🔻دولت بیشترین کرسی را در شورای عالی هماهنگی اقتصادی دارد
🔹️ بر خلاف برخی از اخبار مبنی بر اینکه «شواری عالی هماهنگی اقتصادی» وجاهت قانونی ندارد، این شورا به دستور رهبر انقلاب اسلامی و با هدف هماهنگی اقتصادی بین سه قوه تشکیل شد.
🔹️ اعلام افزایش قیمت بنزین از سوی این شورا، این ذهنیت را به وجود آورده است که سهم سه قوه در تصمیمگیری برای افزایش نرخ بنزین، به یک میزان بوده است. درحالی که کرسیهایی که دولت در این شورا در اختیار دارد، تقریبا دو برابر دو قوه دیگر است.
۷نفر🔹️ رئیسجمهور، معاون اول رئیسجمهور، رئیس دفتر رئیس جمهور، رئیس سازمان برنامه و بودجه، معاون امور اقتصادی رئیسجمهور، وزیر اقتصاد، وزیر نفت و رئیس کل بانک مرکزی، افرادی هستند که از سوی قوه مجریه در این شورا حاضر هستند.
۳نفر🔹️ درحالی که رئیس قوه قضائیه به همراه معاون اول خود و دادستان کل کشور در جلسات این شورا حضور دارند.
۴نفر🔹️ رئیس مجلس شورای اسلامی، رئیس مرکز پژوهشهای مجلس، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه و همچنین رئیس کمیسیون اقتصادی نیز به نمایندگی از قوه مقننه در این شورا حضور دارند.
🔰با این حساب باید گفت که نقش اصلی در تصمیمگیری های این شورا بر عهده دولت و مجلس بود و نقش قوه قضائیه بیشتر نظارتی میباشد.
✅ @Rajanews_com
⭕️بیخیالی سازمان مالیاتی نسبت به گرفتن طلب ۱۳۰۰ میلیارد تومانی خود از بیمه دولتی ایران!
▪️بر اساس اسنادی که به دست خبرنگار «نود اقتصادی» رسیده، شرکت بیمه ایران برای سالهای ۹۱ تا ۹۴ و سال ۹۶ در مجموع مبلغ چهار هزار میلیارد تومان مالیات و عوارض ارزش افزوده به اداره امور مالیاتی بدهکار بوده است که تا پایان سال مالی ۹۷ فقط ۲ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان آن را پرداخت کرده است!
▪️به عبارتی هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان از رقم مالیات بر ارزش افزوده باقیمانده، هنوز به سازمان امور مالیاتی پرداخت نشده است.
▪️البته شرکت بیمه دولتی ایران نسبت به رقم باقیمانده مالیات بر ارزش افزوده هزار و ۳۰۰ میلیارد تومانی که ۷۲۵ میلیارد تومان آن جریمه بوده اعتراض کرده اما در اصل، هیچ ذخیرهای بابت این رقم درحسابهای خود منظور نکرده است.
▪️به صورت مشخص معلوم نیست که چرا شرکت بیمه ایران درصورت های مالی ۹۷ خود هیچ ذخیرهای بابت آن در نظر نگرفته اما عدم درج ذخایر، منجر به افزایش سود اعلامی و کاهش زیان در صورتهای مالی این شرکت میشود.
▪️گزارشها حاکیست زیان انباشته شرکت بیمه دولتی ایران در پایان سال ۹۷ به ۵ هزار و ۳۵۰ میلیارد تومان رسیده است. زیان انباشته شرکت بیمه ایران در سال ما قبل از آن حدود ۵ هزار و ۴۵۰ هزار میلیارد تومان بوده است
▪️گفتنی است محسن پورکیانی، از خرداد ماه ۹۵ با حکم علی طیب نیا وزیر وقت اقتصاد تا همین چند روز پیش مدیرعامل بیمه دولتی ایران بوده است. به گفته حمیده زرآبادی، نماینده مجلس، وی اکنون با لابی و فشار وزیر کنونی اقتصاد و معاون بانک و بیمهاش، چند روز پیش غیرقانونی مدیرعامل بیمه البرز شد!/نود اقتصادی
✅ @efshagari_ir
بررسی_پرونده_نفوذ_استاد_حسن_عباسی.amr
7.49M
#صوت سخنرانی استاد حسن عباسی
موضوع: بررسی پرونده نفوذ
🔺نسخه کمحجم
زمان: ۲۰ آبان ۹۸
مکان: دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل
مرجع نشر سخنرانی های استاد حسن عباسی
🌐 @dr_abbasi
رسانه بازتابی-استاد حسن عباسی.amr
3.53M
#صوت سخنرانی استاد حسن عباسی
موضوع: رسانه بازتابی
🔺نسخه کمحجم
زمان: ۲۰ آبان ۹۸
مکان: مهدیه اردبیل
مرجع نشر سخنرانی های استاد حسن عباسی
🌐 @dr_abbasi
☪ مسلمان شدن ادواردو
1⃣ #ادواردو_آنیلی میگوید: «در نیویورک که بودم یک روز در کتابخانه قدم میزدم و کتابها را نگاه میکردم که چشمم افتاد به #قرآن. کنجکاو شدم که ببینم در قرآن چه چیزی آمده است. آنرا برداشتم وشروع کردم به ورق زدن و آیاتش را به انگلیسی خواندم، احساس کردم که این کلمات، کلمات نورانی است و نمیتواند گفتهی بشر باشد. خیلی تحت تأثیر قرار گرفتم، آن را امانت گرفتم و بیشتر مطالعه کردم و احساس کردم که آن را میفهمم و قبول دارم.»
