🔰توزیع تسهیلات خوداشتغالی و کارفرمایی بر مبنای عدالت باشد
🔹علی رحمانی، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای استانداری قزوین در جلسه استانی تبصره ۲ با موضوع بررسی میزان و نحوه ارائه تسهیلات کارفرمایی و خوداشتغالی، به مسائل مربوط به توزیع عادلانه و نظارت بر پرداخت تسهیلات در حوزه اشتغالزایی استان پرداخت.
🔹وی با تاکید بر لزوم پایبندی بانکها به اجرای برنامههای از پیش تعیینشده برای ارائه تسهیلات، تصریح کرد: بانکها موظف هستند تسهیلات را طبق برنامه به متقاضیان واجد شرایط ارایه دهند و از هرگونه انحراف در روند پرداخت جلوگیری کنند.
🔹رحمانی در ادامه به امکان تغییر متولی صندوق نوآوری اشاره کرد و گفت: صندوق نوآوری میتواند در قالب پارک علم و فناوری یا بنیاد نخبگان از تسهیلات ویژه شرکتهای دانشبنیان بهره ببرد و به این ترتیب، زمینه توسعه و رشد این شرکتها را فراهم سازد.
🔹وی همچنین بر لزوم اطلاعرسانی دقیق و جامع تاکید کرد و گفت: اطمینان از این که تسهیلات اشتغالزایی به قشر هدف، بهویژه کارفرمایان و خوداشتغال ها اختصاص یابد، ضروری است. در برخی موارد اندک، تسهیلات بهجای اشتغالزایی به افرادی بدون داشتن طرح و برنامه، هدایت شده که نیازمند نظارت بیشتری است.
🔹معاون اقتصادی استانداری قزوین با بیان این که توزیع شهرستانی تسهیلات به دقت رصد میشود، افزود: تاکنون، توزیع تسهیلات بر اساس نسبت جمعیت بهطور عادلانه انجام شده است. قزوین به دلیل استقرار تعداد بالای شعب بانکها از وضعیت بهتری برخوردار است و باید این عدالت در توزیع منابع برای تمامی شهرستانها رعایت شود.
@ostan_qz_ir
استانداری قزوین
.
🔹وی با اشاره به تقاضای زیاد برای تسهیلات با بهره کم، بر اهمیت نظارت دقیق بر پرداخت این وامها تأکید کرد و گفت: بهویژه در حوزه کارفرمایی، پرداختها بهطور مستمر رصد شده و در صورت مشاهده هرگونه انحراف، اقدامات لازم برای برخورد با آن انجام میشود تا تسهیلات به جامعه هدف برسد.
🔹در این جلسه همچنین توزیع تسهیلات در شهرستانهای قزوین، البرز، آوج، تاکستان، آبیک و بویین زهرا مورد بررسی قرار گرفت و بر رعایت عدالت در شهرستانها تاکید شد.
@ostan_qz_ir
هدایت شده از خبرگزاری صداوسیما/قزوین
32.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 قزوین رتبه چهارم استانهای صنعتی کشور
براساس آخرین گزارش موسسه مطالعات و پژوهشهای بازرگانی؛ بعد از استانهای تهران، اصفهان و خراسان رضوی، قزوین حائز رتبه چهارمین استان صنعتی کشور است.
@qazvin_iribnews
🔰برگزاری جلسه شورای تامین مسکن شهرستان بوئین زهرا
🔹به ریاست محمد ادیب رامندی فرماندار بوئین زهرا و با حضور تعدادی از مدیران شهرستانی جلسه شورای تامین مسکن شهرستان بویین زهرا در محل سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.
🔹در این جلسه مسائل و مشکلات و موضوعات مربوط به پروژههای اقدام ملی و نهضت ملی در سطح شهرستان از جمله؛ انشعابات آب و برق و گاز، محوطه سازی، تعداد اقساط قابل پرداخت، قرارداد تحویل و زمان تکمیل پروژه بررسی و تصمیمات لازم اتخاذ شد.
@ostan_qz_ir
🔰آغاز عملیات عمرانی بیمارستان ۶۴ تختخوابی مهرگان
🔹حامد فتوحی سرپرست فرمانداری شهرستان البرز در جریان بازدید از عملیات عمرانی بیمارستان ۶۴ تختخوابی مهرگان، تصریح کرد: ساخت بیمارستان در شهر مهرگان یکی از مطالبات جدی و مهم مردم این شهر است.
