فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅وقتی داستان حضرت یوسف و میخونی، دلت آروم میگیره
✍خدایی که میتونه یک پسر بچه رو وسط بیابون از ته چاه نجات بده، خدای منم هست...خدایی که بتونه محبت یک زندانی رو تو دل پادشاه مصر بندازه، خدای منم هست ... خدایی که بتونه یک بچه رو بعد سالهای سال به پدرش برگردونه، خدای منم هست.
اون ارحم الراحمینِ: یعنی مهربانترین مهربانان هر وقت از چیزی ترسیدی چشمات و ببند و تو دلت تکرار کن فاللَّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمينَ
🌷خداوند بهترین نگهدار است، و او مهربان ترین مهربانان است.
📗قسمتی از آیه ۶۴ سوره یوسف
#نکته_ناب
💟 @gharaati1 👈
#حرف_خوب
💌 بگیم: خدایا خیر بده! نگو اینو میخوام، خدایا این دختر نصیب پسر من بشه، این پسر نصیب دختر من بشه، این شغل، این ماشین و ... رو میخوام. به خدا نگید، چه و چه... بگید: «خیر» قرآن یک آیه داره، میگه: گاهی وقتها یک چیزی رو خوب میدونی ولی به ضررته! خیال میکنی خیره اما به ضررته. خیر از خدا بخواید.
حجتالاسلام قرائتی
💟 @gharaati1 👈
🌷«گوشهای از فضایل حضرت زهرا(سلام الله علیها)»🌷
💫حجت الاسلام #قرائتی:💫
✅ در بخشش و کرامت:
در شب عروسى، زمانی که فقيرى پيراهن كهنهاى درخواست كرد، به ياد آيه «لَنْ تَنالُوا الْبِرَّ ...» پيراهن عروسيش را به او بخشيد.
✅در عفت:
براي سخن گفتن با نابينا، محجبه رفت و در پاسخ به سئوال پدرش راجع به اين موضوع فرمود: گرچه ما را نميبيند، ليك من او را ميبينم.
✅ در صداقت:
عايشه ميگويد: پس از پدرش هيچكس را راستگوتر از فاطمه نيافتم و در روايات، بهترين نمونهى صدّيقه، فاطمهى زهرا(سلاماللهعلیها) معرّفى شده است.
✅در دانش:
در خطبه فدكيه اصول و فروع دين در بين كلماتش چون جواهر ميدرخشد و كتابى به نام مصحف دارد كه امامان معصوم(علیهمالسلام) گاهى براى كسب اطلاع از آينده به آن كتاب مراجعه مىكردند.
✅ در شجاعت و حمایت از امام زمانش:
كدام زني را سراغ داريد كه براي دفاع از شوهر و بهتر بگويیم امامش تا سر حد جان، مايه بگذارد و باز خود را مقصر دانسته و از كوتاهي خود شرمسار باشد. همان کسی که پس از وفات پیامبر(صلى الله عليه و آله)، به در خانه هاى مردم مىرفت و مى گفت: مگر نبوديد و نشنيديد كه رسول خدا در غدير خم چه فرمود؟ «مَن كنتُ مولاه فهذا فعلىّ مولاه» هر كه من مولاى اويم، علىّ مولاى اوست.
✅در مقامش:
همین بس که عطیه خدا به پیامبر است: «إِنَّا اعطیناک الکوثر» کوثری است که نسل كثير پيامبر از طريق اوست.