2⃣ ادواردو از ابتدای اسلامآوردن توسط والدینش تهدید شد که اگر میخواهد مسلمان بماند خبری از ارث نیست. خانواده آنیلی برای آنکه ادواردو را از ارث محروم کنند، سعی زیادی در دیوانه جلوه دادن وی داشتند. بههمین منظور وی را در بیمارستانی روانی بستری کردند که به گفتهی ادواردو، همهی کارکنان آن #یهودی بودند. ادواردو بهخاطر ترس از شستشوی مغزی در آن تیمارستان سعی کرد تا از آنجا فرار کند.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
📖 شروع ماجرای یک مهدی
1⃣ #ادواردو_آنیلی (Edoardo Agnelli) ٩ ژوئن ١٩۵۴ در نیویورک بهدنیا آمد و در ١۵ نوامبر ٢٠٠٠ در فوسانو به شهادت رسید. او یکی از دو فرزند جیانی آنیلی (سرمایهدار و میلیاردر ایتالیایی و مالک سابق مجموعه فیات) و مارلا کاراچولو بود. وی پس از قبول مذهب تشیع نام خود را به #مهدی تغییر داد.
2⃣ پدرش #جیانی_آنیلی سرمایهدار ایتالیایی، میراثدار خاندان مشهور آنیلی، مالک گروه سرمایهگذاری اکسور و مالک کارخانجات اتومبیلسازی فیات، فراری، مازراتی، آلفا رومئو، لانچیا، آبارت، اویکو بههمراه چندین کارخانه تولید قطعات صنعتی، چند بانک خصوصی، شرکتهای طراحی مد و لباس، روزنامههای لاستامپا و کوریره دلاسرا، باشگاه اتومبیلرانی فراری و باشگاه فوتبال یوونتوس بود. افزون بر اینها چندین شرکت ساختمانسازی، راهسازی، تولید لوازم پزشکی و بالگردسازی هم وجود دارد که خانواده آنیلی جزء سهامداران اصلی آنها هستند.
3⃣ مادر ادواردو، مارلا کاراچولو دی کاستانیتو نیز یکی از نوادگان خاندان اصیل کاراچولو و خواهر کارلو کاراچولو مؤسس و صاحب امتیاز گروه رسانهای اسپرسو، غول رسانهای ایتالیا بود.
4⃣ جیانی آنیلی صاحب یک دختر بهنام مارگریتا نیز شده بود. مارگریتا با #آلن_الکان، از نوادگان خاندان مشهور و سرمایهدار #یهودی الکان، پسر ژان-پل الکان، بانکدار، سرمایهدار و مدیر سابق شرکت تولید کالاهای لوکس کریستین دیور اس. آ. و همچنین رئیس انجمن مرکزی #اسرائیلیان فرانسه وصلت کرد. هدف اصلی #یهودیان در وصلت با خانواده آنیلی تلاش برای تصاحب اموال میلیاردی این خانواده بود!
5⃣ بیاهمیتی ثروت برای ادواردو و تمایلش به اسلام، موجب شد تا پدرش حاضر نشود میراث خانواده را به او بسپارد؛ لذا جیانی آنیلی پسر برادرش که #مسیحی بود را بهعنوان جانشین ادواردو تعیین میکند. اما چیزی نمیگذرد که خبر مرگ پسرعموی ادواردو بر اثر سرطان ناشناختهای میپیچد. این مرگ نیز از مرگهای مشکوک خانواده آنیلی بود؛ چرا که اگر وی به عنوان وارث اموال آنیلی زنده میماند، مدیریت این ثروت عظیم به یک #مسیحی تعلق میگرفت و این خلاف خواسته #یهودیان بود.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter