🌸🍃
🍃
🔖پیشگیری از بیماری با کاهش مقدار غذا در بهار (۱)
تدبیر مناسب برای پیشگیری از بیماری در فصل بهار،کاهش مقدار غذا و استفاده از غذاهایی است که در فرهنگ عمومی به آنها شوریا یا اوماج می گویند
🍃
🌸🍃
🆔@orvatolvosgha
🌸🍃
🍃
🔖پیشگیری از بیماری با کاهش مقدار غذا در بهار (۲)
این آش ها شامل سبزیجاتی مثل گشنیز،جعفری،برگ اسفناج یا برگ چغندر هستند و ماده اصلی آنها جوی پوست کنده یا آرد گندم است که نمک ،زردچوبه و روغن زیتون یا کره هم می توان اضافه کرد .
🍃
🌸🍃
🆔 @orvatolvosgha
🌸🍃
🍃
🔖پیشگیری از بیماری با کاهش مقدار غذا در بهار (۳)
اضافه کردن آلو هم باعث اثر بهتر و طعم بهتر می شود ولی نباید به آنها گوشت اضافه کرد ،این غذا ها را که سبب کم شدن مواد اضافی در بدن می شود می توان هفته ای سه یا چهار بار به عنوان یک وعده غذایی مصرف کرد
🍃
🌸🍃
🆔 @orvatolvosgha
🌹نامه امام زمان علیه سلام🌹
🔹حضرت حجت (روحی فداه) در نامه ای به شیخ مفید میفرماید:
سعی کنید اعمال شما (شیعیان) طوری باشد که شما را به ما نزدیک سازد و از گناهانی که موجب نارضایتی ما را فراهم نماید بترسید و دوری کنید.
🔹امر قیام ما با اجازه خداوند به طور ناگهانی انجام خواهد شد و دیگر در آن هنگام توبه فایدهای ندارد و سودی نبخشد.
🔹عدم التزام به دستورات ما ، موجب میشود که بدون توبه از دنیا بروند و دیگر ندامت و پشیمانی نفعی نخواهد داشت.
🌷 منبع:
احتجاج ، ج2 ، ص597 - بحارالانوار ، ج3 ، ص175
🌺@orvatolvosgha
آمدنت
را آرزو می کنم...
آرزو ی اینکه
وقتی آمدی چشمانم
شرمنده نگاهت نباشد ..
اللّهمَ عَجِّل لِوَلیِکَ الفَرَج
💚 پیشاپیش ولادت امام زمان ع بر شما
مبارک باد.💐🌷
@orvatolvosgha
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دعوت «سید حسن نصرالله» به پویش جهانی پیوند قلوب
قرائت دعای هفتم صحیفه سجادیه و دعای فرج
شب نیمه شعبان؛ ساعت ۲۲ به وقت ایران در بیش از ۴۰ کشور جهان همراه با دیگر منتظران منجی
#پیوند_قلوب
🌐🌍 @orvatolvosgha
هدایت شده از هوشیار باشیم
🌸🌸🌸غذای سنتی🌸🌸🌸
🍲🍲 سوپ جو با کدو 🍲🍲
✨مواد لازم :
بلغور جو: نصف پیمانه
بلغور گندم : نصف پیمانه
کدو : 3-4عدد
هویج: 1عدد
لیموترش –آب نارنج یا آبغوره: در صورت تمایل
نمک و فلفل –زردچوبه و آویشن : به میزان لازم
روغن زیتون : به میزان لازم
🔸خواص 🔸
استفاده از این غذا به جز تأمین مقدار کم انرژی که میتواند در رژیم های لاغری مورد استفاده قرار گیرد و سبب تخلیه جرم های کبدی نیز میشود.
🍽دستور پخت:
بلغور گندم و جو را خیس کرده با آب جدید و زردچوبه یک ساعت میپزیم.
هویج را رنده ریز کرده به سوپ اضافه کرده
بعد از 15 تا 20 دقیقه کدو را نگینی خرد و با ادویه جات به سوپ اضافه میکنیم
اجازه میدهیم با حرارت ملایم جا بیفتد .
در صورت تمایل 2 تا 3 دقیقه قبل از سرو مقداری آویشن و چاشنی لیموترش ، آب نارنج یا آبغوره را اضافه کرده
هنگام سرو سوپ از روغن زیتون استفاده نمایید.
منبع:
کانال ملی سلامت دکتر مهدی فهیمی