فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شعار مرگ بر روحانی سه هفته پیش جلوی سازمان بورس ....
چرا برخورد نشد؟
چرا جهانگیری نامه برای برخورد به استاندار تهران نزد؟
چرا دبیر ستاد امر به معروف تهران صحبتی از برخورد با اینها نکرد؟
چرا آشنا و تاج زاده خفه شده بودند؟
واقعا چرااااا....!!؟🤔
چون سرمایه ملت را نابود کردند و بالا کشیدند، جرآت نداشتند حرفی بزنند...
🔴 سعید محمد نمادِ #مےشود و #مےتوانیم است👌
🔹سعید محمد نماد یک جوان گرایی موفق در سیستم مدیریتی کشور است. نماد می شود و می توانیم است. نماد انجام بزرگترین کارها در کوتاه ترین زمان است. نماد نگاه به داخل است. چه برای انتخابات 1400 بیاید چه نیاید قابل احترام و افتخار است
🔹جریان رسانه ای انقلابی فعلا تلاش کند مردم به تفکر انقلابی رأی بدهند، نه اینکه برای شناساندن گزینه مطلوب خود
دیگر گزینه های انقلابی را تخریب کند!
💠 ملت تا قطع ریشه های فساد آرام نگیرد.
امروز روزی است که ما مواجه با قدرت های شیطانی بزرگ هستیم و آنها هم از توطئه ها بازننشسته اند، مشغول توطئه هستند، توطئه های زیادی در داخل دارند، مهم آن توطئه های داخلی است، آن حرف های خارجی مثل انحصار اقتصادی ومداخله نظامی،اینها خیلی مهم نیست ،چیزی نیست که قابل اعتنا باشد.لکن توطئه ها ی داخلی که عمال اجانب و بیشتر از همه عمال امریکا در داخل مشغول توطئه هستند و تا حالا آن شکست نهائی را نخوردند، مهم است. دست های خیانتکار اجانب که ظاهر بود قطع شد،لکن ریشه های زیرزمینی، به توطئه های دامنه دار همه جانبه در همه قشرها مشغولند. ملت ما گمان نکند که پیروزی نهائی را پیدا کرده است. بین راه هستیم،در حال انقلابیم،تا تمام این ریشه های فاسد از این مملکت قطع نشود ملت ما نباید آرام بگیرد.
#امام_سید_روح_الله_موسوی_خمینی
#صحیفه_امام
#امام_خمینی
صحیفه نور،جلد 11،صفحه 165
بیانات امام خمینی(ره) درجمع خانواده های شهدا
مورخ: ۵۸/۱۰/۱۱
افق پیام امام خامنهای به پوتین (یادداشت روز)
روابط ایران و روسیه در دو دهه گذشته، با روی کار آمدن «ولادیمیر پوتین» از یکسو و بنبستهای مکرری که در روابط ایران و غرب پدید آمد از سوی دیگر، در کانون توجه قرار گرفته است. در این بین علاوهبر حساسیتهایی که غرب روی این روابط دارد، در دو کشور ایران و روسیه نیز «غربگراها» به شدت روی آن حساسیت نشان دادهاند. در ایران، غربگراها با استناد به جنگهای ایران و روس در میانه دوره قاجار، جو بیاعتمادی را نسبت به مسکو دامن زدهاند و حال آنکه از این جنگها حدود دو قرن گذشته و نظامهای سیاسی در هر دو کشور، طی این دوران چند بار دچار تحول شدهاند و برخلاف گذشته، امروز عوامل متعددی وجود دارند که بر لزوم گرمی بخشیدن به روابط دو کشور، تأکید میکنند.
