ راحله صالحی
🔸آن روزها که شعار زن، زندگی، آزادی تازه میهمان سفرهی کلام بعضیها شده بود؛ با یک عزیز پشت ترافیکی سنگین، ثانیهها را دنبال میکردیم.
ماشینهای دوروبر، برخی موسیقی گوش میدادند و برخی رادیو.
عدهای مثل ما با یکدیگر صحبت میکردند و گروهی سکوت بودند و تماشا.
از کنار ماشینی رد شدیم که خوانندهاش میخواند: «برای توی کوچه رقصیدن، برای ترسیدن به وقت بوسیدن، برای خواهرم خواهرت خواهرامون، برای...»
تا چندصد متر جلوتر آهنگ باسماجت خودش را چسبانده بود به پردهی گوشمان: «برای این همه شعارهای توخالی...».
وقتی بالأخره موزیک تمام شد، یک سواری مثل برق و باد، از خط ویژهی بغلدستمان رد شد و تنها صدای درون ماشینش را برایمان به یادگار گذاشت.
«برای دختری که آرزو داشت پسر بود، برای زن زندگی آزادی... »
🔹بغلدستیام گفت: «همه دارن به این آهنگه گوش میدن ها!»
ابروهایم را بالا انداختم و پرسیدم: «از چندتا ماشین صدای این آهنگ اومد؟» جواب داد دوتا.
دوباره سؤال کردم: «الان چندتا ماشین توی ترافیکه؟» لبها را به هم فشار داد، از پنجره بیرون را از نظر گذراند و گفت: «حدود دویستتا».
چهرهاش شبیه کودکان نادمی شده بود که سهوا سطل ماست را روی فرش تازه شسته شده چپه کردهاند.
موج خنده داشت روی لبهایم فرود میآمد که سر بزنگاه، درسته قورتش دادم تا فکر نکند مسخرهاش میکنم.
«دوتا از دویستتا، یعنی همه؟» بغلدستیام رفت در افق محو شود و من رجوع کردم به آنچه از درسها در ذهنم باقی مانده بود:
🔸«خطای شناختی»ای که در مکالمهی میان من و دوستم رخ داده بوده بود، «تعمیم افراطی» نام داشت.
روانشناسان میگویند «وقتی شما صرفا براساس یک رویداد خاص، یک الگوی کلی و فراگیر منفی را استنباط میکنید» مبتلا به این خطای شناختی شدهاید.
این دسته از افراد گرایش دارند که هر حادثهی منفی و ناکامی را شکستی تمامعیار و تمامنشدنی تلقی کنند.
استفاده از کلماتی مثل هرگز و همیشه زیاد در صحبتهای آنها دیده میشود.
🔹«خطای شناختی» یکی از شایعترین ویروسهای فکری است و مانند کووید-۱۹ انواع گوناگون دارد.
👈ذهنخوانی، پیشگویی، فاجعهسازی، برچسب زدن، دست کم گرفتن جنبههای مثبت، فیلتر منفی، استدلال هیجانی، مقایسههای غیرمنصفانه، تفکر دوقطبی، و تعمیم افراطی فقط بخشی از سویههای مختلف این ویروس خطرناک هستند.
👈البته خطاهای شناختی نوعی بیماری مخفی هستند که یافتنشان به دقت و آگاهی نیاز دارد.
❗️از طرفی به علت شیوع بالایی که دارند، حضورشان میان مردم عادی شده؛ آنقدر عادی که گاهی اگر نباشند فکر میکنیم یک جای کار میلنگد.
🔸بعضی وقتها افکار منفی از ذهن ما عبور میکنند، اما سالم و بهجا هستند. در چنین زمانهایی نیاز هست که برخورد واقعبینانه و کارآمدی با افکار منفی و موقعیتهای مرتبط با آن داشته باشیم.
✅ اما حقیقت این است که اکثر اوقات نگرشهای منفی اغراقشده و دارای انحرافاند و به حالتی غیرواقعبینانه، مخدوش و ناشی از خطاهای شناختی میباشند.
⛔️میدانید مشکل از چه زمانی شروع میشود؟
از هنگامی که ما این باورها و گمانهای اغراقشده و انحرافیافته از واقعیت را عین واقعیت میپنداریم و فکر میکنیم وحی مُنزل هستند.
⁉️ فاجعه زمانی رخ میدهد که ؛ ما بر مبنای درست پنداشتن آنها، دست به تنظیم رفتارهایمان میزنیم؛ و شما تصور کنید رفتاری که سرچشمهاش یک باور غلط باشد، چه آثار ویرانگری میتواند برای فرد و جامعه به جا بگذارد؟
🔸 مجله واو
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
🔰 عواقب ترکِ فعلِ فهمیدن چیست؟!
♦️ما نباید نخِ تاریخ را رها کنیم و به روزمرگیهای سیاسی عادت و چرندیات مبتذلان را مورد تجزیه و تحلیل قرار دهیم.
روزمرگیهای سیاست مانند روزمرگیهای زندگی را میسازند تا در واقع با ساخت لایههایی از واقعیت دروغین، حقیقت پوشانده شود و بشر و به ویژه ما که همیشه پر موقعیت حساس کنونی هستیم، گیج و گم شویم و اصل مطلب که تعالی روح، فهم جهان و رهایی از دامِ جهالت است را فراموش کنیم!
آیا شما هم میخواهید در این دام جهالت بیفتید و فعل فهمیدن جهان و انسان را ترک کنید؟!
🔻عالَم سیاست پر است از سوتیها و شیطنتها، تقطیعها و توطئههای ریز که پر شدن حافظههای ما از این ابتذالیات، خواست سازندگانِ دام جهالت است!
میخواهید سرگرم دعوای فلان بازیگر با فلان خواننده باشید و یا سرگرم پشمهای زیر بغل شازده؟!
عواقب سرگرم شدن با این روزمرگیها و ترک مطالعه و تفکر، غلبه انسانهای پوچ و دوزاری بر همه ماست!
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir