17.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید| استقبال از ماه مبارک رمضان
استاد فیاضبخش
🔻 ضرورت محاسبه نفس و توبه، برای ورود به ماه مبارک
▫️پنج دستور اخلاقی معروف در میان اهل معنا: صمت (سکوت)، جوع (گرسنگی)، بیداری در سحرگاهان (سهر)، عزلت (فاصله گرفتن از افراد ناباب) و ذکر (که بالاترین ابزار سلوک است.)
▫️ماه رمضان، ماه جمع تمام این ابزارهاست و اگر کسی از آن بهره ببرد، به سرعت راه هزار ماهه را یک شبه و حتی لحظهای طی مینماید. ولی باید مقدمات آن را از رجب و شعبان و خصوصا روزهای آغازین ماه مبارک فراهم کند.
▫️ماه مبارک ماه توبه به سوی حق است.
▫️مراتب توبه: ۱- توبه از گناه؛ ۲- توبه از رذایل اخلاقی؛ ۳- توبه از محبت به غیر حق؛ ۴- توبه از تشویشها ۵- توبه از غیر حق.
▫️توبه نصوح یعنی توبه خالص (توبه انسان از همه ناخالصیها و انانیتها و...) و در یک کلام توبه از هر چه توجه به غیر پروردگار است.
🔺از هیچکس هیچ عذری پذیرفته نیست که ماه رمضانی بر او بگذرد و نتواند تحت غفار مغفرت الهی قرار گیرد.
14.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وضعیت فرانسه را می بینید؟
🔸سالهایی که در فرانسه زندگی کردم شاهد سبک زندگی پر تلاش و ساده زیستانه فرانسویها بودهام. واقعا سخت کار میکنند برای یک زندگی معمولی. من داخل خانه هایشان هم رفتهام. خانههایی با امکاناتی بسیار معمولی. نه خبری از مبلمانی به سبک ایران هست. نه فرش هایی مثل ما، نه گاز و یخچال و پرده های مجلل.
👈 در فرانسه بودم که تظاهرات و اعتصابات جلیقه زردها شروع شد. وقتی با همکلاس فرانسوی ام صحبت می کردم می گفت: «واقعا پدر مادرهای ما دیگر توان کار کردن ندارند. از بس کار کرده اند از کار افتاده شده اند. حالا آمده اند قوانین بازنشستگی را سخت گیرانه تر هم کرده اند. غیر این که باید مالیات های سنگین بدهیم حالا می گویند سن بازنشستگی را باید بیشتر هم بکنیم. یعنی باید بیشتر کار کنی و به این راحتی ها بازنشسته نمی توانید بشوید. این رسما بردگی است. بردگی مدرن.»
👈 من مردم فرانسه را که خیلی صبورند از نزدیک دیده ام. اینکه می بینید منفجر شده اند مثل کشور ما تاثیر رسانه های خارج از کشورشان نیست که برای تحریک و به خیابان آمدنشان بودجه خرج شده باشد. واقعا ستمدیده هستند و تحت فشار برای یک زندگی معمولی.
منبع : کانال تا انتهای افق
هدایت شده از آتاشه (Attache)
🌐 کودتای دیپلماتیک چین، چگونه موازنه قدرت در غرب آسیا را تغییر داد؟
◽️ایجاد یک توافق نیازمند یک میانجیگر یا شبه واسطه یا در اصطلاح سیاسیون "دفاتر خوب" است تا بتواند ایجاد توافق بین افرادی را که دارای اختلاف هستند تسهیل کند نشریه وایر در مصاحبه طولانی با تالمیز احمد تحلیلگر برجسته غرب آسیا به تغییرات قدرت در غرب آسیا و افزایش نفوذ چین در خاورمیانه بویژه بعد از میانجیگری در توافق ایران و عربستان که آن را کودتای دیپلماتیک خوانده، پرداخته است:
🔸این یک پیشرفت بسیار مهم است. چشم انداز دیپلماتیک و چشم انداز سیاسی را تغییر داده است. پس زمینه این توافق این است که آمریکایی ها روز به روز در حال از دست دادن اعتبار خود بودند. ... و همچنین به نظر می رسد از نظر منافع خود در منطقه بسیار متعهد نیستند. بنابراین، متحدانشان باور ندارند که آمریکایی ها می توانند تامین کننده یا ضامن امنیت آن ها باشند بنابراین، آنها به دنبال شرکای دیگری بودند.
🔸منطقه در حال بلوغ است. بار طاقت فرسا تامین منافع آمریکا به سر آمده و آنها به سایر بازیگران نگاه می کردند. روسیه به عنوان یک شریک انرژی وارد شد و اوپک (سازمان کشورهای صادرکننده نفت) را به اوپک پلاس گسترش داد. این به تولیدکنندگان منطقه این ظرفیت را داد که وقتی بایدن در ماه ژوئیه وارد شد و درخواست افزایش تولید را داد، به این درخواست بی توجهی کنند.
🔸در 10 سال گذشته، چینیها دانش و تخصص و در نتیجه اعتماد به نفس خود را افزایش داده اند. هر دانشگاه بزرگ در جهان دارای دانشمندان چینی است. هر دانشگاه بزرگ چین دارای مرکزی برای مطالعات غرب آسیا است. آنها بیش از 1000 محقق آسیای غربی در چین دارند.
🔸رهبران چین می دانستند که آمریکا از ظهور آنها متنفر خواهد بود. آنها حداقل 20 سال صعود خود را به تاخیر انداختند تا مورد تهدید آمریکایی ها قرار نگیرند. آنها در سال 2013 زمانی که شی جین پینگ ابتکار یک کمربند و یک جاده را اعلام کرد، به طور علنی ابراز وجود کردند. هیچ راهی وجود ندارد که ایالات متحده بتواند آنها را عقب نگه دارد. آمریکایی ها ممکن است آنچه را که می خواهند در واشنگتن بگویند، اما چینی ها اینجا (غرب آسیا) هستند تا بمانند.
🔸اکنون در منطقه، روسها و چینیها «صدای عقل» هستند. آنها صدای ثبات هستند. آنها صدایی برای انجام کارها هستند. قول اضافه و وعده های گزاف نمی دهند و از نیروی نظامی عمده در منطقه استفاده نمی کنند. آنها خود را به عنوان بازیگرانی خوش خیم معرفی می کنند که واقعاً نگران ارتقای ثبات و صلح هستند.
🔸وی در ادامه با توجه به گسترش نقش سیاسی چین و روسیه می افزاید: از نظر ژئوپلیتیکی، ظهور یک قدرت بزرگ را در چشم انداز جهانی دارید. دوره سناریوی غالبی که به تسلط گسترده غرب بر نظم جهانی و هدایت رو به جلو هژمونی آمریکا منجر شد، اکنون از بین رفته است. ما نه تنها ظهور روسیه و چین را داریم، بلکه آنها به قدرت های پیشرو تبدیل شده اند که نقش خود را در امور جهانی ایفا می کنند.
#چین #آمریکا #توافق #ایران #غرب_آسیا #عربستان #روسیه
📌https://m.thewire.in/article/world/full-text-talmiz-ahmad-iran-saudi-china
💟attache.ir
📸
انفعال مذهبی
اظهارات نسنجیده هاشمی گلپایگانی؛
🔹دبیر ستاد احیای امر به معروف که کوپن ماهانه اظهارنظرهای حاشیهای دارد، این بار در آستانه ماه رمضان حرفهایی باب دل ظاهرگرایان زده است. شاید کسی بگوید حرف این بنده خدا آنقدرها دیده نشد و بیخیال شوید.
🔸اما اول اینکه حرفهای جدید هاشمی گلپایگانی متأسفانه بازتاب داشته و دوم اینکه این جنس حرفها مثل ماده آتشزا فضا را آماده شعلهور شدن میکند و هیچ گروهی غیر از مدافعان انقلاب نمیتوانند پادزهر این حرفهای خطرناک را تولید کنند.
🔸مواضع تهدیدآمیز اقای هاشمی گلپایگانی علاوه بر اینکه دوقطبی اجتماعی ما را تشدید میکند، مذهبیها را هم منفعل میکند. چون به جای ایجاد فضای مثبت اجتماعی در تلاقی بهار و بهار قرآن که عموم جامعه ما را دربر میگیرد از زبان مذهبیها بخش دیگر جامعه تهدید شدهاند و این یعنی اوضاع خیلی خراب است.
🔸درحالی که جامعه ایرانی عموما به آداب و سنن دینی احترام میگذارند، سند این حرف برگزاری سالانه مراسم محرم در لایههای زیرین جامعه بدون هیچ سازماندهی تشکیلاتی از بالاست. سند آن تغییر فضای جامعه در ماه رمضان هرسال است.
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماکرون سال ۲۰۲۰ به لبنانی ها: انقلاب با دستور کسی اتفاق نمیفته؛ مردم اون رو میسازن (بریزین بیرون)
ماکرون سال ۲۰۱۳ به فرانسوی ها: تجمع قانونی نیست و هیچکسی حق شورش بر ضد نمایندگان مردم را ندارد!
