📸آستروتورفینگ
سندروم بی شماری؛
🔸مردم با دیدن داعش با خود میگویند چطور گروهی با جهانبینی قرنهفتمی توانست اینقدر مشهور شود؟ پاسخ این است که آنها در استفاده از فناوری قرنبیستمی بسیار ماهر بودند. وقتی داعشیها تصمیم گرفتند در ژوئن ۲۰۱۴ به موصل حمله کنند، چه کار کردند؟
#کلینک_مجازی #سواد_رسانه_ای#سواد_رسانه#زیست_مجازی #سبک_زندگی#سبک_زندگی_دانشجویی#عملیات_روانی#زیست_مجازی #مهسا_امینی #کتایون_ریاحی #علی_کریمی
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
📸آستروتورفینگ
سندروم بی شماری؛
🔸مردم با دیدن داعش با خود میگویند چطور گروهی با جهانبینی قرنهفتمی توانست اینقدر مشهور شود؟ پاسخ این است که آنها در استفاده از فناوری قرنبیستمی بسیار ماهر بودند. وقتی داعشیها تصمیم گرفتند در ژوئن ۲۰۱۴ به موصل حمله کنند، چه کار کردند؟
#کلینک_مجازی #سواد_رسانه_ای#سواد_رسانه#زیست_مجازی #سبک_زندگی#سبک_زندگی_دانشجویی#عملیات_روانی#زیست_مجازی #مهسا_امینی #کتایون_ریاحی #علی_کریمی
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
آن سو | روایت آنسوی ماجرا
پیوست👆👆
🔸در ایام کرونا در ایالت های مختلف امریکا، توده های مختلفی به اعتراضات «ضد قرنطینه ای» پرداختند. بسیاری این اعتراضات را خودجوش و مردمی می دانستند اما این اعتراضات سازماندهی شده و به صورت یک سری عملیات های منظم طراحی شده بود که توانسته مردم کشور امریکا را به صحنه اعتراضات واقعی بیاورد.
🔹این کار به «آستروتورفینگ» شناخته می شود.
🔸آستروتورفینگ به عملیات های پنهانی رسانه ای می گویند که در آن جمعیت ها و توده های مردمی را برای اهداف از قبل تعیین شده سازماندهی می کنند بدون اینکه مردم از شخص یا سازمان «اداره کننده» اشنایی داشته باشند. فیلیپ ان هاوارد، استاد اکسفورد گفت: اینترنت کار را برای لابی های قدرت اسان کرده است. انها می توانند فعالیت های گروه های کوچک را به طرز اغراق امیزی بزرگ کند
🔸سابقه اولین انجام عملیات آستروتورفینگ در شبکه های اجتماعی درسال 2012 در کشور کره جنوبی می گذرد و از سال 2013 تا سال 2018 طبق تحقیقات دانشگاه پرینستون 53 عملیات آستروتورفینگ در کشور دنیا رخ داده است
🔸آستروتورفینگ برای ایجاد محبوبیت، نفرت و همراه کردن باور عمومی و مهندسی ترجیحات مردم نیز مورد استفاده قرار میگیرد. در تمام مدتی که افراد مشغول ایجاد و ایفای نقش خود در سازماندهی یک جنبش هستند، به گونهای رفتار می کنند که انگار هیچ ربطی به آنان ندارد
🔸در این تکنیک با «کمپین سازی» در گروه های مجازی، حجم زیادی از اطلاعات به سمت مخاطبین سرازیر می شود و با تکیه بر احساسات مردمی و سوءاستفاده از آن برای اهداف سیاسی و غیر سیاسی به کار گرفته میشود!
🔸آستروتورفینگ ایجاد یک کمپین یا موجی از ابراز نظر و احساساتِ منفی در ظاهر مردمی اما در واقع ساختگی و جعلی است که در مورد یک اتفاق یا یک سیاست از سوی قدرتها برای اثرگذاری بر کشور متخاصم به کار گرفته میشود!
🔸آستروتورفینگ منجر به ایجاد «توهم یک حمایت گسترده مردمی» نسبت به یک سیاست یا فرد میشود که در واقعیت نسبت به آن حمایت کمی وجود دارد. این روش با استفاده از اکانتها و گروههای فشار جعلی افکار عمومی را طوری گمراه میکنند که انگار نظر آنها نظر «رایج جامعه» است.