«دشمن مشترک» یکی از عوامل تقویت این روابط به حساب میآید. امروز اروپا و آمریکا در جبههای مشترک هر دو کشور ایران و روسیه را تهدید کرده و علیه آنها برنامههای متعددی را به اجرا گذاشتهاند و میتوان گفت تقریباً هفتهای نیست که در دستگاههای سیاسی و نظامی و اقتصادی غرب مصوبه و طرحی علیه ایران و روسیه به اجرا گذاشته نشود. همین چند روز پیش، مقامات اتحادیه اروپا به بهانه اقدام مسکو علیه چهره غربگرای مخالف روسیه، مسکو را به انجام اقدامات علیه آن تهدید کرده و گفتند این هفته جلسه مشترکی با حضور وزرای خارجه این اتحادیه برای تصمیمگیری در مورد اعمال محدودیتهای جدید علیه روسیه تشکیل میشود. کما اینکه همزمان با آن، مقامات ارشد اتحادیه اروپا از ایران خواستند قبل از بازگشت آمریکا به برجام به محدودیتهایی که طی یک سال گذشته کنار گذاشته بازگردد و طبعاً این بیان به آن معناست که اروپا همزمان با دولت آمریکا درصدد است، رژیم جدیدی علیه برنامه هستهای و سایر برنامههای معطوف به افزایش قدرت ایران به اجرا بگذارد.
نکته دیگر این است که هر دو کشور ایران و روسیه طی دو دهه گذشته، حرکت پرشتابی برای بازیابی قدرت و توانمندیهایی که با سابقه تاریخی و تمدنی آنان همخوان میباشد، شروع کردهاند و این در حالی است که در هر دو کشور این احساس وجود دارد که این قدرتیابی و رسیدن به مرز قدرتهای اول، به نفع هر دو کشور میباشد. یعنی ایران به پیشرفتها و ثبات روسیه به چشم یک امکان مثبت منطقهای و در راستای مهار دشمن مشترک نگاه میکند و روسیه نیز به پیشرفتهای ایران به چشم یک پیشرفت منطقهای و در راستای مهار دشمن مشترک یعنی غرب مینگرد. بر این اساس پیشرفت دو کشور در منطقه به عنوان یک راهبرد مؤثر دفاعی به نفع منطقه و از جمله دو کشور ارزیابی میشود و به همین میزان غرب از پیشرفتهای عمیق دو دهه اخیر روسیه و ایران به شدت نگران است.
آنچه بر نگرانی غرب نسبت به پیشرفتهای صنعتی و... دو کشور میافزاید «به هم رسیدن» این دو کشور در این منطقه است که میتواند به طور کلی روندهای منطقه غرب آسیا و اوراسیا را تحت تأثیر جدی قرار دهد. یک مورد نتیجه این به هم پیوستن، تغییر نقش ترکیه در منطقه و به خصوص در پرونده سوریه بود. ترکیه تا پیش از توافق سهجانبه تهران، مسکو و آنکارا، در پرونده سوریه در خط مقدم غرب قرار داشت و اجلاسهای موسوم به «دوستان سوریه» که با محوریت آمریکا و سعودی دنبال میشد، به موقعیت راهبردی ترکیه در جوار سوریه به عنوان تنها راه تحقق توطئه علیه سوریه وابسته بود. کما اینکه تولید و پرورش و تقویت تروریستهای تکفیری و انتقال سلاح به داخل خاک سوریه، عمدتاً از طریق مرزهای جنوبی ترکیه و به صورت انبوه و تقریباً آشکار صورت میگرفت. ترکیه پس از آنکه متوجه قدرت برتر ایران، روسیه و سوریه در برابر غرب شد، به دعوت تهران و مسکو وارد فرایند تازهای شد که جهت خود را از انکار نظام سوریه به پذیرش آن تغییر داد و از این پس ماجرای سوریه، هم در بعد نظامی و هم در بعد سیاسی دستخوش تغییرات بنیادی گردید. این البته تنها موردی نیست که غرب آن را پیامد نزدیکی دو کشور روسیه و ایران میداند.
یک جنبه مهم دیگر روابط ایران و روسیه همافزایی در زمینه نیازهای متقابل دو کشور میباشد. یک نمونه آن را ما اخیراً در بحث خرید واکسنهای کووید19 مشاهده کردیم و نمونه دیگر آن علاقه روسیه به رفع نیازهای غذایی خود در شرایطی که روابط روسیه و ترکیه دستخوش نوسان شد، که بهاندازه آمادگی دولت ایران، پیش رفت و ثمراتی هم داشت. همکاریهای دو کشور میتواند در همه ابعاد توسعه یابد و این در حالی است که برخلاف روابط ایران و اروپا که زیر فشار آمریکا و یا تحت تأثیر بدخواهی اروپاییها نسبت به نظام اسلامی ایران، دچار تغییر میشود، روابط ایران و روسیه، چندان تحت تأثیر این فشارها قرار نمیگیرد.