🔸آنسو ؛
آنچه رسانه ها به ما نمی گویند
👈 عضویت سریع :
https://eitaa.com/joinchat/2226651257C33b0cd0f5d
هدایت شده از سم درصد
نقش هر بچه حزب اللهی در مهمونی..
#طنز
✅سم درصد را به شدت دنبال کنید🤣🤣🤣
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/866320384C260d8cbae5
هدایت شده از سم درصد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه مقدار عبور هوشمندانه ببینیم
👈 اردوغان گفته ما هوشمندانه از موانع عبور میکنیم تا به دریای خزر برسیم 😉😂😎☝️
#طنز
#الهام
#ترکیه
✅سم درصد را به شدت دنبال کنید🤣🤣🤣
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/866320384C260d8cbae5
🔴شب عید در آرامگاه حافظ چه گذشت؟ شبی که حافظ لگدمال شد...
🔹جایی که نماد شعر و ادب و فرهنگ تلقی میشود! چه ناباورانه، و چه دردناک در شبی که آیینی کهن را جشن میگیریم و مدعیانه بر تمدن و فرهنگ خویش میبالیم، همه چیز را لگد مال کردند.
🔹در حافظیه شیشه مقبره حافظ را شکستند و خُرد کردند... و روی سنگ قبر حافظ با کفش هایشان ایستادند، تمام گُل ها له شد و از باغچه ها فقط گِل ماند...
🔹زمینِ آرامگاه، میزبان بطری های آب و نوشابه، پوست های پلاستیکی چیپس و پفک و ماسک های از دهان افتاده شد!
🔹نگذاشتند قرآن پخش بشود. کاش یکی به ممانعتگران توضیح میداد چرا لقبِ خواجه شمسالدین محمد بن بهاءالدین شیرازی شد حافظ! در مقبرهی حافظ به قرآنی که در چهارده روایت میخواند!
🔹مسافران قدم بر چشم شیراز گذاشتهاند اما رواست که چنین بی حرمتی کنند خاکِ مصلای این شهر عشق را؟!
🔹فیلم موسیقی همخوانی شده توسط مردم هم جالب است.در آرامگاه حافظ در یکی از اصیلترین نقاط فرهنگی ایران، هیچ اثری از اصالت و هنر ایرانی به چشم نمیخورد. اگر از اشعار حافظ و هنر ایرانی خوشتان نمیآید در حافظیه چه میکنید؟
🔸آنسو ؛
آنچه رسانه ها به ما نمی گویند
👈 عضویت سریع :
https://eitaa.com/joinchat/2226651257C33b0cd0f5d
✅ خاستگاه ایده تحولخواهی رهبر انقلاب کجا است؟
جعفر حسنخانی
🔶 رهبر انقلاب در سخنرانی یکم فروردین خود در حرم امام رضا(ع) از لزوم «تحول» و ضرورت «تحولگرایی» سخن به میان آوردند.
📌 سؤالات مهم در اینباره این است که خاستگاه «تحولگرایی» رهبر انقلاب کجا است و بر چه بنیادی استوار است؟ و ایشان چه معنایی از «تحول» را مراد میکنند؟
🔷 برای معناشناسی و درک بهتر ایدهی «تحولخواهی» رهبر انقلاب و جایابی آن در جغرافیای فکر جامعهی ایران، لازم است ابتدا یک صورتبندی از پهنهی این جغرافیای فکری ارائه کرد و جریانهای سیاسی فکری ایران معاصر را در این پهنه به تفکیک و تمایز نشان داد و از پس آن معین کرد که ایدهی تحولخواهی رهبر انقلاب به کدام یک از جریانهای فکری معاصر، تعلق دارد و چه معنایی را می توان از آن اراده کرد.