در ميان چهارده معصوم، وجود يك زن لازم بود. وجود حضرت زهرا(سلاماللهعلیها) الگويى بود كه به زنان ثابت شود آنچه اسلام مى گويد قابل عمل است. نه تنها زهرا(سلاماللهعلیها)، بلكه دخترش حضرت زينب نيز الگوى زنان تاريخ است.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
☑️ @gharaati1 👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◼️روضه کوتاه و تاثیرگذار
حضرت زهرا سلام الله علیها
از زبان:
📌 حجةالاسلام #قرائتی
🏴 شهادت حضرت زهرا(سلام الله علیها) را تسلیت میگوییم. 🏴
برای دوستان خود فوروارد کنید🌹
☑️ @gharaati1 👈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میدونی از بچگی ام توی هیاتت بودم
میدونی گریه کن غم مادرت بودم😭
میدونی وابستتم بهت ارادت دارم
میدونی دلبستتم بهت ارادت دارم😭
یه ذره منو ببین مگه من چندتا امام حسین دارم
پای درد من بشین مگه من چندتا امام حسین دارم 😭😭
#شب_جمعه_شب_زیارتی
💟 @gharaati1 👈
📚حکایت
ابن سینادرسفرهنگام عبورازشهری،جلوی قهوه خانه ای اسبش رابردرختی بست وکمی یونجه جلوی اسبش ریخت وخودش روی تختی نشست تاغذایی بخورد
روستایی هم به آنجا رسیدوخرش راکناراسب پورسینا بست تادرخوردن کاه شریک اوشود وخودش آمدکنار ابن سینا نشست
ابن سینا گفت:خرت راکنار اسب من نبند؛چراکه خر توازیونجه اومیخورد واسب هم به خرت لگد میزند وپایش رامیشکند
روستایی بروی خودش نیاوردومشغول خوردن شد
ناگاه اسب لگدی زدوپای خرشکست
روستایی گفت:اسبت خر مرالنگ کردوبایدخسارت دهی
بوعلی ساکت شدوخود را به لالی زدوجوابی نداد
صاحب خر،ابن سینارانزدقاضی بردوشکایت کرد
قاضی پرسیدچه شده؟
پورسینا که خودرابه لالی زده بودهیچ نگفت
قاضی به روستایی گفت:این مرد که لال است
روستایی گفت:این لال نیست،خودرابه لال بودن زده،تا تاوان خر مراندهد، قبل ازاین اتفاق با من حرف میزد
قاضی پرسید:چه گفت؟
روستایی گفت:به من گفت خر راپهلوی اسب من نبندکه لگدمیزند وپای خرت رامیشکند
قاضی به ابن سیناخندیدوگفت:
آفرین پس حکمت حرف نزدنت این بود؟!
ابن سینا حرفی زد که ازآن زمان درزبان پارسی به مَثل تبدیل شد🔰
جواب ابلهان خاموشی است
📚امثال و حکم دهخدا
💟 @gharaati1 👈
🔸وقت آن است کمی تشنه لبِ آب شویم
روبه خورشید نماییم و چومهتاب شویم
🔸دست بر سینه گذارید سلامی بدهیم
تا شب جمعه همه زائـر ارباب شویم✋
💟 @gharaati1 👈
✍روزی جوانی را دیدم که در کمال ادب سمت حرم اباعبدالله آمد و سلام داد و من نیز جواب سلام امام حسین به آن جوان را شنیدم. از جوان پرسیدم چه کرده ای که به این مقام رسیدی درحالیکه من پانزده سال است امام جماعت کربلا هستم و جواب سلامم را نمی شنوم؟
پاسخ داد پدر و مادر پیر و از کارافتاده ای داشتم که دیگر توانایی پیاده زیارت آمدن را نداشتند؛ قرار بر این شد هر شب جمعه یکی از والدینم را روی پشتم سوار کنم و به زیارت ببرم. یک شب جمعه که بسیار خسته بودم و نوبت پدرم بود، خستگی و گرسنگی و تشنگی ام را به رویشان نیاوردم و پدرم را سوار بر پشتم به زیارت امام حسین علیه السلام آوردم و برگرداندم. وقتی خسته به خانه رسیدم دیدم مادرم بسیار گریه می کند؛ پرسیدم مادرم چرا گریه می کنی؟ پاسخ داد پسرم می دانم که امشب نوبت من نبود و تو هم بسیار خسته ای. اما می ترسم که تا هفته ی بعد زنده نباشم تا به زیارت اباعبدالله بروم. آیا می شود امشب مراهم به زیارت ببری؟
💥هرطور بود مادرم رو بر پشتم سوار کردم و به زیارت رفتیم. تمام مدت مادرم گریه می کرد و دعایم می نمود. وقتی به حرم رسیدیم دعا کرد ان شاء الله هربار به امام حسین علیه السلام سلام بدهی، خود حضرت، سلامت را پاسخ بدهند. و این شد که من هر بار به زیارت اباعبدالله علیه السلام مشرف می شوم و سلام می دهم، از داخل مضجع شریف صدای جواب سلام حضرت را میشنوم. همهی اینها از یک دعای مادر است
📚 آیت الله میلانی
💟 @gharaati1 👈
🔸پدرم نهصد تومان به بانک تعاون روستایی بدهکار بود . تصمیم گرفتم من به شهر بروم و به هر قیمتی قرض پدر را ادا کنم، اما پدر و مادرم مخالفت کردند.
خلاصه اینکه با احمد و تاجعلی برای کار به کرمان رفتم. اولین بار بود که شهر و ماشین را می دیدم. احساس غریبی می کردم.
درِ هر مغازه و کافه و رستوران و کارگاهی را می زدم و می گفتم:« کارگر نمی خواهید؟» و همه یک نگاهی به قد کوچک و جثه نحیفم می کردند و جواب رد می دادند.
به یک خانه در حال ساخت وارد شدم. استادکار به من نگاهی کرد و گفت:« اسمت چیه؟» گفتم:« قاسم» گفت:«چند سالته؟» گفتم:« سیزده سال» گفت:« مگه درس نمی خونی!؟» گفتم:« ول کردم.» گفت:« چرا؟!» گفتم:« پدرم قرض دارد.» وقتی این را گفتم اشک در چشمانم جمع شد. منظره دستبند زدن به دست پدرم جلوی چشمم آمد و اشک بر گونه هایم روان شد و دلم برای مادرم هم تنگ شده بود. گفتم:« آقا، تو رو خدا به من کار بدید.» اوستا که دلش به رحم آمده بود، گفت:« می تونی آجر بیاری؟» گفتم:« بله.» گفت:« روزی دو تومان بهت میدم، به شرطی که کار کنی.» خوشحال شدم که کار پیدا کرده ام. به مدت شش روز بعد از طلوع آفتاب تا نزدیک غروب در ساختمان نیمه ساز خیابان خواجو مشغول کار بودم. جثه نحیف و سن کم من طاقت چنین کاری را نداشت. از دستهای کوچکم خون می آمد. اوستا بیست تومان اضافه مزد بهم داد و گفت:« این هم مزد این هفته ات.»
حالا حدود سی تومان پول داشتم. با دو ریال بیسکویت خریدم و پنج ریال دادم و چهار عدد موز خریدم. خیلی کیف کردم، همه خستگی از تنم بیرون رفت. اولین بار بود که موز می خوردم.
شب در خانه عبدالله تخم مرغ گوجه درست کردیم و خوردیم. عبدالله معتقد بود من نمی توانم این کار را ادامه بدهم، باید دنبال کار دیگری باشم.
پولهایم را شمردم.، تا نهصد تومان هنوز خیلی فاصله داشت. یاد مادر و خواهر و برادرانم افتادم. سرم را زیر لحاف کردم و گریه کردم و با حالت گریه به خواب رفتم. صبح با صدای اذان از خواب بیدار شدم. از دوران کودکی نماز می خواندم. نمازم را که خواندم به یاد امامزاده سیدِ خوشنام، پیر خوشنام در روستا افتادم. ازش طلب کردم و نذر کردم اگر کار خوبی پیدا کردم یک کله قند داخل امامزاده بگذارم.
صبح به اتفاق تاجعلی و عبدالله راه افتادیم. به هر مغازه، کافه، کبابی و هر درِ بازی که می رسیدیم سرک می کشیدیم و می گفتیم: «آقا، کارگر نمی خوای؟» همه یک نگاهی به جثه ضعیف ما می کردند و می گفتند:« نه.» تا اینکه یک کبابی گفت که یک نفرتان را می خواهم با روزی چهار تومان. تاجعلی رفت و من ماندم. جدا شدنم از او در این شهر سخت بود. هر دو مثل طفلان مسلم به هم نگاه می کردیم، گریه ام گرفته بود. عبدالله دستم را کشید و من هم راه افتادم، تا آخر خیابان به پشت سرم نگاه می کردم.
