روایت پیرمرد وامام باقر(ع).mp3
12.97M
🎤استاد زاهدی
#قطعه_صوتی
👈 حدِيثُ الشَّيْخِ مَعَ الْبَاقِرِ (ع)
قَالَ حَدَّثَنِي رَجُلٌ مِنْ أَصْحَابِنَا عَنِ الْحَكَمِ بْنِ عُتَيْبَةَ قَالَ: بَيْنَا أَنَا مَعَ أَبِي جَعْفَرٍ ع وَ الْبَيْتُ غَاصٌّ بِأَهْلِهِ إِذْ أَقْبَلَ شَيْخٌ...
الكافي ج8، ص: 77
🔸برگرفته از جلسات شرح زیارت عاشورا
@OstadZahedi 💠
🏴ویژه نامه اربعین حسینی/ شماره دوم🏴
📝استاد زاهدی: بنی امیه و بنی عباس، اسلامی را می خواستند که با دنیای آنها کاری نداشته باشد!
💠پس بنی امیه چه کسانی بودند؟
بنی امیه بخشی از جامعه اسلامی بودند که دیدگاهشان این بود که می خواستند اسلام را در بین مردم با دیدگاه دنیایی خودشان هماهنگ و مسلط کنند. یعنی اسلامی را در بین مردم رواج بدهند که خودشان و اعتقادات دنیاخواهانه شان را جا بیندازد و راه آنها را برای دنیا داری باز کند.
💠بعد از بنی امیه، بنی عباس هم که آمدند همین مشکلات بود. هارون با حضرت موسی بن جعفر صلوات الله علیه چه مشکلی داشت؟ مامون چه مشکلی داشت؟ و بقیه؟
💠بنی عباس سلسله مفصلی بودند، صدها سال حکومت کردند. آنها هم همین مشکل را داشتند. اسلامی را میخواستند که با دنیاخواهی آنها تضاد نداشته باشد، بلکه همراه و همکار باشد.
یعنی توجیه گر اعتقادات و راه و رسم آنها باشد. به فرمایش حضرت امام (ره) اسلام درباری را میخواستند و به زبان امروزی، اسلامی را میخواستند که با آمریکا کنار بیاید!
💠از نظر بنی عباس، ائمه اطهار(ع) آدمهای تندرویی بودند. نمیگذاشتند که اینها طبق میلشان حکومت کنند.
💠بنی عباس، نمازجمعه هم داشتند، مفتی اعظم داشتند، اسلام شناس داشتند، مفسرین بزرگ داشتند، دانشمندان بزرگ داشتند، خودشان مجالس علمی تشکیل میدادند.
💠این همه جلسات مناظره بین علما و به خصوص امام رضا(ع) و سایر رشته و نحلههای فکری و فلسفی و فقهی برای چه بود؟ برای اینکه هارون و مامون و بنی عباس خیلی علاقه داشتند اسلام پیشرفت کند؟!! منظورشان از اسلام، حکومت خودشان بود. دین حکومتی خودشان را میخواستند پیشرفت بدهند.
💠با آمریکای آن زمان یعنی روم، با شوروی یا چین آن زمان، یعنی با هند در ارتباط بودند. نمایندههای علمی، یعنی به قول امروزیها دیپلماسی دانشگاهی داشتند. پای همه نحلههای فکری را در اسلام باز کرده بودند و هرگونه تفکر انحرافی و الحادی را هم آزاد میگذاشتند، میگفتند: بیایید حرف بزنید، اسلام هم جواب بدهد.
💠اینها نگرانی اسلام را نداشتند، میخواستند بگویند ما آزادی ایجاد کردیم و شما به خاطر ما آزاد هستید. البته منحرفین هم خیلی خوششان میآمد، یعنی به این وسیله جمعیت عظیمی از جامعه اسلامی که منحرف بودند، خوش گذران و آلوده بودند، همه اینها طرفداری خلیفه را میکردند.از این بهتر میشود؟
💠خلیفه به این خوبی، آزاد میگذارد تا هر کس با هر عقیدهای زندگی کند. حتی کفار و منحرفین اجازه تبلیغ اعتقادات خودشان را داشتند، ولی خط قرمز، عقیده اهل بیت(ع) بود...
ادامه دارد....
📕برگرفته از سخنرانی استاد زاهدی در ایام اربعین سال ۹۴
🔳کانال استاد زاهدی: نظریات راهبردی اسلام در زمینه های تعلیم و تربیت، نظام شناسی، شرح زیارت عاشورا و...
➡️ @OstadZahedi
🏴ویژه نامه اربعین حسینی/ شماره سوم🏴
📝استاد زاهدی: وجه مشترک و توجیهات مسلمانان دنیاطلب از زمان بنی امیه تا امروز
💠اصلاً از آن اول (بنی امیه و بنی عباس) تا امروز، دعوا بر سر این است که اسلام خیلی خوب است، اما ما اسلامی را دوست داریم که مزاحم دنیاداری و دنیاخواهی ما نباشد.
💠مثلا فلانی می گوید: بچه ام میخواهد برود آمریکا، شما چرا اینقدر "مرگ بر آمریکا" می گویید؟!! بچه من برای گرفتن دکترا خیلی زحمت کشیده، تخصصش هم از آنجاست. مرگ بر آمریکای شما مزاحم کار ماست.
💠و یا اینگونه می گوید: من تاجر هستم، ریشه فلان صنعت داخل آمریکاست، اگر با آمریکا دعوا کنیم تحریم پیش میآید و من دیگر نمیتوانم به آن معاملات بزرگ و قراردادهای تجاری بزرگ خودم برسم. پس چرا کاری کنیم که آنها ما را تحریم کنند؟ به مسئولین هم دستور می دهد که: هر چه آنها میگویند شما بگویید چشم، که من به پول و تجارتم برسم.
