🌹آنتی بیوتیک عالی🌹
#شماره438
#شلغم
◻شلغم اشتها آور است.
◻شلغم مقوی است.
◻شلغم ضعف جنسی را درمان و اسپرم را زیاد می کند.
◻شلغم سرفه را تسکین می دهد.
◻ترشی شلغم بهترین نوع ترشی است زیرا مقوی معده، روده ها و اشتها آور است.
◻آب شلغم قند خون را پائین می آورد.
◻ تخم شلغم را اگر سرخ کنید و بخورید برای ضعف جنسی مؤثر است.
◻اگر گلو درد دارید آب پخته شلغم را قرقره کنید.
◻ خوردن آب شلغم درمان کننده جوش صورت است.
◻ آنهایی که حافظه ضعیف دارند حتما باید شربت شلغم بخورند .
◻شلغم شب کوری را درمان می کند.
◻ شلغم به علت داشتن ویتامین B1 علاج کم خونی است.
◻ شلغم برای رشد و نمو استخوان ها مفید است بنابراین زنان باردار باید از آن استفاده کنند.
◻ زن حامله ای که در مدت بارداری شلغم خورده باشد بچه اش زودتر رشدو زودتر حرف می زند و حتی زودتر راه می افتد و در مقابل امراض بیشتری مقاومت خواهد داشت.
◻ آنهایی که غده تیروئیدشان کم ترشح می کند باید حتما شلغم بخورند زیرا به علت داشتن ید فراوان ترشحات غده تیروئید را تنظیم می کند.
◻ شلغم مهمترین گیاه ضد سرطان است و حتی گسترش سرطان را متوقف می کند.
◻ شلغم درمان بسیاری از بیماریهای پوستی است.
◻شلغم پخته بهترین دارو برای برونشیت است.
😉 و بالاخره سعی کنید که در فصل زمستان برای پیشگیری از سرماخوردگی و بیماری های تنفسی حداقل چند بار در هفته شلغم بخورید. شلغم پخته بهترین صبحانه است. بدن را تمیز می کند و مواد سمی را از بدن خارج می سازد. همان طور که در بالا گفته شد آب شلغم خام، خواص بیشتری از شلغم پخته دارد به شرطی که معده شما را ناراحت نکند.
@dianatteb
🌹طرز پختن شلغم🌹
#شماره439
#شلغم
بهترین روش مصرف شلغم
🍃🍂🍃🍂🍃🍂🍃
بهترین شیوه برای تهیه شلغم که ویتامین و خواص درمانی آن حفظ شود بخارپز کردن شلغم است.
در این شرایط تمام خواص درمانی شلغم حفظ می شود.
در حقیقت این روش در مقایسه با آب پز شدن بخشی از خواص درمانی شلغم که مانع از ابتلای مصرف کننده به سرطان میشود از شلغم خارج می شود.
🍃🍃🍃🍃
@dianatteb
🌎فصل ها و مزاج آن ها🌍
#شماره440
🍀 بهار، مزاج گرم وتر :دم
🍂 پاییز، سرد وخشک:سودا
☀️ تابستان، گرم و خشک:صفرا
☃ زمستان، سرد وتر:بلغم
@dianatteb
💢 مزاج ساعات شبانه روز 💢
#شماره441
🌒 صبح:مزاج گرم وتر- بهاری
🌓 ظهر:گرم وخشک- تابستانی
🌕 عصر:سرد وخشک- پاییزی
🌑 شب:سرد وتر – زمستانی
@dianatteb
🌺کم شدن حس بویایی🌺
#شماره442
💎پرسش و پاسخ با دکتر خیراندیش💎
🔶پرسش:
سلام،چند وقتی هستش که احساس میکنم قدرت حس بویایی خود را از دست داده ام،آیا راهی برای درمان آن وجود دارد؟
♦️پاسخ:
درمان از بین رفتن حس بویایی:
الف) استنشاق آب گرم و نمک دریا (۱۴ شب)
ب) اسانس نعنا روی پیشانی بمالید. دو بار در روز
ج) مالیدن روغن سیاه دانه یا کنجد روی ملاج هرشب
د) خوراک گرمیها و کاهش سردیها
ه) ارده با شیره انگور هفته ای ۳ الی ۴ وعده
@dianatteb
گیاه «خرزهره»، عامل مسمومیت و سکته قلبی
تاریخ انتشار: 97/07/09 15:00
akharinkhabar.ir/health/4629802
جنوبی ها دقت کنند
@dianatteb
آمار وزارت بهداشت از تعداد فوتیهای مصرف الکل در کشور
تاریخ انتشار: 97/07/09 13:25
akharinkhabar.ir/social/4630335
@dianatteb
رئیس شبکه هپاتیت: یک میلیون و 400 هزار نفر در ایران به هپاتیت B مبتلا هستند
تاریخ انتشار: 97/07/07 16:51
akharinkhabar.ir/social/4625692
🅰راه نجات :آشنا شدن مردم با طب اسلامی وسنتی واصول تغذیه
@dianatteb
🌺سرماخوردگی🌺
💎پرسش و پاسخ با دکتر خیراندیش💎
🔶پرسش:سلام،خانم هستم و ۲۸ساله،چگونه می توانم سرماخوردگی را درمان کنم؟
آیا راهی هست؟
♦️پاسخ:
1- اگرفقط در سر سرما وجود دارد:مالیدن اسانس نعنا به پیشانی
2- اگر تب وجود دارد و حتی گلو درد هم وجود دارد: دوسین روزی سه قاشق مرباخوری(دوسین :یک واحد سیاه دانه نیم کوب + سه واحد عسل)
3- اگر آبریزش بینی وجود دارد : مالیدن روغن کنجد روی ملاج سر
*رعایت موارد زیر بسیار توصیه میشود:
1- بادکش کتف (حجامت گرم که بدون خونگیری است)
2- دمکرده نعنا هر ۴ ساعت یکبار
3- سوپ گرم ( گندم + جو + نخود + سبزیجات گرم بخصوص نعنا و ترخون )
4- عرق شدید نیز برای درمان تب مفید است.
@dianatteb
💠 منظور از شکر ، شکرهای امروزی نیست که عموما از چغندر تهیه میشود و مواد شیمیایی بسیاری به آن اضافه می کنند و در انتها تبدیل به سمّ سفید میشود.
💠 شكر اولین بار در زمان حضرت سلیمان(ع) تولید شده و ایشان دارای کارخانه های عظیمی بوده که انواع ترکیبات مانند نوره و شکر و ... در آنها تولید می شده است. به همین جهت شکر سرخ به شکر سلیمان(ع) نیز معروف است. (الکافی 6: 333 ح 7)
💠 اگر شیره نیشکر را گرفته و سپس آنرا تصفیه نمایند شکر سفید یا شکر سجستانی(شکر سیستان و بلوچستان) یا شکر «فانیز» ناميده می شود. تمام این شکر ها منشأش یکی است و آن هم از نیشکر است. منتهی مقدار صاف کردن و نحوه ی صاف کردن آنها با هم فرق می کند. معلوم می شود در زمانهای قدیم مراکز درست کردن نیشکر در سیستان و بلوچستان بوده است. چون شکر سجستانی در روایات ما مکرر آمده است.
✅اصل شکر دانه های کوچک قرمز رنگی است که روی نیشکر به وجود میآید.
✅اصل شکر این است که این دانه ها را جمع کنند. ولی در مرحله بعد آب نیشکر را میگیرند و آن را روی آتش قرار میدهند تا غلظت پیدا کنند. این شکر سرخ است که در مرحله بعد خشک میکنند.
✅در مرحله بعد شکر سرخِ خشک شده را صاف میکند که شکر «اِبلوچ» میشود.
✅مرحله بعد که دوباره صاف بشود میشود شکر سفید.
✅و در مرحله بعد که دوباره صاف شود، شکر «طبرزد» میشود. در هر مرحله که صاف میشود سفت تر میشود.
@dianatteb
🔶درمان لکه های قرمز روی کل بدن (لکه های سودایی) 🔶
#شماره443
💎با دکتر خیراندیش💎
الف ) سرکه انگبین (۲ واحد عرق نعنا + ۲ واحد عسل + ۱ واحد سرکه انگور طبیعی ) یک سوم لیوان از این شربت ریخته و باقی را آب ریخته و شبها قبل از خواب میل شود .
ب ) پیاده روی
ج ) در حمام روغن زیتون مالیده شود به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه و سپس کیسه کشی با سرکه طبیعی
🍏🌳🌱🌷🎄🌹🌺🍒🍎🌸
@dianatteb