حالا سه روز بود که از صبح تا شب به هر درِ بازی سر می زدم. رسیدیم داخل یک خیابان که تعدادی هتل و مسافرخانه در آن بود. به آخر خیابان رسیدیم و از پله های ساختمانی بالا رفتم. مردی پشت میز نشسته بود و پول می شمرد. محو تماشای پولها شده بودم و شامه ام مست از بوی غذا. آن مرد با قدری تندی گفت:« چکار داری؟!» با صدای زار گفتم:« آقا، کارگر نمی خوای؟» آن قدر زار بودم که خودم هم گریه ام گرفت. چهره مرد عوض شد و گفت:« بیا بالا.» بعد یکی را صدا زد و گفت:« یک پرس غذا بیار.» چند دقیقه بعد یک دیس برنج با خورشت آوردند. اولین بار بود که آن خورشت را می دیدم. بعداً فهمیدم به آن چلوخورشت سبزی می گویند. به خاطر مناعت طبعی که پدرم یادم داده بود با وجود گرسنگی زیاد و خستگی زیاد گفتم:« نه، ببخشید، من سیرم.» آن شخص که بعداً فهمیدم نامش حاج محمد است، با محبت خاصی گفت:« پسرم، بخور.» غذا را تا ته خوردم. حاج محمد گفت:« از امروز تو می تونی این جا کار کنی و همین جا هم بخوابی و غذا هم بخوری. روزی پنج تومان هم بهت می دهم.» برق از چشمانم پرید و از امامزاده سید خوشنام، پیر خوشنام تشکر کردم که مشکلم را حل کرد.
پس از پنج ماه کار کردن شبی آهسته پولهایم را شمردم. سرجمع هزار و دویست و پنجاه تومان شد. از خوشحالی در پوست خودم نمی گنجیدم، هزار تومان برای پدرم پول فرستادم تا قرضش را ادا کند.
♦️برگرفته از کتاب «از چیزی نمی ترسیدم»
خاطرات خود نوشت شهید حاج قاسم سلیمانی
شادی روح شهیدان صلوات
💟 @gharaati1 👈
⭕️ شب جمعه است...
و تمام اموات چشم انتظارن
ياد کنیم تمام اسیران خاک را با این دعا:
🔷🔹اللّهُمَّ اغفِر لِلمُومِنینَ وَ المُومِنَاتِ
🔹 و المُسلِمینَ وَ المُسلِمَاتِ
🔹الاَحیَاءِ مِنهُم وَ الاَموَاتِ،
🔹تابِع بَینَنَا وَ بَینَهُم بِالخَیراتِ
🔸انَّکَ مُجیبُ الدَعَوَاتِ
🔸انَّکَ غافِرَ الذَنبِ وَ الخَطیئَاتِ
🔸و اِنَّکَ عَلَی کُلِّ شَیءٍ قَدیرٌ
🔶🔸بحُرمَةِ الفَاتِحةِ مَعَ الصَّلَوَاتِ
💟 @gharaati1 👈
✨﷽✨
📝استاد محسن #قرائتی:
💫 «در عظمت مقام حضرت فاطمه (س) همین بس که عطیه خدا به پیامبر(ص) است...» 💫
💖 ولادت حضرت فاطمه زهرا (س)
و روز مادر مبارک باد💖
💟 @gharaati1👈
🌸 از اعمال شب جمعه
🌷 از امام صادق (عليه السّلام) روايت شده :
☀️ صلوات بر محمّد و آل محمّد در شب جمعه با هزار ڪار نيك برابر است و هزار #گناه را پاڪ می ڪند😍 و مقام انسان را هزار درجه بالا می برد و مستحب است ڪه پس از نماز عصر پنجشنبه تا آخر روز جمعه بر محمّد و آل محمّد بسيار صلوات فرستند.🙏
⭐️ و با سند صحيح از حضرت صادق (عليه السّلام) روايت شده👇
🌿 هنگام #عصر روز پنجشنبه فرشتگان از آسمان با قلمهاے طلا و صحيفه هاے نقره فرود می آيند و در عصر پنجشنبه و شب و روز جمعه تا هنگام غروب خورشيد جز #صلوات بر محمّد و خاندان آن حضرت چيزے ننويسند.😊☝🏻
📚مفاتیحالجنان #اعمال_شب_روز_جمعه
🌷 اَللّهُــمَّ عَجـِّـل لِوَلیِّــکَ الفَــــرَج 🌷
💟 @gharaati1 👈