💠عده ای هم می خواهند مسافرت و گردش کنند، عده ای هم دوست دارند به آمریکا سفر کنند، عده زیادی هم از اهالی دانشگاه، از صنعت، از هنر، از سیاست، از تکنولوژی، از تحقیقات، از علوم، از تجارت، از رسانه و... معتقدند باید کامل با غرب در ارتباط باشیم تا زندگی مان بچرخد، مسلمان بودنمان سر جایش. مکه و کربلا هم میرویم، به جای یک بار سه بار میرویم. اما جنگ و دعوا راه نیندازید، بگذارید ما هم به زندگیمان برسیم!
💠مسلمان ها دو دسته هستند، اگر این دو دسته آرام کنار هم زندگی میکردند، عیسی به دین خود و موسی به دین خود مشکلی پیش نمی آمد، ولی آن دسته ای که دنیا طلب بوده و دین را برای دنیا می خواهند، به دسته دیگر میگویند: شماها تندرو هستید، شماها مانع درآمد و پیشرفت و موفقیت ما هستید، شماها باید از صحنه کنار بروید.
💠تمام تلاش دنیاخواهان این است که نماینده های مجلس از خودشان باشند، خبرگان از خودشان باشند، هیأت دولت از خودشان باشند، تا اینها به سودشان برسند.
💠درگیری از اینجا شروع میشود. اینهایی هم که میخواهند همه چیز در چنگ خودشان باشد، تمامشان یکدست نیستند، بعضی هایشان آدم های خوبی هستند، قصد بزن و بکش و بگیر و ببند ندارند اما یک عده دیگرشان وحشتناک عاشق و دلبسته دنیا هستند. اینهایی که وحشتناک دلبسته دنیا هستند دندان هایشان را به هم فشار میدهند و می خواهند رگهای گردن مخالف هایشان را پاره کنند.
💠این حرف را ممکن است شما باور نکنید، ولی ببینید جنایات داعش را. به خداوند بزرگ قسم! اگر سال قبل میگفتم وهابیّت حاضر است چندین هزار حاجی بی گناه را در یک زمان کوتاه زنده زنده خفه کند، نیمی از حضار باور نمی کردید، می گفتید مگر میشود! آخه حاجی هایی که فقط میگویند: "لا اله الا الله" زنده زنده خفه کنند! از تشنگی بکشند! اما میبینیم که کردند و باز هم خواهند کرد. زیرا اینها را مخالف دنیا و سودشان می بینند...
ادامه دارد...
📕برگرفته از سخنرانی استاد زاهدی در ایام اربعین سال ۹۴
🔳کانال استاد زاهدی: نظریات راهبردی اسلام در زمینه های تعلیم و تربیت، نظام شناسی، شرح زیارت عاشورا و...
➡️ @OstadZahedi
استاد زاهدی
🔰جلسه ۲۱۰ دوره آموزشی نظامشناسی با تدریس استاد زاهدی در دفتر مرکزی موسسه صابره(س) برگزار شد. ۹۷/۷/۱
📽 لینک فیلم کامل جلسه ۲۱۰ در سایت صابره🌐
http://sabereh.ir/tasvir/f1057
استاد زاهدی
🔰جلسه ۲۱۱ دوره آموزشی نظامشناسی با تدریس استاد زاهدی در دفتر مرکزی موسسه صابره(س) برگزار شد. ۹۷/۷/۲
📽 لینک فیلم کامل جلسه ۲۱۱ در سایت صابره🌐
http://sabereh.ir/tasvir/f1058
🔴 بسمه تعالی 🔴
به اطلاع دانش پژوهان محترم میرساند که کلاس تربیت مربی واحد خواهران پرند روزهای شنبه و دوشنبه 5 و ۷ آبان ۹۷، تعطیل میباشد.
استاد زاهدی
🔰جلسه ۲۱۱ دوره آموزشی نظامشناسی با تدریس استاد زاهدی در دفتر مرکزی موسسه صابره(س) برگزار شد. ۹۷/۷/۲
📝اهم عناوین مطرح شده در سخنرانی استاد زاهدی در جلسه ۲۱۱ دوره آموزشی نظامشناسی
(۲۶ مهر ۹۷) در یک نگاه:
💠بحث اصلی: تفاوتهای علوم غربی با علوم اسلامی
🔸 آیا موضوع علوم در جهان متفاوت است؟
🔸 آیا آموزش علوم و نتایج و کارکردهای علوم در نگاه اسلامی و نگاه غربی یکسان است؟
🔸 واکاوی ماهیت علم از منظر نگاه غربی
🔸 واکاوی ماهیت علم از منظر نگاه اسلامی
🔸 شاخصهای علوم اسلامی
🔸 شاخصهای علوم غربی
🔸 چگونگی اسلامی کردن علوم
🔸 نتایج توجه به حقایق امور و حقیقت شناسی: وصول به آیات الهی و آیهبینی
◄ تدبّر در آیۀ ٢۵۲ سورۀ بقره «تِلْكَ آياتُ اللَّهِ نَتْلُوها عَلَيْكَ بِالْحَقِّ وَ إِنَّكَ لَمِنَ الْمُرْسَلينَ»
🎙صوت کامل سخنرانی استاد زاهدی در جلسه ۲۱۱ نظامشناسی ۹۷/۷/۲۶ 👇
http://sabereh.ir/goftar/sotkamel/nezam/s1185
📽 لینک فیلم کامل جلسه ۲۱۱
http://sabereh.ir/tasvir/f1058
➡️ @OstadZahedi