🔶 در پهنهی جغرافیای فکری ایران، جریانهای سیاسی و فکری مختلفی وجود دارند که هر یک تحقق یک کلان طرح و ابر پروژهی سیاسی اجتماعی را دنبال میکنند و بر همین مبنا میتوان آنها را که برآمده از منازعات فکری معاصر هستند، به چهار دستهی کلی تفکیک کرد :
۱. کلان پروژهی تحجر
۲. کلان پروژهی تجدد
۳. کلان پروژهی سازگاری
۴. کلان پروژهی تحول
🔷 کلان پروژهی تحجر، «گذشتهگرا» است و میخواهد ارزشهای گذشته را از آلودگیهای حال و غبار گذشتهی زمان پاک کند. پیشفرض دارندگان و باورمندان این کلان پروژه؛ ناپاک بودن حوزهی عمومی و دنیا است، آنان تلاش میکند با فردی کردن دین و دامنچینی آن از حوزهی عمومی، به زعم خود دامن دین و سنتها را از آلودگیهای حوزهی عمومی پیراسته و پاک کند. پیامد جریان تحجر در نهایت توسعهی سکولاریسم است. این جریان به نام صیانت از گوهر دین و دنیازدایی از دین، در واقعِ امر در حال دینزدایی از دنیا است. در تاریخ معاصر ایران این جریان همواره در نقش جادهصافکن جریان تجدد ایفای نقش کرده است.
🔶 کلان پروژهی تجدد، غربگرا است. میخواهد تاریخ مدرن اروپای غربی را به تاریخ ایران و جهان تحمیل کند. فکر میکند یگانه راه تاریخ همان است که غرب رفته و ملتهای دیگر باید راه رفتهی خود را وارهند و غربی شدن را تمرین و تجربه کنند. نمونهی تاریخی باورمندان به این کلان پروژه حسن تقیزادهی متقدم (و نه متأخر)، ملکم خان و... هستند. پیامد این پروژه توسعهی بحران است. چراکه تاریخی که بر یک جغرافیای سیاسی و فرهنگی رفته عینا قابل تکرار در جغرافیای دیگر نیست. اصرار بر این کلان پروژه بحرانهای بسیاری به بار میآورد که مهمترینشان بحران هویت است.
🔷 کلان پروژهی سازگاری خود به دو پروژه تقسیم میشود:
الف) پروژهی سازگاری ایران و اسلام با غرب: این پروژه همچنان غربگرا است فقط آنکه امیدوار است در مسیر «غربیشدن» برخی داشتههای هویتی، فرهنگی و تاریخی خود را که با ارزشهای غربی ناسازگار نیست بتواند حفظ کند. پیامد عمل مجریان این پروژه، همان پیامد عمل مجریان پروژهی تجدد است با این تفاوت که در بازهی زمانی طولانیتری بحران خود را نمایان میکند.
ب) پروژهی سازگاری غرب با اسلام: این پروژه از موضع انفعال دنبال میشود. جریانی که این پروژه را دنبال میکند دغدغهی حفظ دین و کاربست آن در جامعه را دارد اما هیچ افقی پیش رو ندارد و در موضع اضطرار قرار دارد. این پروژه برای دوران گذار حتما کارا است و البته ضروری اما پیامد دنبال کردن این کلان پروژه در بلندمدت منجر به ناامیدی میشود.
🔶 کلان پروژهی تحول اما «آیندهنگر» است. به دنبال خروج از پارادایم تجدد است. افق تمدنی نویینی را جستوجو میکند. روشفکر دارندگان این کلان پروژه از جهاتی شبیه به روش فکرِ روشنفکران عصر روشنگری اروپا است. روشنفکران اروپایی به دنبال طرحی نو بودند و موفق شدند از میان تاریخ و تمدن خود دوران جدیدی را رقم زنند. از این منظر جریان تحولخواه جامعهی ایران نیز به وضع جدید میاندیشد. وضعی خارج از ستره مدرنیته.
🔷 انقلاب شکوهمند اسلامی پیامد عمل باورمندان به این کلان پروژه است. فکر امام خمینی و آیتالله خامنهای را میتوان متعلق به این کلان پروژه دانست. ایدهی تحولخواهی آیتالله خامنهای را هم میبایست ذیل همین کلان پروژه معنا و درک کرد. جریان تحول میخواهد از میان تاریخ و فرهنگ خود وضع جدیدی را شکل دهد و تاریخ جدیدی خارج از تاریخ مدرن بیافریند.
🔶 این در حالی است که در سپهر سیاسی ایران جریان اصلاحطلبی در میانهی پروژه تجددگرایی و پروژهی سازگاری قرار دارد و بدنهی اصلی آن به دنبال سازگاری اسلام و ایران با غرب است. این جریان میخواهد سنتهای ایرانی اسلامی را به محک سنجه غرب بگذارد و «سنتگزینی» کند. در نقطهی دیگر جریان اصولگرایی در میانهی پروژه تحولگرایی و پروژه سازگاری است و بدنه اصلی آن به دنبال سازگاری غرب با اسلام است.
این جریان ارزشها و شاخصهای مدرنیته را به سنجه
ی اسلام میگذارد و اهتمامش «غربگزینی» است.
