.archivetemp3-ravayat-az-yek-mard-www.bookmaker.ir.pdf
1.15M
متن pdf کتاب « سه روایت از یک مرد» اثر نویسنده معاصر محمدرضا بایرامی
کتاب درباره شهید علم الهدی و همرزمانش می باشد.
اسطوره های واقعی
متن pdf کتاب « سه روایت از یک مرد» اثر نویسنده معاصر محمدرضا بایرامی کتاب درباره شهید علم الهدی و
لینک کتاب صوتی «سه روایت از یک مرد» اثر محمدرضا بایرامی👇👇👇
http://book.iranseda.ir/detailsalbum/?VALID=TRUE&g=464350#
شعر خوانی شهید علم الهدی
سید حسین علم الهدی بسیاری از اشعار مولوی را حفظ کرده بود و در هر فرصتی که با دوستان بود اشعاری را میخواند و همه را به فکر کردن درباره ی آن دعوت میکرد .از جمله وقتی که خبر شهادت معمار زاده ،اولین شهید اهواز رسید سید حسین و جمعی از دوستان سوار بر وانت شدن تا در مراسم او شرکت کنند .در بین راه سید حسین اشعاری از مولوی را خواند و از بچه ها خواست که درباره ی آن صحبت کنند او این شعر را خواند :
خون شهیدان را ز آب اولی تر است این خطا از صد ثواب اولی تر است
در درون کعبه رسم قبله نیست چه غم ار غواص را پاچیله نیست
برخی بزرگواران تمایل دارند که مطالب بیشتری درباره شهید علم الهدی بدانند منتهی چون قرار است ما هر هفته درباره یک اسطوره صحبت کنیم، لذا فقط به معرفی چند کتاب دیگر درباره این شهید والا مقام می پردازیم و علاقه مندان را به این کتب ارجاع می دهیم.👇👇👇👇
کتاب «گزارش به خاک هویزه»👇👇👇
این کتاب بر اساس خاطرات سردار یوسف شریفی که در دفتر ادبیات و هنر مقاومت حوزه هنری تولید شده از سوی انتشارات سوره مهر منتشر شد.
به گزارش انتشارات سوره مهر، این کتاب نوشته «سید قاسم یاحسینی» خاطرات سردار یوسف شریفی، بسیجی و همرزم شهید حسین علمالهدی در شش ماه اول جنگ است.
سید قاسم یاحسینی درباره این کتاب گفت: «سردار شریفی که معاون شهید حسین علمالهدی در روزهای اول جنگ بود، برای نخستینبار ناگفتههای بسیاری را از شهید علمالهدی درباره فعالیتها و چگونگی شهادتش درهویزه روایت میکند».
وی افزود: این کتاب روایت سالم و صادقانه از روزهای آغازین جنگ، روزهایی که حتی نمیشد در خاک و خانه خودت سرت را از خاکریز یا پنجرهای بالا بیاوری است.
او در بیان اهمیت شهر هویزه در جنگ تحمیلی عراق علیه ایران گفت: هویزه در یک منطقه مرزی بین ایران و عراق است و تفاوت آن با سایر مرزهای ایران در این است که تمام مرزنشینان مرزهای خوزستان شیعه دوازده امامی هستند و شهر هویزه هم از قبل ها مرکز شیعهنشین این منطقه بوده است.
در کتاب «گزارش به خاک هویزه» همچنین عکسها و اسنادی از روزهای حضور راوی در جبهههای دفاع مقدس منتشر شده است.
کتاب«لحظههای آشنا»👇👇
( مجموعه خاطراتی از شهید سید حسین علمالهدی)
پدیدآورندگان : بهاهتمام: هادی سعادتی , بهاهتمام: علیاكبر ترابی، ناشر: هویزه، محل نشر: قم
آنچه در این مجموعه گردآمده 114خاطره کوتاه درباره زندگانی «شهید سید حسین علم الهدی» است که از قول خانواده و دوستان و آشنایانش روایت شده است .نامبرده در اوایل نوجوانی به مبارزان علیه رژیم طاغوت پیوست و سرانجام در 16دی ماه 1359 در حماسه هویزه به شهادت رسید .عکسهایی از این شهید در پایان کتاب به چشم میخورد .
کتاب «سید حسین» 👇👇👇
این کتاب خاطرات شهید علمالهدی است که به کوشش حجتالاسلام والمسلمین سیدحمید علم الهدی، برادر شهید گردآوری گردیده و محمود مطهری نیا آن را بازنویسی کرده است و انتشارات هویزه منتشر کرده. کتاب «سید حسین» بازنویسی جدید خاطرات شهید سید حسین علم الهدی بر اساس کتاب «لحظه های آشنا» می باشد
این کتاب شامل فصل های سالشمار زندگی شهید علمالهدی، کودکی و نوجوانی، دانشجوی مبارز، پاسدار انقلاب، تا پرواز، نامه به خواهر، نامه به خواهر درباره اقبال لاهوری، بیانات حضرت آیت الله خامنهای در مزار شهدای هویزه و عکس ها، می باشد.
برخی آثار دیگر👇👇👇
دل نوشته، کتابچه حاوی مطالب جالب و ارزشمندی است که می تواند الگوی مناسبی برای نسل جوان و آشنایی با شهید علم الهدی باشد.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹
کتاب هویزه بود و خطر بود، شهر هزار آینه سروده شاعران معاصر درباره حماسه هویزه،
🌹🌹🌹🌹🌹🌹
اون روزها شامل خاطرات بازمانده هویزه از علی اصغر خدابخشی
🌹🌹🌹🌹🌹
دانشجوی دانشگاه فردوسی شامل دوران جوانی شهید علم الهدی،
🌹🌹🌹🌹🌹
نوجوان سیاسی با موضوع خاطرات ایشان از مبارزه با رژیم پهلوی، درگیری با ساواک، تحمل سختی های زندان، شکنجه، انفجار سیرک مصری ها در خوزستان و همچنین فعالیت های فرهنگی و آموزشی
🌹🌹🌹🌹🌹
کتاب مادرفداکار مشتمل بر خاطراتی از مادر شهید سیدحسین علم الهدی، خانم بتول علم الهدی.
در اینجا به بررسی زندگانی شهید علم الهدی خاتمه می دهیم و از روح ایشان استمداد می جوئیم که ما را در شناساندن اسطورهای کشورمان موفق گرداند.ان شاءالله.
با توجه به اینکه 20 دی شهادت امیرکبیر بود، لذا ان شاءالله از فردا به بررسی شخصیت این اسطوره کشورمان می پردازیم.
اسطوره های واقعی
با توجه به اینکه 20 دی شهادت امیرکبیر بود، لذا ان شاءالله از فردا به بررسی شخصیت این اسطوره کشورمان
دوستان مطالب خود را راجع به زندگانی امیر کبیر به ایدی بنده ارسال نمائید.
@hrmasoumi
متشکرم.