🔹وی افزود:در این راستا جلسات تخصصی مختلفی برگزار شد و در نهایت پس از هماهنگیهای صورت گرفته در راستای تأمین سرانههای خدماتی و درمانی این منطقه، عملیات عمرانی و گودبرداری این پروژه آغاز شده است.
🔹گفتنی است با صدور مجوزهای لازم از طرف وزارت بهداشت، درمان و اموزش پزشکی ساخت این بیمارستان ۶۴ تختخوابی در ناحیه شهری مهرگان در دستور کار مدیران استان قرار گرفته است.
@ostan_qz_ir
🔰برگزاری آیین افتتاح رزمایش عملیاتی سطح یک مقابله با بحران زلزله و امدادرسانی صنعت آب و برق منطقه مرکزی شمال کشور در استان قزوین
🔹با حضور محمدمهدی اعلایی استاندار قزوین، رجحانی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین، ملکی پور فرماندار شهرستان قزوین و تعدادی از مدیران کشوری و استانی، آیین افتتاح رزمایش عملیاتی سطح یک مقابله با بحران زلزله و امدادرسانی صنعت آب و برق منطقه مرکزی شمال کشور در قزوین برگزار شد.
🔹مانور عملیاتی سطح یک مقابله با زلزله و امدادرسانی صنعت آب و برق منطقه مرکزی شمال در روزهای سه شنبه و چهارشنبه ۲۲ و ۲۳ آبان در ۱۸ نقطه عملیاتی در استان قزوین با حضور حدود ۶۰۰ نفر از استان های تهران، البرز، قم، همدان، مازندران و کارکنان صنعت آب و برق استان قزوین شامل شرکت های آب و فاضلاب، توزیع نیروی برق، آب منطقه ای، مدیریت تولید برق شهید رجایی و برق منطقه ای زنجان برگزار خواهد شد.
@ostan_qz_ir
استانداری قزوین
🔰استاندار قزوین:
هر روز باید برای روز مبادا در جهت مقابله با بحران هایی مثل زلزله یا سیل آماده بود/ آشنایی مردم با مفهوم بیمه می تواند خسارت های بلایای طبیعی را جبران کند
🔹محمدمهدی اعلایی استاندار قزوین در افتتاح رزمایش عملیاتی سطح یک مقابله با بحران زلزله و امدادرسانی صنعت آب و برق منطقه مرکزی شمال کشور اظهار داشت: فلسفه برنامه امروز و طراحی خوبی که مدیران وزارت نیرو انجام داده اند آمادگی برای یک روز مبادایی است که در هیچ کدام از تقویم ها نوشته نشده است و هر روز باید برای مقابله با بحران هایی مثل زلزله یا سیل آمادگی وجود داشته باشد.
🔹وی افزود: اتکا و چشم امید مردم در بحران به مسئولان است و اگر غفلت داشته باشیم از ما نخواهند گذشت.
🔹اعلایی گفت: برخی از حوزه های ماموریتی مانند وزارت نیرو به شکل جدی فعالیت های قابل ارزشی را انجام می دهند و اقدامات آنها مثل هوا می ماند، به همین دلیل به محض اینکه کوچکترین چالشی در آب و برق به وجود می آید ارزش این خدمات بیش از پیش درک می شود.
🔹استاندار قزوين ادامه داد: مردم باید بدانند که جبران خسارات پس از بروز حادثه به تنهایی از عهده حاکمیت بر نمی آید و وقتی فاجعه بزرگی اتفاق می افتد در هیچ کشوری حاکمیت نمی تواند این خسارت را به طور کامل جبران کند، حاکمیت در وهله نخست وظیفه مدیریت و امدادرسانی را دارد و جبران خسارت هم باید با مشارکت مردم با روش های مختلف عملیاتی شود.
🔹نماینده عالی دولت در استان اظهار داشت: یکی از بهترین راه ها برای جبران خسارت آشنایی هرچه بيشتر مردم با مفهوم بیمه است و مردم باید در این زمینه حساس باشند چراکه با مبلغ بسیار ناچیزی می توانند پس از بروز حادثه خسارت های خود را جبران کنند.
🔹وی افزود: با هماهنگی بین مردم، وزارت نیرو و صنعت بیمه باید برنامه ریزی مناسبی در این حوزه صورت گیرد تا بدین وسیله شاهد باشیم پس از بلایای طبیعی خدمات بیمه ای به جبران خسارت بپردازند.
@ostan_qz_ir