روابط ایران و روسیه میتواند در حد فاصل مرزهای شمالی ایران تا مرزهای شمالی روسیه در ابعاد مختلف امتداد داشته باشد. 15 کشور در این حد فاصل وجود دارند که بعضی در حوزه امنیتی روسیه به حساب آمده و تحولات آنها برای مسکو اهمیت فوقالعاده دارد و بعضی هم در حوزه مشترک امنیتی ایران و روسیه قرار داشته و تحولات آنها بر امنیت ملی و منافع دو کشور اثر زیادی دارد. ایران و روسیه درخصوص مباحث انرژی و ترانزیت کالا میتوانند همکاریهای مشترکی داشته باشند و در این میان بهرهگیری از زیر بستر دریای خزر و استفاده از ظرفیت ترانزیتی آن میتواند بر وضع اقتصادی و تجاری دو کشور و نیز در بحث امنیت انرژی تأثیر زیادی داشته باشد. ایران و روسیه میتوانند با کار مشترک در این حوزه، بسیاری از تحولات که به صورت بالقوه میتوانند برای دو کشور مشکلاتی پدید آورند را کنترل نموده و آنان را وادار به پیروی از یک رژیم مشترک امنیتی، اقتصادی و سیاسی کند.
ایران و روسیه میتوانند با کار مشترک در حوزه تجارت نفت، بسیاری از روندهای ناهمخوانی که بر منافع و درآمدهای دو کشور اثر میگذارند را کنترل نمایند. ایران و روسیه میتوانند بر روند فروش و قیمتگذاری اوپک اثر گذاشته و نوسانات قیمتها را در این سازمان اقتصادی مهار نمایند. علاوهبر نفت، گاز نیز موضوع محوری میان دو کشور است که همکاری دو کشور به مدیریت تجارت این کالا در منطقه اوراسیا منجر میشود.
پیام اخیر رهبر معظم انقلاب اسلامی -دامت برکاته- که به وسیله رئیس محترم مجلس به نماینده ویژه پوتین ارائه شد که در واقع چندمین نامه و پیام رد و بدل شده میان رهبران ایران و روسیه بود، نشاندهنده علاقه جدی دو کشور به ایجاد رابطه راهبردی میان تهران و مسکو است. در منطقه غرب آسیا و اوراسیا، ایران و روسیه (تقریباً) تنها دو کشوری هستند که طی دو دهه گذشته از ثبات سیاسی و امنیتی بالایی برخوردار بودهاند. البته ثبات سیاسی ایران سابقهای چهل ساله دارد. بر این اساس دو کشور میتوانند در سایه روابط صمیمانهای که میان رهبران وجود دارد، از یکسو پایهگذار روابطی راهبردی میان خود باشند و از سوی دیگر میتوانند تحولات منطقه غرب آسیا و اوراسیا را تحت تأثیر قرار دهند. قدر مسلم این نوع روابط نیاز به محافظت جدی دارد و از این رو دو کشور با اعزام هیئتهای خاص و پیامهای محرمانه سعی کردهاند از این روابط محافظت نمایند. از سوی دیگر دو کشور با اعزام نمایندگان و پیامهای ویژه، در جهت توسعه روابط کوشیدهاند اما باید در نظر داشت که غرب این روابط را به دلیل تأثیری که بر روابط و تحولات بینالمللی دارد، با حساسیت زیاد زیر نظر دارد و تا آنجا که بتواند در تخریب آن تلاش میکند. در این میان استفاده از عوامل داخلی دو کشور، نقش اصلی در رساندن غرب به هدف خود دارد.
روابط رو به رشد ایران و روسیه میتواند به عنوان یک مدل از روابط رو به توسعه در قاره آسیا مورد توجه قرار گیرد. روابط ایران و روسیه که در وجوه مختلف سیاسی، امنیتی، اقتصادی، نظامی و تکنولوژیک رو به توسعه است، میتواند در توسعه روابط ایران با بعضی دیگر از قدرتهای اقتصادی و سیاسی آسیا تکرار شود. کما اینکه این روابط میتواند مدلی برای توسعه روابط روسیه با کشورهای دیگر غرب آسیا باشد. بنابراین جدای از ماهیت و اندازه روابط ایران و روسیه، این مناسبات میتواند شکل جدیدی به روابط میان کشورهای آسیایی بدهد.