در این میان باید توجه داشت که طرح انقلاب اسلامی و رهبران آن فراروی از زمانه و نظر به عالمی دیگر و گشوده است. ایدهی تحولخواهی آن بنیادی است. در اینجا برای درک بهتر معنا، واژهی «پارادایم» توماس کوهن کمککننده است، ایدهی تحول رهبران انقلاب شامل پارادایم هم میشود. آنان به دنبال تغییر زمانه بوده و هستند.
👈ایدهی «تحولخواهی و تحولگرایی رهبر انقلاب» را از این خاستگاه میبایست مورد مداقه قرار داد.
🔸آنسو ؛
آنچه رسانه ها به ما نمی گویند
👈 عضویت سریع :
https://eitaa.com/joinchat/2226651257C33b0cd0f5d
🔰 تحقیر کنندگان محرومان؛ همدستان ناتو!
♦️ فیلم سازان ایرانی، در این سالها با پرداختن به موضوعات مربوط به طبقات پایین، چند پروژه همزمان را پیگیری میکنند؛
یک) تاکید بر خشونت ورزی و ترویج آن.
دو) تحقیر طبقاتی و جهت دادن به انسانِ کمتر برخوردار برای عملگی کردن برای سرمایهداران
سه) نشان دادن تصویری چِرک از محرومان!
چهار) نمایش این تصویر به جوامع غربی برای مجوز دادن به دولت هایشان برای حمله و تجاوز به کشور!
♦️ کافی است برگردیم و به حواشی جشنواره کن، صحبتهای عوامل فیلم کثیف « برادران لیلا» و در ادامه حواشی فیلم کثیف دیگر « عنکبوت مقدس» نگاه کنیم و مانند پازل کنار هم قرار دهیم.
با تکمیل پازل، متوجه میشویم که پروژه «زن، زندگی، آزادی» از یک سال قبل استارت زده شده بود تا افکار عمومی جهان به ویژه غرب را آمادهی یک تغییراتِ همراه با خشونت کند و در ادامه مجوز تهاجم ناتو را صادر کند!
پ.ن: به تک تک دیالوگها توجه کنید
🔸آنسو ؛
آنچه رسانه ها به ما نمی گویند
👈 عضویت سریع :
https://eitaa.com/joinchat/2226651257C33b0cd0f5d
📌انسان مسلمان هرقدر مدرنتر شود، کمتر میتواند با زنان و مردان جامعه احساس اخوّت کند.
✅ #جامعه_مؤمنانه با قاعده #مؤمن_برادر_مؤمن_است (حجرات:۱۰) ساخته میشود؛ ولی ساخت #جامعه_مدرن با #انسان_گرگ_انسان_است آغاز میشود.
👈 انسانهای جامعه مدرن، فقط در #بازار و #اقتصاد گرگ هم نیستند تا بهدنبال کشیدن یک لقمه بیشتر از هر طعمهای به سمت خودشان باشند؛ انسانی که در بازار گرگ شود، کمکم در بقیه روابط اجتماعی و خانوادگی هم گرگی خواهد کرد.
👈 کار این جامعه به جایی میرسد که زنها مردان جامعه را برادران خود نمیدانند و با #تبرج و جلوهگری وحشیانه، همچون یک گرگ درنده پنجه بر روح و روان آنها میکشند.
مردها هم نمیتوانند زنها را به چشم خواهران خود ببینند و با حیا از کنارشان رد شوند، بلکه همچون #گرگهای_هیز برای استمتاع از یک گرگمادهی سرگردان در این #جنگل_انسانی دندان تیز میکنند.
👈 آن سالها که واژههای عاطفی و پرمعنای "خواهر" و "برادر" در جملههای زنان و مردان جامعهمان خطاب به یکدیگر، کمکم داشت با واژههای خنثی و البته بهظاهر #شیک و #باکلاس "خانم" و "آقا" جایگزین میشد، کمتر کسی حواسش بود که #مدرنیته یک کل به هم پیوسته است؛ هر گوشهاش را که بپذیریم و در حریم خود راه دهیم، آرام و بیصدا به گوشههای دیگر #سبک_زندگی مان هم سرایت خواهد کرد.
#نقد_مدرنیته
#حکمرانی_فرهنگی
#جامعه_مؤمنانه
#جامعه_مدرن
#فرهنگ_بی_حجابی
🔸آنسو ؛
آنچه رسانه ها به ما نمی گویند
👈 عضویت سریع :
https://eitaa.com/joinchat/2226651257C33b0cd0f5d