🔸در این تکنیک افراد، انگیزههای خود را زیر نقاب جنبشهای از پایین (در مقابل جنبشهای اجتماعی از بالا و فرمایشی) پنهان میکنند و از سناریوهای مختلفی مانند: کشته سازی، روایت سازی، هشتگ سازی، اسطوره سازی، شبکه سازی یا همان کمپین سازی استفاده می کنند.
🔹این تکنیک در دو مقطع به صورت گسترده پیاده سازی شد:
🔸مقطع بیماری کرونا از این عملیات استفاده شد و انرا به گونه ای بزرگنمایی کردند که 4 سال کشورهای دنیا را درگیر خود کردند در حالی که بیماری های کشنده بیشتری در دنیا وجود داشت ولی به اندازه کرونا رسانه ای نشدند
🔸همچنین تظاهرات برلین، انچنان شانتاژ رسانه ای شد که گویی، قسمت زیادی از ایرانیان مخالف جمهوری اسلامی هستند در حالی که فقط 5 درصد جمعیت ایرانیان خارج نشین، در این تظاهرات شرکت کردند.
@onsoo_ir
هدایت شده از آتاشه (Attache)
❇️ با ما باشید
✅ برای آگاهی از آخرین نظرات اندیشمندان علم سیاست
✅ آگاهی از تحلیل مهمترین اندیشکده های جهان
و مهمتر از همه آگاهی از منطق دانش روابط بین الملل در تحولات روز:
ما را دنبال کنید و به دیگران معرفی نمایید:
📍بله https://ble.ir/attacheeintl
📍ایتا https://eitaa.com/Attacheeintl
📍اینستاگرام attacheeintl
📍تلگرام https://t.me/attacheeintl
📍توئیتر @attacheeintl
روسیه حاضر است از طریق خط لوله نورد استرسم ۲ که هنوز نابود نشده و یا از طریق ترکیه گاز به المان صادر کند،بدون هیچ شرطی،
قسمت بسیار زیبای قضیه ولی اینجاست که
از واشنگتن جواب امد: خیر
پروفسور المانی:از غرب مراکش تا شرق اندونزی، ایران تنها کشوری است که به امریکا راحت نه میگوید.
علی جهان آرا
@onsoo_ir
📜 #روایت_انتظار
🔴 براستی آیا ما این چنین هستیم ؟
🔵 فرازی حسّاس از زیارت حضرت مهدی «علیه السّلام» در سرداب مقدس :
🌕 فَلَوْ تَطَاوَلَتِ الدُّهُورُ وَ تَمَادَتِ الْأَعْمَارُ لَمْ أَزْدَدْ فِیكَ إِلَّا یَقِیناً، وَ لَكَ إِلَّا حُبّاً، وَ عَلَیْكَ إِلَّا مُتَّكَلاً وَ مُعْتَمَداً، وَ لِظُهُورِكَ إِلَّا مُتَوَقَّعاً وَ مُنْتَظَراً، وَ لِجِهَادِی بَیْنَ یَدَیْكَ مُتَرَقَّباً، فَأَبْذُلَ نَفْسِی وَ مَالِی وَ وُلْدِی وَ أَهْلِی وَ جَمِیعَ مَا خَوَّلَنِی رَبِّی بَیْنَ یَدَیْكَ وَ التَّصَرُّفَ بَیْنَ أَمْرِكَ وَ نَهْیِكَ».
🔺 (ای مولای من، یا صاحب الزّمان)، اگر روزگارها به درازا کشد و عمرها طولانی شود، جز یقینم به تو، و محبّتم به تو، و توکّل و اعتمادم بر تو، و جز توقّع ظهورت و انتظار آن دوران، و جهاد در پیشگاهت، چیزی در من فزونی نمی یابد تا سرانجام جانم، مالم، فرزندانم، خانواده ام، و همه ی آن چه را که پروردگارم به من عطا فرموده است، به پیشگاهت تقدیم کنم و تسلیم در مقابل امر و نهیت باشم!
📚 بحار الأنوار، ج ۱۰۲ ص ۱۱۸
🌷براستی آیا ما این چنین هستیم ؟ و یا اینکه ...
#امام_زمان
📣 دومین فراخوان دورههای عمومی آموزش معارف انقلاب اسلامی (khamenei.ir)
🔻مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی در راستای تبیین و شناساندن معارف انقلاب اسلامی، با استفاده از «ظرفیتهای آموزشی نوین» و «روزآمدِ علمی» اقدام به طراحی، تولید و اجرای دورههای آموزشی متنوع با هدف ارتقای نظام دانایی عموم علاقه مندانِ معارف انقلاب اسلامی و شکلدهی نهضتی معرفتی و تبیینی به صورت فراگیر نموده است.