ایران و روسیه یک تجربه کاملاً موفق در بحران سوریه دارند. همکاریهای دو کشور در سوریه که از سال 1394 شروع شد، توانست در یک دوره کوتاه بحران پیچیده سوریه را حل کند و ثبات را به این کشور مهم غرب آسیا برگرداند. این روابط در طول این حدود شش سال حفظ شده و تروریزم را در غرب آسیا با بنبست مواجه کرده است.
این نکته را هم باید در نظر داشت که بحران سوریه تنها بحرانی نیست که غرب آسیا را تحت تأثیر قرار داده و یا تنها بحرانی نیست که به همکاری ایران و روسیه در حل آن احتیاج دارد. بنابراین مدل همکاری ایران و روسیه میتواند در حل بحرانهای دیگر منطقه غرب آسیا نظیر بحران یمن که یک پای آن آمریکاست، به کار گرفته شود و اساساً مانع شکلگیری بحرانهای جدیدی در منطقه با محوریت آمریکا و عوامل آن شود.
مدل رفتاری ایران و روسیه در منطقه بیانگر آن است که همکاریهای تهران و مسکو ثباتآور است و این در حالی است که مدل رفتاری آمریکا و عوامل منطقهای آن آشوبزا است. بدون شک ملتهای منطقه و بسیاری از دولتهای منطقه که از بیثباتی رنج میبرند، مدل رفتاری ایران و روسیه را ترجیح میدهند اما توجه عمومی به آن، نیازمند کار دیپلماتیک تهران و مسکو است و علاوهبر آن به تبلیغ هم احتیاج دارد، تا فشار ملتها برای تغییر رفتار بعضی از دولتهای منطقه به نتیجه برسد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاجزاده:قدرت رهبر باید جوری باشه بهش فحش بدن...😡
تاجزاده: داعشی مسلکه هر کی گفته مرگ بر روحانی😳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#هتاک_اعظم 😏✊
■ اگربرخوردیقرارهصورتبگیره
اولنوبتمُسَببیناوضاعکشوره
همونهایی که خون اینمردمرو به جوش آوردن
💠 چرا سپاه جنگیدن در تاریکی مطلق را تمرین کرد؟!
✍️ رزمایش پیامبر اعظم(ص)۱۶ نیروی زمینی سپاه با اجرای عملیاتهای ششگانه تهاجمی شبانه با موفقیت در غرب ایران برگزار شد. این رزمایش حاوی نکات قابل توجهی است:
1️⃣ در این رزمایش، سپاه یک عملیات تهاجمی ترکیبی در تاریکی مطلق آنهم در سطح وسیع کمی و کیفی و برای اولین بار، تمرین کرده است. این در حالیست که در گذشته رزمایش شبانه به صورت تکرستهای و به صورت محدود برگزار شده است.
2️⃣ عملیات وسیع شبانه در سطح هوانیروز، پهبادی، جنگال، تکاور زرهی، توپخانه و... نیازمند لوازم پیشرفته، رزم در شب است. این عملیات وسیع نشان داد که سپاه دارای فناوری جنگ شبانه در ابعاد کمی و کیفی قابل توجهی است. ضمن اینکه رزمایش ترکیبی اخیر هماهنگی عملیاتی و فرماندهی پیشرفتهای را می طلبد و در نوع خود برای اولین بار تجربه شده است.
3️⃣ سپاه اینک پس از اثبات توانمندی موشکی و پهبادی بر روی زمین نیز غافلگیری جدیدی را رونمایی کرده است. به معنای دیگر دشمن پس از شبیخونهای موشکی، باید در انتظار غافلگیرهای نوین شبانه در جنگ زمینی از طرف سپاه هم باشد.