🔸 مخاطبین اصلی این دورهها «دانشجویان و طلاب»، «بانوان» و «نوجوانان» سراسر کشور میباشند.
👈 مطالعه جزئیات بیشتر و ثبتنام در دوره:
https://khl.ink/f/51169
هدایت شده از آتاشه (Attache)
❇️ برجام شرط نوسازی نظام حکمرانی!
✅ برجام به عنوان یکی از توافقات بالقوه میان ایران و 5+1 است که به اعتقاد یکی از رسانه ها شرط نوسازی نظام حکمرانی قلمداد می شود.
✅ به نظر می رسد در نظر گرفتن اصلاحات برای سازوکار سیاست خارجی کشور با مولفه هایی مانند ارجحیت دیپلماسی اقتصادی و عمومی، برای نوسازی نظام حکمرانی منطقی تر باشد تا توافقی که ایران صرفا یکی از طرفین است.
✅ علاوه بر این با طرح مولفه احیای برجام در داخل، مقصر بودن مسئولان داخلی به عنوان مفروضه در نظر گرفته شده است؛ حال آنکه ناقض اصلی برجام آمریکا و طرفهای غربی بودند.
#برجام #مذاکره #دیپلماسی
🔄 https://static.jaaar.com/assets/images/pishkhan/1401/9/7/08040837.jpg
📍بله https://ble.ir/attacheeintl
📍ایتا https://eitaa.com/Attacheeintl
📍اینستاگرام attacheeintl
📍تلگرام https://t.me/attacheeintl
▪️ ادعای نشریه آمریکایی Forbes: ارمنستان و صربستان مشتریهای جدید پهپادهای ایرانی
🔹این نشریه در گزارشی با بیان اینکه امسال،سال خوبی برای پهپادهای ایرانی بود، نوشت ارمنستان و صربستان مشتری های جدید تجهیزات نظامی ایران، بخصوص پهپاد شاهد ۱۳۶ هستند.
@onsoo_ir
🔸برعندازان به حدی از عرفان رسیده اند که حتی حسین رونقی هم کار خودشونه.
#انقلاب_شلمغزان
@onsoo_ir
📸 نظر اندیشمندان مسلمان در مورد زن VS نظر متفکران غربی درباره زن
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙کلر دالی، نمایندهی ایرلند در پارلمان اروپا:
🔹از زمان جنگهای صلیبی،مردم #خاورمیانه به هر دلیلی حق دارند که از قیافهی ما هم حالشان به هم بخورد. فرانسه و بریتانیا وقتی مرزهای کشورها را ترسیم میکردند، تخمِ بیثباتی را در این منطقه کاشتند.
🔸تا زمانیکه دیکتاتورها از منافع ما محافظت میکردند،هرگز از حمایت از آنها ابایی نداشتیم! چگونه سرنگونی دولت #مصدق به ثبات منطقه کمک میکرد؟ آیا جنگ عراق با ایران باعث امنیت در منطقه میشد؟ آیا حمایت از مجاهدین مایهی افتخار ما بود؟
🔹هرگونه مداخلهی غرب از جمله اشغال عراق، فاجعهی تاریک افغانستان، بمباران لیبی توسط ناتو، پشتیبانی از اسلامگرایان تندرو در سوریه و نسلکشی عربستان در یمن،همگی موجهای ویرانگری از بیثباتی در منطقه پدید آورد که پسلرزههای آن تا دههها ادامه مییابد.
🔸کشورهای فروپاشیده،اقتصادهای ورشکسته، آسیبها و کشمکش همیشگی به جا خواهد گذاشت و در پایان دستمان را زیر چانه میگذاریم و وانمود میکنیم که ما در این رخدادها دست نداشتیم و میپرسیم که چگونه ما میتوانیم ثبات را در منطقه ارتقا دهیم؟حتما دارید شوخی میکنید؟!
🎬
@onsoo_ir
▪️پخش مصاحبه علی کریمی دقیقا شب قبل بازی با آمریکا، آخرین تیر ضد انقلاب برای بهم زدن تمرکز تیم ملی فوتبال کشورمونه
در تاریخ بنویسید در دورانی که چشم امید همه کشورهای ضد استکبار دنیا به برد ایران است یه عده وطن فروش از هیچ کاری برای ناکام شدن ایران و ایرانی دریغ نکردن
@onsoo_ir