4️⃣ معنای راهبردی پسا رزمایش پیامبر اعظم(ص)۱۶ آن است که سپاه مجموعهای از توانمندهای دریایی، هوایی و زمینی با ترکیبی از قدرت رزم شبانه برای مقابله با دشمن در اختیار دارد و این ترکیب راهبردی، مشخصات اصلیاش تنوع جدی، فناوری پیشرفته و غیرقابل پیش بینی بودن آن است و طبیعی است مقابله همزمان و موثر با همه این گزینهها، کار را برای هر دشمنی بسیار سخت خواهد کرد. موضوع مهمتر نیز اینکه، تنوع گزینههای روی میز سپاه پاسداران نشان می دهد که دکترین جدید سپاه مبنی بر استراتژی دفاعی متکی بر عملیات تهاجمی در یک تکامل فوق العادهای قرار گرفته است.
مهدی جهان تیغی
⚫️السّلامُ علیڪَ یا ابا الحسن یا علیُّ بنُ محمّد ایّها الهادِی النّقیُّ یابنَ رسولِ الله⚫️
🍃غریبـــ سامـرا جانـم فدایتـــ
🍂بمـیـرم اے گُـل زهـرا برایتـــ
🍃ز زَهر فتنه ها جان داده اے تو
🍂ڪه شهر سامرا شد ڪربلایتـــ
🍃تو هـادے و دل ما مایل تو
🍂تو مولا و ڪریمان سائل تو
🍃به ڪوری دو چشم دشمنانتـــ
🍂هـمـه جانـها بُوَد ناقـابـل تو
⚫️شهادت مظلومانه امام #هادی(علیه السلام) بر محبّین ایشان تسلیت و تعزیت باد🔆
Moghadam-ShahadatImamHadi1393[01].mp3
5.57M
▪️شهادت امام هادی(علیه السلام)
❣مُریدم، مُرادی... یا امام هادی(ع)
🎤کربلایی #جواد_مقدم
🌺🌺🌺🌺🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ فریب مردم
ماهوارههای دروغین!
🔹به علومی که غرب سکولار در جهان منتشر میکند شک کنید.
🔹ما سالهاست در فضای غبارآلود دجالیسم سر میکنیم.
🔹در حکومت دجالیسم آخرالزمان بسیاری از مردمان جهان خیال میکنند هر آنچه به آنها رسیده حقیقت است.
🔹طبق روایات ما، کار سیستم دجال، دروغ است. و کُفار غربی امروزه با سؤ استفاده از مسئله #علم و #تکنولوژی دروغ های بسیاری به انسان ها معرفی کرده اند.
♦️ توئیت #ایمان_اکبرآبادی پیرامون انتخاب درست در انتخابات ریاست جمهوری و نقش آن در تسریع امر ظهور
"نخستین مصاحبه عمومی رئیس جمهور آمریکا"
گمان نمی کنم منطقه ای مهم تر از ایران روی نقشه جغرافیایی جهان وجود داشته باشد،ایران هم دارای نفت است وهم در چهار راه جهان واقع شده است.
اگر روزگاری تهران و مسکو با هم کنار آیند کره زمین جای امنی برای غرب (کشور های عضو ناتو) نخواهد بود. همچنین نباید وضعیتی پیش آید که ایران به گذشته دور خود باز گردد و یک قدرت نظامی شود، وای به وقتی که میلیتاریسم ایرانی زنده شود؛ بروید تاریخ این کشور را بخوانید تا متوجه بشوید!!!
پی نوشت: ژنرال آیزنهاور در اولین مصاحبه ریاست جمهوری اش در۲۹ نوامبر ۱۹۵۲ این حرف ها را زد وسال بعدش در مملکت مان کودتا کردند. مصدق رفت وتا سال ۵۷ یکی از بزرگترین خیابان های تهران منتهی به مهمترین میدان پایتخت به نام آیزنهاور شد. (بعد از انقلاب شد آزادی)
ظاهراً جدید ترهای شان هم غصه خیابان های از دست رفته دارند هم سودای نام خیابان در تهران در سر می پرورانند که این قدر عصبانی در مورد ما نطق می کنند!
بمب هستهای ایران همان نفوذ گسترده آن در منطقه است
سامی المرشد تحلیلگر ضدایرانی شبکه 24 سعودی:
🔹مذاکرات هستهای ۱۵ سال طول کشید و ایران در این مدت نیروهای مورد حمایتش را در سرزمینهای عربی گسترش داد.
🔹از نظر من بمب هستهای، همین گسترش نفوذ ایران در منطقه است که یک پیروزی و موفقیت برای تهران بشمار میرود
#ایران_قوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻[تصویر آرشیوی]
💢«بوق زدن» بیموقع ۲۱ داعشی را به هلاکت رساند
🔹فرماندهی عملیات سامراء گفته داعشیها قصد انفجار یک خودرو در نزدیکی یک ایست بازرسی را داشتند که این خودرو پیش از اقدام تروریستی منفجر میشود و ۲۱ نفر از تروریستها کشته میشوند.
🔹راننده انتحاری خودرو پیش از ترک مخفیگاه داعش، برای خداحافظی با دوستان خود بوق خودرو را فشار میدهد، در حالیکه بوق خودرو به بسته انفجاری وصل بوده و این موضوع باعث انفجار میشود ادامه مطلب در لینک زیر 👇👇👇.
📎 hamandishi.ir/news/420909/
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💔چرا زوج ها بعد از ازدواج با یکدیگر دچار دلزدگی میشوند؟
🔻 غلامعلی افروز استاد دانشگاه تهران پاسخ میدهد
#قبل_از_ازدواج
#بدون_توقف
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 شروط عجیب فروش واکسن کرونا که ایران زیر بار آن نرفت
مدیر کل دارو سازمان غذا و دارو:
🔹شرط فروش شرکتهای واکسن خارجی به ایران، آزمایش روی مردم بود!
🔹اکثر شرکتهای واکسنساز پیشنهاد کردند که ابتدا واکسن روی مردم ایران آزمایش شود و بعد به ایران واکسن بفروشند.
🔹شرط بعدی این شرکتهای خارجی این بود که کلیه مسئولیتهای ناشی از تزریق واکسن را ایران بپذیرد.
210120_1536-Mp3Cutter.mp3
23.82M
✅ #مزاج_شناسی در طب اسلامی
🔸 جلسه پنجم
👤حجت الاسلام باقری اصفهانی
🌐 دانشگاه مجازی طب اسلامی
#انتخابات1400
📍تشکیل ستاد انتخاباتی رئیسی با همکاری بذرپاش، محمد و نیکزاد
🔺شنیده ها حاکی از آن است که سعید محمد همراه با نیکزاد و بذرپاش مثلثی تشکیل دادهاند تا شرایط را برای ریاستجمهوری سیدابراهیم رییسی مهیا کنند.
همچنین در ادامه تحرکات و اقدامات انتخاباتی احمد علمالهدی، امام جمعه مشهد و البته پدر همسر رییس قوه قضاییه، طی مدت اخیر با برخی علمای قم تماس گرفته و از آنان خواسته ورود رییسی را به انتخابات ریاستجمهوری بر او بهنوعی تکلیف و مطالبه کنند.
🔺یک منبع نزدیک به نایبرییس مجلس یازدهم از مذاکره علی نیکزاد، سعید محمد و مهرداد بذرپاش برای راهاندازی ستاد انتخاباتی سیدابراهیم رییسی خبر داده است.
نکته جالب در فضای رسانه ای مطرح است که هر سه گزینه به عنوان گزینههای احتمالی مدیریت ستاد انتخاباتی سیدابراهیم رییسی،خود ازجمله کاندیداهای احتمالی انتخابات 1400 نیز هستند
و این احتمال مطرح است که یک ائتلاف بین آنها شکل بگیرد و شرایط را برای ریاست جمهوری رئیسی بهتر شود.
#بصیرت
#انقلاب
#پیشرفت_اقتدار_موفقیت_نتیجه_انقلاب_است
#مشکلات_نتیجه_انتخاب_تفکر_لیبرالی_است
#رفع_مشکلات_با_انتخاب_بصیرانه
#باقدرت_به_سمت_رفع_مشکلات_تا_انتخابات۱۴۰۰
#تا_حل_مشکلات_راهی_نیست
#حضور_من_تو_ما_در_انتخابات۱۴۰۰
#انقلاب_با_انتخاب_نیروی_انقلابی_تداوم_می_یابد
#موفقیت_پیشرفت_رفع_مشکلات_فقط_با
#مکتب_حاج_قاسم_و_انتخاب_نیروهای_انقلابی_امکان_پذیر_هست
@Sdratalmontaha